Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn vriendin en ik gingen samenwonen. Na een relatie van bijna 3 jaar besloten we dat het tijd was voor de volgende stap. Ik woonde in een studio in het centrum van de stad, mijn vriendin woonde samen met haar moeder en mijn schoonzusje van 20, in een groot losstaand huis aan de rand van dezelfde stad. Mijn vriendin was van goede komaf. Haar vader was enkele jaren geleden omgekomen bij een verkeersongeval en hij had de familie achtergelaten met een klein fortuin. Zelf was mijn vriendin haar vader afkomstig uit een familie van oud geld, mensen die de etiketten nog hoog in het vaandel hadden staan. En zijn keurige dochters waren het resultaat van zijn soms strenge opvoeding, althans dat was mij verteld.

Mijn vriendin en ik waren dus de trotse eigenaren geworden van een rijtjeshuis in een rustige buitenwijk. Zo'n verhuizing brengt natuurlijk de nodige klussen met zich mee. In het weekend voorafgaand van onze intrek waren wij al druk bezig met schilderen, behangen en andere dingen die bij een hedendaagse verhuizing kwamen kijken. Op zondagmiddag zaten mijn schoonmoeder, mijn vriendin en ik aan een welverdiend bakje koffie met iets lekkers. We waren de gehele vrijdag, zaterdag en zondagochtend bezig geweest en de spreekwoordelijke 'pijp' was leeg. Ik stelde voor dat we er mee ophielden voor vandaag, maar mijn vriendin stond erop dat haar kleding inclusief kledingkast, ook nog vandaag in ons nieuwe huisje moest staan. Genereus als ik was zei ik: " Gaan jullie nou maar even iets leuks doen met zijn tweeën, dan haal ik de kast en de kleren op." Moeder en dochter vonden dit een prima idee en besloten naar de film te gaan. Nadat mijn schoonmoeder, mij de sleutels van haar huis had gegeven, besloot ik de dames ook nog een lift te geven met mijn auto.

Toen ik ze had afgezet had, met de belofte dat ik ze 3 uur later weer zou oppikken, reed ik richting het ouderlijk huis van mijn vriendin. Ik parkeerde mijn auto voor de deur en stapte eigenlijk zonder ergens bij na te denken het huis binnen, nadat ik de voordeur had geopend met de sleutels die ik zojuist gekregen had. Ik deed mijn schoenen uit en stond op het punt de trap op te lopen naar de kamer van mijn vriendin toen ik een merkwaardig geluid hoorde. Het leek wel een kreun. Even dacht ik dat het mijn verbeelding was, 'a dirty mind is a joy forever' maar er volgde nog een kreun en vervolgens nog een. Ik stond verstijfd, het geluid leek uit de woonkamer te komen. Mijn gedachten draaide op volle toeren, dit kon niemand anders zijn dan mijn schoonzusje, Lisa.Ik vond de hele situatie nogal gênant, mijn schoonzus was vast en zeker in de veronderstelling dat de hele familie nog bezig was met het behangen van mijn nieuwe huis, zodat ze lekker de hand aan zichzelf kon slaan op de bank. Misschien niet de beste plek in een huis om jezelf te bevredigen dacht ik bij mezelf, aan de andere kant, het was haar huis en ze stond volgens mijn informatie al weer een tijdje droog. Lisa was een knappe meid alleen ze leek altijd zo afwezig, stil en dromerig. Ze was licht blond net als haar zus, alleen beschikte zij over iets meer vrouwelijke vormen. Haar borsten waren mijn inziens een mooie C cup en ook haar kont mocht er zijn. Ik mocht haar wel en zij mij volgens mij ook, hoewel we elkaar alleen oppervlakkig spraken. Maar nu lag ze dus blijkbaar te genieten.

Mijn eerste gedachte was voorzichtig de voordeur uitlopen en dan aanbellen, zodat ze gewaarschuwd was dat er iemand aankwam. Dit had ik eigenlijk meteen kunnen doen, maar aangezien ik al zo vaak over de vloer was geweest en de huissleutels aan mij gegeven waren, had ik er niet bij stilgestaan. Net toen ik van die gedachte een daad wilde maken, ontsproot er een alternatief in mijn 'dirty mind'. Wat als ik even zou kijken wat mijn schoonzusje nu precies aan het doen was? Misschien lag ze zich wel keihard te vingeren of verwende ze zichzelf met een grote dildo. Die gedachte deed mijn pik steigeren. Mijn fatsoen zei nee, loop naar buiten en bel aan, maar mijn lichaam had het overgenomen en muisstil aangezien mijn schoenen uit waren sloop ik richting de woonkamer.

De deur die de gang scheidt van de woonkamer stond gelukkig op een kier. Ik keek door de spleet maar zag niet zoveel. Alleen de kruin van Lisa die onderuitgezakt lag op de bank. Verder hoorde ik steeds meer gekreun, en iets wat leek op gelik/gesmak. Het geluid kon ik niet goed plaatsen totdat een wel hele vulgaire gedachte mij bekroop. Het zou toch niet? Nee dat kan haast niet dacht ik bij mezelf. Was ze een onzedelijk spelletje met de labrador aan spelen? Nee natuurlijk niet, er was vast iemand die op zijn knietjes voor de bank lag en zich te goed deed aan het jonge kutje van Lisa.

Opnieuw dacht ik bij mezelf, loop de deur even uit, luister in de auto even een muziekje en kom over 10 minuten terug, bel aan en er is niks aan de hand. Maar ergens klopte er iets niet, het geluid van het gelik/gesmak klonk totaal niet als dat van een mens. Het klonk als dat van een dier, geen wonder dat ik meteen dacht aan de labrador. Ik wilde wel weglopen maar ik kon het niet. Ik vond het niet eens zozeer opwindend toen de waarheid tot mij doordrong, eerder heel erg merkwaardig. Ik bedoel, een knappe 20 jarige meid die zich vergreep aan haar trouwe viervoeter, dat zet je toch aan het denken. Als Lisa een avond de stad in zou gaan, wat ik al meerdere malen had geopperd, kon ze bijna elke jongen mee krijgen voor een neukbeurt. Maar stille wateren hebben blijkbaar hele diepe gronden want hier lag ze op de bank, in haar ouderlijk huis met de labrador tussen haar benen. Hoe kreeg je zo'n hond zover dat hij je doosje zou likken dacht ik bij mezelf?

Ik had de labrador, die Bas heette, wel eens uitgelaten met mijn vriendin.

Het was echt een goed opgevoed beest die alle simpele commando's kon uitvoeren. Maar misschien had mijn schoonzusje hem een extra kunstje geleerd! Ik kon me niet meer inhouden, ik moest het zeker weten. En heel voorzichtige duwde ik de woonkamer deur verder open zodat ik meer kon zien. Ik zag nog niet alles, maar wat ik wel zag was voldoende om mijn hypothese te bevestigen. Lisa lag dus onderuitgezakt op de bank en haar labrador lag tussen haar benen. De hond likte de doos van Lisa als een volleerde Lassie. Wow, dacht ik bij mezelf, wel heb je ooit! Ze moedigde haar trouwe viervoeter zelfs aan...

Sneller Bas, lik mijn kutje.. fluisterde ze tegen haar hond...sneller, hijgde ze geil!

Ik kon er niks aan doen maar het bloed stroomde naar mijn steeds harder wordende pik bij deze woorden. Mijn keurige schoonzusje die haar hond aanmoedigde om haar sneller te likken, waarschijnlijk tot een ongeremd orgasme, daar werd ik gewoon super hard van! Zover ik weet was ik helemaal geen fan van dierensex, maar dit kon ik blijkbaar waarderen aangezien ik binnen 10 seconden een harde paal van 20 centimeter in mijn broek had staan. Het orgasme kon nooit lang meer duren, dacht ik, te horen aan al dat gekreun en gekerm. En ik zat er wederom niet ver naast want Lisa begon plotseling te schudden van genot, en kreunde het uit. "Jaja goedzo schat" gilde ze: "ooh ik kommmmm" schreeuwde ze daarna. Ik wist niet wat ik mee maakte, ik werd helemaal gek van geiligheid. Even dacht ik er aan de woonkamer binnen te stormen en mijn kloppende pik in Lisa haar net natte gaatje te proppen, maar dat kon natuurlijk niet. Nee, ik kon beter voorzichtig de deur uit sluipen en even later terugkomen voor de kleren en de kast van mijn vriendin.

Net toen ik eindelijk weer bij zinnen kwam en de woonkamer deur voorzichtig wilde dichtdoen hoorde ik geblaf. En nog geen 2 seconden later zag ik Bas, de labrador vrolijk kwispelend tussen de benen van Lisa wegkomen, en mijn richting uitlopen. Zijn geslachtsorgaan, die nog het meest op een wortel leek, bengelde vrolijk onder zijn lichaam. Al dat gelik van zijn bazin had dit dier kennelijk ook niet helemaal onberoerd gelaten. De hond had kennelijk iets gehoord, en toen had hij mij zien staan te gluren, besefte ik. Vrolijk blaffend en kwispelend kwam hij mij begroeten, net zoals altijd. Zijn neus was nog natter dan anders en aangezien hij bijna zwart was zag je goed dat zijn hele gezicht onder het kutgeil van Lisa zat.

Dit was toch niet meer normaal dacht ik bij mezelf?! Maar mijn wegsluip idee werd kennelijk dus door de hond ook de grond ingeboord. En voordat ik wist wat ik nu eigenlijk deed stapte ik de woonkamer in om Bas, de wel heel trouwe viervoeter te begroeten. Ik aaide hem over zijn snuit uit een soort van automatisme. Maar toen ik mijn hand terugtrok voelde ik hoe nat die was, en besefte dat het Lisa's haar geile sappen waren. Lisa zelf leek niet eens door te hebben dat ze een bezoeker/kijker had bij haar geile liveshow. Ze lag nog steeds met haar rug naar mij toe, na te hijgen van haar zinderende orgasme. En nog voordat ik mijn keel kon schrapen om mijzelf aan te kondigen riep ze hees: "kom hier Bas, wat loop je nou te blaffen, het is tijd voor ronde 2."

Ik wist niet wat ik hoorde, ronde 2? De labrador Bas liep ondertussen al weer hondstrouw naar zijn bazinnetje. En toen zag ik plotseling dat ronde 2 inhield dat Lisa voorover ging zitten op haar knieën, met haar stevige kont naar achter en dat haar trouwe hond nu haar kutje van een andere kant mocht likken. En misschien wel haar sterretje schoot het door mij heen. Dit betekende ook dat Lisa zich dus moest omdraaien, en toen kwam ze oog in oog te staan met mij, haar schoonbroer. Ze keek me verschrikt aan en dook achter de leuning van de bank. Daar stond ik dan, met mijn mond vol tanden. "Euh ik, euh kwam even wat kleren ophalen" wist ik wonderwel uit te brengen.

Lisa antwoordde niet maar aangezien ze nog steeds op haar knieën zat, viel haar trouwe viervoeter zonder schroom aan op haar kutje en sterretje. Zoals hij kennelijk al vaker had gedaan.

"Ooooh" kreunde Lisa, verschrikt maar ook van geiligheid en ze probeerde de hond met een lichte duw uit haar edele delen weg te krijgen. Maar de labrador was het daar kennelijk helemaal niet mee eens, en hij viel opnieuw aan. Zover ik kon zien vanuit mijn niet optimale positie, duwde hij zijn natte snuit deels in haar kut en likte hij met zijn lange tong over het sterretje van Lisa. Die had het niet meer en ze kon ondanks dat ik verbouwereerd in de kamer stond een tweede geile kreun niet inhouden. "Ooh Bas ooh hou op" maar wat zei ze klopte niet met wat ze bedoelde. Het was gewoon overduidelijk dat ze botergeil werd van wat haar trouwe viervoeter allemaal bij haar deed.

Toen ik dit door had klapte mijn pik bijna uit elkaar van geiligheid. Ik kon het niet geloven dat dit echt gebeurde, ondanks dat haar schoonbroer ten tonele was verschenen ging Lisa door met haar geile spelletje. Ik bedoel ze zei wel "nee", maar ze bleef gewoon liggen met haar kont naar achteren. Als ze echt wilde dat deze vertoning stopte was ze wel opgestaan, of had ze de hond steviger aangepakt. Langzaam zag ik haar knalrode hoofd weer verschijnen boven de bankleuning en ik keek recht in haar geile ogen. Zo'n opgewonden blik had ik nog nooit gezien van een vrouw, zelfs niet als ik haar zus eens goed aanstampte en ook niet bij exen in het verleden. Het leek wel of ze compleet buiten zichzelf getreden was. De combinatie van een natte snuit in haar doos, een lange dunne tong rond haar ster en een toeschouwer veranderde mijn schoonzusje van een keurig en beschaafd meisje in een ongeremd seksdier.

Enkele seconden later kreunde ze uit van genot

Ik wist mezelf geen houding te geven. Weglopen schoot het door mijn hoofd, gewoon weglopen. Maar het leek wel of mijn benen waren veranderd in lood, aan de grond genageld bleef ik midden in de woonkamer staan kijken hoe het sterretje van mijn schoonzus werd gelikt. Lisa kreunde nog harder en geiler dan een paar minuten geleden. Ik durfde haar niet aan te kijken maar ze plotseling hoorde ik haar geil kreunen "kom dichterbij." Centimeter voor centimeter begon ik richting de bank te schuifelen.

Daar aangekomen had ik pas echt goed uitzicht op het hele schouwspel. Lisa had haar bovenkleren nog aan, maar ik had een prima uitzicht op haar volle kont. En op de labrador die zijn tong in haar ster probeerde te duwen en tevens met zijn natte snuit haar kut stimuleerde. Het beest leek wel een professional, hij bleef maar aan de gang in een niet ononderbroken tempo. Ik wist niet wat Lisa met mij van plan was en stond nog maar enkele centimeters voor de bank. Wilde ze mij een beter uitzicht schenken of was ze nog meer van plan.

Dat laatste kennelijk want ik voelde haar linkerhand mijn riem losmaken, en niet veel later was mijn 20 centimeter lange paal eindelijk bevrijd uit zijn benarde situatie. Zonder schroom trok Lisa mij nog verder naar zich toe en stak ze mijn paal in haar mond. Met haar linkerhand begon ze aan mijn harde paal te trekken. Ik wist van gekkigheid niet eens meer wat er precies gebeurde, ik wilde maar een ding. Mijn hete zaad kwijt in of over mijn geile schoonzusje. Lisa begon wederom te kreunen terwijl ze mijn dikke pik in haar mond had. Aan het gelik van de labrador te horen was hij zijn tempo aan het verhogen, in hoeverre dat nog kon. Zijn lange behendige tong kronkelde als een python over de edele delen van Lisa en ook zijn snuit deed zijn werk kennelijk prima. Lisa had het niet meer, ze kon mijn pik niet eens meer binnen houden en kreunde het uit toen orgasme nummer 2 van de dag zich aandiende.

"Jaaaaaa oohhh zo goed" schreeuwde ze door het huis.

Ik liet haar even naar adem happen, maar 10 seconden later dirigeerde ik mijn pik weer richting haar kwijlende mondje. "Zuigen kreng!" riep ik haar bits toe en zonder pardon begon ze me weer te pijpen. Ook haar linkerhand deed zijn werk weer prima, ze verhoogde zelfs haar tempo. "Ja goedzo!" wist ik uit te brengen. Ik had alle schroom van mij afgezet en keek haar wederom eens goed in haar ogen terwijl zei mijn dikke pik in haar pijpmondje had. Ongeremde lust en eindeloze geile dieptes is wat ik daar zag. Ik werd zo opgewonden van haar blik en pijpbewegingen en voordat ik het goed en wel doorhad kwam ik keihard klaar in mijn schoonzusjes mond. Straal naar straal schoot ik in haar keeltje. Ze had zo'n hoeveelheid sperma kennelijk niet verwacht. Want mijn vele zaad liep als een lange draad uit haar mond over haar shirt.

Ze leek wel een pornoster uit een goedkope Amerikaanse film. Ik trok mijn pik terug uit haar mond en keek haar geil aan. Ze kreunde verlekkerend en keek mij wederom geil aan. Toen slaakte ze opeens een gilletje want Bas de labrador verscheen weer ten tonele. Ik was hem helemaal vergeten. Hij legde zijn poten op Lisa's rug en vervolgens manoeuvreerde hij zijn geslachtsdeel zo dat hij mijn schoonzusje letterlijk op zijn hondjes kon nemen. Lisa kreunde geil, toen ze voelde dat de haar trouwe hond zijn beloning kwam opeisen. Hij begon als een bezetene in het natte kutje van Lisa rond te stampen. Zijn geslachtsdeel, of wortel was niet heel erg groot maar hij deed zijn werk kennelijk prima. Binnen 'no time' kon Lisa alleen nog maar kreunen en kermen. Ik stond er bij een keek er wederom na.

Na dit tafereel een minuutje gade te hebben geslagen kon ik mijzelf niet meer beheersen, ik moest en zou Lisa's tieten ook te zien krijgen. Daar had ik al meerdere malen van gedroomd. Lisa liet nu kennelijk alles toe, zo ver heen was ze. Ik trok haar shirt uit wat werd bemoeilijkt door de rijdende bewegingen van de hond maar uiteindelijk lukte het toch. Ze had geen BH aan, de geile donder en ik begon haar tepels te kneden. Ondanks dat ze voorover zat kon ik er redelijk bij. Dit verhoogde Lisa's genot kennelijk zo dat ze het derde orgasmen van de dag kreeg. Een weer was haar labrador de dader, met een kleine bijrol voor mijzelf. Kennelijk trok de strakke kut van Lisa samen van het orgasme want ook Bas de labrador begon opeens te piepen. Het was duidelijk dat hij zijn zaad op dat moment in het kutje van Lisa spoot. Uitgeput als de hond was, van al zijn geile werk, sprong hij daarna van de bank af en ging hondstrouw in zijn mand liggen uitrustten.

Ik had Lisa's tieten nog steeds in mijn hand, maar de hele situatie en de orgasmes van mijn schoonzusje hadden mijn pik weer tot volle oorlogssterkte doen stijgen.

Ik kreeg een geile gedachte die ik meteen tot uitvoer besloot te brengen. Zonder Lisa op de hoogte stellen van mijn plan, ontdeed ik mij helemaal van mijn broek/ondergoed en sprong ik over de bankleuning. Ik naam achter Lisa's volle kont plaats. Die lag nog na te genieten van haar orgasmes terwijl mijn sperma letterlijk uit haar mond liep, een spermaplas vormend voor de bank waar ik net had gestaan. Ik richtte mijn pik op haar ster, want haar trouwe labrador was net klaargekomen in haar kut, dus daar wilde ik mijn paal nu niet insteken. Gelukkig was de trouwe viervoeter wel zo vriendelijk geweest de omgeving rond mijn schoonzusjes sterretje erg nat te maken, dit vermengd met Lisa's geile sappen resulteerde erin dat ik mijn pik zonder pardon in haar ster kon steken. Althans het topje er van want daarna ging het lastiger. "Ontspan je" zei ik tegen haar. Ze voldeed kreunend aan mijn verzoek: "heb je nog een maagdelijk kontje?" vroeg ik alsof het de normaalst zaak van de wereld betrof. "Ja kermde ze geil." "Mmm" was mijn antwoord en ik stak voorzichtig mijn dikke pik steeds dieper in haar kontje.

Toen schoot er wel een heel dubieuze gedachte door mijn hoofd, namelijk dat ik mijn keurige en beschaafde vriendin en nu ook haar even keurige zusje anaal had ontmaagd. Wat zou moeders daar allemaal niet van denken? Toen concentreerde me ik me weer waar ik mee bezig was. Namelijk het anaal penetreren van mijn schoonzusjes heerlijke volle kont. Ik legde mijn handen op Lisa's volle reet en duwde mijn pik echt zo diep als maar mogelijk was, toen begon ik te stampen. Steeds sneller, en sneller, harder en harder. Buiten zinnen schreeuwde ik: "laten we de boel maar eens oprekken." "Jaaaa alsjeblieft jaaaa" was het antwoord van mijn botergeile schoonzusje. Ik duwde mijn harde paal in een moordend tempo in haar ster. "Oh oh oh" gilde Lisa door de nette woonkamer...

"JA, neuk mijn dikke reet!" kermde ze uit.

Ik wist niet wat ik allemaal hoorde en het duurde dan ook niet lang totdat we beide wederom klaarkwamen. Ik voelde gewoon hoe haar spieren samentrokken en mijn dikke pik helemaal leeg molken. Ik spoot haar sterretje helemaal vol, zo'n lading had ik volgens mij nog nooit gespoten. Uitgeput plofte we naast elkaar nee op de bank. Het was 5 minuten stil totdat ik zei "Hoe heb jij je hond zover gekregen dit allemaal te doen." Waarop mijn schoonzusje antwoordde "eerst met slagroom op mijn kut en sterretje, maar volgens mij houd hij gewoon van mijn lichaamssappen." Ik wist niet wat ik hoorde, maar goed, ik geen redenen om er aan te twijfelen na wat ik allemaal had meegemaakt.

Een half uur later zat ik in mijn auto, ik voelde me schuldig, verward en nog steeds super geil. Schuldig tegenover mijn vriendin. Verward omdat ik opgewonden was geraakt van mijn schoonzusje en haar labrador en er vervolgens ook zelf deel had genomen aan het hele gebeuren. En geil, ja geil omdat ik dit nooit had verwacht en dit waarschijnlijk nooit meer zou mee maken.

Nadat ik mijn vriendin en schoonmoeder had opgepikt en weer had weggebracht naar hun huis reed ik richting mijn studio om de laatste spulletjes in te pakken. Ik was zo verstandig geweest om niet met mijn vriendin mee te gaan naar binnen, erop hopend dat Lisa alles had schoongemaakt en haar mond zou houden zoals ze had beloofd.

Een week later woonden we dus in ons nieuwe huisje. Mijn vriendin was helemaal gelukkig en ik ook. Ik had een paar nachten wakker gelegen van mijn daden maar spijt had ik eigenlijk niet. Ik besloot het achter mij te laten. Soms dacht ik zelfs dat ik alles had gedroomd. Mijn vriendin en ik zaten de zondag, volgend op de zondag van het bovenstaande verhaal op de bank gezellig een film te kijken toen de telefoon ging. Het was Lisa, of ze volgend weekend mocht komen logeren en of Bas de labrador ook mee mocht komen. Natuurlijk zei mijn vriendin. Nadat ze de telefoon had neergelegd keek ze mij aan en vroeg: "wil jij aankomende zaterdag om 12 uur Lisa even oppikken?" "Ik speel een hockey wedstrijd in het zuiden dus ben pas avonds thuis." Ik slikte en kon alleen maar knikken. Zou het dan toch nog een vervolg krijgen?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen