Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Marleen en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als receptioniste bij een autodealer in het zuiden van het land. Ik ben 21 jaar, 171cm lang en weeg zo'n 55kilo wat voor mijn lengte en leeftijd wat aan de lage kant is al zeg ik het zelf. Ik heb ook nog steeds een beetje het lichaam van een 17-jarige met -net aan- een cupje B, een paar slanke benen en een heerlijke strak kontje al zeg ik het zelf.

Ik heb een Spaanse moeder en een Nederlandse vader en volgens mijn ex (met wie ik ruim twee jaar een relatie heb gehad) heb ik wel wat weg van Jessica Alba. Ik ben altijd al gek geweest op auto's en alles wat daarbij hoort en ik rij zelf in een 1983 Golf1 GTI.

Veel jongens/mannen denken dan dat ik in de auto van mijn vriend (of vader) rij, maar het is mijn eigen bij elkaar gespaarde bakkie! Ik sleutel er ook zelf aan en door dat sleutelen heb ik afgelopen winter wat geils beleeft waar ik nu nog steeds plezier van heb.

Ik had wat problemen met de remmen van mijn GTI. Hij remde wel goed, maar ik had het gevoel dat het wel beter zou kunnen. Na aanmelding op een Volkswagenforum waar ik mijn probleem uitlegde kreeg ik al gauw de nodige reacties en mijn inbox stroomde vol. Een vrouw op een autoforum is vrij zeldzaam, dus aan aandacht geen gebrek, maar dé oplossing zat er niet bij helaas.

Een weekje later kreeg ik echter een pb'tje van Eric waarin hij kort en zakelijk uit de doeken deed hoe ik mijn GTI beter zou kunnen laten remmen. Het kwam er kort gezegd op neer dat ik de schijven van een Golf G60 moest kopen, de remklauwen van een Golf VR6 en dan wat adapters om alles te monteren en die kon Eric voor mij maken en leveren. Zo gezegd, zo gedaan.

 

Via mijn werk de schijven en remblokken besteld en via marktplaats een paar gebruikte VR6 remklauwen gekocht. De adapters van Eric waren ook binnen en na een zaterdagmiddagje sleutelen zat alles eronder en kon ik een testritje gaan doen. Groot was mijn verbazing dan ook dat de auto veel beter remde en veel beter te doseren was! Blij stuurde ik Eric dan ook 's avonds een berichtje dat ik super tevreden was en vroeg gelijk waar ik het geld naar kon overmaken. Hij had namelijk zelf gezegd; "ga het eerst maar eens monteren, als het bevalt dan hoor ik het wel en rekenen we later wel af". Het antwoordt kwam een paar dagen later. Hij vertelde dat hij volgende week voor z'n werk een weekje in de buurt zou zijn en als ik zin en tijd had zou hij graag willen dat ik het geld contant zou komen overhandigen. Hij was wel nieuwsgierig naar mijn GTI, maar ik was minstens zo nieuwsgierig naar de zijne, want via het forum was ik erachter gekomen dat hij ook in een Golf GTI reed, maar dan eentje met een 1.8T motor met bijna 300pk! Eric zou vanaf donderavond aankomen en ruim een week in een huisje van Center Parcs in Heijen zitten en dat is nog geen 30km bij mij vandaan. Eric vertelde verder dat hij vanaf zaterdagmiddag pas beschikbaar/vrij was, dus we spraken af om elkaar rond 15:00 daar te treffen. Ook maakte ik voor 's avonds gelijk een afspraak met mijn oude buurvrouw Marga, die woont daar vlakbij en die had ik al veel te lang niet meer gezien! Marga is een paar jaartjes ouder en ondertussen gescheiden, maar ze had samen met haar man een jaar of 6 naast ons gewoond en ze heeft me door mijn puberteit heen geloodst, want mijn eigen moeder kon dat niet goed aan. Nadat ik op mijn 20e op mezelf ging wonen, was Marga vrij kort daarna gaan scheiden en het laatste jaar was het contact helaas wat verwatert. Mooie gelegenheid om weer eens een meidenweekend in te lassen!

De week vloog voorbij en nadat ik zaterdagmorgen mijn GTI op de zaak nog gauw even een beurtje heb gegeven pak ik 's middags een tas met kleding in. Na mijn bezoek aan Eric ga ik naar Marga en daar blijf ik slapen. Zaterdag rond half drie rij ik de straat uit, op weg naar Heijen. Buiten breekt een waterig voorjaarszonnetje door en goedgemutst draai ik na een minuut of vijf de A73 op richting Nijmegen. Onderweg probeer ik me een voorstelling van Eric's GTI te maken en ik was daar zo mee bezig dat ik de afrit Boxmeer prompt voorbij rij! Nou ja, dan maar ff gas op de plank, de volgende afrit pakken en dan binnendoor naar Heijen 'knallen', dan kan ik gelijk weer eens wat warmte in m'n remschijven brengen! Om klokslag drie uur parkeer ik mijn GTI op de bezoekersparkeerplaats van Center Parcs en na me netjes bij de receptie te hebben gemeld mag ik met mijn auto het terrein op en naar het huisje rijden waar Eric zit.

Behoedzaam rij ik het terrein over, altijd op mijn hoede voor kinderen die onverwachts tussen de struiken vandaan kunnen schieten en na even verkeerd te zijn gereden parkeer ik een paar minuten later naast een Marsrode Golf1 GTI. Wat een ding! Mooi verlaagd, dikke 16inch wielen met daarachter rode Brembo remklauwen, een aluminium veiligheidskooi erin en twee Recaro kuipstoelen. Ik ben zo onder de indruk dat ik niet gelijk in de gaten heb dat de deur van het huisje open gaat en iemand mijn kant op komt. Diegene had ongetwijfeld gehoord dat er een auto naast de zijne was gestopt. Eric stelt zich voor en even ben ik sprakeloos. Wat een lekker ding is dat! Groot (ik schat ruim 190cm), stevig gebouwd, goed gespierd en een leuke kop met een paar stralende blauwe ogen erin. Ter plekke voel ik mijn kutje nat worden en Eric stelt voor om binnen een kopje thee/koffie te drinken en dan dadelijk (in zijn GTI) een blokje om te gaan, want hij heeft ook wel door dat ik erg onder de indruk van zijn GTI ben. Eenmaal binnen vertelt Eric dat hij 35 jaar is en dat door zijn drukke werkzaamheden als hoofduitvoerder bij een staalconstructiebedrijf in de randstad zijn relatie eind vorig jaar op de klippen is gelopen. Hij heeft zich daarna vol op zijn werk en hobby (auto's modificeren) gestort, maar uit zijn woorden en lichaamstaal kan ik opmaken dat hij toch ook wel wat eenzaam is. Mannen doen zich namelijk altijd stoerder voor dat ze zijn.

 

Tijdens de thee en het appelgebak (zo attent is hij wel geweest, om wat 'lekkers' bij de thee te halen) gaat mijn mobiel en het is Marga die belt. Ik excuseer me even en loop naar de keuken om het gesprek aan te nemen. Marga belt met de mededeling dat ze helemaal niet lekker is en nu haar bed in gaat, m.a.w. of we de afspraak kunnen verzetten. Enigszins teleurgesteld vertel ik dat goed is en spreek af later terug te bellen voor een nieuwe afspraak. Aan de andere kant, ik hoef Eric nu ook niet 'af te raffelen' en opgewekt stap ik de kamer weer binnen en vrijwel tegelijkertijd stelt Eric voor om dan eerst maar een blokje om te gaan. Het is nu immers nog licht buiten. Bij het aantrekken van mijn jas voel ik Eric z'n blik op mijn billen gericht, maar ik besluit te doen alsof mijn neus bloed en stap de frisse buitenlucht weer in. Eric opent heel galant de deur voor me en met mijn niet als te brede heupen pas ik perfect in de kuipstoelen. Even neem ik het interieur in me op en dan stapt ook Eric in. Glimlachend kijkt het me aan, maar dan start hij de auto en zonder drama komen de 300pk's tot leven. Enigszins teleurgesteld (ik had verwacht dat 300pk wel wat meer lawaai zou produceren) kijk ik Eric aan, maar die kijkt me geamuseerd aan. Dan draait hij achteruit het parkeervak uit en beheerst rijdt hij over het terrein naar de uitgang. Eenmaal buiten de poort geeft hij wat meer gas en onmiddellijk wordt me duidelijk dat dit toch wel een erg krachtige auto is. "Eerst even de boel warm rijden, dan mag jij zo ook een stukje, goed?" en beheerst draait hij de doorgaande weg op. Eric deelt terloops even mee dat er sinds vorige week een nieuwe chip inzit die nog wat meer vermogen (ik hoor 385pk voorbij komen) moet leveren en dat er nu ook een versterkte koppeling is gemonteerd. Ademloos neem ik de auto in me op, luister naar ieder geluidje, voel wat hij doet, hoe hij remt en krijg steeds meer ontzag voor deze wolf in schaapskleren.

Dan hoor ik Eric zeggen dat de motorolie op temperatuur is en op datzelfde moment draaien we de A73 weer op, nu richting het zuiden. Eric klikt de motorsport shifter in z'n twee en vloert het gaspedaal en wat er dan gebeurd valt met geen pen te beschrijven. Ik word krachtig in mijn stoel gedrukt en aan de voorwaartse versnelling lijkt maar geen einde te komen! De motor brult en fluit het uit, en op schakelmomenten zijn er luide klappen uit de uitlaat te horen. Eric schakelt ondertussen door naar z'n vijf en deelt terloops mee dat we inmiddels 220 rijden. In een Golfje uit 1982! Dan haalt hij z'n voet van het gas, schakelt naar zes (!) en laat de auto rustig terugzakken naar de 130. "Ik heb m'n rijbewijs nog langer nodig" is het excuus. Ik ben sprakeloos, zo veel vermogen in zo'n lichte auto. M'n kutje was al drijfnat geworden door de verschijning van Eric, maar nu is daar de opwinding van deze auto (en om daar zelf zo een stukje in te mogen gaan rijden) nog bijgekomen. We verlaten de A73 weer en op de eerste beste parkeerplaats stopt Eric en vraagt me of ik het ook eens wil proberen. Met trillende handen neem ik vervolgens achter het stuur plaats en zet de stoel in een voor mij geschikte stand. Eric kijkt geamuseerd toe, maar zegt verder niks. De motor loopt nog en als ik de koppeling intrap verbaas ik me erover hoe soepel dat gaat. "omgebouwd naar hydraulisch" hoor ik hem zeggen terwijl ik de bak in z'n eerste versnelling zet en beheerst de koppeling op laat komen. Dit gaat net zo soepel als in de Audi A6 van mijn vader schiet er door me heen en voorzichtig geef ik iets meer gas. Onder de 2500 toeren gaat het erg soepel en valt het totaal niet op dat je met zo'n 'kanon' op pad bent, maar zodra de weg een beetje vrij is geef ik wat meer gas en vliegt de snelheidsmeter omhoog. Ik schakel naar drie en trap het gaspedaal beheerst naar beneden. De duw onderin m'n rug is onbeschrijfelijk en er lijkt maar geen eind aan te komen. Eric zit rustig om zich heen te kijken en dat geeft mij de kans om alles goed tot me door te laten dringen. Bij 140 ga ik naar z'n vier en laat de auto daarna terugzakken naar de 90. Dan kijkt Eric me aan en zegt; "gaat lekker hé?" Ik kan dat alleen maar beamen en laat nog wat meer snelheid ontsnappen omdat we dadelijk bij verkeerslichten komen die -uiteraard- op rood staan.

"Wat doe je eigenlijk met eten vanavond?" vraag ik hem en hij antwoordt dat hij een pizza wilde gaan bestellen, tenzij ik een beter plan heb. We rijden inmiddels door Venray en ik zeg tegen Eric dat ik hier nog een goed restaurantje weet. "Prima, verras me maar!" en na een paar km draai ik de Golf het parkeerterrein bij de pizzeria op. Even laat ik de motor stationair draaien, maar dan draai ik de sleutel om en zet hem uit. De stilte is bijna voelbaar en even laat ik het ritje nog op me inwerken. Eric is de auto al uit en loopt naar mijn kant en houdt galant de deur weer voor me open. Ik neem de uitgestoken hand van hem aan en laat me uit de auto trekken. Zwijgend lopen we zo naar binnen, pas als we aan een tafeltje zitten kom ik weer een beetje bij mij positieven. Eric vraagt wat ik wil drinken en als dat (een witte wijn en een Cola light) gebracht is krijgen we ook de kaart uitgereikt. "Ik trakteer" zeg ik en besluit zelf een medium Napolitana te bestellen. Eric bestelt een medium Quattro Stagioni en als die na een klein half uurtje gebracht worden (het is nog voor zessen, dus redelijk rustig in de zaak) vallen we uitgehongerd op onze pizza's aan. Een tweede wijntje volgt niet veel later, maar na een derde wijntje en Tiramisu als toetje toe plof ik bijna uit elkaar. Eric is nog nuchter, dus die rijdt terug en het is een uurtje of zeven als we het recreatiepark weer opdraaien en weer naast mijn Golf parkeren. Buiten is het inmiddels donker (het is Maart) en het is ook weer goed koud geworden. Eenmaal binnen zet Eric de cv op 24 en duikt ook gelijk de open haard in en al na een paar minuten knispert en knettert een aangenaam vuurtje de kamer in.

 

"Wil je nog wat hebben, of ga je er zo vandoor?" vraagt Eric, maar ik vertel hem dat ik met drie wijntjes in mijn kraag niet meer achter het stuur ga kruipen. Even kijken we elkaar aan, maar dan slaat de waterkoker af en staat Eric op om thee te gaan maken. Ondertussen loop ik even naar mijn auto en pak daar mijn tas met slaapspullen uit. De glunderende blik in Eric z'n ogen zegt me genoeg als ik de zware tas in het gangetje neerzet en Eric zet ondertussen de thee (met nog een puntje appelgebak) op tafel. Voorzichtig nip ik aan de gloeiend hete thee en begin daardoor weer wat te ontnuchteren. Als ik alcohol opheb ben ik altijd enigszins de controle kwijt en wist me daarom net geen houding te geven. Zwijgend drinken we onze thee op, maar dan vraag ik Eric of ik zo even van zijn douche gebruik mag maken en nu is hij even de controle kwijt. Glimlachend kijk ik toe hoe hij stuntelig opstaat, de kamer uitgaat en de douche gaat opruimen.

Mijn hart bonkt in mijn keel als ik opsta en ook richting de douche loop. Onderweg in de auto heb ik al zitten fantaseren hoe ik dit het beste aan kan pakken en als ik de douche instap is Eric net klaar met opruimen en schoonmaken. Vragend kijkt hij me aan, maar doet dan een stap opzij om me erbij te laten en traag begin ik me uit te kleden. Hij moet mijn hartslag kunnen horen, maar als ik me omdraai zie ik geen Eric meer. Een beetje teleurgesteld kleed ik me verder uit en zet de douche vast aan, maar net als ik mijn bh wil uittrekken stapt Eric met twee handdoeken weer de douche in. Ademloos kijkt hij vervolgens toe hoe ik voor zijn neus mijn bh uitdoe (mijn tepels zijn volgens mij nog nooit zo hard geweest!) en uit mijn slipje stapt. Dan draai ik me om en stap onder de warme stralen van de douche. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren, maar dan voel ik niet veel later een hand over mijn onderrug glijden en als ik me omdraai staat Eric vrijwel ontkleed in de doucheopening. Ik pak z'n hand vast er trek hem zachtjes toch dwingend bij mij onder de douche. Hij heeft zijn boxershort nog aan en als ik mijn hand achter het elastiek haak om hem uit te trekken houd hij me heel even tegen. "Weet je zeker dat je verder wil gaan?" vraagt hij me, maar dan trek ik resoluut zijn short uit en daar wacht me (na het snelle ritje in zijn Golf) een volgende verrassing, want de grootste en dikste lul die ik ooit heb gezien springt me tegemoet en dan is hij nog niet eens volledig stijf! Even ben ik sprakeloos en kijkt Eric me beschaamd aan. "Als je het niet aandurft of verder wil mag je nu nog stoppen" zegt hij, maar dan pak ik zijn lul vast (mijn hand past er maar net omheen), druk mijn natte warme lichaam tegen hem aan en kus hem voorzichtig op zijn mond. Zodra mijn hand om zijn lul zit voel ik hem ontspannen en voorzichtig begin ik er zachtjes aan te trekken. Ik voel z'n lul nog wat harder worden, maar ik besef maar als te goed dat ik mijn droom kan gaan waarmaken, want naast mijn Golfje heb ik nog één passie en dat is pornofilms kijken. Met mijn ex keek ik regelmatig een filmpje en ik was altijd mateloos gefascineerd door de omvang en grote van die zgn. 'pornolullen'. Mijn ex was gemiddeld geschapen, maar ik kon het niet laten om te fantaseren hoe het nou zou zijn om eens met zo'n groot exemplaar te neuken. De fantasie van zo'n grote porno pik in mijn kutje deed me altijd heerlijk klaarkomen en nu heb ik zelf zo'n grote pik in mijn hand! Verlekkerd kijk ik Eric aan, maar die staat met z'n ogen dicht te genieten.

Dan laat ik hem los en zak door mijn knieën. Z'n lul bungelt nu voor mijn gezicht en lijkt nog wel groter dan daarnet! Ik hoor Eric z'n ademhaling een slag overslaan als ik voorzichtig met mijn tong over zijn eikel ga en vervolgens met mijn lippen op het puntje van zijn eikel zuig. Ik voel hoe hij zijn hand op mijn hoofd legt en vervolgens door mijn haar woelt en beheerst plooi ik mijn lippen achter zijn eikel. Met mijn linkerhand stuur ik zijn lul, mijn rechterhand zit om zijn forse balzak heen en traag laat ik zijn ballen door mijn vingers rollen. Aan het gekreun van Eric te merken doe ik het helemaal goed, maar als ik na een paar minuten pijpen zijn lul in mijn mond nog wat voel zwellen stop ik abrupt. Ik heb -nu nog- geen zin in een lading sperma in mijn mond, eerst wil ik zelf ook even genieten! Ik kom overeind, kus Eric op zijn mond en stap onder de douche vandaan. Ik gris een handdoek mee en loop de kamer in. Bij de warmte van de open haard droog ik me lekker af en dan komt ook Eric de kamer binnen. Hij heeft een handdoek om z'n middel geslagen, maar dat kan zijn erectie maar nauwelijks verhullen. Glimlachend en zwijgend kijken we elkaar aan en dan vinden onze monden elkaar in een onstuimige zoen. In één vloeiende beweging maak ik zijn handdoek los en vrijwel onmiddellijk voel ik z'n geslacht tegen mijn buik prikken. Ik ga weer op mijn hurken voor hem zitten en net als ik zijn heerlijke lul weer in mijn mond wil nemen komt Eric ook 'naar beneden'. Voorzichtig dwingt hij me achterover op het kleed te gaan liggen. De hitte van de open haard maakt me nog heter en natter dan ik al ben en dan begraaft Eric zijn hoofd tussen mijn dijen om vervolgens mijn vruchtje in zijn mond te nemen. Een diepe zucht ontsnapt aan mijn lippen als ik voel hoe hij met zijn tong tussen mijn drijfnatte schaamlippen doorgaat. Eén voor één neemt hij mij forse binnenste schaamlippen in z'n mond en dan voel ik hoe zijn vinger moeiteloos mijn kutje inglijdt. Zijn duim duwt hij tegen mijn clitoris aan en als dan ook nog eens zijn vinger mijn G-plek masseert wordt het me te veel en schokkend kom ik al klaar. Eric doet zijn best om al mijn sappen op te likken, maar ik pak zijn hand beet en lik zijn vinger af die net nog in mijn kut zat. Met grote ogen kijkt hij me aan, maar ik ben niet vies van mezelf en ook een warme lading sperma vind ik best te pruimen en te slikken.

 

Eric kijkt me indringend aan en komt dan traag over me heen, onderwijl mijn lichaam strelend en likkend. Dan is hij bij mijn borstjes en een voor een zuigt hij op mijn harde tepeltjes. Vervolgens is mijn hals aan de beurt en op datzelfde moment voel ik zijn lul al tegen mijn kutje hangen. Even ben ik bang dat ik zijn lul nooit in me kan hebben, maar dan duwt Eric zachtjes door en met een beetje moeite plopt zijn eikel al mijn strakke kutje in. Ik kan een licht pijnschreeuwtje niet onderdrukken en geschrokken kijkt Eric me aan. Zijn dikke pik rekt mijn kutje tot het uiterste op, maar na een paar keer zachtjes duwen en trekken glijdt hij van lieverlee wat dieper en soepeler mijn kut in. Bezweet (door de brandende open haard naast ons) kijken we elkaar aan en Eric voert het tempo wat op. Waren het eerst nog bescheiden stootjes, nu zit er meer kracht achter en bij iedere stoot komt hij wat dieper in mijn kut te zitten. Dan is het zo ver en zit z'n lul tegen mijn baarmoeder aan en kom ik -volkomen onverwachts- voor een tweede keer klaar! Eric houdt zich heel even stil om mij een beetje te laten bijkomen, maar hij moet ondertussen ook op springen staan. Dan leg ik mijn handen op zijn billen en begin hem weer aan te moedigen om weer door te gaan. Hij kijkt me dankbaar aan en begint me met lange halen stevig te neuken. Ik ben trots én verbaasd over mezelf. Bij mijn ex was ik na 1x klaarkomen altijd leeg en uitgeput, maar als Eric zo doorgaat ga ik zo voor een derde keer klaarkomen! Zou ik dan toch al die jaren 'gesnakt' hebben naar een grote, dikke pik? Ik voel zijn lul helemaal in en ook bijna helemaal uit me glijden en keer op keer tegen mijn baarmoeder stoten en dan is daar zijn vraag; "waar mag ik zo klaarkomen?" vraagt hij me en als ik antwoordt dat ik alles wel best vind en dat hij me mag 'verrassen' zie ik z'n ogen glunderen. Tja, in pornofilms heb ik alles nu wel gezien, wat mij betreft geeft hij me een soortgelijke behandeling! Nog één keer kijkt hij me diep in de ogen en geeft me een tongzoen, maar dan voel ik z'n lul dikker worden en gauw trekt hij zich uit me terug om met een laatste paar rukjes aan zijn pik een forse lading sperma over mijn borsten, gezicht en in mijn mond te spuiten!

"Hmmm, lang geleden dat ik warm sperma op mijn huid voelde" vertel ik hem, ondertussen het sperma over mijn borsten en buik uitsmerend om hem vervolgens weer mijn kant op te trekken en mijn mond (waar zijn zaad net op én ingespoten is) op die van hem te drukken en een tongzoen te forceren. Even is er een aarzeling, maar dan gaat ook zijn mond open en vakkundig swap ik de kwak zaad zijn mond in. Toen ik dat ooit bij mijn ex probeerde te doen heeft die me een maand genegeerd, maar Eric laat het gewoon over zich heenkomen om vervolgens de restjes zaad van gezicht te gaan likken! Het moet niet gekker worden en als ik tussen mijn benen voel is mijn kutje nog drijfnat en zijn lul nog niet helemaal slap. Gauw duw ik hem van me af en dwing hem op zijn rug te gaan liggen. Vervolgens draai ik mezelf 180graden om en neem zijn half harde pik weer in mijn mond waar ik de laatste restjes zaad vanaf lik. Dan sla ik een been over hem heen om vervolgens mijn kutje in zijn gezicht te duwen. Zo liggen we in standje 69 te pijpen en te beffen en tot mijn verbazing voel ik zijn pik zich met kleine schokjes weer harder worden. Ook ik voel mijn kutje weer druppen en gauw kom ik overeind om me vervolgens weer op zijn lul te spietsen. Eric moet een magnifiek uitzicht op mijn harde billetjes hebben, want het duurt niet lang voordat er een vinger onderzoekend door mijn bilspleet gaat en m'n anusje gaat masseren.

God, hij weet wel wat lekker is en om hem nog wat meer aan te moedigen leun ik wat richting zijn voeten en duw tegelijkertijd mijn billetjes wat naar achter. Hij begrijpt de bedoeling en als ik omkijk zie ik nog net dat hij een vinger in zijn mond natmaakt en die vervolgens tegen mijn anus zet. Met mijn handen trek ik mijn billen een beetje uit elkaar en dan voel ik zijn vinger de weerstand van mijn kringspier overwinnen. Door die actie is zijn lul ook weer op sterkte en als ik naar beneden kijk kan ik nog net zien hoe zijn dikke stam tussen mijn kale lipjes verdwijnt.

Dan voel ik hoe hij met zijn vinger in mijn anus zijn eigen pik in mijn kut voelt zitten en door die actie kom ik voor een derde keer klaar! Ik blijf een beetje met zijn ballen spelen en nu wordt het hem ook weer te veel en kreunend spuit hij zijn tweede lading sperma diep in mijn strakke kutje.

Even mag hij een beetje bijkomen en als zijn lul wat verslapt kom ik omhoog en kruip vliegensvlug naar achter waardoor mijn sperma druipende kut boven zijn mond komt te hangen. Ik heb zicht op zijn half harde en natte -van het sperma- plakkende lul en begin hem schoon te likken. Tussen mijn benen doet Eric hetzelfde en ik ben aangenaam verrast als hij ook hier niet voor terugdeinst. Het is een vreemd maar ook erg geil gevoel, want ik voel het sperma uit me lekken, maar tegelijkertijd voel ik ook een tong tussen mijn benen die alles schoonlikt. Vol overgave ga ik door met pijpen en na een beetje rekken en strekken van mijn kaakspieren krijg ik op gegeven moment toch zijn half harde lul tot minimaal de helft in mijn mond! Dan krijg ik een pets op mijn billen met gelijk de mededeling erachteraan; "je bent weer schoon!"

Met lichte tegenzin kruip ik van Eric af en vlei me naast hem op het kleed voor de open haard. Teder drukt hij een naar zaad smakende en geurende kus op mijn mond en nu is het zijn beurt om een tongzoen bij me te forceren. Gewillig open ik mijn mond, maar als ik een enorme kwak zaad naar binnen voel glijden schiet ik in een hoestbui en van schrik slik ik alles door! Eric staat op om wat te drinken te gaan pakken en ik zie nog net z'n gespierde billen de keuken in verdwijnen.

 

Hij komt terug met twee biertjes en komt naast me op het kleed zitten. Samen kijken we -van ons bier drinkend- naar de vlammen in de open haard, totdat Eric voorstelt om lekker te gaan slapen. Ineens ben ik dan ook doodmoe en laat me door Eric in z'n sterkere armen naar bed dragen. Dan zet hij me neer, slaat het dekbed aan de kant en helpt me in bed. "Ik ga nog ff naar de wc" is het laatste wat ik die avond van hem hoor, want ik ben -binnen een minuut- als een blok in slaap gevallen. Ik heb nog vaag in de gaten dat hij niet veel later tegen me aan komt liggen in lepeltje/lepeltje houding, maar dan gaat ook bij Eric het licht uit ...

Morgen weer een dag!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen