Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sandra werkt al enige tijd op een groot kantoor. Ze is er administratief medewerkster. Eigenlijk niet veel bijzonders, hoor. Maar dat wil ze ook niet want in haar avonduren is ze druk met haar studie psychologie. Sandra ziet er goed uit. Ze heeft lang donker haar en helder blauwe ogen. Een van de zeven schoonheden zeggen ze wel eens.

Nou Sandra was met recht een schoonheid. Ze was slank en had mooie borsten. Niet heel erg groot maar toch zo dat ze op vielen. Ze had lange slanke benen en ze stond er ook om bekend dat ze altijd goed gekleed is. Vandaag had ze een rok aan en een blouse. Daaronder had ze haar sexy lingerie setje maar weer eens aangetrokken. Wit kante bh met bijpassende string. Jarretels met hoge zwarte kousen.

 

Ze voelde zich vandaag wel heel erg lekker en super vrouwelijk. Als het tegen lunchtijd liep had ze ook altijd genoeg aandacht van haar mannelijke collega’s. Iedereen wilde wel met deze bloedmooie meid lunchen en dan zou het nog beter zijn als zij zelf op het menu stond. Sandra had al heel wat keren een affaire met een collega kunnen beginnen. Maar dat wilde ze gewoon niet.

 

Behalve misschien met Simon. Simon was intelligent. Hij werkte nog niet zo lang op het kantoor, maar hij was wel aanwezig zonder dat hij op viel. Gewoon een gezellige jongen. Waar je mee kon lachen en ook nog een redelijk gesprek kon voeren zonder dat er meteen dubbelzinnige opmerkingen werden geplaatst. Of directe uitnodigen voor een neukpartij in de lift of zo. Ja, Sandra had de meest idiote dingen al gehoord. Eens had een collega haar zo aangeraakt dat ze er bijna een melding van had gemaakt van wegen ongewenste intimiteiten op de werkvloer.

Ze had hem gewaarschuwd en sindsdien was deze man, heel voorzichtig.

Simon was gewoon gezellig. Een hardwerkende jongen. Die maar al te graag een afspraakje met Sandra wilde maken. Maar hij durfde de stap niet te zetten vanwege zijn collega’s. Sandra had hem wel eens verteld hoe vervelend ze het vond als ze zo tegen haar deden. En om dat een beetje te verbergen kletste ze wat mee of maakte een opmerking terug zodat het weer even rustig was. Sandra was zeker niet op haar mondje gevallen en kon goed van zich afbijten.

 

Maar voor Simon had ze duidelijk een zwak. Hij zag er lekker uit. Niet overdreven. Geen haantjes type maar gewoon lekker. Die middag was het opvallend rustig in het gebouw. Het was duidelijk vakantietijd. En de meeste waren dan ook weg. Simon zat vandaag in de buitendienst en was op weg naar kantoor. Sandra kreeg een telefoontje van Simon of ze zin had om mee te gaan lunchen. Of heb je al een andere spannende date? Vroeg Simon aan de telefoon. Sandra lachte. Nee liefje, En trouwens ik zou voor jou alles afzeggen. Dat weet je toch.

Dit waren eigenlijk de standaard zinnen om een lunchafspraak te maken met Simon.

 

En op een of andere manier wond het Sandra altijd een beetje op als ze Simon aan de telefoon had. ‘He zeg Simon, ben je al weer op weg hierheen dan, ik dacht dat je vandaag de hele dag weg zou zijn?’ Vroeg Sandra. Simon vertelde kort hoe het met die klant was gegaan en dat het sneller klaar was dan hij had gedacht. Dus konden ze toch samen lunchen. Simon wilde weten of ze buiten de deur gingen eten of in de kantine. ‘Het is heel erg rustig op kantoor. Dus als we rustig willen eten dan kunnen we beter hier blijven. In de stad is het vergeven van de toeristen.

 

Zo gezegd zo gedaan. Simon was een half uur later op kantoor en wandelde fluitend haar kantoor binnen. Zo, zo, wat ben jij vrolijk, zei ze. Hoe kan het ook anders, ik ga lunchen met de mooiste vrouw van kantoor wat de meeste collega’s graag zouden doen. En ik ben bevoorrecht vandaag. Zei Simon met zijn ontwapende glimlach, waar Sandra altijd vlinders van in haar buik kreeg en vandaag nog meer opgewonden werd dan anders. Hoe zou ze Simon duidelijk kunnen maken dat ze absoluut wat in hem zag. En dat ze ’s avonds in bad of in bed over hem fantaseerde. En regelmatig een orgasme kreeg bij het denken aan een vrijpartij met hem.

 

Ze stond op en nam haar tasje mee. Ze streelde hem even over zijn wang en lachte hem toe. Nou kom dan maar mee lekker ding. Dan gaan we wat eten. Ik val zowat om. Haar aanraking had hem niet onberoerd gelaten. Toen Simon achter haar aan liep, voelde hij wat groeien in zijn broek. Toen ze samen in de lift stonden om naar de laatste etage te gaan, waar de kantine was, had Sandra uiteraard de bobbel in zijn broek gezien, maar deed net of ze niets zag. Simon kletste honderduit, om vooral de aandacht af te leiden. Hij zou het liefst door de vloer van de lift zakken.

 

Sandra nam haar gebruikelijke hapjes en Simon bestelde een uitsmijter. Sandra kon het niet laten om hem te plagen en zei: Moet je wat eiwitten aanmaken? Wordt er nog een prestatie van je verwacht, jongen? Simon kreeg bijna een kleur, dat hadden nog niet veel vrouwen voor elkaar gekregen. Maar hij pareerde haar opmerking: Je weet maar nooit wat de dag je nog brengt hè. Wie weet, wie weet.

Het was echt heel erg rustig in de kantine. Zelfs op het dakterras. Er zat helemaal niemand.

Dit is mijn kans dacht Sandra. Zullen we op het terras gaan zitten? Vroeg ze liefjes. Simon had nergens problemen mee. Prima hoor. Ze zocht een mooi plekje op het terras. Uit de wind in de zon. Ze nam een hap van haar broodje en ging lekker in het zonnetje zitten.

 

Ze knoopte de 2 bovenste knoopjes van haar blouse los. Zodat de bovenkant ook een lekker kleurtje kon krijgen. Toen Simon zich bij haar aansloot, zat ze met haar ogen dicht van de zon te genieten.

Maar ze wilde toch wel even weten of hij het niet vervelend vond dat ze er zo bij zat. Nu kon Simon het niet laten. ‘Als jij het niet vervelend vindt, dat dit beeld mij wel opwindt dan vind ik het prima. ’ Zei hij uitdagend.

Dat was de opmerking waar Sandra op wachtte.

 

‘Hoezo, ’ Zei ze, wordt die bobbel in je broek nog groter dan? Ik had het wel gezien hoor. Zei ze nog steeds met gesloten ogen.

 

Haar opwinding steeg. Haar kut begon al nat aan te voelen en een kloppend gevoel kondigde aan dat er wat moest gebeuren. Simon twijfelde nog een beetje hoe ze dit allemaal bedoelde. ‘Die bobbel groeit gestaag ja, daar kan ik ook niets aan doen.

Maar vervelend is anders. Nee het is opwindend. En meid je moest eens weten. ’ Sandra opende haar ogen.

 

Onder de tafel had ze haar schoenen uitgedaan. Ze streelde nu met haar voeten over Simon zijn voeten en ging langzaam naar boven. ‘Windt dit ook op dan?’ Vroeg ze plagend. ‘Ik waarschuw je dame’ zei hij. ‘Als je zo doorgaat weet ik niet of ik me nog langer kan beheersen. ’ ‘Misschien is dat nou net wat ik niet wil’. Zei Sandra. ‘Misschien wil ik ook wel dat je je beheersing verliest.

Je zou eens moeten weten hoelang ik hier al naar verlang.

 

’ Simon wist niet wat hij hoorde. Ze wilde hem echt. Hij stond op en ging naast haar zitten. Zijn pik was ook al aardig gegroeid en wilde maar wat graag bevrijdt worden uit die strakke onderbroek. Simon schoof haar rok omhoog.

Onwillekeurig begon Sandra zachtjes te kreunen. Toen hij bij haar String was gekomen, waarschuwde ze hem. ‘Pas op hoor, ik ben echt heel erg nat, ik voel me ook super geil. ’ Behendig haakte hij zijn vinger om haar slipje heen, zodat haar kut door een zwoel briesje geplaagd werd. Hij ging met een vinger door haar kletsnatte poes heen.

 

Ooh, mmm Sandra kon een kreun niet meer onderdrukken. Ook zij bleef niet stil zitten. Eerst streelde ze over zijn kruis. Vervolgens ritste ze zijn broek los en haalde die lekkere neukstamper tevoorschijn. Nadat Sandra een paar keer de voorhuid heen en weer had geschoven, kwam er al heel wat voorvocht uit zijn pik.

Ook zijn ademhaling werd zwaarder. Hij kuste haar op haar mond en al heel snel waren ze in een hevige tongzoen verwikkeld. Het werd steeds heftiger en de opwinding steeg sneller en sneller.

 

Opeens stond Sandra op. Draaide zich om en ging bij Simon op schoot zitten. Zijn pik gleed zonder moeite in bij haar naar binnen. Ze zat met haar gezicht van hem af zodat ze haar eigen borsten streelde en een tepel bewerkte die door haar bh en blouse heen priemde.

Simon wist niet wat hem overkwam. Deze goddelijke dame, die onder geen voorwaarde een affaire met een collega wilde beginnen, was hij nu aan het neuken. Ze wipte op zijn schoot op en neer en het soppende geluid en haar zware ademhaling en gekreun gaven aan dat een orgasme niet lang op zich zou laten wachten. Simon zocht met zijn vinger haar klit op en begon die heel zachtjes te bewerken.

 

Ooh, Ja, Simon, ga door, ik hou dit niet langer uit, ik ga zo komen hoor. Vinger mijn klitje, toe dan sneller. Simon nam het tempo over en begon haar hard en snel te neuken. Toen voelde hij haar kutspieren samentrekken en met een nog net ingehouden gil kwam Sandra heerlijk klaar. Simon kon zich nog inhouden. Hij haalde zijn pik even uit haar kut en duwde haar voorzichtig van zich af. Hij duwde haar nog wat verder voorover en spreidde haar benen.

Zij zakte door zijn knieën en begon nu haar kut te likken. Met lange halen bouwde hij een nieuwe ongelooflijke spanning bij Sandra op. Haar ademhaling werd weer zwaarder en sneller. Hij nam haar klit in zijn mond en bewerkte die met zijn tong. Met hele kleine snelle zachte bewegingen, likte hij haar genotsknopje.

Maar voor ze klaar kwam, liet hij haar los.

Hij stond op, nam zijn nog steeds keiharde pik en zette die voor haar neukgrotje. Deze stond wagenwijd open.

En met een harde beweging beukte hij bij haar naar binnen. Hij fluisterde zwaar ademend in haar oor of ze het lekker vond. Oh ja, Simon dit is zalig. Dit is waar ik al zolang op hoopte maar dan nog beter.

Simon bouwde het tempo rustig op om haar niet meteen vol te spuiten.

Hij had met zijn ene hand een tepel van haar vast en met de andere hand bewerkte hij haar klitje nog een keer. Toen Simon hoorde aan Sandra dat ze het niet langer hield en dat ze nog een keer klaar zou komen voerde hij het tempo op. En samen beleefde ze een heerlijk ongelooflijk lekker orgasme. Het was zo intens dat Sandra even dacht dat ze haar bewustzijn zou verliezen.

 

Toen ze allebei wat bijgekomen waren. Kwam de anticlimax van de klok. De lunchtijd zat er op. Simon zoende haar op haar mond. ‘Spreken we wat af, schoonheid?

Of neuken we elkaar alleen tijdens de lunch?’

 

Sandra lachte. ‘Je dacht toch niet dat ik hier genoeg aan heb he? Ik wil je de hele avond en nacht voor mij hebben. Ik denk dat je nog maar een broodje ei moet gaan bestellen, wat die eiwitten zul je hard nodig hebben. ’

Ze lachten samen. En gingen naar de lift. In de lift wilde Simon nog weten of ze naar haar huis of naar zijn huis zouden gaan.

 

Sandra stelde voor om haar huis te nemen. Ze had nog wat leuke speeltjes die ze wel konden gebruiken. In de lift gaf Simon haar nog een lekkere tongzoen en kneep haar plagend in een tepel. ‘Denk er om meisje, vanavond zul je de tijd van je leven hebben, maar voorlopig kom je nog niet van me af. ’ Met die woorden namen ze afscheid.

 

Sandra zat de rest van de middag te soppen op haar stoel. Ze kon haast niet wachten tot het vijf uur was, want dan zou hij haar komen halen.

 

En dan zou ze de hele avond en nacht genieten, dat was zeker.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen