Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

"Vandaag komt die nieuwe sollicitante" fluisterde mn overbuurman naar mij, ik reageerde een beetje aanwezig. Ik zat druk in de papieren omdat ik een deadline moest halen en het wou totaal niet vlotten. Het was druk praat om deze jongedame die gesolliciteerd had op de openstaande vacature op onze afdeling. Onze leiding gevende had 'per ongeluk' laten vallen dat dit een bijzonder mooie vrouw zou zijn.

Om een uur of drie in de middag zat ik wat dromerig uit mijn 'raam' naar binnen te kijken (ik had uitzicht op de gang, lift en in/uitgang van het trappenhuis) Hier was altijd wel wat verloop en dat leverde af en toe wel de nodige afleiding op. Ik zag de lift omhoog komen en bleef even kijken om te zien wie uit de lift zouden stappen, ik zag twee mensen staan en zag de pretkop van mijn leidinggevende die mij ook aankeek.

Toen hij de lift uitstapte stapte er een blonde dame achter hem aan, en wat voor een dame! Ik schatte haar een lengte van 1. 65, jaar of 23, heerlijk strak lichaam, mooi lang blond haar tot halverwege haar rug, in een heerlijk strakke spijkerbroek waar haar prachtige kont heel goed in uit kwam. Ze had een strak shirtje waar haar borsten met een C cup prachtig naar voren kwamen.

Wat een bloedmooie vrouw was dat! Ze liepen samen naar een vergaderzaal en ik keek haar na, ze liep als een model waardoor haar kont echt geweldig heen en weer schommelde. Voordat ze bij de vergaderzaal aan kwamen werd ik ruw uit mijn roes geholpen door een collega die een handvol paperclips naar mijn hoofd gooide met de mededeling: "ey jong! Hier zitten mijn ogen!". Ik keek verstoord is om mij heen en merkte dat het merendeel van de afdeling naar mij aan het kijken was en met het schaamrood op de kaken deed ik net alsof ik weer druk aan het werk was.

We gingen wel vaak met collega's op stap op vrijdag avond. Eerst een borrel op het werk en daarna nog even doorzakken in de stad. Natuurlijk moest Kim ook mee en ik was niet de enige mannelijke collega die daar op aasde. Er waren wel vaak momenten dat onze ogen kruisten en dan kwam haar o zo geile blik weer naar boven, en dan voelde ik mijn lul al zwaar kloppend opkomen. Echter bleef het helaas nog elke keer bij deze 'momenten'.

Tijdens een werkoverleg werd er gevraagd of er ook collega's beschikbaar waren om een avond over te werken om de achterstand weg te werken. Kim reageerde als eerste instemmend, omdat ik een beetje dromerig naar Kim had zitten staren deze vergadering reageerde ik direct achter haar aan "Owh, dan ik ook!". Ik schrok wat van mezelf en een aantal collega's moesten wat om me lachten. Kim keek echter mijn kant op met de bekende geile blik en een kleine glimlach.

De dag van het overwerken was aangebroken en eigenlijk had ik er niet zo heel veel zin in, van 8 tot 9 op het kantoor zitten is natuurlijk ook niet alles. Gelukkig kwam Kim ook overwerken en dat maakte het alweer een stuk aangenamer. Ze zag er vandaag overigens weer heerlijk uit, de strakke spijkerbroek en de hoge hakken sierde haar loop geweldig. Aan het einde van de dag zag ik haar bij het kopieer apparaat staan en dat ging duidelijk niet helemaal naar wens, ik ging achter haar staan en met mijn rechter arm ging ik langs heen om haar te helpen met een foutmelding. Ze had me daar niet verwacht en stapte naar achter kwam volledig tegen me aanstaan, uit reactie legde ik mijn linkerhand op haar buik en drukte haar een beetje tegen mij aan. Ze keek me aan met haar geile blik en haar hand lag op mijn kont. Zo bleven we even staan en mekaar aan staren totdat ze een "sorry" stamelde en liep met een blos op haar wangen weg.

Tijdens het overwerken kreeg ik het verzoek/opdracht van de teamleider om in het archief de nodige papieren te verwerken en op te halen, ik protesteerde nog even dat ik daar wel de hele avond mee bezig zou zijn maar dat gaf geen gehoor. Eigenlijk vond ik het gewoon vervelend dat ik niet de hele avond naar Kim kon kijken, maar ik kon er niks meer tegen in brengen. Omdat het in het archief tot muisstil was deed ik de oordoppen in om even goed hard naar wat muziek te luisteren.

 

Op een gegeven moment voel ik twee handen over mijn kont glijden, omdat ik helemaal in mn eigen wereld was schrok ik hier nogal van en draaide me snel om en haalde de oordoppen uit mijn oren en zette een stap naar achteren tegen de archiefkasten aan. Tot mijn verbazing keek ik in de prachtige ogen van Kim die mij een ondeugende glimlach gaf en vroeg "Schrok je?" En zette een stap naar mij toe en liet haar handen over mijn buik en borst gaan. Ik stond even met de mond vol tanden en kon alleen maar een beetje stamelen. Ze fluisterde in mijn oor "ik ben al geil vanaf het moment dat je me beet pakte bij het kopieer apparaat". Dit had ik totaal niet verwacht en kreeg ook niet echt ook niet de kans om te reageren, haar hand zakte af naar mijn lul die inmiddels half slap naar ruimte zat te happen.

Met een glimlach vervolgende ze "volgens mij ben ik niet de enige". Ik herpakte me en zoende haar vol op haar mond en zette haar tegen een archief kast aan. Ik liet mijn handen over haar hele lichaam gaan, ik knoopte haar blouse los en liet haar borsten eruit vallen. Kim maakte ondertussen mijn broek los en liet deze zakken, ging op haar knieen zitten en kuste mijn eikel door het stof heen. Er ging een heerlijk warm gevoel door me heen, ze liet mijn boxer zakken en mijn ondertussen stijf geworden lul hing nu recht voor haar gezicht. Ze keek me weer geil aan en nam in 1 keer mijn gehele lul in haar mond, wat een heerlijk gevoel was dit zeg! Ze ging snel op en neer en zoog hard aan mijn lul. Met haar ander hand masseerde ze mn ballen, al snel voelde ik mijn zaad borrelen en liet haar stoppen.

Ik maakte haar broek los en zette haar neer op een stapel dozen en dook tussen haar benen. Ze maakte echt geen grap, ze was zo geil als boter en haar slip was al zeiknat van haar geile sappen. Ik drukte haar slip aan de kant en ging met mijn tong over haar clit, ik voelde haar even trillen en dat was voor mij een teken om flink door te gaan. Mijn tong over haar clit en twee vingers in haar kut begon ik het tempo flink op te voeren en al snel kreunde ze van genot. Haar benen spanden zich aan om mijn hoofd en ik voelde haar kutspieren al aantrekken, met een lange kreun kwam ze klaar en snel likte al die heerlijke sappen op.

Toen Kim weer een beetje op adem was gekomen draaide ik haar om en duwde haar over de dozen heen. Met haar handen trok ze haar billen naar buiten zodat ik goed toegang had tot haar kletsnatte kut, ik bedacht me geen moment en ramde me lul in 1 keer helemaal naar binnen. Een kreun van genot kwam van ons beide en ik neukte haar op een rap tempo van achteren, geil keek ze over haar schouder naar mij en hoe ik bezig was haar kutje te neuken. Dit keer was het Kim die me gebaarde te stoppen en wou dat ik op de grond ging liggen.

Gewillig deed ik wat er van me gevraagd werd en Kim ging boven op haar hurken boven op me zitten en liet mijn stijve lul tergend langzaam helemaal in haar kutje glijden. Ze plaatste haar handen op mijn borst en begon me als een gek te berijden. Met mijn vrije handen masseerde ik haar tieten en kneep in haar tepels, Kim verhoogde het neuk tempo en begon met haar hand over haar clit te wrijven, het duurde dan ook niet lang of ze kwam met een diepe kreun voor de tweede keer klaar.

Ze kroop van me af en nam mijn kletsnatte stijve lul in haar mond en begon me met volle overgave te zuigen. Met haar handen stevig om mijn lul voerde ze het tempo snel op, het duurde dan ook niet lang voordat ik het zaad voelde op komen zetten en spoot haar mondje vol mijn warme zaad. Ze slikte alles door en keek me geil aan en merkte op dat ze weer naar boven moest.

Snel deden we onze kleding weer aan en maakten onszelf weer wat toonbaar. Omdat ik nog werk in het archief had liggen bleef ik achter. Kim gaf me nog een dikke tongzoen en fluisterde in mn oor dat we dit zeker nog een keer moesten doen. Met een knipoog liet ze me achter in het archief.

(Als dit verhaal wat in de smaak valt, heb ik hier nog wel een leuk vervolg op)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen