Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De volgende morgen werd ik wakker na een zalige nacht slaap met Dina nog steeds naast me in bed. Onze ouders zouden pas 's avonds terug thuis komen, maar Dina moest weg voor haar wekelijkse volleyballmatch op zondagmiddag, dus kon ik helaas niet met haar spelen die dag. Het was al bijna middag, dus ik plaatse mijn hand tussen Dina's benen en begon haar klitje te strelen. Ze werd langzaam wakker en keek me verbaasd aan, alsof ze niet begreep waarom ze naakt in mijn bed lag met mijn hand tussen haar benen en alsof ze dacht dat de afgelopen nacht slechts een droom was geweest. Ik begon haar klitje harder en sneller te strelen en duwde mijn lippen tegen die van haar terwijl ik mijn tong tussen haar lippen gleed. Ze leek even te aarzelen, maar beantwoorde mijn kus en wreef haar tong tegen die van mij. Ondertussen kreunde ze zachtjes en toen haar kutje kletsnat was en mijn vingers onder haar sappen zaten, haalde ik mijn hand weg en stopte ik met haar te kussen. Haar geile ogen keken me smekend aan, maar ik zei haar dat ze haar volgend orgasme nog eerst moest verdienen en ze al te laat was voor de volleyball. Ze keek snel naar mijn wekker en zag dat ze inderdaad al een kwartier geleden moest vertrokken zijn, dus ze veerde recht en struikelde bijna over Toby terwijl ze naakt naar haar eigen kamer rende. Enkele minuten later hoorde ik haar de trap af rennen en de voordeur achter haar dichtslaan, dus ik bleef alleen achter.Ik bleef nog even in bed nadenken over de vorige nacht en probeerde te bedenken hoe het nu verder moest. Ik schrok toen ik opgebeld werd door Bart en hij begon me direct te vertellen over hoe geil hij terug was nadat hij de video van de vorige nacht had bekeken. Opeens kreeg ik een idee en beëindigde het gesprek waarna ik gehaast mijn kleren aantrok, mijn spaargeld uit mijn kast grabbelde en naar buiten liep. Ik nam mijn fiets en reed naar de multimediawinkel die op zondag open was. Eenmaal toegekomen keek ik even rond en vond ik al snel wat ik zocht. Ik wou een soort "spy-cam" die ik kon installeren in Dina's kamer, zodat ik haar ook kon bekijken terwijl onze ouders thuis waren. Na wat info te vragen vond ik een digitaal model dat heel klein was, een goede resolutie had en draadloos was. De camera activeerde automatisch als hij beweging detecteerde en sloeg alles via een draadloos signaal op op een computer. De verkoper zei dat dit model vaak verkocht werd aan mannen of vrouwen die vermoedden dat ze bedrogen werden, en er zaten drie camera's in één set, dus hoewel het nogal duur was leek het mij ideaal en kocht ik het pakket.

Eenmaal terug thuis begon ik met de installatie. De camera's werden eenvoudig gelinkt aan mijn laptop in mijn kamer en ik had direct op alledrie beeld. Ik plaatste de eerste camera in Dina's kamer bovenop haar hoge kleerkast en nadat ik even controlleerde bleek de camera zo goed als onzichtbaar opgesteld, terwijl ik perfect zicht had op haar volledige kamer. De tweede camera installeerde ik in de woonkamer met zicht op de zithoek voor een eventuele volgende sessie met de sletten en dan vroeg ik me af waar ik de derde camera zou zetten. Initieel wilde ik die in de badkamer zetten zodat ik misschien ook Andrea eens naakt kon zien, maar daar zou ik de camera nooit verdoken kunnen opstellen, dus ik besloot hem direct in de slaapkamer van onze ouders te zetten, en hoewel ik dan ook mijn vader wel eens naakt zou zien, nam ik dat er graag bij om Andrea eens in haar volle glorie te kunnen zien.

In de namiddag sprong Bart even binnen om me een dvd te geven met een kopij van de video van de vorige avond en toen ik die dvd opende bleek dat hij zowel de volledige versie als een bewerkte versie erop had gezet. In de bewerkte versie had hij een compilatie gemaakt van alle stukken waar de meisjes volledig vrijwillig leken mee te werken en toen ik die versie bekeek, geloofde ik zelfs dat ze zich eigenlijk allebei volledig vrijwillig hadden onderworpen aan onze verlangens. Ik was nog steeds aan het kijken toen ik de voordeur hoorde open gaan en ik onze ouders hoorde. De rest van de avond was ik de hele tijd bezig met vertellen hoe braaf we wel geweest waren en hoe ik eindelijk Dina wat beter leren kennen had en ze eigenlijk best meeviel. Dina kwam laat thuis die avond en ik nam haar even snel apart om haar te herinneren dat ze haar mond moest houden en dat ze niet wou dat al haar vrienden haar online zouden zien terwijl ze door een hond geneukt werd. Ze keek me even chagrijnig aan, maar antwoorde dat ze dat inderdaad niet wou.

De volgende twee dagen verliepen terug zoals de twee jaar ervoor, maar elke avond na school haastte ik me naar huis om de filmpjes van mijn spy-cams te bekijken. Tot mijn teleurstelling sliepen zowel Dina als Andrea in een slaapkleedje, dus ik kreeg weinig interessants te zien. De woensdagmorgen vertrok mijn vader voor een week op zakenreis, en ik hoopte dat Andrea tenminste eens zou masturberen terwijl ze alleen was. De woensdagmiddag kwam ik vlak na de middag thuis en keek ik terug of er iets interessants gefilmd was. Mijn verwachtingen waren laag, maar opeens werd mijn aandacht getrokken door een filmpje van die morgen waarop Andrea haar slaapkamer binnen kwam.

Ze was voor mij vertrokken en ze was nog niet thuis, dus vond ik het heel bizar dat ze in tussentijd in haar slaapkamer was geweest. Ze begon direct te strippen tot ze enkel nog een donkerrode string en haar hoge hakken aan had. Voor de eerste keer zag ik Andrea naakt en ik stond versteld van haar fantastisch lichaam. Ze was nog bijna even strak en slank als haar dochter van meer dan twintig jaar jonger, maar ze had iets meer vrouwelijke rondingen en haar borsten waren een stuk groter.

 

Ik voelde me even schuldig omdat Andrea zo'n lieve vrouw was en ik haar naakt had gefilmd zonder haar medeweten, maar opeens stapte nog iemand de kamer in. Andrea ging op de rand van het bed zitten en een man die duidelijk mijn vader niet was kwam voor haar staan. Ze opende zijn broek en haalde zijn lul tevoorschijn waarna ze hem even masseerde en vervolgens in haar mond nam. Ze begon hem hevig te pijpen en na enkel minuten stopte ze met zuigen en ging ze op handen en knieën op het bed zitten.

De man ging achter haar zitten en duwde zijn harde lul in Andrea's kut naar binnen. Ik zat met mijn mond open en mijn stijve lul in mijn hand te kijken hoe mijn geile stiefmoeder geneukt werd door een man die ik niet eens kende. De man neukte Andrea alsof hij zich niet eens aantrok wat ze er van vond en na slechts enkele minuten trok hij zijn lul terug en kwam hij luid kreunend klaar over Andrea's rug. Vervolgens kleedden ze zich allebei aan en verlieten de de slaapkamer terug.

Ik begreep niet goed wat er precies gebeurd was, maar ik wist dat Andrea mijn vader bedroog, dus ik vond dat ik haar ermee moest confronteren. Ik zat de hele tijd te denken hoe ik het zou aanpakken, maar uiteindelijk besloot ik gewoon te zeggen dat ik de camera er gezet had omdat ik al vermoedde dat ze mijn vader bedroog. Even later hoorde ik Andrea thuiskomen en Dina had op woensdag volleyballtraining dus ik had nog ruim de tijd om met Andrea te praten.

 

Ik was enorm nerveus maar besloot gewoon met de deur in huis te vallen, dus ik ging naar haar toe en vroeg haar wat ze zoal gedaan had die dag. Ze zei dat ze heel veel werk had gehad en dat ze nogal moe was en niet veel zin had om over het werk te praten. Ik had geen zin om lang rond de pot te draaien en vroeg haar of ze genoten had van haar vluggertje die morgen.

Andrea werd op slag knalrood en deed eerst alsof ze niet wist waarover ik sprak, maar ze zag aan mijn gezicht dat ik heel goed wist waarover ik sprak. Ze besefte dat ze betrapt was en ze vroeg me hoe ik het teweten gekomen was. Ik vertelde haar zoals gepland van de camera maar ze zei me dat het de allereerste keer was, dus dat ik geen reden had om haar te verdenken. Hoewel ze heel overtuigend overkwam counterde ik haar simpel door te zeggen dat ze die morgen met een vreemde man geneukt had, dus dat haar geloofwaardigheid ver te zoeken was.

 

Andrea gaf zich gewonnen en terwijl er enkele dikke tranen over haar wangen rolden vroeg ze wat er nu ging gebeuren. Ik antwoorde haar dat ik eerst wou weten of zij wilde scheiden van mijn vader of wat ze eigenlijk wou. Ze aarzelde even maar begon dan te vertellen dat ze al jaren hard werkte en wachtte op een promotie en nu was er eindelijk een plaats vrijgekomen om promotie te maken maar haar baas had haar bij hem geroepen en gezegd hij de voorkeur gaf aan iemand anders die volgens hem meer gedreven was.

Nadat Andrea meer uitleg gevraagd had, had hij haar gewoon rechtuit gezegd dat de andere kandidate hem sex aangeboden had in ruil voor de promotie, dus als Andrea hetzelfde deed, kreeg zij de promotie. Dit was dus vorige week gebeurd, maar ze had gewacht tot mijn vader op zakenreis was om haar promotie te verdienen.

 

Even kreeg ik wel begrip voor haar situatie, maar de stijve lul in mijn broek gaf me de moed om niet te verzwakken en ik zei haar dat heel deze zaak ons geheim kon blijven. Ze keek opeens heel verrast en begon me dan uitvoerig te bedanken omdat ik zo begripvol was, maar ik onderbrak haar en zei haar dat er echter wel iets tegenover stond. Ze keek me vragend aan en ik zei haar dat, aangezien ze blijkbaar bereid was om haar sexy lichaam te gebruiken om dingen gedaan te krijgen, ze hetzelfde mocht doen bij mij.

Ze stamelde even terwijl ze vroeg of ik bedoelde dat ik sex met haar wou. Ik glimlachte kort en zei haar dat ik inderdaad sex met haar wou, en niet enkel een vluggertje zoals met haar baas, maar een heel uitgebreide sessie. Opeens leek ze boos te worden, maar ze antwoorde dat ze blijkbaar niet veel opties had. Mijn hart begon te bonzen in mijn keel toen ik besefte dat mijn eigen stiefmoeder zojuist akkoord gegaan was om zich sexueel aan mij te geven.

Ze vroeg me wat ik wou dat ze deed, dus ik zei haar dat ze tien minuten de tijd had om haar meest sexy lingerie, een leuk kleedje en haar hoogste hakken aan te trekken en vervolgens terug naar de woonkamer te komen. Terwijl ze naar boven ging om zich klaar te maken nam ik een glas wodka om mezelf wat moed in te drinken en ging ik in de zetel zitten zodat Andrea straks perfect in beeld zou zijn als ze voor me stond.

Net geen tien minuten later kwam Andrea de kamer terug binnen gewandeld en ze zag er eerlijk gezegd fantastisch uit toen ze voor mij kwam staan. Ze was 42 maar kon makkelijk doorgaan voor 32 omdat ze zo fit was. Ik bekeek haar van boven naar onder en zag dat ze de speld uit haar haren had gehaald en haar lange zwarte haren nu los over haar schouder vielen. Ze droeg een vrij kort, zwart kleedje dat strak rond haar lichaam aansloot en dat een vrouw van haar leeftijd normaal niet meer zou dragen, maar het stond haar perfect. Haar grote borsten en ronde heupen waren mooi afgelijnd zichtbaar door het spannende kleedje.

Haar benen waren slank en gespierd doordat ze vaak ging joggen en ze droeg donkere nylon kousen die heel sexy waren. Aan haar voeten had ze hoge hakken zoals ik ze nog maar alleen gezien had in een BDSM film die Bart me eens geleend had. De schoenen waren zwart gelakt en de hak was metaalkleurig en heel smal naar een punt toelopend, dus ik was onder de indruk toen ik zag hoe vlot Andrea op deze hakken kon lopen. Ik zei haar dat ik wou dat ze een muziekje opzette en voor mij stripte, en bijna zonder aarzelen stapte ze naar de radio en zette een cd op met een opzwepend melodie'tje. Ze kwam terug voor me staan en begon sensueel voor me te dansen terwijl ze haar handen over haar lichaam bewoog. Ze streelde haar borsten en buik als een echte striptiseuse en ik genoot ervan om haar zo erotisch te zien bewegen. Langzaam bracht ze haar handen naar haar schouders en schoof ze de bandjes van haar kleedje van haar schouders.

Ze hield het kleedje nog even vast en liet het dan los, zodat het sensueel langs haar vrouwelijke rondingen naar beneden gleed en op de grond viel. Ze danste verder en de stijve paal in mijn broek groeide nog toen ik haar in haar sexy lingerie zag. Haar weelderige boezem zat gevangen in een zwarte bh met kanten randjes. Ze droeg een bijpassende string en erboven een zwarte jarretellegordel die met vier elastiekjes haar nylon kousen omhoog hield. De jarretellen stonden haar zo sexy dat ik haar zei dat ze enkel haar bh moest uitdoen. ze bracht haar handen langzaam naar de sluiting van haar bh die vooraan zat en opende die terwijl ze haar borsten nog even bedekt hield.

Even later liet ze de bh op de grond vallen en danste ze sensueel verder terwijl haar grote borsten het ritme van haar lichaam volgden. Ik werd bijna gehypnotiseerd toen ik naar haar grote, maar nog steeds stevige borsten keek en ik zag dat ze dezelfde lange, lichtbruine tepels had als Dina, maar net als haar borsten waren die ook nog een maatje groter.

Mijn lul was ondertussen pijnlijk hard geworden, dus ik beveelde haar om net voor mij te komen staan.

 

Ik plaatse mijn handen op haar warme, zachte borsten en begon ze te kneden terwijl ik nu en dan eens in haar lange tepels kneep. Mijn rechter hand liet ik naar beneden glijden en ik masseerde haar kutje even door de stof van haar string. Vervolgens gleed ik mijn hand onder haar string en bewoog ik die enkele keren heen en weer tussen haar schaamlippen. Tot mijn verbazing was ze al lekker nat en ik gleed heel makkelijk twee vingers in haar kutje.

Ik neukte haar even met mijn vingers en greep dan haar string stevig vast en scheurde die met een korte ruk kapot. Ze stond nu voor mij met enkel haar jarretelleband, haar kousen en haar hoge hakken aan, terwijl haar ronde borsten en haar getrimde kutje volledig zichtbaar waren. Ik begreep nog steeds niet hoe het kwam dat ze SM-schoenen had die ze normaal nooit zou kunnen dragen. Ze antwoorde dat mijn vader interesse had in SM en hij haar geregeld cadeautjes gaf met zo'n attributen, maar was er zelf niet echt voor te vinden, dus gebruikte ze dingen nog nooit. Ik vroeg haar waar ze die spullen precies bewaarde en ze zei me dat ze die op het bovenste schap van haar kleerkast bewaarde, dus ik beveelde haar om haar klitje te masseren terwijl ik even naar boven liep.

 

Tot mijn verbazing vond ik een heleboel kinky attributen die heel goed van pas zouden komen. Ik grabbelde alles mee en ging terug naar beneden waar Andrea volop met haar klitje speelde. Nadat ik haar nog even liet begaan, gaf ik haar een grote dildo met een zuignap onderaan en zei haar om die op de salontafel te plaatsen zodat ze zichzelf naar een orgasme kon neuken. Ze wreef haar vochtige hand langs de zuignap en plaatste hem dan stevig op het stenen blad van de salontafel zodat hij mooi rechtop bleef staan.

De dildo zelf was zeker 20cm lang, dus het was een heel mooi zicht toen Andrea, balancerend op haar hoge hakken, haar kutje boven de dildo bracht en langzaam zakte tot de rubber eikel haar schaamlippen uiteen duwde en naar binnen begon te glijden. Ze kreunde geil terwijl de dildo langzaam maar zeker in haar kut verdween.

Ze bleef zakken tot er nog ongeveer 3cm uit stak.

 

Ik nam twee tepelklemmen met gewichtjes en plaatste die op haar grote tepels terwijl ik haar zei dat ze terug omhoog moest gaan tot de dildo volledig uit haar kut was en dan moest ze in één beweging terug naar beneden gaan tot hij volledig in haar zat.

Ze gehoorzaamde en zuchtte geil toen ze de dildo vlot uit haar kutje trok, maar toen ze terug naar beneden ging en de dildo in één beweging helemaal in haar kut verdween, liet ze een pijnlijk kreun horen. Haar borsten botsten zalig op en neer en bij elke bots veerden de gewichtjes mee en gaven ze een korte ruk aan haar tepels. Ik beveelde haar nu om door te gaan tot ze klaar kwam en dat duurde niet lang want al gauw begonnen haar knieën te beven en greep ze angstvallig haar borsten vast terwijl ze luid kreunend klaar kwam. Ik gaf haar geen tijd om bij te komen en ging voor haar staan en beval haar mij af te zuigen terwijl ze zichzelf verder neukte op de dildo.

 

Ze was ondertussen zo geil dat ze gretig mijn broek opende en op mijn harde lul begon te zuigen alsof haar leven ervan af hing. Ondertussen bleef ze op en neer gaan op de rubberen paal als een echte slet die er niet genoeg van kon krijgen. Ik kon amper geloven dat ze niet zo lang geleden nog met tranen in haar ogen stond toen ik zei dat ik sex wou met haar. Ze pijpte me zo hard dat ik al snel dicht bij een orgasme kwam, dus trok ik mijn lul uit haar mond en koelde ik even af. Ik greep een hitachi vibrator van tussen haar spullen en hield hem tegen haar geile kut en al snel begon ze luid te kreunen en kreeg ze terug een hevig orgasme.

Daarna zei ik haar op handen en knieën te gaan zitten en zichzelf met de hitachi verder te verwennen. Ondertussen ging ik achter haar zitten, trok haar billen uit elkaar met mijn beide duimen en duwde mijn harde lul tegen haar sluitspier, die zich heel langzaam opende voor mijn eikel naarmate ik de druk opvoerde. Andrea kreunde luider en luider naarmate ze mijn lul in haar kont voelde schuiven.

 

Ik vroeg haar of ze al in haar kont was gepakt en ze schudde nee, terwijl ze bleef kreunen. Ik beveelde haar om me te bedanken om haar een echte slet te maken, door haar kont te ontmaagden. Ze knikte maar bleef gewoon kreunen, dus ik gaf haar een klap op haar kont met mijn vlakke hand en zei haar dat ik haar niet hoorde. Ze begon me al stotterend te bedanken om haar kont te ontmaagden en ik liet het haar drie maal, steeds luider, herhalen.

Ondertussen greep ik haar tieten die onder haar hingen te bengelen en kneep ik er hard in terwijl ik de klemmen van haar tepels haalde en ze nog luider begon te kreunen. Uiteindelijk voelde ik mijn orgasme opkomen en trok ik mijn lul uit haar kont, ging voor haar gezicht zitten en duwde mijn lul terug in haar mond waarna ik hem hard tegen haar strot ramde. Ze kokhalsde hevig en ik trok even terug terwijl ik zei:"neem hem in je keel slet!" en ik ramde hem terug tegen haar strot terwijl ik haar hoofd iets verder achterover trok bij haar haren. Ze kokhalsde minder en ik kreeg mijn lul al een paar centimeter dieper.

Dus ik trok haar hoofd nog iets verder achterover en begon haar keel te neuken met langzame, harde pikstoten die steeds dieper naar binnen schoven. Uiteindelijk toonde Andrea opeens een verschrokken blik toen mijn eikel volledig voorbij haar strot, in haar keel schoof en ik mijn lul volledig in haar mond had. Ik trok hem direct terug en ramde hem opnieuw in plaats terwijl mijn ballen tegen Andrea's kin botsten.

Ik neukte haar keel nog even en kwam dan keihard klaar, diep in haar keel.

 

Ondertussen hield ze de hitachi nog steeds tegen haar klitje en kwam ze al dicht bij een nieuw orgasme. Terwijl ze dichter bij een orgasme kwam haalde ik Toby zonder dat ze het door had en ik wreef even over zijn lul om hem geinteresseerd te krijgen, maar toen hij de geur van een geile kut opving was hij op slag stijf en klaar. Ik wreef nog even over zijn lul zodat hij zeker hard was en terwijl Andrea luider en luider begon te kreunen onder impuls van de vibrator hielp ik Toby om haar te bestijgen. Toen ze voelde dat Toby haar besteeg panikeerde ze en probeerde ze nog om hem van zich af te duwen maar Toby had haar al stevig omklemd met zijn voorpoten en ik hielp snel zijn lul in Andrea's kut zodat hij zijn dikke lul in haar kon rammen en haar kon beginnen neuken.

 

Voor Andrea goed besefte wat er gebeurde, was Toby zijn harde lul al keihard in haar natte kut aan het pompen en doordat ze al zo dicht bij een orgasme zat begon ze al na enkele pikstoten van Toby luid kreunend te komen.

Ze bleef bijna de hele tijd komen zo lang Toby haar neukte en toen Toby zijn lul uit haar kut trok liep er een straal zaad tussen haar benen naar beneden. Ik beveelde haar om het zaad met haar hand op te scheppen en op te likken en ze gehoorzaamde me als een echte slet. Vervolgens beveelde ik haar om Toby's lul proper te likken en met tranen in haar ogen bracht ze haar hoofd naar zijn lul en begon eraan te likken. Toby genoot van haar mond en ik zei haar dat ze hem moest pijpen tot hij terug stijf was, dus opende ze haar mond en bracht haar lippen rond zijn rode lul, waarna ze haar lippen op en neer over zijn paal begon te bewegen.

Na enkele minuten sprong hij weer recht en was hij klaar voor de volgende ronde en beveelde ik Andrea om mij af te zuigen terwijl ze zich terug liet neuken door de hond. Ze kwam naar me toe gekropen en Toby kwam al snel gevolgd en besteeg haar opnieuw. Toen ze zijn lul in haar kut had geholpen en hij haar weer hevig begon te neuken nam ze al hijgend mijn lul in haar mond en begon me terug hard te pijpen. Net op dat moment opende de voordeur en kwam Dina thuis van haar volleyball training. Andrea schrok en wilde omkijken, maar ik hield haar hoofd stevig vast en beveelde haar om te blijven zuigen, terwijl ik Dina beveelde om te strippen en ons te vergezellen. Dina keek geschokt toe hoe haar moeder nu ook werd geneukt door de hond die haar het weekend ervoor had geneukt en ik moest haar nog eens bevelen om te strippen en ons te vergezellen voor ze reageerde.

 

Langzaam kleedde ze zich volledig uit en kwam ze naast me zitten. Ik greep haar lange haren stevig vast en trok haar gezicht tegen het mijne om haar passioneel te kussen met mijn tong diep in haar mond. Het gevoel van Dina die zachtjes mijn kus beantwoorde terwijl haar moeder mij hard aan het afzuigen was, werd me teveel en ik kwam opnieuw klaar in Andrea's mond. Toby was ook net terug begonnen met zijn zaad in haar kut te pompen en trok zijn lul iets later uit haar druipende kut. Ik beëindigde mijn kus en beveelde Dina om haar moeder proper te likken en Dina gehoorzaamde aarzelend. Haar moeder genoot van Dina's tong tegen haar schaamlippen en Dina likte haar moeder grondig proper. Vervolgens liet ik de twee sletten naast elkaar voor me knielen en gaf ik ze hun nieuwe leefregels; vanaf dat moment zouden ze me aanspreken met "Meester" wanneer mijn vader niet in de buurt was.

 

Het was vanaf dat moment ook strikt verboden voor beide om kleding te dragen in het huis als mijn vader niet thuis was. Ze zouden ook altijd naakt slapen, zelfs als mijn vader thuis was, en als hij niet thuis was sliepen we voortaan allen samen. Ten slotte zei ik tegen Andrea dat ze de volgende dag naar het asiel moest gaan en een grote hond moest adopteren die niet gecastreerd was. Op die manier hadden ze elk een hond om te neuken, en natuurlijk, omdat Andrea al meer ervaring had dan Dina, moest ze maken dat de nieuwe hond een grotere lul had dan Toby. Nadat ik hen hun taken en regels gegeven had nam ik twee lederen halsbanden vantussen de attributen en deed hen elk één om. Ik zei hen dat ze die altijd zouden dragen wanneer ze thuis zijn en vervolgens zei ik tegen Andrea dat ik wou dat ze eten maakte, terwijl ik Dina beveelde om me een uitgebreide massage te geven.

Wordt vervolgd zolang er vraag naar is...

Reacties   

+1 #2 bigdog 12-12-2014 02:53
Wat is je email mijn deense dog wil zijn zaad in je spuiten
Citeer
+1 #1 bigdog 28-11-2014 13:21
Vrouwen die eens een Deense-dog willen proberen neem contact op
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen