Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Op het moment dat ze het kantoor binnenstapte voelde ze al onrust in haar buikje, Thea was met haar 50 jaar en slank lichaam met mooie slanke beentjes een parel van de natuur en een lust voor het oog.

Weliswaar was ze gelukkig getrouwd met Henk maar die was niet zo geil meer de laatste jaren en de middelmatige afmetingen van zijn lul wonden haar niet veel meer op.

Met het kantoor erbij werken er ca. 30 man in het bedrijf, elke dag moest ze dwars door de fabriek lopen om de post te doen etc., ook nu weer stond ze op om haar route te gaan lopen.

Gekleed in een leuk kort rokje liep ze door de fabriek en langs een van de jonge mannen op de tooling afdeling, het was een neger van ca. 19 jaar oud en hij was altijd heel hartelijk als ze langskwam, ze stond stil en maakte een praatje met Carlos die onder zijn overall geen kleding droeg, hij was altijd al geil geweest op deze vrouw en nu voelde hij zijn lul alweer met schokjes omhoog komen.

Thea liep zijn ruimte binnen en Carlos ging onderuitgezakt op zijn bureau stoel zitten,hij had niet in de gaten dat zijn inmiddels gezwollen lul deels te voorschijn was gekomen maar Thea zag het wel, verbijsterend keek ze naar het natuurwonder en er schoten allerlei rare effecten door haar lichaam, het leek wel of ze gehypnotiseerd was, ze deed een paar passen vooruit en stond vrijwel tegen hem aan en op dat moment besefte Carlos wat er gebeurde en waar Thea naar keek, Carlos verbaasde zich, ze stond stil en leek licht te staan hijgen, in een opwelling stak hij zijn hand uit en streek langs de binnenkant van de slanke beentjes, het effect was duidelijk merkbaar, door de natuur gedreven stapte ze nog dichterbij en verzette haar voetjes totdat haar benen helemaal wijd stonden.

Carlos keek om zich heen en zag gelukkig geen collega's, het was nog stil, snel trok hij het slipje van de stil staande vrouw weg en schoof een vinger diep in haar inmiddels natte kut wat resulteerde in een gekreun bij Thea, Carlos schoof zijn lul meer uit zijn gulp en pakte Thea bij haar heupjes en draaide haar met haar rug naar hem toe en trok haar zachtjes op zijn schoot onderwijl zijn forse eikel richtend naar de natte schaamlippen, het eerste contact was er maar meer dan de knop wilde er niet in, ze was te nauw en de forse paddestoel diep op zijn penis zat te groot, hij trok door en stukje bij stukje trok de hitte in zijn lul en voelde hij zijn schacht gestreeld door heet nat vlees, Carlos kon zich niet meer inhouden, zijn eikel werd gestreeld door de kleine natte kut maar zijn schacht van 25 cm. stak er nog grotendeels uit, wild van geilheid trok hij Thea met een ruk op zijn schoot en stootte tegelijkertijd met zijn heupen opwaarts waardoor zijn schaambeen tegen het kontje van Thea botste en de hele lul in de kleine kut schoof, botste tegen de baarmoeder en erlangs glipte waardoor haar buikje zelfs een beetje uitstulpte, hij zat doodstil en voelde het hete kutvlees tegen zijn lul kloppen en vibreren.

Thea wist niet wat haar overkwam, ze voelde een zachte druk van dik warm vlees tegen haar schaamlippen maar toen voelde ze de sterke schacht met de dikke paddestoel in een gang diep in haar kut binnendringen en de kloppende eikel tegen haar baarmoeder botsen, verlamd zat ze vastgeprikt en voelde ze de neger weer bewegen, ze kon alleen maar haar kut open houden en de heerlijke gevoelens ondergaan, stoot na stoot werd het kutje opgerekt, RThea voelde de kloten tegen haar kontje klotsen en toen spoot de dikke lul straal na straal zijn geil diep in haar buikje geblust door het orgasme wat uit haar buikje ontstond.

Zijn lul werd eruit getrokken en ze opende haar ogen, ze schrok want inmiddels waren meerdere mannen de kleine ruimte binnengekomen zonder dat ze het gemerkt had, Carlos zag het ook en moest lachen toen hij diverse mannen zag rukken aan hun penis.

Er stond een tafel in het midden van de kamer en Carlos drukte Thea achterover tot ze plat op het tafeltje lag en duwde een paar vingers in haar kut, hulpeloos voelde ze het gebeuren en toen zag ze een van de oude voormannen naar voren stappen en zijn rimpelige lul naar haar kut richten, neen smeekte niet doe..........maar de eikel schoot al naar binnen de de ouwe man pompte tot aan zijn ballen zijn pik leeg in dat lekkere kutje, hij spoot zich leeg, en trok zich terug, Thea keek op maar werd weer terug geduwd, een knaapje van 16 jaar met een dikke lul stootte hem erin en Thea onderging hierna de sensatie van geile lullen die haar volpompten met geil, alle diktes pik had ze gevoeld en verschillende smaken geil werden gemixt, en door al die erotisch sensaties kwam ze verscheiden malen klaar.

De sirene ging en iedereen ging aan het werk, de mond tot mond reclame werkte heel goed, Thea wist niet meer waar ze kijken moest, maar iedere keer dat ze door de fabriek liep en een man gelegenheid had werd ze even tussen haar beentjes bevoeld.

Het beïnvloede haar dermate dat ze daarna haar kleding aanpaste, mooie korte rokjes en geen slipje meer dragen, het was vreemd voor de andere vrouwen in de fabriek dat Thea ook regelmatig na vijven even bleef nawerken en veel mannen dat ook deden, niet bevroeden dat haar kut volledig gevuld werd met penis en alle soorten geil.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen