Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


Het was de zoveelste keer dat ze dit jaar de tweedaagse lezing over pensioenen moest geven en ze vroeg zich al een tijdje af of het niet eens tijd werd om een vaste kantoorbaan te nemen. Een paar jaar geleden genoot ze nog van haar baan, regelmatig erop uit om lezingen en cursussen te geven aan verzekeringsadviseurs. Meestal verbleef ze dan één of meerdere nachten in luxe hotels. Maar de luxe van bubbelbaden, zwembaden en roomservice konden haar inmiddels net zo min boeien als de aandacht die ze elke keer weer kreeg van de cursisten of haar mannelijke collega's. Bijna elke lezing was er wel een man die, ver weg van het toeziende oog van zijn echtgenote, avances maakte om te proberen haar voor die ene nacht het bed in te krijgen, sommige van haar collega's leken het zelfs vanzelfsprekend te vinden dat samen een lezing geven ook samen naar bed betekende.
Maar ondanks de angst voor haar leidinggevende was één van de weinige op haar kantoor die hier nooit op was ingegaan. In de auto naar het hotel nam ze zich voor dat ze na de zomervakantie zou stoppen met dit werk om meer tijd met haar man en hun vier jarige dochter door te brengen. Na de eerste vermoeiende dag bracht ze om half acht haar laptop naar haar hotelkamer en belde naar huis om haar dochter welterusten te wensen. Daarna ging ze naar de hotelbar om samen met de cursisten nog wat na te borrelen. Ze zag de tijd langzaam verstrijken terwijl ze de anekdotes over het verzekeringswezen en de voetbalverhalen maar half aanhoorde.
Een van de cursisten bood haar nog een glas witte wijn aan. De man was haar eigenlijk nog niet echt opgevallen omdat hij zich de hele avond stil afzijdig had gehouden. Terwijl ze het glas van hem aanpakte zag ze pas dat hij niet eens onaantrekkelijk was. Ze vroeg hem waar hij vandaan kwam, terwijl hij naar de rest van het gezelschap keek zei hij "van een andere planeet geloof ik". Samen gingen ze aan een tafel zitten en raakten aan de praat, de man bleek een geanimeerde spreker met veel gevoel voor humor. Het opvallendst was wel dat hij ook echt luisterde naar wat zij te vertellen had. Toen de barman kwam zeggen dat de bar ging sluiten keek ze dan ook verschrikt op de klok en zag dat het al één uur was. Met een grote slok leegde Eric, zoals de man heette, zijn glas en vroeg speels "wil je op mijn kamer nog wat verder drinken?". "Nee" zei ze, en terwijl ze zich voelde blozen hoorde ze zichzelf tot haar verbazing zeggen "laten we dat maar op mijn kamer doen". Opgelaten en met bonzend hart liepen ze door de gangen van het hotel naar haar kamer. Ze wist wat er zou gaan gebeuren maar terwijl ze de sleutelkaart in het slot stopte hield ze zich voor dat ze altijd kon stoppen wanneer ze wilde.
Ze stapten naar binnen en Eric sloot de deur achter zich. Ze draaide zich om en wilde wat tegen hem zeggen maar hij drukte zijn lippen op de hare en ze zei niets meer. Hartstochtelijk beantwoorde ze zijn kus en haar verstand werd door de spanning en de tinteling in haar buik overstemt. Ze voelde zijn tong haar mond ingaan en voelde zijn handen in haar nek. Langzaam gleden zijn handen over haar rug. Ze legde haar handen op zijn billen en beantwoorde zijn tong. Het zoenen werd steeds heftiger en ze rilde over haar hele lichaam toen hij in haar nek zoog. Ze rook zijn eau de toilette en liet zich gewillig in de richting van het bed duwen. Ze liet zich achterover op het bed vallen en hij kwam naast haar liggen. Terwijl haar lief kuste streelde zijn handen haar borsten. Ze sloot haar ogen terwijl ze voelde hoe hij de knoopjes van haar blouse losmaakte.
Even kreeg ze een schuldgevoel, maar toen hij haar zachtjes in haar nek beet kwam ze een stukje overeind zodat hij haar blouse helemaal kon uittrekken. Met zijn hand haalde hij haar rechter borst uit de cup van haar bh en begon zachtjes in haar tepel te bijten. Met haar hand stuurde ze hem naar haar andere borst terwijl ze door zijn zwarte haar wreef. Ze kronkelde van het gekietel toen hij met zijn tong over haar buik en in haar navel ging. En gelijktijdig voelde ze zijn hand langs haar been onder haar rok verdwijnen. Toen zijn hand haar slipje in ging schrok ze er zelf van dat ze zo nat was. Plots rukte ze zich los en duwde hem met zijn rug op het bed. Ze ging op zijn knieën zitten en maakte met ruwe bewegingen zijn riem en de knoop van zijn broek los. Ze ritste zijn gulp open en haalde zijn harde lul uit zijn zwarte boxershort. Ze trok zijn lul naar zich toe zodat hij rechtop stond en trok de huid naar beneden. Ze boog voorover en nam hem in haar mond.
Terwijl ze hem met een hand vast hield en er langzaam aan zoog probeerde ze met haar andere hand zijn broek helemaal uit te trekken. Hij kwam met zijn billen wat omhoog en hielp haar daarbij. Toen zijn broek halverwege was liet ze zijn lul los en trok zij schoenen en broek helemaal uit. Ook trok ze zelf haar slipje onder haar rok uit. Hij bleef liggen op het bed en zij ging over hem heen zitten. Met haar hand hield ze zijn lul voor haar poesje en langzaam liet ze zich er overheen zakken. Zoals ze toen ze, zestien was, had geleerd om paard te rijden zo bereed ze hem nu. Ze maakte haar bh los en voelde hoe zijn handen haar borsten begonnen te strelen. Ook zijn overhemd maakte ze los en toen ze zich voorover liet zakken om hem te kussen voelde ze haar borsten langs zijn behaarde borst strelen. Terwijl hij nog steeds in haar zat draaide hij haar zachtjes om zodat zij weer met haar rug op het bed lag en hij boven op haar. Hij steunde om zijn armen en stootte zachtjes.
Ze voelde zijn harde lul langs haar knopje gaan. Hij beet weer in haar tepels, nu harder dan de eerste keer. Langzaam trok hij zich terug en kuste haar hele buik. Hij deed haar rokje omhoog en ze voelde hoe zijn tong haar knopje eerste zachtjes en daarna heel stevig likte en hoe hij in haar poesje ging. Met zijn vingers spreidde hij haar lipjes en likte haar overal. Met zijn duim drukte hij op haar knopje en net toen ze dacht dat ze klaar zou komen stopte hij. Met zijn handen liet hij merken dat ze zich om moest draaien en gewillig ging ze op haar buik liggen en trok haar benen op zodat haar billen omhoog kwamen. Ze voelde zijn gezicht tegen haar billen en voelde zijn tong weer likken. Daarna kwam ook hij overeind en ging op zijn knieën achter haar zitten. Met zijn hand stopte hij zijn lul in haar en pakte daarna haar heupen vast. Met zijn handen trok hij haar tegen zich aan en duwde haar vervolgens weer van zich af.
Met harde stoten kwamen haar billen tegen hem en ze voelde hem diep in haar gaan. Ze legde haar hoofd op het kussen en beet op haar lip. Met zijn handen duwde hij haar billen uit elkaar en ze voelde zijn duim tegen haar gaatje drukken. Toen ze merkte dat hij zijn duim in haar kontje wilde stoppen pakte ze zijn handen en bracht die naar haar borsten. Toen kwam ook zij langzaam overeind zodat ze beide op hun knieën zaten. In de grote spiegel die in de kamer hing zag ze hoe zijn grote handen over haar kleine borsten vielen en hoe hij haar nek en schouders zoende. Ze wist dat dit niet mocht en kwam daarom iets omhoog waardoor hij uit haar gleed. Ze draaide zich om terwijl hij nog steeds op zijn knieën zat. Ze kneep in zijn natte lul en trok de huid stevig naar voren en achteren. Na dit zo'n zes keer gedaan te hebben zag ze het witte sperma naar buiten komen en voelde hoe het tegen haar buik spoot en op haar benen drupte. Ze veegde haar hand aan het bed af en gaf hem een lieve kus op zijn mond.
"Ik ga me even opfrissen" zei ze, "ga jij naar je eigen kamer". Zonder het antwoord af te wachten verdween ze in de badkamer en toen ze na een kwartier douchen de kamer weer instapte was Eric vertrokken.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen