Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben een jonge vrouw van 19 jaar oud. Ik ben ca. 1.72 groot, heb lang donker haar en zie er verder best goed uit (hoor ik vaker). Ik woon nog thuis, eigenlijk omdat er nog geen noodzaak is thuis weg te gaan. Ik studeer niet ver weg en ik heb het thuis goed en prima naar mijn zin. Ik heb nog een oudere zus maar die is al het huis uit dus ik ben nu alleen met mijn ouders. Ik ben best seksueel ingesteld en heb afgelopen jaren al wel wat geƫxperimenteerd zowel met jongens als met meisjes. Nu ben ik single. Tot zover mijn thuissituatie.

Mijn ouders wilde graag een hond nu mijn zus en ik ouder waren en langzaam het huis uit gingen, zodat ze hier komende jaren plezier aan konden beleven. Zo'n jaar geleden hebben ze een jonge hond uit het asiel gehaald. Het is een zwarte labrador reu, een lief beest. Hij voelde zich meteen thuis bij ons en wij waren er allemaal erg blij mee. Daar begint mijn verhaal eigenlijk.

Fitch (zo hebben we hem genoemd) was altijd enthousiast en blij. Als ik thuis ben is hij altijd in de buurt en soms zo enthousiast dat hij op me sprong. Ook als hij met zijn snuit in mijn kruis snuffelde zocht ik daar verder niets achter. Ik vond het leuk en speelde met hem. Op een dag gingen we wandelen en kwamen we een andere hond tegen, een vrouwtje bleek later. Blijkbaar was ze loops want Fitch kon niet bij haar wegblijven en probeerde haar te beklimmen. Dat is de eerste keer dat ik zijn lul zag. Oh ik schrok er best een beetje van hoe groot die was. Dat had ik nooit gedacht. We konden de 2 honden uit elkaar houden en we ging op huis aan. Maar Fitch was duidelijk onder de indruk en geil. Hij was druk en draaide steeds alle kanten op, Spring, blafte en ik zag zijn lul er steeds uitkomen. Ik schaamde me een beetje maar voelde ergens een soort spanning over zijn lul die ik steeds zag.
Eenmaal thuis aangekomen heb ik het weggezet en wilde er niet meer aan denken. Het was vies en that was it !
's Avonds in bed moest ik steeds weer denken aan Fitch en zag die lul steeds weer voor me. Ik werd weer nieuwsgierig en pakte mijn laptop. Ik heb toen gezocht naar foto's van dierensex en wat ik toen allemaal tegen kwam .... ik wist niet dat het bestond. Ik weet dat heel veel mensen me niet normaal zullen vinden maar ik werd er opgewonden van. Ik heb me die avond heerlijk klaar gevingerd !

In de weken erna keek ik steeds vaker naar foto's en ook filmpjes van dierensex. Ik begon het steeds geiler en geiler te vinden. Op een bepaald moment kon ik niet wachten om alleen te zijn zodat ik achter mijn laptop kon kruipen. Ik vingerde me steeds vaker klaar op plaatjes en filmpjes die ik zag van vrouwen die met dieren sex hadden. Ik begon er zelfs over te fantaseren om dit ook te doen. Als ik geil wist ik het : dit wilde ik ook proberen!

De eerste keer dat ik verder ging in mijn ontdekking was ik op een avond alleen thuis. Mijn ouders zouden laat thuiskomen en ik pakte mijn laptop. Ik zocht een filmpje en werd geil. Ik was zo geil dat mijn hart in mijn keel bonkte. Mijn kutje was klets nat en mijn tepels waren hard. Ik trok mijn broek en slipje uit en begon met mijn kutje te spelen terwijl ik naar een filmpje keek waar een vrouw een hond aan het pijpen was. Ik was zo geil (niet normaal) en keek naar Fitch. Toen heb ik besloten om verder te gaan. Ik riep Fitch terwijl ik met mijn benen wijd zat op de bank, met mijn kutje open en nat. Ik heb hem aangespoord om me te likken, wat hij na een tijdje en wat aanwijzingen deed. Het moment dat zijn tong over mijn kutje ging kwam ik klaar. Wat was dat lekker geil. Fitch ging door en likte al mijn vocht weg. Dat was mijn eerste ervaring. Hier hield ik het bij voor die avond (ik durfde niet goed meer).
Maar goed, dit werkte natuurlijk niet echt want in de dagen erna bleef ik alleen maar geil. Ik wilde nog een keer, ik wilde nog meer. Mijn laptop draaide overuren en ik vingerde mezelf meerdere keren klaar. Ik zat ook in tweestrijd want dit was niet normaal ! Wat moest ik doen ... ? Maar de geilheid nam het telkens weer over.

Het weekend erna was ik op zaterdag weer alleen thuis. Ik nam me voor eens lekker te gaan genieten. Toen mijn ouders weg waren nam ik plaats op de bank. Trok mijn kleren uit en ging naakt een filmpje kijken. Mijn kutje was al weer nat en Fitch kwam nu al zelf aanlopen. Hmm... heerlijk ik hoefde niet heel veel moeite meer te doen. Hij likte mijn kutje zonder heel veel aansporing, heerlijk. IK was zo geil dat ik verder wilde en verder moest. Ik ging van de bank af en ging naast hem zitten. Met mijn hand wreef ik onder zijn buik en richting zijn lul. Fitch bleef stil staan. Ik streelde met mijn hand zijn onderbuik en ging langzaam over de schacht van zijn lul. Ik voelde zijn pik onder de huis zitten en hoe meer ik wreef hoe meer ik eruit zag komen. Ik pakte zijn pik vast en begon hem harder te trekken. Ik voelde zijn hele lul uit de huidzak naar buiten komen. Fitch heeft een behoorlijke pik die mijn hand goed vult. Ik trok en trok en zag Fitch overduidelijk genieten. De eerste druppels kwamen al uit zijn lul. Mijn kut was zeik nat en ik stopte 2 vingers in mijn kut terwijl ik Fitch aan het aftrekken was. Ik moest verder ....
Ik had op filmpjes gezien dat vrouwen ook een hond pijpen. Ik dacht niet meer na zo geil was ik. Ik ging onder Fitch liggen en bracht mijn mond naar zijn lul. Langzaam likte ik zijn lul en nam hem toen in mijn mond. Ik pijpte de lul van Fitch.

Ik heb Fitch gepijpt terwijl hij stond en ik heb hem later neergelegd zodat ik er beter bij kon. Wat was dat heerlijk geil om die hondenlul te pijpen. Uiteindelijk spoot Fitch zijn zaad in mijn mond. Heel eerlijk dat was wel even schrikken en om nou te zeggen dat het heel lekker smaakt ..... nee maar ik was geil en de situatie was geil en het gebeurde. Inmiddels ben ik er wel aan gewend en slik ik zijn zaad ook gewoon door.
Die dag heb ik Fitch meerdere keren gepijpt en heeft hij mij meerdere keren (klaar) gelikt. Later ben ik natuurlijk verder gaan experimenteren en inmiddels neukt Fitch me ook (regelmatig). Maar dat bewaar ik voor een later verhaal.

Ik snap best dat mensen die vies en smerig vinden (zo was ik ook eerst) maar ik ben er in gerold en heb het laten gebeuren. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het heel erg lekker vind om te doen en ik weet zeker dat er meer vrouwen zijn die spelen met deze gedachten en/of het ook doen. Die zullen snappen wat ik schrijf en bedoel.

Fitch en ik zijn beste maatjes. Ik laat me soms meerdere keren per week likken of neuken door Fitch en ik verwen Fitch ook.

Mochten anderen ervaringen willen delen dan hoor ik dat graag.

Liefs Lisa

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het vervolg KLIK hier

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen