Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik merkte opeens dat het meisje al een poosje stil was en vol belangstelling naar de herdershond omlaag keek, met rode blosjes op haar wangen. Ze streelde de kop van het dier terwijl hij haar likte. Haar tepeltjes waren verder gegroeid, zag ik, zich nog duidelijker aftekenend in het dunne stof van haar bikinitopje. Ik rilde even toen ik haar hoorde zuchten. Haar ademhaling had zich iets versneld en ik zag haar buikje in de maat van haar ademhaling zachtjes op en neer gaan. Het was nu wel duidelijk dat mijn buurmeisje genoot van de druk likkende tong van mijn hond!

 

 

"Hhhmmm Doerak, wat doe je dat weer lekker!"

Zuchtte mijn buurmeisje genietend en ik begreep opeens dat dit niet de eerste keer was dat het jonge meisje zich door mijn hond liet likken. Het was een hele schok voor mij om tot de ontdekking te komen dat mijn zestienjarige buurmeisje ook nog heel andere spelletjes met mijn hond deed dan alleen maar met hem te ravotten. Ik begon mij net af te vragen of het meisje wel wist waar ze precies mee bezig was, toen ze haar hand van Doeraks kop liet glijden en haar vingers onder het kruisje van haar bikinislipje stak om het kleine kledingstukje opzij te kunnen trekken. "Hier Doerak, zo kan je er beter bij!", hoorde ik het meisje zeggen, terwijl ze weer achterover in haar stoel zakte.Het geile opdondertje wist heel goed waar ze mee bezig was! Vol van opwinding keek ik naar haar zoals ze op de stoel lag, haar borstjes onbewust verleidelijk omhoog duwend, terwijl ze met haar hand tussen haar gespreide dijen haar bikinislipje voor de herdershond opzij trok, haar onderlijfje naar het likkende dier toe duwend. Ze hijgde nu licht en ik zag haar verrukkelijke tietjes, nog gevangen in haar bikinitopje, in een snel tempo op en neer gaan, de tepeltjes zichtbaar dik en stijf opgezwollen. Mijn blik ging als vanzelf omlaag, naar haar kutje dat nu regelmatig te zien was onderdanks de druk likkende tong van mijn hond. Ze had maar een klein driehoekje van donkere schaamhaartjes op haar venusheuveltje, alsof ze het regelmatig bijtrimde. En daar onder zag ik haar tere, rode en nu glimmende kutlipjes. Het buurmeisje had een heerlijk kutje, vond ik, terwijl ik toekeek hoe ze met haar wijs- en middelvinger haar lipjes spreidde, Doerak toegang verlenend tot het inwendige van haar genotsgrotje. Ik kon duidelijk zien hoe nauw het meisje nog was.

"Oh!", kreunde het meisje, terwijl haar lijfje zich zichtbaar spande. Ik voelde mijn hart op hol slaan toen ik haar genotsvolle en duidelijk niet gespeelde gekreun hoorde. "Oh, Doerak! Wat lik je me lekker!"

Nu wist ik het wel zeker. Dit kleine, verrukkelijke tienermeisje was bezig mij te verleiden! En ze gebruikte daar mijn eigen hond voor! Ik wist dat er vrouwen waren die het met een hond of een ander dier deden, maar ik had nooit durven dromen dat ik ooit nog eens zou kunnen toekijken hoe een zestienjarig meisje zich door mijn grote herdershond liet likken! Vooral dit zestienjarig meisje niet. Ik had mijn buurmeisje nooit gezien als een meisje dat zich al bezig hield met seks, laat staan met seks met dieren!
Ik zag hoe ze haar leuke koppie even naar mij toe draaide, mij van achter haar donkere zonnebril aankijkend om mijn reacties op haar perverse daad te peilen. Ik liet echter niets merken, nog steeds mijn gezicht met moeite in de plooi houdend alsof ik dit soort dingen dagelijks meemaakte. Ze glimlachte even liefjes naar me, voor ze haar aandacht weer op mijn hond richtte....

Mijn gezicht mocht dan niets van mijn gevoelens verraden, mijn pik des te meer. Die was stokstijf en wist mijn zware boek een flink eind omhoog te duwen. Ik liet mijn boek echter op mijn kruis liggen, nog niet van plan om dit tienermeisje mijn opgewonden staat te laten zien. Vol opwinding keek ik toe hoe mijn hond zijn lange, soepele tong langs het kutje van het jonge meisje liet gaan, waarbij hij af en toe ver tussen haar tere en door haar geopende kutlipjes in gleed. Het dier maakte daarbij steeds luidere likkende en slobberende geluiden. Ik begreep dat het beest onweerstaanbaar aangetrokken werd door de jonge kutsappen van dit kleine tienermeisje, haar geil haast hongerig oplikkend. Weer betrapte ik mij erop dat ik jaloers was op het dier. Wat was ik zelf graag tussen de slanke benen van deze schoonheid neergeknield om zelf haar heerlijke kutje uit te likken!

Kim begon nu steeds luider te hijgen en haar tengere lijfje kwam in de greep van hevige sidderingen, die haar onbeheerst deden schokken en trillen op de tuinstoel. Huiverend snakte het meisje naar adem en liet toen een langgerekt gekreun horen, een geluid dat mijn geheel stijve lul even op en neer deed wippen onder mijn boek. Ik begreep dat het ze haar hoogtepunt onweerstaanbaar naderde, dat mijn hond haar onverbiddelijk naar een heerlijk orgasme aan het likken was. Even later zag ik haar heupen schokkend vanuit de stoel omhoog komen, wild stotend naar Doeraks snuit. Het meisje greep zich opeens aan de armleuningen vast, zodat haar bikinislipje een stukje terug schoof over haar kutje. Dat hinderde de herdershond geen moment en het dier bleef haar verwoed likken. Weer schokten haar heupen onbeheerst omhoog, terwijl het meisje een hartstochtelijke kreet slaakte en toen luidkeels haar genot uitschreeuwde.

Ik schrok er van, opeens denkend aan al mijn buren die misschien ook wel in hun achtertuinen zaten, genietend van het late middagzonnetje. Gelukkig besefte mijn buurmeisje dat blijkbaar ook, want na haar eerste luide kreten van genot, beet het meisje hard op haar sensueel gevormde onderlip, zodat ze haar genotsvolle geluiden wist te beperken tot wat gekreun en gegrom. Ze bleef echter onbedaarlijk sidderen en schokken, sensueel met haar onderlijfje naar Doeraks likkende hondentong toe rijdend. Met een paar laatste, onbeheerste stoten van haar onderlijfje bereikte ze het einde van haar hevige hoogtepunt en ademloos liet het tienermeisje zich weer terug in haar stoel zakken. Haar handen gleden over Doeraks kop heen, hem strelend terwijl hij haar bleef likken, zichtbaar genietend van haar jonge, overvloedige sappen.

Kims zonnebril was tijdens haar hevige orgasme van haar neus gegleden en het meisje zette hem af. Met haar grote, donkere ogen keek ze mij even aan, met een lief en ondeugend glimlachje rond haar lippen. Haar ademhaling was nog steeds snel en ik zag haar kleine tietjes rijzen en dalen in haar bikinitopje. Het meisje zei niets, maar keek mij alleen maar met dat lieve glimlachje aan, met blosjes op haar wangen. Ik zei zelf ook niets, bang dat ik daarmee de ban zou doorbreken. Ik was ook bang dat er, nu het meisje klaar was gekomen, een einde zou komen aan dit uiterst perverse, maar vooral opwindende gebeuren. Even vroeg ik mij af of ik nu mijn kans zou moeten grijpen, of dat het daarvoor al te laat was. Ik hoefde mij geen zorgen te maken.

Met beide handen duwde het meisje de grote herdershond bij zich vandaan. Ik zag Doerak even tegenstribbelen en kon het dier wel begrijpen. Kims kutje zag er rood en nat uit en door haar eerdere orgasme moesten haar sappen nog steeds rijkelijk uit haar tienerspleetje vloeien, hoewel dat door de kwijl van de hond wat moeilijk te zien was. De geur van haar seksuele opwinding moest haast ondraaglijk voor het dier zijn. Maar met ferme drang wist het Kim het grote dier weg te duwen, waarna ze van haar stoel overeind kwam. Ze hield Doerak stevig bij zijn halsband vast, terwijl ze nieuwsgierig onder zijn onderlijf keek. Ik volgde haar blik en zette meteen grote ogen op.

Doordat mijn hond de hele tijd schuin naast het meisje had gestaan, kon ik nu pas zijn onderlijf zien. En het was mij meteen duidelijk dat zijn likken van het meisje niet alleen mij had opgewonden. Want tussen zijn achterpoten hing toch wel de langste en dikste hondenlul die ik ooit gezien had! Niet dat ik veel hondenpikken in mijn leven gezien had. Eigenlijk geen één, moest ik bekennen. Het was nu niet iets waar een man gauw naar keek of geïnteresseerd in was. Ik kon mij trouwens ook niet herinneren dat ik mijn hond ooit eerder met een erectie had gezien. Meestal stak er niet meer dan het rode puntje van zijn eikel uit het veilige hoesje dat zijn onderbuik vormde. Maar nu hing zijn dierlijke geslacht in volle glorie tussen zijn achterpoten omlaag en kon ik alleen maar onder de indruk zijn van zijn afmetingen. Kon een hond zo enorm geschapen zijn, vroeg ik verbaasd mij af. Blijkbaar wel.

"Oh Doerak, je hebt een stijve!", giechelde Kim meisjesachtig.

Het was een geluid dat mij mateloos opwond en ik voelde mijn eigen lul meteen weer opveren onder het zware boek. Ik kon mij haar opwinding wel voorstellen. Doeraks hondepik was zeker vijfentwintig centimeter lang en erg dik, vooral in het midden waar hij wel dik opgezwollen leek te zijn. Tot mijn schaamte moest ik bekennen dat hij bijna groter geschapen was dan ikzelf. Bijna, maar toch niet helemaal, bedacht ik mij opgelucht. Het zou niet goed voor mijn mannelijke trots geweest zijn als mijn hond een grotere pik zou hebben gehad dan ikzelf. Dikker was hij trouwens wel.

Mijn buurmeisje leek een meer dan oppervlakkige belangstelling voor de pik van mijn herdershond te hebben. Tot mijn verbazing en niet geringe opwinding knielde het tienermeisje naast mijn hond in het gras en reikte met een hand onder zijn onderlijf. Voorzichtig sloot ze haar vingers rond zijn dierlijke lid en tot mijn opwinding zag ik dat ze de dikke hondepenis niet eens helemaal kon omvatten. Mijn opwinding werd zo mogelijk nog groter toen ik zag hoe het jonge meisje haar hand langzaam op en neer begon te bewegen, mijn hond daadwerkelijk aftrekkend.

Ik had het gevoel alsof ik elk moment spontaan klaar zou komen in mijn korte broek. Mijn stijve lul drukte pijnlijk hard tegen de binnenkant van de stof en mijn zware boek begon nu echt een last te worden. Ik legde hem maar op het tafeltje naast mijn vergeten biertje, zonder mijn blik ook maar een moment van mijn mooie buurmeisje en mijn hond los te maken. Ik verbeeldde mij dat ik een tevreden grijns op de snuit van het dier zag, wat ik mij heel goed kon voorstellen. Het moest voor de hond heerlijk zijn om Kims handje zachtjes langs zijn stijve en bijna op springen staande pik te voelen gaan, hem zo intiem liefkozend. Ik hoorde hoe hij genoeglijk begon te hijgen, terwijl zijn onderlijf al stootbewegingen begon te maken naar het pompende vuistje van het tienermeisje.

"Wat ben je weer lekker stijf, Doerak!", hoorde ik mijn buurmeisje tegen mijn herdershond zeggen. Ik had het gevoel alsof het meisje mij helemaal vergeten was, alsof voor haar alleen zij en Doerak nog maar bestonden. Ik was niet van plan om aan die illusie een einde te maken en keek stil en vol opwinding toe hoe het tienermeisje heel intiem met mijn hond bezig was. Vol spanning wachtte ik af wat er verder zou gebeuren, benieuwd naar hoe ver dit jonge en mooie meisje durfde te gaan. Ik hoefde niet lang te wachten.

Ik was die middag al van de ene verbazing en schok in de andere gevallen, maar de grootste schok kreeg ik toch wel toen Kim zonder Doeraks hondelul ook maar een moment los te laten zich lenig op haar rug in het gras liet zakken en onder mijn hond schoof, tot zijn enorm opgezwollen pik recht boven haar lieftallige gezichtje hing. Ze begon weer aan zijn forse hondepik te pompen, steviger dan in het begin, en ik zag hoe haar vaardig knijpende vingers een straaltje kleurloos vocht uit de vreemd puntige eikel van de herdershond molken. Het geil, want dat moest het zijn, spatte omlaag in haar gezichtje en ik zag een paar druppels van het vocht op haar halfgeopende lippen terecht komen. Ik huiverde verrukt toen ik zag hoe het jonge meisje meteen haar rose tongetje langs haar lippen liet gaan, onder de indruk van haar durf.

"Oh, je bent al net zo geil als ikzelf, lieverd!", zuchtte Kim tevreden, het dier nog steeds zachtjes aftrekkend. Haar pompende handje zag er extra slank en teergevormd uit in vergelijking met Doeraks dikke en lange hondepik. "En je hebt me net zo lekker verwend met je hondetong! Nu wordt het tijd dat ik jou ook ga verwennen, grote jongen!"

Ik had het gevoel alsof mijn hart op hol sloeg toen ik het jonge meisje haar hoofdje zag heffen, haar mondje al geopend. En toen schoven haar zachte en lichtrode lippen rond Doeraks enorme hondelul! Ze had de pik van mijn hond in haar geile bekkie zitten, ging het meteen vol van verrukking door mij heen. Jezus, ze gaat dat beest echt pijpen! Mijn pik had weer een sprongetje in mijn korte broek gemaakt en ik voelde hoe mijn ontblootte eikel nat werd van mijn voorzaad. Ik durfde mijzelf niet aan te raken, bang dat ik dan meteen klaar zou komen. In plaats daarvan bleef ik ademloos en met open mond zitten toekijken hoe mijn zestienjarige buurmeisje steeds meer van de pik van mijn hond ophapte, haar rode wangetjes hol doordat ze al stevig zoog.

Het was mij wel duidelijk dat het tienermeisje dit niet voor het eerst deed. Moeiteloos hapte ze Doeraks lange en vooral dikke hondenpenis tot voor bijna de helft op en ik wist dat de puntige eikel van mijn hond toen ver in haar keeltje moest zitten. Ik zag haar even slikken en moest meteen weer denken aan het voorzaad dat het dier eerder met een klein straaltje in haar gezichtje gespoten had. Hij moest dat nu recht haar keeltje in spuiten en het geile kind slikte het zonder schroom door! Daarbij moesten haar keelspieren op een verrukkelijke manier Doeraks pik melken, want ik hoorde de grote hond even een piepje slaken, terwijl hij onverwachts wat met zijn onderlijf omlaag schokte, nog meer van zijn indrukwekkende pik in het mondje van het meisje persend.

Kim liet zich daar geen moment door van de wijs brengen. Ik hoorde haar even gesmoord mompelen, maar of dat een protest of aanmoediging was kon ik zo gauw niet zeggen. In ieder geval begon het jonge meisje haar koppie nu in een gestaag tempo op en neer te bewegen, met haar zachte lippen Doeraks haast polsdikke hondenlul strelend. Haar blosjes vertonende wangen bleven daarbij hol, zodat ik wist dat het tienertje stevig zoog terwijl ze mijn herdershond pijpte. Terwijl ze mijn herdershond pijpte! Het drong opeens ten volle tot mij door waar dit jonge en kleine tienermeisje eigenlijk mee bezig was. Ze was echt bezig om mijn hond af te zuigen! Ik kon het gewoon niet geloven, hoewel het zich op dat moment allemaal voor mijn eigen verrukte ogen afspeelde. Het was ook zo obsceen en pervers, een meisje van zestien lentes jong dat hier zonder de minste terughoudendheid op de enorme pik van mijn hond lag te zuigen, terwijl ik, haar zevenendertigjarige buurman, dat allemaal zat te bekijken. Wat begonnen was als een gezellig uurtje met mijn jonge buurmeisje, was uitgelopen tot het uitkomen van een natte droom. Hoewel ik moest bekennen dat ik hier zelfs nog nooit van had durven dromen!

Verrukt keek ik hoe het mooie tienertje onder mijn hond lag, haar knieën iets opgetrokken en haar benen wat gespreid en nu met beide handen rond Doeraks hondenlul geslagen, zodat ze het dier kon aftrekken terwijl ze hem pijpte. Haar bikinislipje was nog half opzij geschoven, zodat ik haar nauwelijks behaarde kutje kon zien, vochtig glinsterend en niet alleen van Doeraks kwijl. De lipjes waren rood en wat opgezwollen, terwijl ze door haar gespreidde benen iets openstonden. Wat was ik graag tussen die uitnodigend gespreidde benen ingeknield om mijn op springen staande pik tussen die tere kutlipjes te werken en dit verrukkelijke wezentje een heerlijke beurt te geven! Maar ik hield mij nog steeds in, te benieuwd naar wat het meisje allemaal nog met mijn hond van plan was. Ondertussen liet ik mijn wellustige blik weer langs haar lijfje omhoog glijden, naar haar kleine borstjes die door haar liggende houding maar nauwelijks ingezakt waren. Weer vielen mij haar tepeltjes op, stijf afgetekend in de zwarte stof van haar bikinitopje. Het meisje was net zo opgewonden als ik, ging het door mij heen. En bloedgeil! Mijn ogen richtten zich weer op haar knappe gezichtje.

Het meisje moest haar mondje ver openen om Doeraks hondelul te kunnen verwerken en weer viel het mij op hoe enorm dik die pik was. Vooral in het midden leek hij vervaarlijk opgezwollen te zijn. Toch gleden Kims lippen in een lekker snel tempo rond die geweldige en vooral dierlijke roede op en neer, hem stevig stimulerend terwijl ze de hond afzoog. En de liefkozingen van haar lippen, haar druk pompende handen en ongetwijfeld ook haar speelse tongetje liet mijn hond bepaald niet onverschillig. Het dier stond luid hijgend over het gezichtje van mijn buurmeisje heen, maar ik had hem al een paar keer een heftige stootbeweging zien maken naar het jonge meisje onder hem. Nu kwam zijn onderlijf weer omlaag, bewoog zich snel weer omhoog en stootte toen nogmaals naar beneden. En voor mijn verbijsterde, maar vooral ook verrukte ogen begon mijn hond het tienertje in haar geile pijpbekkie te neuken!

Dat was het moment waarop het tot mij doordrong hoe dit perverse spelletje tussen het jonge meisje en mijn hond wel moest eindigen. Ik had er niet eens bij stilgestaan, maar nu drong het toch met een hevige schok en een even hevige golf van opwinding tot mij door. Kim zou Doerak blijven pijpen tot de grote herdershond in haar mondje klaarkwam! Het was bijna onvermijdelijk nu het tienertje mijn hond in deze staat had gebracht. Ik wist opeens heel zeker dat het meisje op Doeraks grote en dikke hondenlul zou blijven zuigen en dat de grote herdershond haar in haar geile bekkie zou blijven naaien tot het beest zijn hondenzaad in haar mondje en keeltje had uitgestort. Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik mij op dat moment voelde. Ik kon mij niet herinneren ooit eerder zo opgewonden te zijn geweest. Mijn erectie leek wel in mijn korte broek te kloppen, waarbij er bijna voortdurend wat voorgeil uit het openstaande pisgaatje van mijn bolle en gladde eikel sijpelde. Mijn verlangen leek een harde bal te vormen in mijn onderbuik en mijn hart bonsde zo hevig dat ik het bloed in mijn oren hoorde suizen. Toch kon ik op dat moment niets anders dan stil in mijn tuinstoel blijven zitten, verrukt kijkend naar dit jonge en beeldschone meisje en mijn grote herdershond.

Ik had Doeraks dieprode hondenlul eerder al langzaam vochtig zien worden van Kims speeksel, maar opeens zag ik een stroompje vocht uit haar mondhoeken druipen, terwijl ik het tienermeisje tegelijkertijd gesmoord hoorde mompelen. Ik begreep dat de haast dolgeworden hond een flinke straal voorgeil in haar keeltje had geloosd en dat zijn nu fel stotende hondenlul het geil weer uit haar mondje perste zodat het langs haar rode wangetjes droop. Toch slikte het meisje nog steeds terwijl ze het dier afzoog en wist ik dat het meeste van zijn geil door haar gulzige keeltje verdween. En terwijl ze de herdershond afzoog, bleef het dier maar fel naar haar omlaag stoten, haar zuigende pijpbekkie als een kutje gebruikend waarin hij zijn dierlijke lusten kon botvieren. Nog meer voorvocht droop tussen haar glimmende lippen vandaan, vermengd met haar speeksel.

Ik zag Doeraks grote en zware ballen tussen zijn achterpoten zwaaien terwijl hij zich als een dolle in en uit Kims mondje stootte en ik vroeg mij onwillekeurig af hoeveel sperma daar wel niet in zou zitten. Ik had er geen idee van, maar wist dat ik er gauw genoeg achter zou komen. In gedachten moedigde ik mijn hond aan en het leek wel alsof het dier er meteen gehoor aan gaf. Zijn stoten werden feller en feller en ik zag hoe het meisje haar beide handen stevig rond zijn dierlijke erectie klemde om hem enigszins in te tomen. Maar ook weer niet teveel. Ik kon haar zuigende en slurpende geluiden horen maken terwijl ze mijn hond afzoog en begreep maar niet waarom het zo lang duurde voor het dier klaarkwam. Als ze mij zo"n pijpbeurt had gegeven, zou ik al lang in haar heerlijke bekkie zijn klaargekomen!

Toen leek Doerak opeens boven het meisje te verstijven, al zijn spieren plotseling gespannen waarbij hij zichtbaar van kop tot staart sidderde. Ik zag dat hij zijn staart tussen zijn achterpoten had gestoken, een verdedigend gebaar waarmee hij zijn ballen probeerde te beschermen. Het dier kromde in opperste genot zijn rug terwijl hij zijn op springen staande hondenlul zo diep mogelijk in het mondje en keeltje van mijn buurmeisje probeerde te persen en ik huiverde toen ik hem luid hoorde janken. Maar het was bepaald geen gejank van pijn, dat wist ik absoluut zeker. Kim bewoog haar hoofdje snel omhoog, zo mogelijk nog meer van de schokkende pik van de hond opslokkend, terwijl ze beide handen gebruikte om het dier razendsnel af te rukken. Moeiteloos wist het tienermeisje het beest over het randje te voeren en hevig schokkend, terwijl hij zijn verrukkelijke genot luidkeels bleef uit janken, begon het dier zijn kokende zaad in haar strakke mondje en keeltje te lozen.

Ik had gedacht dat ik zo opgewonden was als maar mogelijk was, maar toen ik de golf melkwitte sperma van mijn hond uit het mondje van het jonge meisje zag gutsen wist ik dat ik mij vergist had. Dik en overvloedig droop het zaad langs de rode wangen van het tienertje, langs haar fijngevormde oortjes en in haar donkerbruine haar, daar scherp in afgetekend. Toen zag ik hoe het meisje slikte en zelf ook sidderend van opwinding besefte ik dat ze het sperma van mijn hond opdronk, dat ze het dikke, warme en kleverige geil van het beest zonder de minste terughoudendheid doorslikte. Het werd mij allemaal bijna teveel, de gedachte dat mijn zestienjarige buurmeisje mijn herdershond had klaar gezogen en zich nu tegoed deed aan zijn sperma.

Doerak jankte nog steeds toen zijn onderlijf met een hevige schok omlaag bewoog en hij zijn stokstijve en massieve hondenpik diep in het strakke keeltje van het tienermeisje perste. Ik zag Kim even onder hem verkrampen, zich haast vastklampend aan zijn hondenlul, en wist dat het dier een volgende lading van zijn sperma rechtstreeks in haar keeltje had uitgestort. Weer stroomde haar mondje over en het melkwitte zaad van mijn hond mengde zich bij het geil dat al op haar wangetjes kleefde. Ik was diep onder de indruk van het meisje. Ze verwerkte Doeraks enorme hondenpik en de geweldige stroom sperma zonder ook maar een moment te kokhalzen of in paniek te raken, alsof het tienertje niets anders gewend was. Niet voor het eerst die middag vroeg ik mij af hoe vaak mijn jonge buurmeisje dit allemaal al bij mijn hond had gedaan.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen