Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

 

(Deel 1) Ik had mij na mijn werk net achter in de tuin geïnstalleerd met een biertje, toen ze met haar vrolijke koppie boven de hoge schutting uitkwam. "Ze" is Kim, mijn zestienjarige buurmeisje. Ik wist dat ze ergens op moest staan om boven mijn schutting uit te kunnen komen, want mijn buurmeisje is nog geen één meter zestig en de schutting bijna twee meter. "Hoi buurman!", riep ze met haar vrolijke stemmetje. "Lekker gewerkt vandaag?" Ik haalde mijn schouders op en antwoordde: "Oh, dat ging zijn gangetje, Kim. Het was eigenlijk veel te mooi weer om te werken." Ik wist dat het meisje niet alleen uit gezelligheid en belangstelling met mij praatte. Haar vader en moeder hadden namelijk geen zwembad achter in de tuin en ik had dat toevallig wel en het was nog wel het grootste zwembad in de buurt. Daardoor kreeg ik op erg warme zomerdagen wel vaker kinderen op bezoek en zolang het niet uit de hand liep liet ik ze altijd toe. Ik had zelf geen vrouw en kinderen en vond het altijd wel gezellig om al die kinderen over de vloer te hebben, spelend en lachend. En doordat Kim pal naast mij woonde, maakte zij het vaakst "misbruik" van mijn socialiteit.

 

 

"Jij wilt zeker komen zwemmen?", grijnsde ik dus tegen het meisje.

"Als het van je mag.", lachte Kim. "Het is best wel warm vandaag en ik heb de hele dag op die duffe school gezeten." "Nou, kom dan maar. De voordeur is open. Maar vraag het ook even aan je ouders." Haar koppie was al verdwenen, maar ik hoorde haar nog roepen: "Die zijn niet thuis!"

Ik haalde weer mijn schouders op. Ik kende Ben en Natalie en wist dat zij geen bezwaar zouden hebben. Ik moest even lachen, want soms had ik het gevoel alsof ze hun dochtertje af en toe expres naar mij toe stuurden zodat ze het huis even voor zichzelf hadden. Volgens mij hadden ze best wel een gezond seksleven en het verbaasde mij altijd een beetje dat het bij hen maar bij één kind was gebleven.

Dat kind kwam even later door de achterdeur van mijn huis, een handdoek en zonnebril in haar hand en op de voet gevolgd door Doerak, mijn herdershond. Ik moet bekennen dat mijn ogen haast uit mijn hoofd vielen toen ik haar zag. Mijn buurmeisje droeg een kleine, zwarte bikini met over haar bikinislipje heen een lange, vrolijk gekleurde wikkelrok die ze losjes rond haar heupen had gebonden. Een pareo heet zoiets geloof ik. Haar bikinitopje spande zich mooi strak rond haar jonge, ronde borstjes. Ik had mijn buurmeisje altijd al een aantrekkelijk kind gevonden, ik kende haar nu al een jaar of vijf, maar nu viel het mij pas op dat ze in de loop van die jaren opgebloeid was tot een mooie, jonge vrouw. Eigenlijk had mij dat al veel eerder op moeten vallen, want ze was de afgelopen weken wel vaker bij mij komen zwemmen. Maar toen waren er altijd andere kinderen bij geweest en had ik blijkbaar minder aandacht aan haar besteed. Ik kon mij ook niet herinneren haar ooit in deze bikini te hebben gezien. Meestal droeg ze een zwempakje dat veel minder van haar heerlijke lijfje liet zien. Het meisje had kastanjebruin, steil haar dat tot halverwege haar rug viel. Haar lieftallige gezichtje was het opvallendst, met haar warme, donkerbruine ogen, haar teer gevormde neusje en haar lieve bekkie dat haast altijd lachte.

Nu lachte ze ook, om Doerak die uitgelaten om haar heen rende en regelmatig tegen haar op probeerde te springen. Vaardig weerde ze het grote dier af terwijl ze naar mij toeliep.

"Rustig nou, sufferd!", riep ze tegen het dier, hoewel ze niet kwaad werd. Dat werd het tienertje haast nooit en vooral niet tegen mijn hond. Was mijn zwembad al reden genoeg voor het meisje om mij vaak op te zoeken, mijn hond was dat nog meer. Ze hield van het beest en speelde met hem zo vaak als ze maar kon, meestal bij haar thuis. Ik vond het prima, want het scheelde mij weer met uitlaten.

"Af, Doerak.", beval ik en gehoorzaam plofte de herdershond in het gras, nog uitgelaten kwispelend met zijn lange staart en zijn lange hondetong uit zijn halfopen bek bungelend.

"Vind je het echt niet erg?", vroeg Kim mij toen ze voor me stond, geheel onbewust van haar eigen heerlijke verschijning. Vanachter mijn donkere zonnebril kon ik haar ongestoord bewonderen, wat ik dan ook schaamteloos deed, van haar kleine, maar duidelijk stevige tietjes tot haar blote voeten. De pareo hing lekker laag rond haar nog wat smalle heupen, zodat haar vlakke en zachte buikje zichtbaar was, samen met een stukje van haar kleine, zwarte bikinibroekje. Ik besefte dat het meisje volgend jaar een nieuwe bikini zou moeten kopen, want deze begon haar al te klein te worden. Ik kon een flink stuk zien van de lichte bolling van haar venusheuvel, bedekt met kleine, lichte en zichtbaar zachte donshaartjes.

"Nee hoor, helemaal niet.", haastte ik mij te zeggen, wat ongemakkelijk omdat ik opeens voelde dat ik een lichte erectie kreeg. Met al mijn wil probeerde ik dat gevoel te onderdrukken, want ik wou toch niet dat dit kleine, zestienjarige meisje zou merken dat ze mij opwond. "Duik er maar lekker in, meid."

"Dank je wel, buum!", lachte ze, de wikkelrok rond haar heupen losmakend. Ik had haar al jaren geleden gevraagd om mij gewoon bij mijn voornaam aan te spreken, maar ze stond erop om mij buurman of buum te blijven noemen, hoewel ze tegelijkertijd wel je en jij tegen mij zei. "Wil je zelf geen duik nemen? Je ziet er een beetje verhit uit."

Ik schudde mijn hoofd, lachend. Dat ik verhit was klopte wel, maar dat kwam niet alleen door de warme zon. "Nee hoor, ik zit hier wel goed."

En van mijn plek zou ik een prima zicht hebben op het tienermeisje, bedacht ik mij. Ze had de pareo losgemaakt en de lap dunne stof viel achter haar in het gras. Ze was nu alleen gekleed in haar kleine, zwarte bikini. Vol van bewondering keek ik haar na terwijl ze naar de rand van het zwembad liep. Haar strakke, ronde billen wiegden daarbij onverwachts verleidelijk heen en weer, nauwelijks bedekt door haar bikinibroekje. Even vroeg ik mij af of ze dat expres deed om mij te prikkelen. Als dat zo was dan lukte haar dat aardig. Toen schudde ik mijn hoofd, inwendig lachend om mijzelf. Ik kon mij niet voorstellen dat deze zestienjarige schoonheid geïnteresseerd zou zijn in een man van zevendertig. Alleen de gedachte al was haast bespottelijk.

Met een sierlijke duik verdween Kim onder water en kwam even later weer boven, haar koppie druipend van het water. Ze giechelde meisjesachtig, duidelijk overvallen door de onverwachte koelte van het zwembadwater. Ik haalde nog een biertje voor mijzelf en een boek en nestelde mij weer in mijn tuinstoel. Ik deed alsof ik las, maar vanuit mijn ooghoeken hield ik het tienertje in de gaten terwijl ze haar baantjes trok. Regelmatig dook ze daarbij onder water, waarbij haar kontje steeds verleidelijk even hoog uit het water stak, voor die ook onder het wateroppervlak verdween. Ik kon er maar niet genoeg van krijgen om daar naar te kijken.

Na een poosje had ik mijn tweede biertje ook op en stond ik op vanuit de tuinstoel.

"Wil je ook wat drinken, Kim?", vroeg ik het meisje.

"Graag. Sinas of zo.", antwoordde ze, haar vochtige haar uit haar lieftallige gezichtje strijkend terwijl ze mij openhartig aankeek met haar grote, donkerbruine ogen.

"Oké."

Ik liep de keuken in en haalde een biertje en een fles sinas uit de koelkast. Ik vond nog een schoon glas in het keukenkastje en liep terug de tuin in. Kim was al uit het zwembad geklommen en stond zich af te drogen. Ik zette de spullen op het tuintafeltje, maakte mijn flesje open en schonk voor haar een glas sinas in.

"Alsjeblieft.", zei ik, terwijl ik weer in mijn stoel ging zitten en mijn zonnebril opzette.

"Dank je, buum.", glimlachte ze dankbaar, in de overgebleven tuinstoel neerploffend. Ze nam het glas van de tafel en begon van het koele, prikkelende vocht te nippen. Vanuit mijn ooghoeken bekeek ik haar zoals ze daar half op de stoel lag, met de rugleuning wat naar achteren geklapt. Op haar door de zon gebruinde huid parelden hier en daar nog druppeltjes water. Mijn blik ging automatisch naar haar kleine borstjes en ik voelde een onverwachts hevige golf van opwinding toen ik haar tepeltjes kleine kegeltjes in de dunne, zwarte stof van haar bikinitopje zag vormen. Ongetwijfeld waren ze alleen maar verstijfd door het koele water, maar op dat moment wond de aanblik van de stijve knopjes in haar bikinitopje mij enorm op. Samen met het kippevel dat ze had, maar dat al gauw verdween onder de warme zon.

Om mijn aandacht wat af te leiden vroeg ik haar hoe het op school ging en vrolijk begon het meisje over van alles en nog wat te babbelen. Ik volgde het gesprek maar half, meer geïnteresseerd in het tienertje zelf. Haar bikini was zo klein dat ze net zo goed naakt had kunnen zijn. Ik vroeg mij af of ze zich daar zelf van bewust was. Waarschijnlijk niet. Maar terwijl ik haar steels bekeek, betrapte ik mij erop dat ik graag haar verrukkelijke lijfje met mijn handen had verkend en niet alleen met mijn ogen. Ik stelde mij voor hoe warm en zacht haar huid was, hoe haar tepeltjes nog verder zouden opzwellen onder mijn liefkozende vingertoppen en smachtende lippen. Hoe het kleine, verrukkelijke wezentje haar slanke benen voor mij zou openen terwijl ik mijn handen steeds verder langs haar verwachtingsvol trillende lijfje omlaag zou laten gaan...

Met een schok kwam ik weer tot mijzelf, net op tijd. Want vol schaamte voelde ik hoe mijn penis zich weer enigszins had opgericht in mijn korte broek. Ik verschoof mijn boek wat, mijn kruis ermee bedekkend, en kon alleen maar hopen dat het haar niet al opgevallen was. Ik zou het niet kunnen zeggen, want het meisje had ondertussen ook haar donkere zonnebril opgezet. Gelukkig was Doerak daar om haar af te leiden. De grote herdershond was naast haar komen zitten en Kim streelde liefdevol zijn grote kop. De hond legde genietend zijn kop op haar blote dij en ik moet tot mijn schaamte bekennen dat ik even jaloers was op het dier.

Ondertussen had Kim haar aandacht weer tot mij gericht, vrolijk door babbelend over school, haar vrienden en vriendinnen en over wat ze de afgelopen dagen allemaal had gedaan. Zoals altijd genoot ik van haar gezelschap en met wat gerichte vragen wist ik ons gesprek op gang te houden, hopend dat ze nog een poosje zou blijven.

Terwijl we zo zaten te praten had ik even geen aandacht aan Doerak besteed. Maar opeens trok een beweging van de hond mijn aandacht. Ik zag hoe het dier zijn snuit tegen Kims bikinibroekje drukte en hoorde hem even onderzoekend snuiven. Bijna afwezig duwde het meisje de kop van de hond weg, haar gebabbel geen moment onderbrekend. Doerak liet zich echter niet zomaar afweren en wegduwen van de interessante geur die hij zojuist had opgesnoven. Ik zag hem zijn spieren spannen, terwijl hij nogmaals zijn snuit tussen de dijen van het meisje duwde. En ditmaal duwde het meisje hem niet weg. Sterker nog, ik zag hoe ze haar benen een stukje opende voor mijn hond!

"Nou, vooruit maar. Ruik dan maar even aan mij."

Hoorde ik het tienertje tot mijn stomme verbazing zeggen. Ik wist mijn gezicht echter in de plooi te houden, terwijl ik belangstellend toekeek hoe mijn hond zijn snuit nog verder tussen de heerlijk ronde dijen van het meisje duwde, hoorbaar de geuren van haar tienerkutje opsnuivend. Ik zag hoe het meisje ook keek, haar lijfje zichtbaar gespannen, net als het lijf van de herdershond. En toen zag ik Doeraks lange, rode tong tevoorschijn komen, likkend langs het kleine kruisje van Kims bikinibroekje. "Hee, raar beest! Jij bent echt een doerak!"

Ik had verwacht dat het tienermeisje mijn hond nu wel bij zich vandaan zou duwen, maar niets was minder waar. Kim strekte zich juist behaaglijk in haar stoel uit en ging gewoon door met vrolijk babbelen, alsof ons gesprek geen moment was onderbroken. Ik kan niet vertellen wat er op dat moment allemaal door mij heen ging. Hier zat ik in mijn achtertuin, met mijn buurmeisje van zestien dat vrolijk tegen mij zat te babbelen terwijl mijn grote herdershond druk bezig was met het likken van het kruisje van haar kleine, zwarte bikinibroekje. En het tienertje liet het toe alsof het de normaalste zaak van de wereld was!

Ik probeerde mijn aandacht nog een beetje bij ons gesprek te houden, maar dat werd steeds lastiger. Ik hoorde Doerak steeds luidruchtiger likken en zag hoe het dier met zijn kop draaide terwijl hij zijn lange, soepele tong langs Kims bikinislipje liet gaan, een bikinibroekje waarvan het kruisje al doordrenkt was met zijn kwijl. Ik zag hoe het meisje even naar de grote hond omlaag keek, met een lief glimlachje rond haar lichtrode, volle lippen. Ze legde zelfs een hand op zijn kop en duwde haar onderlijfje naar het dier toe, haar dijen nu nog meer spreidend voor hem. Toen keek ze mij weer aan, vanachter haar donkere zonnebril. En ze begon vrolijk te vertellen wat ze de komende dagen allemaal van plan was te gaan doen.

Ik wist ondertussen niet meer hoe ik het had. Dit kon toch niet gebeuren? Dit mooie, jonge meisje kon toch niet al babbelend naast mij zitten, terwijl ze haar kutje door het dunne stof van haar bikinislipje heen liet likken door mijn hond alsof dat niet meer dan normaal was? Ik hoorde de slobberende geluiden die mijn hond tussen de verrukkelijke dijen van dit lieftallige tienertje maakte en voelde mijn pik nu in een rap tempo groeien, mijn boek van mijn schoot opheffend. Ik kon niet zien of Kim dat opmerkte, maar vermoedde haast van wel. Ze zei er echter niets van, maar ging gewoon door met praten over van alles en nog wat.

Het schoot opeens door mij heen dat het meisje dit allemaal misschien wel expres deed om mij op te winden of op een wel heel vreemde manier te verleiden. Maar weer vond ik dat idee te belachelijk voor woorden. God, ik was zevenendertig en zij pas zestien! Het kon gewoon niet dat dit deugnietje in mij geïnteresseerd was. Dat zou ze dan toch wel eerder hebben laten merken? Maar of ze het nu expres deed of niet, het miste zijn uitwerking bepaald niet. Ik voelde mijn opwinding stijgen naarmate de geluiden die Doerak tussen Kims dijen maakte luider werden. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen