Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Sinterklaasavond 5 December - Elke sinterklaasavond komen onze twee zoons en mijn dochter bij ons thuis om pakjesavond te vieren. Alle drie wonen ze op kamers. Een van onze zoons in dezelfde stad als wij, de andere zoon een stuk verder weg en onze dochter woonde ook op een behoorlijke afstand. Dat was ook de reden dat Amber, zo heet ze, die nacht bij ons bleef slapen. De volgende ochtend zou ze weer naar bijna de andere kant van het land reizen. Mijn vrouw en ik hebben een mooi groot huis in een keurige wijk. Omdat ik naast mijn werk graag buiten ben en van dieren houd heb ik een hond gekocht. We noemen hem Gijs, dat vonden we wel grappig en niet alledaags voor een hond. Het is geen kleintje, maar een zwarte labrador met een flink postuur. Hij is nog niet gecastreerd, dat is er eigenlijk nooit van gekomen. Daarbij lijkt het er op dat het beest er ook niet echt veel last van heeft.

Zoals gezegd was het pakjesavond. Om beurten mochten we een cadeau uitpakken, werden er koddige gedichten voorgelezen en lachten we om geinige surprises. De hele avond al had ik met een schuin oog naar Amber gekeken. Ze was prachtig. En hoewel ik haar vader ben voelde ik me enorm tot haar aangetrokken. Haar seksualiteit had zich ontwikkeld en ik wilde ook niet weten wat er allemaal in die studentenkamer van haar gebeurde. Of misschien wilde ik dat wel, stiekem. Amber droeg een mooi zwart gala-achtig jurkje. Haar benen waren gehuld in een bijpassende zwarte panty. Daaronder droeg ze schoenen met een hak. Kortom: een stoot! Haar heerlijke jonge nog stevige borsten kwamen mooi uit in de jurk en omdat het een getailleerd model jurk was keek ik bewust of onbewust naar haar mooie billen als ze weer iets te drinken ging halen.

De avond duurde voort en de wijn, bier en andere dranken hadden ons lekker jolig gemaakt. Mij had het niet alleen jolig gemaakt maar ook geil. Ik kon er niks aan doen, mijn dochter en haar voorkomen waren zo prachtig, vrouwelijk en opwindend dat ik me die avond op de wc of in de badkamer wel even zou moeten aftrekken. Van mij vrouw hoefde ik dat soort zaken niet meer te verwachten. Daarom hielp ik mezelf. Ik had nog altijd een hoog libido en hield van seks, het was een teleurstelling dat mijn vrouw die interesse naarmate de jaren vorderde had verloren.

Mijn zoons waren naar huis, mijn dochter lag in bed op de logeerkamer en mijn vrouw en ik lagen ook al in bed. Toen ik naast me het evenwichtige ademhalen van haar slaap hoorde vond ik dat het tijd werd voor een pleziertje. Voorzichtig kroop ik uit bed en omdat ik door niemand gestoord wilde worden of iemand wakker wilde maken liep ik geruisloos naar de badkamer. Ik had slechts een boxershort aan en schoof die omlaag. Ik ging op de rand van het bad zitten en begon me langzaam af te trekken. In no time was ik keihard en speelde met mezelf. Mijn gedachten gingen naar mijn dochter, hoe fout het ook was, ik genoot er toch van. Haar mooie kontje, haar taille, haar borsten. Ik bedacht me hoe het er uit moest zien als ze bloot was, naakt voor me lag. Het was een mega foute maar mega geile gedachte. Ik bedacht me hoe ze in haar studentenkamer geneukt werd door de eerste de beste student.

Hard en geil, daar hield ze vast van.Ik ging zo even door tot ik op het lumineuze idee kwam om naar beneden te gaan. Daar had ze haar koffer in de hal laten staan omdat ze geen zin had om hem naar boven te tillen. Nu rees bij mij het idee om te kijken wat voor mooi ondergoed ze droeg. Wat een foute gedachte, maar het bier en het aftrekken hadden me zowat ongeremd gemaakt. En ach, even kijken kon geen kwaad toch?!

Stilletjes sloop ik de trap af en kwam in de hal aan. Ik schuifelde naar de koffer en wilde hem net op zijn kant leggen om hem te openen toen ik uit de woonkamer geluid hoorde komen. Shit, dacht ik, net nu ik hier in al mijn geilheid en mijn boxer loop krijgen we een inbreker op visite. Ik besloot om niet via de directe deur naar de woonkamer te gaan maar om via de keuken te gaan. Ik sloot de deur naar de keuken en via de bar die we daar hadden (het is een open keuken) kon ik naar de woonkamer gluren. Ik besloot eerst te kijken voor ik een mes uit de lade zou pakken. Van achter de bar met daarop bloemen en een broodrooster keek ik naar de woonkamer.

Wat ik daar echter zag was alles behalve een inbreker. Het was mijn dochter Amber. Onderuit gezakt lag ze op de bank, haar benen op de grond en iets gespreid, daartussen zat Gijs, onze labrador met zijn kop tussen haar benen. Het lange slaapshirt dat ze droeg hing over zijn kop, maar het was overduidelijk dat de hond ter hoogte van haar kutje bezig was. En wat hij aan het doen was liet niet te raden over. Amber kronkelde en haar nagels zetten zich in haar eigen jonge benen. Ze kreunde zachtjes maar had moeite dit te onderdrukken. Ze beet op haar lip en gooide haar hoofd achterover van genot.

"Hmm. Gijs, lik me lekker. Goed zo liefje, je doet het zo goed," kreunde ze zachtjes.

Ik werd enorm opgewonden van de aanblik van mijn dochter die gelikt werd door onze hond. Mijn pik was alweer stijf geworden en ik kneedde hem door de stof van mijn boxershort. Amber gleed met haar handen omhoog en kneedde door de stof van haar shirt haar borsten. Ik gleed op mijn beurt met mijn hand in mijn boxer en begon me langzaam af te trekken.

Ik twijfelde wat ik moest doen. Ik kon hier blijven staan kijken, ik kon ook ingrijpen maar ik kon ook meedoen. Hoe dat laatste in zijn werk zou gaan wist ik niet, maar ik vond het wel het leukste idee. Ik fatsoeneerde mijzelf, tenminste: ik deed moeite om mijn pik te bedekken en iets te laten krimpen, al was dat vergeefse moeite. Toen ik dat door had besloot ik met een stijve in mijn boxer alsnog de kamer in te lopen. Verward, alsof ik net uit mijn slaap was ontwaakt zei ik: "Amber? Wat doe jij nou?"

Een grote schok ging er door haar heen. Ze zat direct rechtop en Gijs, die het allemaal jammer leek te vinden dat het ophield, probeerde haar kutje weer te bereiken. Ambers handen duwden in schaamte zijn kop van haar weg. "Sorry, sorry pap," stamelde ze. "Het ging zomaar, echt het spijt me." Haar hoofd was zo rood als een boei en ze wist niet waar ze moest kijken. "Rustig maar," zei ik. "Mama slaapt en laten we dat zo houden. Dus niet te hard praten, goed?" Amber knikte met het schaamrood op de kaken. Gijs probeerde nog altijd zijn kop tussen haar benen te duwen. "Amber, ik ben niet zo bekrompen als jij misschien denkt," zei ik lief. Ze keek me met grote ogen aan, "vind je het niet erg dan?" "Nee, ik denk het niet. Als jij er van geniet en hij ook, wat is er dan erg aan?" "Maar ik ben je dochter," zei ze en ze liet haar ogen naar mijn boxer glijden. Daar zat nog altijd mijn half stijve pik goed zichtbaar. "Je ziet volgens mij wel dat het mij ook wel wat doet," zei ik zachtjes.

De blik in de ogen van mijn dochter veranderde, ze werden zwoeler. De weerstand jegens Gijs werd minder en voor ik het wist liet ze hem weer toe tot haar kutje. Ze bleef me recht aankijken terwijl ze langzaam weer in haar oude houding gleed. Ze schoof haar shirt iets omhoog en mijn ogen gleden naar haar kruis. Wat ik daar zag was geweldig. De kop van Gijs tussen haar mooie slanke, jonge benen, zijn tong over haar perfect kleine schaamlipjes, haar kutje was mooi kaalgeschoren en ze streelde zichzelf boven haar kutje.

Ik deed een stap dichterbij. Ze sloot nu haar ogen en trok het shirt over haar hoofd. Ze zat nu helemaal naakt op de bank. Het shirt stopte ze onder haar billen zodat het lekken van haar kutje en het speeksel van de hond geen vlekken op de bank zou maken. Ik keek mijn ogen uit. Het lichaam van mijn dochter was volmaakt. Een slank buikje, een mooie navel en twee heerlijke borsten. Ze deinden bij elke onverwachte ademhaling op en neer. Gijs bleef likken en ik voelde de hand van Amber de mijne aanraken. Ze kneep er in en legde hem toen op haar borst. Ze liet mijn hand haar borst masseren.

"Ik ben je vader Amber, dit kan toch niet.

Dat ik kijk is al teveel, dit hoort niet," probeerde ik nog. Maar dat was belachelijk natuurlijk, ik had zelf A gezegd, nu moest ik ook B zeggen. En blijkbaar vonden we het beide goed. Mijn hand raakte dus haar stevige jonge borst. Haar tepel op mijn handpalm voelde heerlijk. Ik kneedde en masseerde en voelde dat haar jonge borst stevig was, de huid was nog strak en haar borst stond vier en strak. Heerlijk was het om zo"n meid aan te raken, al was het mijn eigen dochter.

"Oh ja pap, ga door. Oh Gijs, lik me, hmm," Amber hijgde en kreunde. Haar hand ging naar mijn kruis en kneedde mijn pik. Ze haalde hem uit mijn short en ik voelde haar slanke hand rond mijn keiharde penis. Ze begon me langzaam af te trekken. Toen begon ze er in te knijpen, ze schokte met haar lichaam en ze haalde stokkerig adem. Ze kwam klaar. Mijn dochter kwam klaar op de tong van Gijs, met mijn pik in haar hand en mijn handen op haar heerlijke borsten. Gijs likte door maar ze duwde hem even van haar af. Ze was blijkbaar onverzadigbaar want ze ging op haar knieën tegen de bank aan zitten en stak haar billetjes naar achter.

"Pap, help hem, ik wil dat hij me neukt."

Blijkbaar had ze alle remmingen verloren. Ik hielp Gijs omhoog en liet hem op haar leunen, automatisch begon hij stotende bewegingen te maken en stond zijn pik stijf. Ik zette hem tegen de lipjes van mijn dochter en ik raakte met mijn vinger haar schaamlipjes aan. Ze was zeiknat, en ik wist dat het zowel het geil van haar poesje was als het speeksel van de hond.

Ik zag hoe Gijs zijn lul bij haar haar binnen schoof. Ongecontroleerd stootte de hond zijn lichaam tegen haar aan en zijn hondenlul in het poesje van mijn dochter. Ze genoot, ze hijgde en greep ondertussen weer naar mijn pik. Ze begon me stevig af te trekken en keek me aan. Haar ogen spuwden geil, lust, porno.

Het was geweldig om de harige hond met zijn zwarte lijf mijn jonge meisje met haar strakke meidenlichaam te zien bewerken. De pik van Gijs glom van het vocht van het mensenkutje en zijn dierenpik schoof keihard in en uit haar. Ze werd gek van geilheid en bleef me maar aftrekken. Lang ging ik dit niet volhouden en ik wist dat ik zou gaan spuiten. Maar Gijs was eerder. "Oh pap, hij vult me," kermde ze. "Hoe bedoel je?" vroeg ik schaapachtig. "Hij komt klaar, ik voel z"n zaad in me. Oh wat is dit lekker, zijn pik wordt echt mega pap! Ooh god ik scheur haast uit. Hmm aaah!!" Ze kreunde dat het een lieve lust was en werd volledig opgevuld door de hondenpik.

Ze was even gestopt met mij aftrekken en ik keek met een stijve pik naar mijn kreunende dochter. Gijs zijn stijve leek te verminderen en hij gleed uit haar. Hij draaide zich om en liep naar zijn mand, zijn taak zat er op, het stereotype man en hij viel in slaap. Amber keek me aan en duwde me achter haar. "Weet je dit zeker lieverd?" vroeg ik aan mijn meisje. "Ja pap, maak het af," zei ze resoluut. Maar voor ik mijn pik tegen haar kutje kon zetten haalde ze een vinger door haar druipende lipjes. Ze ving een beetje hondensperma op en proefde het. "Hhmm," kreunde ze.

Haar kutje was rood, beursgeneukt en gelikt door de hond van mij en mijn vrouw. Maar ik mocht haar nog een keer doen, lang zou ik niet nodig hebben, en ik hoopte en dacht zij ook niet. Ik zette mijn snoeiharde pik tegen de schaamlipjes van mijn dochter. Ze leken perfect, daarbij keek ik tegen haar billen aan, wat een heerlijkheid. Gemakkelijk gleed ik naar binnen en ik voelde dat ze redelijk strak was, een stuk strakker dan haar moeder tenminste. Al snel had ik een stevig tempo gevonden en kreunde mijn dochter Amber onder het stampen van mijn pik. "Oh god, pap, spuit me vol. Ik wil meer zaad in me," kreunde ze. Ik stootte flink door en gleed met mijn vinger naar haar kontgaatje. Toen ik die beroerde was het voor haar te veel. Ze slaakte een kreetje en kwam heftig klaar. Ik voelde haar kutje samenkrimpen en ritmisch mijn pik melken. Want mijn orgasme was niet minder heftig. Ik stootte een paar keer onregelmatig in haar en vulde haar kutje met nog meer zaad. Ik liet me even voorover vallen terwijl mijn pik in haar bleef zitten. Ik streelde haar rug, haar zij en pakte haar borsten nog even vast. Ik kuste haar rug en liet me toen uit haar glijden.

Ze hield haar hand onder haar kutje, het zaad van Gijs en mij vermengde zich met elkaar en sijpelde uit haar openstaande poesje. Toen ze een aanzienlijke hoeveelheid op haar hand had bracht ze hem naar haar mond. Ze slikte het van haar handpalm af en glimlachte naar me, "nog lekkerder dan zojuist."

Ze gaf me een kus op de mond en zei, "ons geheimpje, toch pap?" "Ja," zei ik en omhelsde haar.

Toen ging ik snel naar boven, waste mijn pik bij de wasbak en ging naast mijn vrouw liggen. Die draaide zich om en met open ogen keek ze me aan, "waarom gilde Amber zo?" Ik voelde een hartverzakking opkomen en bedacht het eerste wat in me op kwam. "Een spin." "Aha," zei mijn vrouw. "Die meiden toch, zijn overal bang voor. Die kunnen niks meer hebben." Ik grinnikte schaapachtig, "inderdaad, softies zijn het." Was mijn antwoord, maar ik wist wel beter, mijn dochter was absoluut geen softie, dat was een heet ding, maar dat kon ik moeilijk tegen mijn vrouw zeggen.

Mijn vrouw draaide zich om, met de rug naar me toe. Gelukkig, dacht ik, afgewimpeld. "Wel gek dat jullie tegelijkertijd beneden waren, diep in de nacht. Had je dorst?" Ik voelde een koude rilling langs mijn rug. "Trouwens, meestal vreet Gijs de spinnen in huis op. Die slikt ze zo van de vloer of de muur." De dubbelzinnigheid in haar woorden was bijna om gek van te worden, wat moest ik hier op antwoorden?! Maar nog voor ik iets kon zeggen pakte ze mijn hand, ik voelde dat ze warm was van onder de dekens. Ging ze doen wat ik dacht dat ze ging doen?! Mijn god.. ze bracht hem naar haar billen, haar stevige kont. Ze liet me haar billen kneden en stuurde me toen naar haar volwassen vrouwen vagina, daar waar ik al zo lang niet geweest was. Ik raakte met mijn vingers haar schaamlippen en mijn adem stokte. Ze was zeiknatĀ…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen