Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

"Nou, jongedame, dat werd wel eens tijd. Je bent twee uur te laat! Waar ben je geweest?" "Eh, gewoon, uit." "Weer aan 't parkeren met je vriendje zeker. Nou, hoe ver heb je hem deze keer laten gaan?" "Pap, we waren alleen aan het praten - dat is alles." "Tuurlijk. Daarom is je blouse verkeerd dichtgeknoopt en je rok is gekreukt, zeker?" "We hebben alleen gezoend en zo." "Het is de 'en zo' waar ik me zorgen over maak. Ik wed dat hij zijn handen in je blouse had, je borsten aan het voelen, ja? En had je geen BH aan toen je vanavond vertrok?" "Die heb ik uitgedaan - hij zat niet zo comfortabel. Hij is in mijn tasje." "OK, maak dat tasje maar eens leeg - we zullen eens zien wat er nog meer 'niet zo comfortabel' is." "JE KAN NIET IN MIJN TASJE KIJKEN - DAT IS PRIVÉ!" "Hmmm, dat klinkt alsof er iets in zit waarvan je niet wil dat ik het vind.

Maak het tasje leeg op de tafel." "Maar pap..." "MAAK HET LEEG! Zo, dat is beter. Nou, laat me eens kijken. BH. Tampon? Het is nog geen tijd voor je periode - wat doet die daar? Wat nog meer? Een hele tube glijmiddel! Waarvoor zit DAT erin?" "Eh....eh, voor het geval dat?" "Voor WELK geval?" "Eh, gewoon... je weet wel." "OK, dochter - kleed je uit. Het is de hoogste tijd dat ik uitvind wat jullie hebben gedaan. Doe je rokje omhoog, doe je slipje omlaag, ga op de tafel liggen, en spreid je benen." "Pap, wat ga je doen - hier in de huiskamer!?" "Ik ga je geslachtsdelen onderzoeken om te kijken of jullie hebben liggen rollebollen.

Doe je rokje omhoog of ik doe 't." "Papa!" "Ik zei: doe je rokje omhoog - zo! Wat is dit? Er zit een grote natte vlek bij je kruis - en zo te ruiken heb je niet in je broek geplast!" "Pap, we hebben gewoon een stevige vrijpartij gehad - DAT IS ALLES!" "Zo! Hij heeft zijn hand in je rokje gehad! Heeft hij je over je poesje gewreven door je slipje heen of heb je hem zijn hand erin laten gaan en het echte ding laten aanraken?" "Ik heb hem niet 'daar beneden' laten wrijven. Hij heeft gewoon mijn borsten gemasseerd!" "Zo, doe je blouse uit. Laat me eens kijken wat hij 'gemasseerd' heeft." "Papa..."

"OK, als het moet doe ik zelf je blouse wel uit. Het ziet eruit alsof hij je borsten met zijn tanden heeft gemasseerd - dat zijn beetjes over je hele borsten heen. Laat me eens kijken waarmee hij je poesje heeft gemasseerd. Doe je slipje uit!" "Oh, als dat moet..." "Zo! Wanneer ben je je schaamhaar begonnen te scheren? Vindt hij het gevoel van zachte huid lekkerder? En is dat allemaal JOUW vocht daar beneden?" "Pap, schaamhaar is zo kriebelig! En ja, dat is allemaal mijn geil. Ik... ik ben opgewonden!" "Ik zie het! Je bloost ook nog." "Nou, ik sta hier met mijn geslachtsdelen open en bloot voor mijn vader, ik ben heet en plakkerig en nat. En alles wat ik nu wil doen is naar boven gaan en naar bed..." "En met jezelf te spelen! Wil je niet even deze sperma eruit douchen? Ik wed dat niet al dat vocht dat langs je benen naar beneden stroomt van jou is. In feite, als ik een vinger in je kutje steek vind ik vast een grote klodder van zijn sperma! Spreid je benen en ik zal eens voelen!"

"Bedoel je dat je een vinger in mijn poesje gaat steken?Heb ik hier niks over te zeggen? Hoe zit het met mijn privacy?" "Spreid je benen. Ik zal eens uitzoeken of het hebt zitten rotzooien." "MOET DIT? Ik schaam me dood. Als je het toch gaat doen, smeer dan je vingers in ieder geval in met het glijmiddel." "Wat is er - ben je niet nat en glibberig genoeg? OK, ik smeer mijn vinger in. Goed genoeg? Spreid je benen nu. Dat is beter. Ik denk niet dat ik ooit een meisje heb gezien dat zo rood en opgezwollen was. Je moet wel erg opgewonden zijn. OK, hier komt mijn vinger - niet zo strak dichtgaan. Relax. Wat is dit? Waar is je maagdenvlies? Je bent geen maagd meer, of wel?" "Pap! Een meisje kan maagd zijn zonder maagdenvlies - er zijn genoeg manieren om het te strekken of te breken. Gymnastiek, paardrijden..." "Met jezelf spelen, neuken. Ik denk dat ik beter kan kijken wat er nog meer in zit. Ga liggen en spreid je benen. Zo, ja. Spreid nu je schaamlippen met je handen.

Ik ga er HELEMAAL in om te kijken wat er daarin verstopt zit.." "Papa, moet je dit echt doen? Waarom laat je me niet gewoon naar boven gaan en dan kunnen we alles vergeten." "Als je zo blijft praten zal ik toch echt moeten weten wat je probeert te verbergen. Ontspan je nu, want ik steek mijn vinger er zo ver in als ik kan... en als ik me niet vergis heb je een pessarium daarbeneden, of niet?" "Eh, ja, zoiets." "Dus je hebt zitten rotzooien. En dit spul is waarschijnlijk zijn kwakje. En ik wed dat je nog geen twintig minuten geleden in dezelfde positie op de achterbank van zijn auto lag! Je benen wijd gespreid zodat de hele wereld je kut kon zien - tenminste, voordat hij zijn lul in je stak. Hoe lang zit je al te rotzooien - wanneer was het de eerste keer?" "Ongeveer zes maanden geleden - op kamp. We sprongen zo'n beetje in de bosjes. Oh papa, ik voel me zo vernederd!" "Mooi zo.

En is dat glijmiddel op je poepgaatje?

Heeft hij hem daar ook ingestoken. Zit daar ook zaad in? Dat ga ik uitzoeken. Ontspan je poepgat want hier komt mijn vinger." "Oh! Niet daar achter! Oh, dat voelt zo grappig. Stop - alsjeblieft - of ik krijg een ongelukje!" "Dit voelt alsof er hier ook zaad in zit. En je lacht behoorlijk veel voor iemand die het niet leuk vind wat er gebeurt. En je heupen bewegen ook op en neer. Je vindt dit toch niet leuk, of wel?" "Nou... Het voelt wel fijn."

"Aan je kutje te zien heb je geen orgasme van hem gehad, of wel? Ik heb nog nooit een kut gezien die zo gezwollen en rood en druiperig was." "Nee, niet echt." "Waarom ga je niet door en maak je jezelf nu klaar." "HIER? Voor mijn eigen vader?" "Waarom niet? Hier, laat me je helpen. Gewoon wrijven zoals dit - zie je, voelt dat niet goed? En maakt het feit dat ik sta te kijken het niet beter - stouter?" "Het voelt goed - beter dan normaal. Gewoon jou hier hebben staan, kijkend naar mij, spelend met mezelf. Dat maakt me veel heter. Je kan recht in mijn kutje kijken en alle sappen zien rond druipen en mijn kleine bruine holletje zien samentrekken. Kijk naar me terwijl ik mijn kutje masseer en kijk hoe mijn heupen op en neer gaan. Zie je mijn vinger in en uit mijn kutje gaan? En dan naar beneden glijden, zo in mijn poepgaatje?

Papie, ga klaarkomen!

Zie je mijn geil langs mijn kutje glijden, langs mijn poepgaatje en eraf druipen in lange, kleverige druppels? OH... Dit voelt ZO GOED! AHHHH!" "Nou, was dat niet leuk? Laat me je mee naar boven nemen en we zullen je eens goed schoonmaken - van binnen en van buiten." "Tijd voor een bad - en een douche van binnen! Je wil zijn sperma niet in en op je, of wel soms?" "Nee. Ik denk het niet." "OK, eerst de douche. Heeft iemand je al ooit een douche van binnen gegeven?" "Nee. Ik heb er nog nooit een gehad." "Het eerste wat we doen is, we zetten je op de commode en spreiden je benen ver genoeg zodat ik je kutlippen kan zien. Dan vullen we een bak met warm water en smeren de slang. Dan ga ik met mijn hand helemaal onder je zitten, zo, en doe ik langzaam de slang je kutje in. Zo ja. Nu, doe je achterwerk omhoog zodat ik kan zien waar ik mee bezig ben. Nu laten we het water stromen en houden je schaamlippen bij elkaar terwijl de druk genoeg omhoog gaat om je vagina te laten uitbollen en al zijn sperma van de wanden af te wassen. Voel je het?"

"Ja, het voelt wel fijn, een erg vol gevoel, erg geil."

"OK, nu laat ik los en kijk hoe al zijn sperma eruit komt." "Oww! Dat voelde ZO goed! Doe het nog een keer!" "Dat doen we, totdat de bak leeg is. Zie je? Voel het in je kutje stromen, de druk gaat omhoog in je hele vagina. Voelt het niet goed?" "Oh, ik voel me zo warm en tintelig. Maar ik moet plassen." "Ga je gang, je zit op de commode." "Maar je handen zitten in de weg." "Ga je gang. Ik wil je iets laten zien." "Wel, als je het zeker weet. Hier komt... WHOOO! WAT DEED JE ZONET?" "Voelde het goed? Ik wreef zonet tegen je clitoris terwijl je plaste. Op die manier voelt het beter, of niet?" "Wow! Ik denk dat opnieuw klaarkwam alleen van dat. Het voelde ZO goed." "Nou, er is meer seks dan gewoon neuken - onthoud dat. Maar nu is het tijd voor je achterkant om schoongemaakt te worden." "Maar pap. Hij is daar achter in echt niet gekomen. Je stak alleen zijn vinger erin." "Voelde het goed?" "Nou... ja." "Laten we het dan schoonmaken om het glijmiddel eruit te wassen.

En ik denk dat je het zelfs nog beter vindt voelen dan een vinger. Laat me eerst je kutje afdrogen. Het ziet er veel beter uit nu - niet zo rood en opgezwollen." "Ik voel me een stuk beter - minder gespannen. Maar ik voel me nog steeds erg opgewonden." "Dat is maar goed ook! Ga over mijn schoot liggen en ik zal je billen spreiden en een grote klodder glijmiddel op je poepgaatje doen. Zo, dat zal ik er eens inwrijven.." "Papa! Je steekt je vinger weer in mijn poepgaatje." "Nou, daar gaat de slang ook in, dus daar moet het gesmeerd worden. Je wilt toch niet dat het pijn doet, of wel?" "Nee. Maar het voelt zo grappig als je dat doet." "Dat moet ook. Nu laat ik de slang naar binnen glijden.." "Oh jeetje dat voelt vreemd. Een beetje zoals naar de wc gaan in de omgekeerde volgorde." "Nee ga ik het water aanzetten. Voel je het water in je darmen stromen? Voelt het goed?" "Het voelt geweldig! Ik voel me opgevuld en helemaal warm van binnen.

Pap, wil je over mijn kutje wrijven terwijl ik volstroom."

"Zoals dit? Hou mijn hand vast en laat me de beste manier zien om het goed te laten voelen. Zo?" "Ja! ohh, dat voelt zo goed. Mijn ingewanden ontploffen!" "Nou, laten we je nu helemaal schoonmaken. Spreid je benen zodat ik daarin kam komen en dat goedje eraf kan vegen. Zo ja. Nou, nou, niks ziet er beter uit dan een vrolijk kutje, en niks ziet er beter uit dan een kutje dat net is klaargekomen. Weet je, je ziet er vrij obsceen uit, liggend met een slang die uit je kontje steekt en je benen gespreid en al dat geil dat aan je benen kleeft. Ik wed dat je zelfs mijn lul door m'n broek kan voelen onder je."

"Het voelt als de grootste lul waar ik ooit van heb gehoord! Kan je me wat meer masseren?" "Nou, het water is bijna op. Waarom laat je het er niet lekker uitstromen? Dan zal ik je iets geven waardoor je deze nacht, echt nooit zal vergeten." "Wat dan, pap?" "Wat dacht je van mijn stijve lul in je kleine holletje?" "Mooi Niet! Dat past nooit! Dan vermoord je me!" "Met alle plezier. Nu, hurk over de wc terwijl ik onder je ga zitten en langzaam de slang uit je kontje haal. Voel het eruit stromen. Ik zie je kringspier eromheen klemmen alsof je niet wil dat hij eruit gaat. Vind je het fijn, dingen in je achterwerk?" "Ja, eigenlijk wel. Het voelt echt fijn en het maakt me nat tussen m'n benen." "Stop je er zelf soms dingen in?" "Soms. Het voelt echt te gek om er een staafje in te steken en het er weer een stukje uit te halen zodat hij er een stukje uitsteekt. Dan speel ik met mezelf, en het voelt echt HEEL goed als ik dan klaarkom." "Heb je ooit een van je vriendjes er iets in laten steken voor vanavond?" "Nee, niet echt. Ze dachten allemaal dat het vies was."

"En vroeger, toen je kleiner was?

Heeft een van je kleine vriendinnetjes ooit met je kontje gespeeld? Ik hoorde dat die slaapfeestjes soms echt wild waren." "Nou, soms steken we onze vingers in elkaars poepgaatjes en gingen plassen. We zeiden dat we wilden weten hoe we waren gemaakt en hoe plas eruit kwam, maar wat we echt wilden was gewoon dat iemand iets in ons stak. Het was echt te gek. En het voelde ook erg goed. Ik denk dat ik zo mijn eerste orgasme heb gehad. Patty had haar vinger in mijn poepgaatje zitten en ik ging naar de WC. Toen ik begon te plassen, bewoog ze 'per ongeluk' haar hand omhoog en raakte mijn clitoris aan. Het gevoel van haar hand op mijn blote clitoris samen met haar vinger in mijn kontje en het feit dat ik aan het plassen was op haar hand en ze niet bewoog maakte me bijna flauwvallen.

Een paar jaar later lieten we elkaar de beste manier zien om een tampon in te doen. Om dit het beste te doen, betekende het dat we onze kutjes glad moesten krijgen. We hadden geen glijmiddel - dus we moesten elkaar vingeren totdat we glibberig genoeg waren om zonder problemen de tampon in te doen. Als we eenmaal zover waren, demonstreerden we altijd lang de beste methode om de schaamlippen uit elkaar te houden en de vagina ver genoeg open te houden om de tampon erin te laten glijden. Soms kostte het vijf of zes keer proberen en twintig of dertig minuten voor elk meisje om haar beste manier te laten zien voor het inbrengen van een tampon op elk van ons, om de beurt. Er waren er altijd wel een paar die zwakke knieën en plakkerige kutjes hadden wanneer Dat, klaar was - gewoonlijk wanneer de hele doos van veertig tampons leeg was, na vier of vijf van ons. En er was geen droge tampon over als we klaar waren! Allemaal hadden ze liters plakkerig jong geil opgezogen van onze hete, natte kutjes."

"Is dat wat jullie allemaal deden op slaapfeestjes?"

"Wel, later had Patty uitgevonden dan tampons nogal veel opzuigen als ze nat worden. Dus, een keer toen ik bij haar logeerde waren haar ouders naar een feest en hadden we het huis voor ons alleen. Eerst verzekerden we ons ervan dat de deuren op slot waren - we wilden niet verrast of verkracht worden of zo! En toen gingen we naar de badkamer en wreven over elkaars kutjes totdat we helemaal heet en nat waren. Ze liet me vijf tampons in mijn kutje inbrengen en in de badkuip liggen. Daarna zei ze dat ik mijn achterwerk onder de kraan moest houden en ze liet er fijn warm water overheen lopen.

Het voelde ECHT goed, maar ze zei dat ze iets wist waardoor ik me nog beter zou gaan voelen. Ik zei dat ik me niets beters voor kon stellen - ik voelde me al helemaal opgewonden. Ze lachte alleen en zette mijn schaamlippen onder de kraan. Het warme water stroomde recht mijn kutje in en maakte de tampons helemaal nat! Toen begonnen ze uit te zetten, ongeveer dubbel zo groot! Ik dacht dat mijn kut zou gaan ontploffen - maar het voelde zooo goed. Ik kwam ongeveer drie keer voordat ik bijna flauwviel - daar in de badkuip! Het enige echte probleem was om die soppige tampons weer uit me te krijgen. Het duurde ongeveer twee uur om de kleine stukjes uit me te graven. Natuurlijk deed Patty het meeste werk omdat ik niet veel kon zien. En ik denk dat ze meer dan een zorgvuldig klusje deed - ze vond geen stukjes meer na twintig minuten, maar haar vingers voelden zo goed, helemaal in mijn kutje, dat ik daarvan nog ongeveer drie of vier keer klaarkwam."

"En dat is hoe je maagdenvlies scheurde?"

"Nou...." "Ga verder, ik zal niet boos worden." "Weet je het zeker?" "Ja, ga verder." "Eigenlijk gebeurde dat eerder. Op een nacht had Susan een slaapfeestje bij haar thuis. We waren aan het praten over hoe het moest voelen om iets in je kutje te hebben. We waren allemaal maagd dus het waren allemaal maar speculaties... behalve voor Susan. Ze vertelde ons dat ze een echte lul in haar kutje had gehad. Natuurlijk geloofden we haar in het begin niet, maar ze bleef maar zweren dat ze werkelijk een echte lul in haar kut had gehad en vertelde ons dat ze het kon bewijzen. We vroegen haar hoe en ze ging op bed liggen en trok haar pyjama en slipje uit en spreidde haar schaamlippen. Ze zei 'Zie je nou wel! Geen maagdenvlies!' We drongen allemaal om haar kutje heen en voelden in haar maar we konden niets vinden. Toen zei Karin dat ze zelf ook niet veel van een maagdenvlies had doordat ze met zichzelf speelde en dat ze nog nooit en echte lul erin had gehad. Toen zei Susan dat ze zou laten zien dat ze een echte in haar had gehad. We lachten allemaal en vroegen haar of ze haar vriendje zou gaan bellen om te komen en het te doen. Ze lachte een beetje en zei dat dat bijna precies was wat ze zou gaan doen. Toen riep ze de grote labrador retriever de kamer binnen. We snapten niet wat ze zou gaan doen."

"Ze wilde de hond haar laten naaien, niet?"

"Eh, ja. Dus ging ze op de grond zitten op handen en knieën, en speelde met de lul van de hond totdat hij helemaal rood en stijf was. Toen hielp ze de hond achter haar te komen, greep zijn lul vast en stuurde hem recht in haar kutje. Hij gaf een stoot en het hele ding verzonk meteen in haar kut, tot aan een grote bobbel aan het begin. Ze duwde haar kontje terug naar de hond en hij duwde terug en plotseling verdween de grote bobbel ook in haar. We waren allemaal geschokt en helemaal opgewonden. De hond begon heen en weer te bewegen en lage, grommende geluiden te maken. We probeerden hen uit elkaar te krijgen, maar ze zaten helemaal tegen elkaar aan geplakt. Eindelijk, na ongeveer twintig minuten, nadat Susan ongeveer vijf keer moet zijn klaargekomen - je had al dat geil van het meisje moeten zien stromen! - begon de hond te janken en erg hard te stoten.

De hond was voor onze ogen klaar aan het komen in Susan's kut! Het was echt TE GEK!" "En, wat gebeurde er toen?" "Nou, Susan viel bijna flauw en het was een echte rotzooi, dus we besloten dat ze een douche nodig had. We kleedden ons allemaal uit - en ik merkte op dat er geen droog slipje te vinden was - en tilden haar in de douche en zetten het water aan. Toen wasten we haar om de beurt. Het was een erg goede douche en ze werd helemaal schoon - vooral 'bepaalde delen' van haar. Elk van ons maakte om de beurt haar kutje helemaal schoon. Daarna was zij de enige die schoon en droog tussen haar benen was. En de dog jankte in de andere kamer met een rood ding hangend tussen zijn benen. We waren allemaal HELEMAAL geil dus we besloten strootje te trekken om te kijken wie haar maagdelijkheid zou verliezen op de grote labrador. Ik won. Dus gingen we de slaapkamer binnen en ik ging op mijn handen en knieën zitten. Alle meisjes begonnen te proberen de hond mijn achterste te laten beklimmen door handenvol geil uit mijn kutje te pakket en die aan de hond te voeren. Na een tijdje kwam hij dicht genoeg bij om te ruiken waar al dat spul vandaan kwam en hij ging zijn neus achterna.

Ik vond het jammer dat de meisjes stopten met het vingeren - totdat zijn grote tong mijn kutje raakte! Ik kreeg meteen een orgasme! Ik viel bijna flauw en het geil droop over mijn benen. Een paar meisjes moesten me vasthouden - en natuurlijk maakten ze gebruik van de situatie door mijn kutje te vingeren en in mijn borsten te knijpen." "Hoe lang heeft hij je gelikt?" "Ik herinner het me niet meer allemaal -- minstens tien minuten. Toen voelde ik plotseling iets zwaars op mijn rug, toen pakte iets bontachtigs me vast rond mijn middel. De grote labrador was aan het proberen om op me te klimmen - recht voor de ogen van mijn vriendinnen! Ik voelde zijn grote lul een paar keer op en neer gaan 'daar beneden' voordat Susan hem vastpakte en hem zo'n beetje in de goede richting stuurde. Zijn ding gleed tussen mijn schaamlippen en ik voelde hem een harde stoot geven. Ik voelde geen pijn -- alleen een grote zwelling in me. Het was een geweldig gevoel om helemaal gevuld te zijn. En hij bleef maar meer van zijn lul in mijn arme kleine kutje stoten totdat ik een grote bult aan de opening van mijn kutje voelde. Ik gaf een stoot naar achteren en voelde mijn schaamlippen uitstrekken, omhoog en uiteindelijk over de grote bobbel.

Ik kon niet geloven hoe goed het voelde om geneukt te worden door dat grote ding van die labrador in mijn strakke kleine kutje. Alle andere meisjes waren helemaal stil, maar ze hadden allemaal hun handen in hun nat geworden slipjes, over hun kutjes aan het wrijven, wensend dat ze mij waren. Ik denk dat ik op de een of andere manier de controle over mijn blaas had verloren, want Sally zei dat iedere keer wanneer de labrador stootte, ik een beetje plas liet gaan. Maar een klein beetje bij iedere stoot, maar het duurde niet lang voordat het een hele rotzooi was daar - mijn geil, kwijl van de hond, sperma van de hond, en mijn plas. Ik was nat van mijn middel tot aan mijn knieën maar het rook te gek -- pure SEKS. Tenslotte, na ongeveer een half uur waarin ik orgasme na orgasme had gehad begon de hond klaar te komen.

Omdat mijn kutje zo vol was van zijn lul, was er geen ruimte meer voor zijn kwakje, dus kwam het er allemaal uitgespoten over mij, mijn kutje, de vloer, de hond en een meisje die haar hoofd tussen mijn benen stak om te kijken hoe alles in elkaar zat en werkte!" "Dus zo heb je je maagdelijkheid verloren. Heeft iemand je al ooit van achteren geneukt?" "Nee...." "Waarom kom je dan niet hierheen en laat me mijn lul in je kontje steken terwijl me meer vertelt. Ja, goed zo. Nu, draai rond terwijl ik glijmiddel op je poepgaatje smeer. Laat me wat spul van de voorkant pakket - dat is iets van JOUW glijmiddel. Ik zal het eens allemaal lekker in je holletje smeren. Dat voelt goed, niet? Open je poepgaatje nu, alsof je naar de WC gaat. Stel je voor dat mijn lul een takje is die probeert er achter in te komen." "Maar hij ziet er veel groter uit! Stop, ik kan hem precies over het randje van mijn poepgaatje voelen.

Hij is te groot! Dat past nooit!"

"Het pas WEL, ga gewoon op mijn schoot zitten en ik zal hem gewoon in je steken. Zo ja, lekker langzaam. Zie je? Hij zit er al bijna helemaal in en je bent nog niet dood." "O, wow, het voelt erg gek maar helemaal te gek!" "Ik kan je kontje voelen, werkend op mijn lul. Het voelt als een superglibberige koker van ingevet staal, dat probeert mijn sperma eruit te melken en het allemaal in je lekkere, donkere holletje te spuiten - recht in je darmen!" "Oh papa, ik ga weer klaarkomen!" "Ik ook. Kan je mijn hete sperma in je voelen spuiten?" "Allemaal in me! Het voelt ZO goed!" "Beweeg je kontje heen en weer. Ik denk dat ik stijf genoeg kan blijven om in je te blijven als je je poepgaatje aanspant, net of je probeert je poep op te houden. Jaa, zo. Ik kan mijn lul in je hete, kleine poepgaatje houden voor nog een dosis. Waarom ga je niet verder met je verhaal." "Pap, dis is echt te gek - op je schoot zitten terwijl je je lul in mijn kontje hebt zitten. Mijn kutje is helemaal nat en plakkerig van het praten over sexy dingen zoals genaaid worden door een hond." "Het is ook niet bepaald saai om mijn prachtige, sexy dochter naakt op mijn schoot te hebben met mijn lul diep in haar net ontmaagde kontje terwijl ze me vertelt over hoe zij en haar kleine vriendinnetjes stoute spelletjes speelden met elkaars naakte lichamen en hoe ze haar maagdelijkheid verloor op een grote labrador..."

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen