Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het is weer juli, en dus wordt Sensation weer in de Arena gehouden. We gaan al jaren met een behoorlijke groep naar dit evenement en zo ook in 2010. Omdat we niet allemaal in de buurt van Amsterdam wonen maken we er altijd een lekker lang weekend van. Dit houdt in dat we vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag in een hotel bivakkeren. Zo hadden we het desbetreffende weekend maar liefst 8 kamers gehuurd. Het was een mooi hotel in het centrum van de stad.

 

Ik ging vanaf mijn werk direct door naar het hotel. Er was rond Amsterdam in de spits geen doorkomen aan. Toen ik dan ook eindelijk aan kwam stond het merendeel van de club al klaar om in de stad een hapje te gaan eten. We spraken af dat ik mij eerst wat op zou frissen en dat zij alvast op zoek zouden gaan naar een leuk restaurantje. Ik loop naar de receptie en check in. Kamer 105, einde van de gang links. Ik open de deur en kom tot de conclusie dat het hier prima uit te houden is tot zondagmiddag. Ik kleed me uit en stap onder de douche. Heerlijk na een dag hard werken. Ik trek nette kleren aan en bel Kees uit mijn vriendenclub of ze al een restaurant hebben gevonden.

Hij geeft mij het adres en ga op weg. Na een heerlijke maaltijd wordt er nog wat nagetafeld met de nodige wijntjes en biertjes en zit de eerste avond er op. We gaan om een uur of 22.30u terug naar het hotel. We hebben om 23.00u afgesproken in de lobby. We gaan naar onze kamers. Eenmaal binnen kom ik tot de conclusie dat het behoorlijk warm is op de kamer, dus ik besluit alleen onder een dun laken te gaan slapen.
Het is ondertussen zaterdagochtend geworden en ik word wakker van een binnenvallend zonnetje. Ik ben nog wat slaapdronken en kijk naar de wekker. Het is pas 8.30u en ik besluit nog wat te draaien. Liggend op mijn rug dwaalt mijn hand wat af naar beneden. Ongemerkt komt er een stroom bloed op gang linea recta naar mijn leuter. Met andere woorden, ik had een paal van jewelste. Daar ik helemaal geen erotische gedachten had, althans niet bewust, kwam deze erectie als een donderslag bij heldere hemel opzetten. Als hij dan toch zijn kop opsteekt kun je er maar beter iets mee doen. Ik grijp mijn lul onder zijn kopje en begin te trekken.

Korte snelle slagen afgewisseld met langzame lange slagen. Ik sluit mijn ogen en geniet van het moment. Dan hoor ik 2x geklop op de deur en een paar vrouwenstemmen smoezen. De deur gaat open en ik trek snel het laken over me heen en acteer of ik nog slaap. Ik lag nog steeds op mijn rug, dus mijn rechtopstaande paal was meer dan zichtbaar. Sterker nog, er stond een gigantische circustent in dat hotelbed!.

Doordat ik al wat voorvocht had verloren was het dunne laken om mijn eikel geplakt en moet deze dus goed zichtbaar zijn geweest. Het kamermeisje kwam verder de kamer in en aan haar geluidje hoorde ik dat ze schrok. Ik kan me voorstellen dat ze dat niet elke dag zien liggen in bed.

 

Ze liep de kamer weer uit en pakte haar schoonmaak-kar en reed deze mijn kamer binnen. Ondertussen deed ik nog steeds of ik sliep, maar kon haar tussen mijn wimpers door goed observeren. Ze had donker halflang haar, een knap gezichtje en was ongeveer 1. 65m. Ze had voor zover ik het kon zien mooie ronde borsten en een lekker kontje. Dat alles gestoken in een rokje tot net boven haar knieën en een witte bloes, oftewel een degelijk hoteluniform.

 

Waarschijnlijk is er in haar hoofd iets gaan malen, want ze kwam weer terug naar het bed en ging door haar knieën. Ze kwam dichterbij en klopte met haar wijsvinger een paar maal tegen mijn eikel. Ze tovert een glimlach op haar knappe gezichtje en liep naar de badkamer en begon deze schoon te maken. Ik kon mijn lachen haast niet inhouden en deed mijn ogen open. Vervolgens sla ik een handdoekje om mijn middel en loop alsof ik van niets weet de badkamer in.

Daar aangekomen zag ik dat ze op haar knietjes de vloer aan het schoonmaken was. Toen pas zag ik wat een heerlijk kontje ze wel niet had. Hij stak lekker in de lucht en was lekker rond. Quasi-nonchalant zeg ik 'Kijk eens wat we hier hebben' en geef een klein tikje op haar billen. Verschrikt kijkt ze iets op en staat oog in oog met mijn nog steeds dikke leuter onder een handdoek.

Sorry, zegt ze, normaal gesproken beginnen we niet aan een kamer als de gast nog aanwezig is, maar dit is de laatste voor vandaag. 'Met wie heb ik het genoegen?' vraag ik, en ze staat op. Ze schuurt met haar schouders langs mijn kruis en mijn handdoek schiet los en valt op de grond. Ze kijkt naar beneden en pakt met haar rechterhand mijn leuter en zegt 'Ik ben Sandra'. Dat was nog eens lekkere actie, stel me voor als Peter en ik druk mijn lippen op die van haar. Ze beantwoord mijn zoen en begint met haar hand op en neer te bewegen.

Ik grijp haar billen vast en begin deze lekker te kneden. Ze stopt met zoenen en loopt naar de deur. Ze hangt het bordje met Do Not Disturb aan de deurknop en draait de deur op slot. Ze pakt me weer bij mijn lul en trekt me naar het royale bed. Ze draait zich om en vraagt of ik de rits van haar rok los kan trekken. Ik trek de rits en het rokje naar beneden en kijk naar een goddelijk kontje in een string. Ze draait zich om. Haar lippen tekenen zich lekker af in haar slipje. Sandra schopt haar schoenen uit en maakt haar degelijke bloes los.

Ze heeft verrassend sexy ondergoed aan onder haar hoteluniformpje. Ik sta oog in oog met een schoonheid met alle rondingen op de juiste plaats. Sandra geeft me een duw en ik val achterover op mijn rug op het bed. Ze gaat op handen en knieën achter me aan en komt met haar kutje, gehuld in haar slip, boven mijn gezicht uit. Ze trekt het kruisje opzij en heb zicht op een heerlijk nat en kaal kutje.

 

Sandra gaat bovenop mijn mond zitten. Ik begrijp de bedoeling en begin haar kutje te likken. Met lange halen ga ik door haar poes en af en toe steek ik mijn lap zo ver mogelijk naar binnen. Ze begint met haar heupen heen en weer te schuiven, mijn hele gezicht wordt nat. Het is heerlijk, ze smaakt lekker zoet. Na verloop van tijd steek ik mijn hand omhoog en steek mijn duim in haar mond. Vervolgens steek ik die zonder dat ze het verwacht in haar kontje en maak draaiende bewegingen. Dan begint ze krampachtige bewegingen te maken en komt ze op mijn tong bulderend klaar. Ze stapt van mijn gezicht af en laat zich naast mij op bed vallen. Ik veeg ondertussen mijn natte gezicht af aan een handdoek.

 

Na een minuutje is haar ademhaling weer enigszins normaal, ontdoet ze zich van haar lingerie en geeft ze me een zoen. Ik pak haar borsten en laat de harde tepels tussen mijn vingers rollen. Ik zak naar beneden en begin er aan te zuigen. Dan drukt ze me weg. Zo, zegt ze, nu ga ik jou naar een hoogtepunt zuigen en tuit daarbij haar lippen.

Ze zakt naar beneden en geeft kusjes op mijn eikel. Ze maakt haar lippen nat met haar tong en mij strak aankijkend laat ze mijn lul in haar mondje glijden. Ik voel hoe haar tong rondjes draait rond mijn eikel en dan met name onder de gevoelige rand. Ze gaat met haar gezicht op- en neer en laat mijn leuter bij tijd en wijle uit haar mond ploppen. Als ik op het punt sta om klaar te komen, stopt ze. Ik vraag haar verbaasd 'Wat doe je nu?' Sandra loopt zonder iets te zeggen met een draaiend kontje naar de badkamer en komt twee tellen later weer terug. Ze stapt weer op bed en neemt mijn pik weer in haar mondje. Er gaat een hemels gevoel door mijn lichaam. De kleine donder heeft wat tandpasta in haar mond gedaan en dat geeft een extra gloeiend gevoel. Weer flitst haar tongetje om mijn eikel en laat ze mijn pik tot aan de stam in haar mond verdwijnen. Ik kom klaar in haar mondje zoals ik zelden klaar ben gekomen. Hete stralen vliegen in haar mond en ze slikt alles door.
Nu heb ik even tijd nodig om bij te komen. Maar die wordt me niet gegund. Sandra vraagt met een pruillip of ik haar nu alsjeblieft wil neuken. Ik zet haar op haar knieën en ellebogen en neem achter haar plaats. Er zit nog wat tandpasta aan mijn pik en ik wrijf eerst mijn eikel door haar gleuf en over haar klitje. Er gaat een siddering door haar lichaam door het licht brandende gevoel.

Ik zet mijn eikel tegen haar natte lipjes en schuif hem langzaam naar binnen. Sandra begint heen en weer te bewegen en ik doe nog niets. Dan begin ik ook in een lekker tempo te stoten en schuur met mijn eikel langs haar schacht. Ik laat 1 hand over haar buik glijden op zoek naar haar knopje en de ander hand pak ik een borst. Ik laat mijn lul uit haar kutje glijden en leg haar op haar zij. Ik leg 1 been naar voren en de andere leg ik op mijn schouders. Ik neuk haar schrijlings lekker door. Na enige tijd laat ik haar been van mijn schouder afglijden en liggen we allebei op bed en liggen we in een soort van lepeltje-lepeltje. Ik stoot rustig door en kom wederom heerlijk klaar.

We besluiten samen nog even een lekkere douche te nemen. Ik krijg weer een erectie. Nou Nou, zegt Sandra, jij weet ook van geen ophouden. Ze gaat achter me staan en laat haar handen over mijn lul glijden. Ze trekt me naar een nieuw hoogtepunt en ik spuit mijn sperma tegen de wand van de douchecabine. Zo, nu is hij wel even rustig zegt Sandra terwijl ze naar mijn pik wijst. We krijgen er de slappe lach van. Sandra droogt zich af en trekt haar kleren weer aan. Ze verlaat mijn kamer en geeft me nog een vluchtige zoen. 'Tot ziens, kanjer' zegt ze sensueel en loopt de gang uit. Teruggekomen bij mijn bed zie ik mijn trofee liggen, haar slipje. Ik kleed me aan en loop naar het restaurant voor een lekker ontbijt met veel eieren, je weet maar nooit....

Zoals gezegd had onze vriendenclub om 11.00u in de lobby afgesproken en ik was maar net op tijd. We zouden Amsterdam in gaan om wat te shoppen voor de komende avond. Boetiek in, boetiek uit. Met volle tassen kwamen we weer in het hotel terug. Uiteraard was het merendeel van de kleding wit. Het werd tijd voor een stevig diner, want de avond zou nog lang duren. We zochten in de stad een leuke tent en hebben met z'n allen heerlijk gegeten. Het werd nu tijd jezelf klaar te maken voor de avond. Eerst lekker een douche gepakt en mij vervolgens in mijn nieuwe outfit gehesen. Tandjes gepoetst en een lekker luchtje en klaar is Peter.

 

Om 22.30u komt het taxibusje voorrijden. Na een minuut of 20 staan we voor de Arena en gaan we op zoek naar de juiste ingang. Om 23.30u staan we binnen en kan het feest eindelijk beginnen. De voetbaltempel is afgeladen met witte partygasten. De aankleding is werkelijk fantastisch. Onze vriendenclub ging al lekker uit z'n dak. Een pilsje hier, een pilsje daar. De sfeer zat er al lekker in. Ik stond met een paar bekenden op het veld toen ik ineens een hand van achteren langs mijn ballen voelde kneden. Verbaasd draai ik mij om en kijk recht in de mooie kijkers van.... Sandra. Hoe is het toch mogelijk dat ze mij weet te vinden tussen zo veel mensen.

Ze heeft een korter dan kort wit niemendalletje aan en ziet er uit om op te eten (ik weet ondertussen hoe dat smaakt). Ze is hier samen met haar zusje, Merel. Deze heeft mij een hand en lacht wat verlegen. Merel heeft ook de goede genen meegekregen, want ze lijkt wel wat op Sandra, is iets forser maar zeker niet dik en heeft een slag grotere borsten dan Sandra. Meer dan een flinke hand vol om het maar zo te zeggen. Ze heeft een volle bos lang haar tot halverwege haar rug. Een plaatje! We blijven de hele avond bij elkaar en er wordt flink gefeest.

 

De nacht loopt op zijn einde en in de Arena is het ondertussen licht geworden. Sandra vraagt of ze mee mag naar het hotel omdat ze brand heeft tussen haar benen. Ik wil gisterenmorgen nog een keertje dunnetjes over doen, zegt ze. Ja maar Sandra, je bent hier niet alleen! 'Oh, Merel bedoel je. Nou die gaat gewoon lekker mee. Ik kijk nog een keer naar Merel en bedenk me dat ik de laatste ben die hier bezwaar tegen maakt. We stappen weer in de taxibus en mijn viendenclubje kijkt me een beetje met een scheef oog aan. Ik stel ze gerust dat ik de dames al heel lang ken en er wordt verder geen aandacht meer aan geschonken. Bij het hotel aangekomen gaan we direct naar mijn kamer. Ik schop mijn schoenen uit en we vallen gelijk op bed. Ik lig tussen 2 mooie vrouwen waarvan er zeker 1 botergeil is.

Ik kus Sandra op haar mond en onze tongen draaien rondjes. Merel kijkt eerst wat toe en loopt na enige tijd naar de badkamer. Als ze terugkomt heeft ze alleen haar lingerie nog aan en vraagt verlegen of het bevalt wat ik zie. Mijn ogen rollen zowat uit mijn oogkas als ik naar Merel kijk. Haar borsten zijn nog groter dan ik dacht en haar harde tepels priemen door haar bh. Ja, ja zeker, stamel ik goedkeurend. Ik sta op en kus Merel op haar mond en trek haar slipje naar beneden.

Mijn hand heeft vrij spel en ik laat mijn vingers over haar poesje glijden. Ik dacht het al: kletsnat. Ik maak haar bh los en kus haar zware borsten. Ondertussen stapt Sandra ook uit haar witte outfit en gaat achter mij staan. Er wordt aan mijn broek gerommeld en voel dat ze mijn broek losmaakt en deze laat zakken. Daarna laat ik Merel even los en ontdoe mijzelf van mijn shirt. Mijn pik staat op knappen en is op volle oorlogssterkte. Ik kus Merel opnieuw op haar geile mondje waarna Sandra door haar knieën zakt en mijn lul in haar mond neemt. Ze geeft me een fantastische pijpbeurt die ik al eerder heb mogen ervaren. Ik dump mijn eerste lading van die dag op de tong van Sandra. Zo, zegt Merel, nu wil ik gelikt worden. Merel gaat op bed liggen en ik neem plaats tussen haar benen. Even lik ik aan haar anus en ga dan naar boven en laat mijn tong door haar kutje flitsen. Sandra heeft intussen haar poesje boven de mond van Merel geplaatst en wordt nu onder handen genomen door haar zus. Wat een ongelooflijk geil gezicht is dit. Ik steek een vinger in het kutje van Merel en draai rondjes met mijn tong op haar klitje.

Ik hoor aan Sandra dat haar zus het goed doet, want Sandra komt gillend klaar, niet veel later gevolgd door Merel. Uitgeteld vallen de dames op bed en zijn enkele ogenblikken van de wereld. Dan zegt Sandra 'Ik wil geneukt worden, maar niet met je duim!' Ik begreep waar ze op doelde. Ik pakte haar bij haar hand en zette haar voorovergebogen op het bureautje. Ik ging achter haar staan en maakte mijn leuter wat vochtig met haar kutsap en smeerde ook wat op haar anusje. Mijn eikel tegen haar sterretje en duwen maar. Wat was ze strak daar. 'Ik heb dit nog nooit gedaan, dus wees voorzichtig, zei Sandra. Langzaam duwde ik door en haalde weer een stukje terug. Sandra gromde en ik vroeg of het pijn deed. 'Doorgaan, zei ze. Merel had weer op bed plaats genomen en was zichzelf naar een tweede hoogtepunt aan het vingeren.

Nadat Sandra gewent was aan een lul in haar kontje kon ik lekker gaan stoten. Ze was daarnaast zelf haar kittelaar aan het bewerken. Soms liet ik hem er uitploppen en stak hem dan een paar halen in haar kutje om vervolgens weer haar kontje te penetreren. Aan de ademhaling van Merel te horen stond ze ondertussen op ontploffen. Ook Sandra hielt het niet meer en kwam overweldigend klaar. Zelf was ik nog niet gekomen, maar dat wilde ik bewaren voor Merel.

Terwijl Sandra uitgeblust op bed lag, wilde ik klaarkomen in Merel. Ik legde Merel op haar rug en ging er lekker ouderwets boven op liggen en begon te pompen. Wat een heerlijk wijf was het toch. Met lange halen en een stevig tempo beukte ik er op los. Merel begon te kronkelen en genoot intens. Ze had haar ogen gesloten en maakte lekkere heupbewegingen. Ik hield het niet meer en spoot Merel vol met zaad. Nu lagen we alle drie uitgeteld op bed. We zijn direct in slaap gevallen. Om een uur of drie die middag werden we weer wakker en zijn we alle drie onder de douche gestapt. Ook daar werd nog wat gevingerd en getrokken. Om 16. 00 uur bracht ik ze naar de lobby en bestelde een taxi voor hun die ze naar huis zou brengen. Mijn vriendenclub kwam om 17. 00 uur samen in de lobby. Ik had kennelijk de kamer naast Kees, want die vroeg wat er zich in godsnaam in mijn kamer heeft afgespeeld. Nou Kees, dat vertel ik je nog wel een keer, of je kan het op internet terug lezen. Het was in ieder geval een Sensationeel weekend !!!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen