Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn praktijkleraar verpleegkunde is nu niet direct het type dat je het hoofd op hol doet slaan. Ik schat hem halverwege de vijftig, kalend, bebaard en de buik van een Bourgondiër. Toch was ik al snel gecharmeerd van deze man die over ongelofelijk veel humor blijkt te beschikken, bijzonder intelligent is en bovendien zeer behulpzaam is in de ondersteuning van zijn studenten.

In de loop van de maanden dat ik les van hem had, begon ik meer en meer voor hem te voelen. Ik keek uit naar zijn lessen en genoot van het contact dat deze praktijklessen nu eenmaal met zich meebrengt.

Een week of zes geleden wilde hij een techniek tonen aan de groep en vroeg hij een vrijwilliger om hem te helpen. Omdat niemand spontaan hulp aanbood, vroeg hij me om naar voren te komen. Een pop lag op de grond, hij zat op zijn knieën aan de ene kant, en ik op mijn knieën aan de andere kant. Achter mij stonden de andere studenten in een halve cirkel. Bij het uitvoeren van de techniek besloot ik bij het voorover buigen over de patiënt / pop mijn schouders wat naar voren te krommen waardoor de boothals van mijn truitje wat openviel. Het was een risico, want mijn docent had uit niets laten blijken dat hij in mij geïnteresseerd zou zijn.

Door mijn houding had hij nu vol zicht op mijn borsten die in mijn zwarte glanzende bh verpakt zaten. Ik bleef ondertussen gefocust op mijn techniek op de pop. Of ik deed in ieder geval alsof. Mijn docent ging ook onverstoorbaar verder met zijn uitleg en gaf me geen enkele reactie. Ik merkte niets van verbazing, hij keek me niet aan, … Niets. “Stom kalf, dat je bent”, dacht ik van mezelf. Mezelf zo belachelijk maken. Wat had ik gedacht?! Ergens was ik nog blij dat ik kon blijven doen alsof er niks gebeurd was. Alsof ik zelfs niet gemerkt had dat mijn shirtje opengevallen was.In de lessen die op deze beruchte les volgden, had ik de indruk dat mijn docent afstandelijker was dan anders. Of leek dat maar zo? Was het misschien omdat ik mezelf geen houding meer wist te geven? Ik had spijt spijt spijt van mijn ondoordachte avances. Maar ja, ik kon niet terugdraaien wat ik gedaan had. Ik hield me voor om ‘gewoon’ te blijven doen, maar ja, hoe is dat eigenlijk? Ik merkte dat ik me erg op de achtergrond hield in de klas en probeerde zo min mogelijk op te vallen. Waar ik eerder uitkeek naar deze lessen, was de lol er inmiddels wel goed af.

Tot twee weken geleden… Plots werd ik in de gang aangesproken. “Missy? Heb je een momentje voor mij?” Het was mijn docent die de deur van zijn praktijklokaal voor mij openhield. Mijn hart klopte direct in mijn keel van de zenuwen. Als ik hem zo in de deuropening zag staan, kon ik er niets aan doen. Ik vond hem sexy. Ik vond hem hot. Hij was geen chippendale, maar het zelfvertrouwen dat hij uitstraalde, zijn vriendelijke open gezicht, zijn ogen die plezier uitstraalden, en soms dat tikkeltje spot rond zijn mondhoeken, … Ik was gevallen voor zijn charme, zoveel was duidelijk.

Hij ging zitten aan zijn bureau en wees me een andere stoel. Ik ging zitten. Waarover ging dit? “Missy, ik heb een vraag voor jou omdat jij één van de betere studenten van je jaar bent. Over anderhalve week, op zaterdag, is er een beurs in Amsterdam, waar we van onze school ook vertegenwoordigd zijn. Ik wilde jou vragen of je samen met nog een student mee wil gaan om er de opleiding verpleegkunde te promoten. Ik zal er ook zijn, mevrouw Van Damme gaat mee, en ik heb Jeroen uit de andere praktijkgroep ook gevraagd. Wat denk je ervan?” Ik wist zo even niet direct wat te zeggen, maar wist één ding zeker. Deze kans wilde ik grijpen. “Ja, prima. Volgende week zaterdag dat moet lukken voor mij. Moet ik iets voorbereiden?”, vroeg ik. “Nee, je hoeft niets voor te bereiden.

Het kan zijn dat we wat simpele technieken gaan doen, maar we hebben daar weinig middelen. Bloeddruk meten en dergelijke, maar dat hoef je niet meer te oefenen hoop ik?”, reageerde hij met weer die spottende glimlach op zijn gezicht. “Nee, dat zou moeten lukken”, antwoordde ik, niet wetende waar ik kijken moest. Werd ik rood? Nee toch?! “Omdat het in Amsterdam is en het om 9u van start gaat, zullen we waarschijnlijk al vrijdagavond rijden en in Amsterdam overnachten. Mocht dat een probleem zijn, mag je natuurlijk ook op zaterdagochtend naar Amsterdam komen op eigen gelegenheid.” “Eh, nee, dan lijkt het me makkelijker dat ik direct met jullie mee kom.” Mijn hoofd sloeg op hol. Hij stond op, legde een hand op mijn schouder en gaf met zijn duim een kneepje in mijn nek. Zaalig… “Fijn, dat is dan afgesproken.”, zei hij plots koel. Hmmm, wat moest ik daar nu weer van denken?

De bewuste vrijdag moest ik naar school, maar had geen praktijkles. Ik had thuis uren getwijfeld over welke kleren mee te nemen. Mijn lichaam moest er mooi in uitkomen, maar het mocht niet too obvious zijn. Vrijdagochtend nam ik eerst een lekker hete douche en scheerde me helemaal glad. Ik smeerde mijn lichaam in met een zachte lotion en koos voor en grijs met zwart lingeriesetje waarin mijn billen en borsten mooi uitkwamen. Ik deed een jurkje aan tot net boven mijn knieën met lage laarsjes eronder. Zeker nog gepast om gewoon naar school te dragen, maar erg elegant en vrouwelijk. Gelukkig waren mijn onderbenen al wat gebruind, wat het eindresultaat ten goede kwam. Ik maakte me licht op en vertrok met mijn weekendtas met daarin drie verschillende outfits naar school. Zo had ik de volgende dag nog de keuze hoe ik me zou kleden, afhankelijk van de sfeer en hoe de avond zou verlopen.

Eenmaal op school sprak mevrouw Van Damme mij aan. Om vier uur zouden we vertrekken. We zouden op elkaar wachten aan het praktijklokaal van Jan. Mijn hart sloeg een slag over als ze mijn docent bij zijn voornaam noemde. Voor mij was het nog altijd meneer Berendsen, al wist ik natuurlijk maar al te goed dat hij Jan heette.

Toen ik om vier uur bij het praktijklokaal aankwam, waren Jeroen en mevrouw Van Damme al aan het wachten. Meneer Berendsen kwam er ook juist aan en we maakten aanstalten om te vertrekken. Terwijl we de trappen afliepen naar de parkeergarage liep mijn docent achter mij en mevrouw Van Damme en Jeroen voor mij. Op een bepaald moment liep ik wat achter op mijn twee voorgangers. Op dat moment fluisterde meneer Berendsen mij plots in mijn oor dat hij in eerste instantie teleurgesteld was dat ik zijn favoriete topje met brede hals niet droeg, maar dat hij bij nader inzien deze outfit ook wel erg geslaagd vond. Vervolgens liep hij verder met mij de trap af alsof er niets aan de hand was, mij met men mond vol tanden, een rood hoofd, kriebels in mijn buik en steken in mijn kutje achterlatend. Eenmaal bij zijn auto zocht ik zijn blik en probeerde ik in te schatten hoe ik die opmerking moest interpreteren. Hij ontweek mijn blik echter zorgvuldig en keek me slechts kort aan als hij mijn weekendtas van me overnam om deze in de kofferruimte van zijn auto te plaatsen. Een korte glimlach en daarna richtte hij zich weer tot mevrouw Van Damme.

In de auto deelde ik de achterbank met Jeroen, een student die ik wel ken, maar met wie ik nooit in de zelfde klas heb gezeten. We babbelden wat over de examens van de afgelopen periode en over opdrachten die we nog moesten uitwerken. Op zich wel gezellig, maar ik kon mijn gedachten maar moeilijk bij het gesprek houden. Ik zat schuin achter Jan en af en toe kruisten onze blikken in de achteruitkijkspiegel, wat mij direct weer steken in mijn onderbuik bezorgde. Mijn fantasie draaide op volle toeren en ik voelde dat het tussen mijn benen al goed vochtig begon te worden. Ik keek naar zijn hand op de versnellingspook en stelde me voor dat die vingers over mijn rug zouden strelen, onder mijn bh zouden gaan, … En ondertussen had ik gemist wat Jeroen mij gevraagd had. “Sorry, wat?” Jan keek nog maar eens geamuseerd in mijn richting via de spiegel. Ik kon een glimlach niet onderdrukken. De hele rit naar Amsterdam die toch zo’n twee en een half uur duurde voelde ik de spanning zich opbouwen tussen ons.

Mevrouw Van Damme had een slaapplaats gereserveerd juist ten zuiden van Amsterdam. We brachten er eerst onze spullen, fristen ons wat op om vervolgens ergens iets te gaan eten.

Het werd een Italiaans restaurantje waar we op ons gerecht wachtend alvast aan de rode wijn begonnen. De twee collega’s waren voornamelijk met elkaar in gesprek wat maakte dat ik beter kennis maakte met Jeroen, die tegenover mij aan tafel zat. Eigenlijk een spontane gast met een leuk gevoel voor humor. De alcohol maakte dat ik wat meer ontspannen was en me minder ongemakkelijk voelde in de hele situatie. Ik genoot er eigenlijk meer en meer van. Wachtend op ons kopje koffie schoof Jan zijn hand onder de tafel op mijn knie. Ik genoot van de spanning in mijn lijf en liet mijn knie tegen zijn knie rusten. Zijn hand gleed naar de binnenkant van mijn dij terwijl hij aan Jeroen vroeg of hij al een idee had over zijn afstudeerproject van volgend jaar. Jan had er duidelijk minder moeite mee dan ik om zich niet te laten afleiden en ‘gewoon’ te blijven doen. Misschien deed hij dit wel vaker met vrouwen?... Nu ja, dat waren mijn zaken niet. Niets stond mij in de weg om van het moment te genieten.

Terug in het hotel ging mevrouw Van Damme direct naar haar kamer. Jan zei dat hij nog niet zou kunnen slapen en vroeg aan Jeroen en mij of we geïnteresseerd waren om eerst nog iets aan de bar te gaan drinken. Zowel Jeroen als ik gingen daarmee akkoord. Stiekem baalde ik ervan dat Jeroen er nog bij was, maar dat liet ik natuurlijk niet merken. Aan de bar dronken we nog een glas. Een water voor mij want ik voelde dat de alcohol me naar het hoofd begon te stijgen. Ik merkte dat Jeroen ook al diep in het glaasje had gekeken. Die vertelde over zijn plannen om volgend jaar naar het buitenland te gaan, maar dat hij dat nog niet zeker wist omdat zijn vriendin hier niet gelukkig mee zou zijn… Jan en ik luisterden na een paar minuten eigenlijk al niet meer. Jan streelde mijn rug, mijn billen zonder dat Jeroen dit in de gaten had. Mijn hand lag op Jans been. Ik wilde zo graag alleen zijn met hem, ik was enorm geil geworden… Maar hoe van Jeroen af te komen?

Plots stond Jan op. “We moeten morgen om 7u30 opstaan, dus ik ga naar bed. Jeroen, ik denk dat het beter zou zijn dat jij je bed ook maar eens op zou zoeken.” Samen liepen we naar de lift om naar de derde verdieping te gaan. Ik wenste iedereen welterusten en liep in de richting van mijn kamer, niet wetende hoe de nacht verder zou verlopen. Ik wilde meer en ik twijfelde er niet aan dat Jan dat ook wilde. Terwijl ik mijn kamerdeur met een kaart probeerde te openen voelde ik plots twee handen op mijn heupen en een lichaam dat zich tegen mijn rug drukte. Jan… Ik keek in de gang uit schrik voor Jeroen, maar die was blijkbaar zijn kamer al ingegaan.

Jan duwde mij zachtjes naar binnen van zodra de deur openging. Hij sloot de deur en draaide mij met mijn rug tegen de muur, pakte mij met één hand in mijn zij en met de andere hand streelde hij mijn borst terwijl hij me zachtjes in mijn nek kuste. Hij was zo teder wat me wat verraste omdat ik inmiddels zo geil was dat ik zin had om zijn kleren van zijn lijf te rukken en me naakt op het bed te smijten om me hard te laten nemen. Niet Jan… Die leek geen haast te hebben. Inmiddels gingen zijn handen onder mijn jurkje en pakten ze mijn billen vast. Hij gromde een keer genietend en keek me vol verlangen aan.

Dan kuste hij me eindelijk op mijn mond. Eerst zachtjes, maar al snel vonden onze tongen elkaar en waren we in elkaar verstrengeld wild aan het zoenen. “Je moest eens weten hoe ik hier naar verlangd heb”, bekende ik. “Dat verbaast me niks, geil studentje van me”, zei hij met een knipoog. “Mij zo uitdagen tijdens de lessen… Waar denk je dat ik de laatste weken van droom?” Onze ademhaling werd sneller en Jan tilde mijn jurkje aan de rok omhoog en trok het geheel over mijn hoofd. Nu stond ik daar bijna naakt, in mijn grijze setje waarvan het slipje inmiddels doorweekt was, mijn laarsjes nog aan… “Je bent zo mooi… Zo lekker…” Hij duwde zijn lijf tegen mijn zij, streelde mijn borst en kuste me opnieuw in mijn nek.

Ik liet de complimentjes over me komen, genoot ervan en genoot van zijn aanrakingen. Ik voelde zijn harde lul door zijn broek tegen mijn heup aan wrijven. Ik streelde hem over zijn billen, en liet een paar vingers via zijn dij zijn kruis in glijden en volgde zijn lul naar zijn eikel toe. Hij kreunde… Ik maakte zijn ceintuur los en begon de sluiting van zijn broek te openen. Toen zijn broek op zijn enkels gleed, schopte hij met gemak zijn schoenen uit en stapte uit zijn broek. Hij stond nu een meter van me af, zijn ademhaling verried nog steeds zijn geilheid… De spanning op zijn boxer overigens ook… Hij wreef eens in zijn gezicht… “Dit is waanzin…” Alsof hij een moment twijfelde waar hij in godsnaam mee bezig was. Hij knoopte zijn overhemd verder open en stond binnen no time enkel nog in zijn boxershort tegenover mij.

Mijn laarsjes had ik inmiddels ook uitgetrapt, want dat voelde nogal belachelijk aan. Jan stapte opnieuw naar me toe. Drukte zijn lul tegen me aan, kuste me een streelde mijn haren. Mijn vinger kriebelden in zijn nek en met mijn nagels ging ik zachtjes over zijn rug tot aan zijn billen. Hij tilde me op en legde me op bed, maakte mijn bh los en pakte mijn borst in zijn handen. Hij kuste me in mijn hals en zakte af naar mijn borsten, kuste mijn borsten en nam één tepel in zijn mond en beroerde de andere met zijn vingers. Ondertussen gleden mijn handen over zijn borst, over zijn gezette buik en over zijn boxer streelde ik zijn harde lul. Terwijl Jan nog altijd mijn borsten aan het verwennen was, zakte zijn rechter hand af over mijn buik.

Hij streelde mijn buik rond mijn navel en gleed met een vinger over de doorweekte stof van mijn slipje over mijn kutje. “Ohh Missy”, was het enige dat hij zachtjes kreunde. Hij streelde de binnenkant van mijn dijbeen en haakte een vinger achter de stof van mijn slipje. Gemakkelijk gleed zijn vinger van mijn clitoris naar mijn grotje. Ik zuchtte diep van genot. Dit was zo zalig… Met zijn vrije hand trok hij mijn slipje naar beneden waardoor ik volledig naakt in bed lag. Ik pakte zijn boxer vast om ook zijn lul uit zijn benarde positie te bevrijden. Jan hielp me met zijn linkerhand en zijn lul veerde op uit de boxer die door Jan verder naar beneden gestroopt werd. Gretig greep ik naar zijn harde paal en liet mijn vingers over zijn ballen gaan.

Zijn eikel glinsterde van het voorvocht. Ik wilde hem in mijn mond nemen maar Jan dwong mij mijn zijn hand op mijn borstkas op mijn rug te gaan liggen. Hij kuste mijn borsten weer, zoog aan mijn tepels, likte mijn navel en zakte verder af naar mijn kutje. Zo heerlijk zoals hij aan mijn clitje zoog en af en toe met zijn tong naar binnen gleed. Mijn vingers gingen door het beetje haar dat Jan nog op zijn hoofd had staan. Mijn ademhaling was overgegaan in gehijg en ik voelde een orgasme aankomen. Nee, niet zo snel al… Maar ik wilde ook niet terug. Voor ik er over na kon denken voelde ik de zalige golvende schokken in mijn onderlichaam. Jan kwam met zijn hoofd bij mij en gaf me een innige tongzoen. Ik proefde mijn eigen sappen wat super opwindend was. We lagen allebei op onze zij naar elkaar toe.

Zo tegen mij aanliggend gleed Jan zijn enorme paal tussen mijn benen waar het nog altijd vochtig was. Ik pakte zijn lul in mijn handen en begon hem zachtjes af te trekken, zijn eikel steeds plagend tegen mijn poesje aantikkend. Ik zakte af om mijn plan van daarstraks dan toch uit te voeren. Ik pakte zijn eikel in mijn mond en bleef met mijn rechterhand de basis van zijn pik zachtjes aftrekken. Met mijn linkerhand verwende ik zijn ballen waarbij ik af en toe met mijn vingertoppen over zijn sterretje streelde. Jans handen grepen ruw naar mijn haren en gaven aan dat het tempo wat hem betreft wat omhoog mocht. Ik genoot ervan dat zijn harde lul steeds dieper en sneller in mijn mond stootte. Ik zoog en likte alsof mijn leven ervan afhing. Al snel stokte zijn gehijg een halve seconde en voelde ik zijn hete zaad in mijn keel spuiten. Ik slikte alles door en kroop omhoog in Jans armen.

Zijn pik begon al een beetje slapper te worden en stond nog een beetje zielig hangend in de lucht. En dat terwijl ik van dit gepijp eigenlijk weer supernat geworden was. Ik had super veel zin om die heerlijke paal diep in me te voelen stoten, maar wist niet zeker of Jan hier nog de energie voor had. Hij kuste me in mijn haar en streelde me over mijn rug… Hmmm, lekker, maar niet helemaal waarop ik gehoopt had. Ik lag op mijn zij naast Jan die op zijn rug lag en sloeg mijn been om zijn been en begon zachtjes tegen zijn dijbeen te rijden. “Mmmmh, jij weet niet van ophouden he”, reageerde Jan. Ik pakte zijn hand en legde die op mijn borst. Direct begon hij mijn borst te strelen en te spelen met mijn tepel. “Ik wil je in me voelen, ik ben nog zo geil”, fluisterde ik hees.

Mijn linkerhand wurmde zich tussen onze benen en vond zijn weg naar mijn poesje. Zachtjes begon ik mezelf te verwennen terwijl ik Jan aankeek. Hij kuste me en streelde me en ik zag dat zijn pik in kleine schokjes terug overeind kwam. “Dus mejuffrouw zou graag nog eens in dat lekkere kale kutje geneukt worden?”, vroeg Jan spottend. “Meneer Berendsen?! Wat een taalgebruik!”, was mijn antwoord. Hij stond op van het bed, zijn lid weer in vol ornaat, en stak zijn hand naar me uit. Ook ik kwam omhoog, maar voor ik stond, tilde Jan me op. Ik sloeg mijn armen en benen om me heen terwijl hij me met mijn achterwerk op een hoog bijzettafeltje zette.

Zonder moeite stootte Jan bij me naar binnen. Het zachte en tedere was inmiddels ver te zoeken. Ik dacht dat ik gek werd van genot. Zijn handen grepen mijn billen terwijl hij diep in me stootte. Als ik dacht dat ik ging komen, trok hij plots terug. Hij zette me op de grond met mijn gezicht tegen de muur. Een arm sloeg hij om mijn middel en hij trok mijn heupen zo iets naar achteren waardoor hij me van achter kon nemen. Zo ruw… Zo geil… Het duurde niet lang of ik voelde dat ik ging klaarkomen. Ik hoorde Jans gehijg overgaan in kreunen en voelde dat zijn zaad in golven in me gespoten werd. Hierop kwam ook ik voor een tweede keer heerlijk klaar. Uitgeput maar zo voldaan lieten we ons op het bed vallen. Nog anderhalf uur voor de wekker gaat…

meer lezen over Missy

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen