Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hans was die dag al vroeg naar zijn werk gegaan, dus was Kim vandaag alleen. Dat was erg. Ze was namelijk bijzonder geil wakker geworden. Ze had het de dag ervoor met Hans over de rest van de week gehad en Hans had gezegd dat hij wel thuis kon blijven, het was namelijk niet echt druk op zijn werk. Hij was eigen baas en deelde zijn tijd sowieso zelf in. Maar toch, ondanks dit alles, ging hij naar zijn werk. Daar lag Kim op haar slaapkamer, moederziel alleen, niemand die haar verwennen kon. Of toch? Ze keek in de hoek van de slaapkamer. Daar stond een mand met haar trouwe hond Blacky erin. Blacky lag heerlijk te slapen. Kim bedacht zich eerst en besloot te wachten tot haar man thuis was. Maar tijdens het lezen van een boekje waarin ook lekkere mannenlijven in voorkwamen, werd ze nog geiler en dus ging ze van haar bed af en liep ze naar de mand toe en begon ze Blacky te aaien en te strelen. De hond schrok wakker en keek op naar zijn baasje. Hij begon een beetje te grommen en andere vreemdsoortige geluiden te produceren. Al gauw zag Kim dat ze niet alleen was in het geil zijn die dag. Blacky had al gauw een dikke paal staan. Kim zag haar kans schoon en ging op het bed liggen met haar benen wijd. Ze begon haar kutje te strelen en ze voelde dat ze al hartstikke nat was. Al gauw verdwenen er twee vingers in haar kutje en bewoog ze deze rustig in en uit haar kletsnatte kut. Blacky sprong op het bed en snuffelde aan Kim haar natte kut.

"Kom maar Blacky, kom dan!" hijgde Kim tegen het opgewonden beest. De hond klom over het bed naar het hoofd van zijn baasje en begon haar in het gezicht te likken. Dat was niet helemaal de bedoeling, dus besloot Kim maar eerst even aan die hond zijn harde pik te likken. Ze pakte het rode gevaarte vast en trok er hard en snel aan, terwijl haar rappe tong langs de schacht en de bovenkant likte. Blacky werd ongedurig en sprong heen en weer op het bed. Kim manoeuvreerde zichzelf zo, dat Blacky nu met zijn lul voor haar brandende kutje stond. Het dier liet er geen gras over groeien en drukte zijn lul tegen en in haar natte kut. Kim snakte naar adem toen ze het grote gevaarte in haar kut voelde verdwijnen. De lul van de hond vulde haar helemaal op. Blacky zette zijn poten op Kim haar lijf en ze voelde zijn nagels krassen op haar benen. Dit moest ze dus aan Hans gaan uitleggen vanavond. Maar daar kon ze zich natuurlijk nu niet druk om maken, want ze werd heerlijk opgevuld door haar hond Blacky.

Blacky was snel en hijgend aan het pompen en Kim voelde het hondenlijf tegen het hare aanrammen. Kim Wist zichzelf even los te wringen van de sterke grip die de hond op haar had en draaide zich om. Ze wilde nu geneukt worden zoals dat hoorde. Op zijn hondjes. Meteen beklom de hond Kim alsof ze zelf ook een hond was en drukte hij heel soepel zijn nog steeds dikke hondenlul in haar gevoelig geneukte kutje. Kim moest weer even snakken naar adem maar was nu sneller gewend aan de grote lul in haar kut. Hans was redelijk geschapen, maar hij kon toch echt niet op tegen de lul van Blacky de hond. Blacky pompte haar weer vol en begon als een idioot te neuken. Blacky begon te piepen en harder te neuken. Kim voelde het al aankomen. Die geile hond ging haar volspuiten. Dat wilde ze alleen niet. Dus liet ze de hond uit haar gaan en trok ze zijn natgeneukte pik af, totdat hij over haar heen spoot. Terwijl de hond zijn zaad over haar sproeide, speelde Kim met haar kutje en kwam ook zij tot een heerlijk orgasme. Haar hele lijf schokte. Ineens vloog de slaapkamerdeur open en stond daar een verbaasd kijkende Hans die zijn koffertje uit zijn handen liet vallen.

Kim wilde alles gaan uitleggen maar Hans wilde er niets van horen. Hij trok al zijn kleren uit en begon te vrijen met Kim en dat terwijl ze onder het zaad van de hond Blacky zat! Ze voelde Hans zijn dikke pik in haar kutje verdwijnen en ze trok haar conclusie. Geneukt worden door Blacky was supergeil en af en toe mocht Hans er ook een keer op.

Reacties   

+2 #1 Eliane 25-10-2012 15:34
wel erg snel he als mijn herder mij neukt doet hij er wel iets langer over mijn man weet dat ik sex heb met de hond als hij in het buitenland is en dat vind hij niet erg want beter vreemd met een hond dan met een vent zegt hij ik wil de volgende keer eens proberen of mijn hond mij in mijn kontje wil nemen dat lijkt me helemaal het einde vooral als hij dan helemaal diep zit en misschien wel vast komt te zitten want dat kan niet in mijn kutje meisjes stuur mij eens een reaktie over dingen die jou wel lukken en mij misschien niet misschien kunnen wij elkaar helpen
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen