Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik had met vrienden afgesproken om lekker een avond spelletjes te doen. We zaten de hele tijd te kletsen en het moeilijke spel waar we mee bezig waren wilde niet echt opschieten. We besloten te gaan kaarten, dat ging lekker snel. Toen we de regels gingen bespreken bedachten we dat het leuk was als de verliezer een opdracht moest doen. En met de benodigde drank werd dit natuurlijk ook gelijk uitgevoerd. Degene die verloor moest een zoen geven aan diegene rechts van hem en hierdoor gaf ik niet veel later voor het eerst in mijn leven een zoen aan een vrouw. Maar echt spannend werd het toen ik een goede vriend moest zoenen. Opeens leken tien seconden eindeloos te duren. Hoe hij erover dacht kon ik niet peilen, maar ik kon een zachte kreun niet onderdrukken toen zacht op mijn lippen beet. De avond duurde lang, met nog meer spelletjes en uitdagingen. Ik had het gevoel dat hij de hele tijd naar me zat te kijken. De volgende dag, weer nuchter, vroeg ik me af of hij een kater had en stuurde een sms. Ik besloot de verrassende kus uit mijn hoofd te zetten. Maar in de week die erop volgde, bleven we sms’en. Eerst oppervlakkig, maar daarna steeds ondeugender en speelser. We besloten om met z'n tweeën het spelletje verder te spelen, niet wetend waar het zou stoppen. Hij maakte de regels en ik ging ermee akkoord.Op vrijdag krijg ik een sms dat hij me wil zien. Op zijn kantoor neemt hij me mee naar boven, naar de kantine. Als hij me aan kijkt en dicht bij me komt staan, denk ik nog steeds dat hij het niet gaat doen, dat het nog een spelletje is en dit de grens. Maar dan knoopt hij mijn broek los en zijn hand streelt me zachtjes. Hij houd niet op en gaat verder, voelt hoe nat ik ben. Het kost me moeite om te blijven staan, zo geil wordt ik van hem. Ik wil me er niet aan over geven, aan dit gevoel. Dan ineens is het moment over. Ik trek mijn kleren recht en loop met hem weer terug naar zijn kantoor. We drinken een kop koffie en doen eigenlijk alsof er niets gebeurd is. Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken. Toch spreken we die avond alweer af om elkaar in het weekend te zien. Ik vraag me af of we dan verder gaan met dit spelletje.

Als hij bij me voor de deur staat, gaat mijn geweten spelen. Dit klopt niet, hij is gewoon een goede vriend. Aan de keukentafel praten we erover. Het lijkt me verstandiger als hij naar huis gaat en we onze vriendschap niet langer op het spel zetten. Maar hij kijkt me doordringend aan en ik wordt helemaal warm en geil. Ik negeer mijn gevoelens, loop naar het aanrecht en schenk wat te drinken in. Maar opeens komt hij achter me staan. Als ik me omdraai is hij heel dichtbij en raken zijn lippen bijna de mijne. Maar hij verroert zich nog niet. Ik kan het niet langer weerstaan en moet hem proeven. Dan gaat alles heel snel. Opeens is hij overal, en voel ik zijn warme handen over me heen gaan. Hij kust me in mijn nek en gaat omlaag naar mijn borsten. Zachtjes bijt hij in mijn tepels. Ik begin te trillen en verlang naar meer. Ik trek zijn shirt uit en voel zijn naakte bovenlijf tegen het mijne. Mijn handen glijden over hem heen en langzaam maak ik zijn broek los.

Met zijn vingers voelt hij hoe nat ik ben en opnieuw tril ik van opwinding. Hij blijft me strelen en zonder veel moeite kom ik schokkend klaar. Dan duwt hij mijn hoofd naar beneden. Met twee handen houdt hij me vast terwijl ik mijn lippen om zijn grote lul schuif. Ik kreun van genot. Sabbelend en zuigend geniet ik van het heerlijke gevoel. Dan geeft hij opeens het tempo aan en duwt harder en dieper naar binnen. Ik hoor hem kreunen en voel dat hij trilt van genot. Zijn lul wordt groter en ik zuig nog harder. Dan proef ik ineens zijn zaad terwijl hij schokkend heen en weer beweegt. Langzaam kom ik omhoog en grijnzend kijken we elkaar aan. Hoezo stoppen?

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen