Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Rosa, een 25-jarige meid die wel houdt van wat leuks. Regelmatig maak ik lekkere dingen mee, die ik opschrijf.

Ik ga regelmatig wat drinken met collega's. Dan gebeuren er wel eens dingen, die niemand zich op maandag nog wil herinneren. Zo komen er de meest schunnige gesprekken voorbij. Ik hou wel van een drankje, maar drink zelden teveel. Dat zorgt ervoor dat ik inmiddels bijna alle seksuele fantasieën gehoord en onthouden heb van de mannen waar ik mee werk. En ook de dames kunnen er wat van.
Zo gebeurde er afgelopen zaterdagavond dit:
Na een dag lang zeurende mensen pogen te helpen (soms wil je dat dus echt niet, zo erg zeuren ze) ben ik er meestal wel klaar mee en duik met wat collega's de kroeg in. Zo ook vandaag. Na het werk besluiten we nog even iets te gaan eten in een Italiaans restaurantje naast het werk. Met 12 mensen aan tafel zien ze ons graag komen. Na een aantal maanden elke zaterdag gaan eten, is er een vaste tafelschikking ontstaan. Zo zit ik al weken naast een heerlijke collega. Ik denk al tijden aan wat voor fantasieën hij dan zou hebben. Ik kan met er niet zoveel bij voorstellen, want hij gaat meestal na het eten netjes naar huis. Eigenlijk best wel saai.

Tijdens het eten van de heerlijke pasta die ze hier serveren praten we over het werk, waarbij we elkaar proberen af te troeven met de meest absurde klacht van vandaag. Geamuseerd verteld mijn buurman over een bejaarde mevrouw die graag wilde weten waarom haar computer dienst weigerde en daarom onze helpdesk belde. Dat we haar niet kunnen helpen, is wat anders, maar de poging was schattig. Omdat hij zo prachtig aan het vertellen is, kan ik prima uitgebreid naar hem kijken.

Zijn ogen zijn helder en groot, mooi blauw. Zijn gezicht past helemaal niet bij zijn leeftijd in z'n paspoort, waarin nog maar 23 vermeld staat. Hij lijkt ouder. Zijn donkere haar hangt langs zijn gezicht en hij veegt het soms uit zijn ogen. Wat op 1 of andere manier echt ontzettend lekker is om te zien. Ik betrap mezelf erop dat ik me afvraag hoe zijn grote hand zou voelen als hij langs mijn lichaam zou gaan. Rosa! Hou je een beetje in, deze vent heeft gewoon een vriendinnetje. Daar doe je dat soort dingen niet mee! Ik laat mezelf weer veel te veel gaan. En dan kijkt hij me ineens recht aan.

 

Het kan niet toevallig zijn, ik zit naast hem. Ik moet oppassen dat ik niet zomaar van m'n stoel afglijdt. Ik draag een rok zonder iets eronder. Met de laatste mooie dagen van het jaar, neem ik het er graag van, voor het weer te koud word om zonder string rond te lopen. Het lijkt wel alsof hij het weet! Ik probeer me gewoon te concentreren op m'n pasta, want hij gaat toch niet doen wat er nu allemaal door m'n hoofd speelt.
En dan voel ik een hand op mijn been. En het is overduidelijk niet mijn eigen hand! Ik schrik een beetje, maar probeer niks te laten merken. Wel voel ik dat mijn lijf overduidelijk reageert op de hand die op mijn been langzaam heen en weer beweegt.

Straks zit er nog een hele natte plek op mijn rok. Hoe ga ik dit nu weer uitleggen? Dan gaat de hand naar beneden, naar de rand van mijn rok. Om vervolgens langzaam omhoog te glijden, onder mijn rok! Ik kijk verbaasd opzij en zie hem naast me zitten met een brede grijns op z'n gezicht. Het lijkt net alsof hij lacht op de grap die net gemaakt is, maar ik weet wel beter. Dit kan ik niet zomaar laten gebeuren! Ik laat mijn hand ook onder tafel verdwijnen en leg deze op zijn bovenbeen. Daar voel ik duidelijk de motivatie voor zijn hand onder mijn rok. Nu besluiten ook mijn tepels mee te doen met dit spelletje en worden prompt stijf. Nu gaat het me toch te ver. Ik sta op en loop even naar de wc. Ik moet even wat water over m'n gezicht gooien om wat af te koelen. Het koude water loopt over mijn polsen en ik kom weer een beetje tot mezelf.

Wanneer ik terugloop naar onze tafel, zie ik iedereen al opstaan om weg te gaan. Er wordt gevraagd wie er nog even meegaat om wat te drinken. Natuurlijk ga ik mee. Het is altijd gezellig en misschien kom ik nog een leuke vent tegen die geen vriendin heeft. En dan hoor ik naast me zeggen: “Als Rosa meegaat, dan is het vast een leuk feestje. Ik ga ook mee.”

Ik draai me enorm verbaasd om. Hij ziet dat ik duidelijk verbaasd ben en antwoord heel rustig: “Als er toch niemand op je wacht thuis, kun je net zo goed een goed feestje bouwen.”

“Wat is er gebeurt met je vriendinnetje dan, waar je zo vol van was?”
“Die besloot het bed in te duiken met m'n beste vriend. Dus heb ik ze allebei het huis uitgegooid.”

“Okay, dan ga je gezellig mee.” Hmm, als hij geen vriendinnetje heeft, hoef ik misschien toch niet op zoek naar een andere vent. Hij heeft duidelijk wel zin, dat heb ik al gevoeld. En wat ik voelde was niet verkeerd.
Tijdens het eten was er wat bier gedronken en dat is er duidelijk te merken. Sommige mannen zijn wat uitgelaten en gedragen zich al kleine kinderen terwijl we naar de kroeg lopen. Ik voel regelmatig een hand op m'n achterwerk. Ik probeer niet te reageren, maar m'n kutje word is inmiddels wel al goed nat geworden. Hij laat er duidelijk geen gras over groeien. Ooit heb ik in een dronken bui namelijk geroepen dat ik best wel zou willen weten hoe hij voelt, als man zijnde. En blijkbaar heeft dat een rondje gemaakt bij de collega's, want mijn anders zo bescheiden en rustige collega heeft nu meer dan duidelijk zin in meer dan alleen een praatje.

Het mooie weer zorgt ervoor dat we buiten gaan zitten op het terras. Er is 1 stoel te weinig en ik kom als laatste het terras opgelopen, dus ik heb geen stoel. Voor ik het weet, word ik door mijn collega op schoot getrokken. Niks vreemds, ik ben niet zo moeilijk. Maar ik voel gelijk zijn harde lul tegen m'n kont aandrukken. Ik voel tintelingen door m'n lichaam trekken. Hij legt zijn armen om me heen, terwijl ik naar achter leun om lekker te gaan zitten. Zijn sterke armen trekken me stevig tegen hem aan. Nu ben ik er inmiddels wel uit, met deze man wil ik best wel eens wat leuks doen.

De avond vordert en het is inmiddels al knap donker. Ik heb eigenlijk teveel bier gedronken en als laatste drankje neem ik nog een goede whiskey. Dat slaapt altijd zo lekker.

Ik had dat beter niet kunnen doen. Ik kan niet enorm goed meer lopen, omdat ik weer eens besloten had om m'n echt hoge hakken aan te trekken. Wat prima kan met het werken in een callcenter/helpdesk, omdat je de hele dag zit. En de drank heeft haar werk goed gedaan.

 

Mijn collega biedt aan om me naar huis te brengen, omdat hij toch dezelfde kant op moet. Ik neem zijn aanbod graag aan. Ik heb namelijk hele andere plannen. Onderweg naar de auto, leun ik al tegen hem aan en laat mijn handen over zijn lijf glijden. Eenmaal bij de auto aangekomen, duwt hij me tegen de auto aan en zoent me vol overgave. Ik kan er alleen maar in meegaan, want ik drijf inmiddels bijna mijn rok uit. Ik voel zijn harde lul stevig tegen me aan drukken. Mijn tong zoekt zich een weg langs zijn nek en mijn handen proberen de knoop van zijn broek los te maken. Dan houdt hij me ineens tegen: “Niet hier. Mijn huis?”

Op zo'n moment vind ik alles prima, dus ik stem ermee in. Ik klim de auto in en hoop dat zijn huis dichtbij is. Tijdens het rijden laat hij zijn hand onder mijn rok glijden en voelt hoe enorm nat ik ben. Gelukkig duurt het ritje naar zijn huis niet lang. Hij vingert me onderweg echt heerlijk en ik wil nu ook wel eens weten hoe hij smaakt. We stappen uit en ik loop met hem mee naar de deur. In het portiek duwt hij mijn rok omhoog en zakt naar beneden. Het is donker in het portiek. Ik kan nauwelijks iets zien, maar voelen des te meer. Zijn tong gaat over mijn klitje. Ik voel hoe mijn sappen nog meer gaan stromen en hoe mijn bloed lijkt te koken. Ik wil hem in me voelen!

“Hmm, je tong is heerlijk. Is je lul dat ook?” Maar hij wil het niet horen, want hij likt rustig door. Dit geile gedoe kan ik niet meer hebben en ik probeer hem omhoog te trekken. Maar net als ik dat probeer, duwt hij 2 vingers m'n kutje in. Gelijk trekken m'n spieren zich samen en kom ik lekker klaar. Hij staat op en ik pak zijn hand om zijn vingers af te likken. Dit windt hem blijkbaar nog meer op. Met 1 hand duwt hij me tegen de deur en met de andere hand haalt hij zijn harde lul uit zijn broek. Ik kijk enorm op van hoe hard hij is. Hij drukt me met 2 handen langzaam omhoog en drukt me tegen de deur aan met zijn lichaam. Ik voel hoe hij hard in me komt. Hij beukt me tegen de deur aan als hij zijn harde lul diep in me stoot. Zijn handen zoeken onder mijn shirt naar mijn borsten om ze vervolgens wild te masseren. Ik vind het heerlijk en ben benieuwd wat hij nog meer kan doen.

Dan hoor ik hem hard kreunen. Zijn lul begint in mijn kutje samen te trekken en hij komt diep in me klaar. Hij haalt zijn lul uit m'n kutje en laat me op de grond zakken. Zoeken naar zijn sleutel trekt hij zijn broek weer op. Als de deur opengaat, duwt hij me naar binnen, voor zich uit de trap op. “Ik wil nog wel even genieten van dat heerlijke kontje van je, voordat ik er iets mee ga doen.”

Boven maakt hij snel de deur open en trekt me naar binnen. Nog voor de deur dicht is, heeft hij zijn hand onder mijn shirt en pakt mijn borst vast. Hij gooit de deur hard dicht en trekt me mee naar de slaapkamer, waar hij me op bed gooit. “Lieve schattige Rosa, je ben een geil beestje he” Hij kijkt me aan alsof hij me gaat opeten. Een echte jager. “Doe je benen dan maar een wijd, lekker beestje. ” Geleid door mijn eigen geilheid doe ik wat hij vraagt. Hij trekt zijn broek uit en gaat tussen mijn zitten. Weer voel ik hoe hij keihard zijn lul in me stompt. Ik kreun hard en trek hem met mijn benen helemaal in me. Hij begint hard te stoten. Ik voel zijn harde paal diep in me gaan en geniet enorm. Hier wil ik wel meer van! Ik duw mijn bekken omhoog om hem nog dieper te voelen. Hij stoot keihard door en ik voel mijn hele lichaam weer samentrekken. Hij neemt mijn tepel in zijn mond terwijl hij een paar keer keihard zijn lul in m'n kutje stoot. Mijn hele lichaam trekt zich samen en mijn kutje spant zich om zijn lul.

Ik bijt in zijn schouder terwijl ik enorm hard klaarkomt, terwijl hij in me blijft stoten. Terwijl de gevoelens van lust door mijn lichaam golven, voel ik hem ook keihard in me spuiten. Hij stoot nog een paar keer diep in me en gaat dan langzaam bovenop me liggen. Ik hoor hem nog zwaar ademen. Hij kust me in mijn nek en fluistert in mijn oor: “Wat heb jij een lekker kutje zeg. Had je me niet even kunnen waarschuwen dat je zo lekker strak ben?”
Dan rolt hij van me af, gaat naast me liggen en begint zijn overhemd los te knopen. “Blijf je slapen? Ik heb morgen vast nog wel wat lekkers voor je. Ik kan beter dan dit.”

Ik hoef niet te twijfelen en trek ook mijn kleren uit, die inmiddels goed bezweet zijn. “Ik zou het niet willen missen. Laat me nog maar wat zien. ”
Dan zie ik dat hij dat misschien wel eerder ga doen dan pas morgenochtend. Zijn lul begint langzaam weer te groeien. En ik zal mezelf niet zijn als ik daar geen gebruik van ga maken!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen