Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanaf het moment dat ik hier kwam werken viel ze al bij me op en, nog belangrijker, bij me in de smaak. De eerste maanden was het wel even wennen aan de niet aflatende spraakwaterval die Desirée uitbracht, maar toen ik daar eenmaal aan gewend was, ontdekte ik steeds meer dat het een heel lieve meid was. Nou ja meid … eind dertig, getrouwd, zoontje …

Ze had een goed figuur voor haar leeftijd. Korte blonde krullen boven een open gezicht en aan haar figuur kon je niet zien dat ze al een bevalling achter de rug had. Daarbij raakte ze natuurlijk direct mijn mannelijke hormonen door regelmatig in lekkere kleding naar het werk te komen. Niet sletterig, maar wel uitdagend. Een push-up bh en een truitje met een behoorlijk decolleté maakten dat ik mezelf moest bedwingen om niet constant naar die lekkere spleet tussen haar cup C borsten te kijken, in plaats van naar haar gezicht als ze tegen me praatte. Ze moet wel in de gaten hebben gehad dat ik mijn ogen af en toe liet afdwalen naar beneden, maar ze liet er nooit iets van blijken. Geen blik, geen pauze in haar verhaal, geen opmerking … niets.

Misschien is dat het juist dat me een beetje brutaler maakte. Ik zorgde tijdens de lunch steeds dat ik naast haar kon zitten, haar af en toe aanstotend, onhandig voor haar langs de boter pakken. Een beetje kinderachtig misschien, maar mijn adrenaline ging er sneller van stromen. En Desirée deed gezellig mee, legde haar hand op mijn arm als ze me aansprak, duwde me speels opzij als we elkaar in de weg liepen. En zo werd het gezelliger en gezelliger.

Desirée werkt in een normale week alleen de eerste drie dagen, maar deze week is ze er ook eens op vrijdag. Zoals bij zoveel bedrijven is het vrijdagmiddag gevoel niet echt bevorderlijk voor de productiviteit en als om 4 uur 's middags alle andere collega's naar huis zijn, maak ik nog snel even iets af en loop dan naar Desirée's kamer voor een gezellig praatje. Als ik binnenkom begroet ze me meteen al met een opmerking dat ook zij het wel gehad heeft deze week. Terwijl ze dit zegt strekt ze haar armen hoog boven haar hoofd. Mijn ogen zakken meteen naar haar vooruit stekende borsten. Mezelf corrigerend kijk ik meteen weer naar boven, recht in haar ogen … ze moet me hebben gezien, maar opnieuw geen enkele reactie hierover.

“Wat staat er dit weekend op het programma thuis?” vraag ik geïnteresseerd en Desirée begint uit te weiden over haar plannen: met haar paard het bos in, familiefeestje, en een sauna bezoekje op zondag. “Mmm sauna, lekker ontspannend!” is mijn reactie. Hoewel ik niet meer dan 1 à 2 keer per jaar in een sauna kom, vind ik het heerlijk. “Toch wel apart eigenlijk hè, dat niemand er problemen mee heeft als je daar in je nakie rondloopt, iedereen naar iedereen kijkt”. Desirée reageert meteen: “Buiten de sauna kijkt je toch ook naar iedereen?”. Ik voel meteen de lichte ironie, een verwijzing naar mijn gestaar. Een beetje gespannen zeg ik “Als het de moeite waard is om naar te kijken, dan kijk ik graag hoor. Ik ben ook maar een man van vlees en bloed”. “Dat zal ik dan maar oppakken als een compliment”. Iets meer ontspannen ga ik verder “Maar zo is het ook bedoeld hoor!”. “Zo is wat bedoeld?” Ze is aan het vissen. “Kijken naar iemand” zeg ik eerst voorzichtig en direct daarna iets brutaler “Kijken naar jou”.

Tijdens het gesprek ben ik met mijn rug tegen de muur achter Desirée's stoel gaan staan, terwijl zij een beetje mijn kant op is gedraaid in haar bureaustoel. Nu draait ze verder, zodat ze helemaal op mij is gericht. Ze leunt een beetje verder achterover en vraagt: “Wanneer is het de moeite waard om naar te kijken? Waar kijk je dan precies naar?”. “Ik hou van vrouwen met lang haar, dat trekt altijd mijn aandacht”. “Oh” reageert ze een beetje teleurgesteld. “Maar krullen maken een hoop goed hoor” vervolg ik lachend, “en borsten”. “Ja, dat was me al wel duidelijk geworden, dat je daar van hield” zei Desirée “Je kan je ogen er maar met moeite vanaf houden heb ik wel gemerkt.” “Ging ik te ver dan? Was het te opzichtig? Sorry hoor als dat zo is, het is echt niet denigrerend bedoeld. Het ziet er gewoon goed uit, lekker”. Ik merk dat ik in de verdediging schiet, bang dat dit een verkeerde wending gaat nemen, maar gelukkig is haar antwoord “Ik vind het ook niet erg hoor, ik laat ze tenslotte ook zien hè? Dan kan ik moeilijk gaan klagen als je er naar kijkt”. “Ik ben een echte borsten man, kan er eindeloos naar kijken. Vind je het juist fijn als mensen naar je borsten kijken?”.

Terwijl Desirée even over het antwoord nadenkt, strijkt met een hand over haar decolleté op zo'n manier dat ik opeens erg oncomfortabel sta. Om niet te opzichtig mijn ongemak weer recht te zetten, zak ik door mijn knieën en leun gehurkt tegen de muur. Dit brengt me precies op ooghoogte met haar borsten … natuurlijk heeft ze dit door, net zo goed als de reden waarom ik door mijn hurken moet. Terwijl ze langzaam voorover buigt en me op minder dan een halve meter een onvergetelijk uitzicht bied, zegt ze “Ik ben er wel trots op, dus er is wel iets in me dat graag wil dat anderen ze zien” Ik kan de randen van haar bh zien onder het truitje, en ik bedenk me dat haar tepels zich maar net achter die rand moeten begeven. Kan ik ze nu zien vooruit prikken? Of is dat alleen maar 'wishful thinking'? Het gevolg is in ieder geval dat ik een nog hardere lul in mijn broek had zitten. Ik leg een hand op haar knie en durf dan eindelijk weer naar boven te kijken. Haar ogen staan afwisselend op de mijne gericht, dan weer een stuk lager waar ik vermoed dat mijn harde lul goed zichtbaar is. Ze brengt haar handen naar haar borsten en begint ze zachtjes te kneden. Ze tilt ze langzaam op, ze biedt ze me aan! Ik buig me naar voren … mijn gezicht steeds dichter bij totdat ik met mijn neus haar huid raak. Ik tuit mijn lippen en druk zachtjes een kus op haar huid. Ik voel een rilling door haar heen gaan, terwijl ze haar borsten harder tegen mijn lippen drukt.

Mijn handen schuiven nu over haar bovenbenen omhoog, naar haar rug en terwijl ik mijn gezicht diep in haar decolleté begraaf trek ik haar stevig tegen me aan. Desirée buigt haar schouders naar achteren, duwt haar borsten naar voren en geniet van de aandacht die ze van mijn tong en lippen krijgt. Mijn handen zijn langzaam haar truitje aan het omhoogduwen, en als ik met mijn lippen haar borsten even moet loslaten, is ze er als de kippen bij om het truitje over haar hoofd te trekken. Mmm een nog beter zicht op haar bovenlichaam is het gevolg. Haar tepels priemen hard, net onder het randje van haar bh, precies zoals ik al had gefantaseerd. Ik breng mijn mond naar het linker priemende bultje op haar bh en blaas warme lucht door haar bh heen. Een diepe zucht is het gevolg, en als ik met mijn vingers haar bh een beetje omlaag schuif en een zacht likje op het gevoelige kleinoodje geef, gaat zuchten snel over in een onmiskenbaar gekreun. Mijn handen hebben nu een stevige greep op haar beide borsten, mijn mond heeft zich vastgezogen op een harde tepel terwijl mijn tong er zachtjes overheen glijd. Desirée ligt met haar ogen dicht achterover in haar stoel, te genieten. Haar handen in mijn nek, strelend, trekken me dichter tegen haar aan, drukken haar borsten verder in mijn nu wijdopen mond.

Mijn handen glijden naar haar rug en maken haar bh bandje open. De bh valt en laat haar heerlijke borsten vrij. Eindelijk volledig in het zicht en zo mogelijk nog lekkerder en opwindender dan toen ze verstopt waren. Na een kort likje over een van de tepels kom ik overeind en breng ik mijn mond naar die van haar. Een korte blik, een korte aarzeling, maar dan vinden onze monden elkaar en raken we verstrengeld in een steeds passievoller wordende tongzoen. Onze tongen vechten een gevecht uit, terwijl onze handen verder op ontdekking gaan. Desirée heeft al snel de knoop en rits van mijn broek los en bevrijdt eindelijk mijn harde lul.

Mijn handen blijven nog even hangen op haar borsten, maar glijden dan al snel naar beneden, onder haar rokje, op zoek naar de hitte van het ongetwijfeld natte poesje. Desirée glijdt langzaam met haar handen over mijn lul, het voorvocht heeft de eikel al net genoeg gemaakt om de voorhuid gemakkelijk te laten glijden. Mijn hand wrijft over de mallot over het gevoeligste plekje van het poesje. Het voelt heet, ik kan het vocht voelen dat al uit haar poesje is gedruppeld en haar slipje heeft doorweekt. Ik onderbreek onze zoen, trek snel mijn T-shirt uit en glijd dan met mijn beiden handen onder haar rokje. In één beweging trek ik haar mallot en slipje uit tot op haar enkels. Vol ongeduld schuif ik een voet uit de kledingstukken. Geen tijd om de rest uit te doen, ik wil haar poesje zien, ik wil haar proeven, ik wil haar neuken en mijn zaad diep in haar buik spuiten. Ik zak opnieuw door mijn knieën en lik met een zachte tong tussen haar lippen door. Mmmmmm de zoete smaak is zo opwindend. Dan sluit ik mijn mond om haar klitje en maak zachtjes cirkels met mijn tong. Een goedkeurende kreun, dan leg ik twee vingers tussen haar lipjes en glijd moeiteloos door het druipende kanaal. Langzaam begin ik haar met mijn vingers te neuken, terwijl mijn mond en tong alle moeite doen om het harde klitje zo goed mogelijk te behagen. Haar handen weer achter op mijn hoofd, me aanmoedigend haar harder te nemen en haar klitje steviger onder handen te nemen.

Opeens pakt ze mijn hoofd tussen haar handen en trekt me omhoog. Terwijl ze me oh zo geil in mijn ogen kijkt fluistert ze “Ik wil je in me, neuk me!”. Ik kom langzaam omhoog en kijk hoe onze nette secretaresse hier nu in haar bureaustoel ligt. Een onvoorstelbare geile blik in haar ogen, haar borsten vol in het zicht en gekroond met harde tepels, haar rok om haar middel en de mallot en slipje hangend aan één voet terwijl haar benen obsceen geopend zijn en een ruime blik gunnen in haar glinsterende, natte kutje. Ongeduldig grijpt Desirée naar mijn harde lul en trekt hem richting haar kutje. Voorzichtig schuift ze mijn eikel een paar keer op en neer tussen haar lipjes en dan geleidt ze hem naar boven. Een paar keer duw ik mijn harde paal over haar klitje en dan zet je hem aan de ingang van het natte kutje. Langzaam duw ik hem verder naar binnen. Ik voel haar hitte waar mijn lul in wordt ondergedompeld. Helemaal in haar wrijf ik met mijn schaambeen tegen het hare. We kijken elkaar diep in de ogen als ik haar begin te neuken. Eerst langzaam, mijn eikel er bijna uithalend, en dan weer langzaam dieper en dieper naar binnen. Ze wil meer, wil harder en met haar voeten duwt ze tegen mijn billen. Ik voer het tempo op, maar maak nog steeds lange slagen. Er bijna uit en dan weer snel en helemaal naar binnen totdat onze lichamen op elkaar kletsen. Ik zie haar borsten schudden van het geweld tussen haar benen en grijp ze stevig vast. Mijn vingers eromheen gekruld, mijn duimen glijden ruw over haar stijve tepels.

Ons beider gekreun wordt heftiger en heftiger, en ik voel dat mijn ballen beginnen te koken. “Ik ga zo komen” weet ik nog uit te brengen, en Desirée kan er, ook met moeite, een “Ja, ga door … ik ook” aan toe voegen. Nog even en dan spuit mijn zaad diep in haar buik, nog even en dan voel ik haar orgasme in mijn harde lul knijpen, nog even en dan … “Ohhhhhh ik kom!” hoor ik roepen en meteen voel ik haar kut als een bankschroef mijn lul vastknijpen. Dan weer loslaten maar meteen weer vasthoudend. Desirée ligt te schudden van opwinding terwijl ik mijn zaad door mijn lul voel komen. Met een langgerekte kreun laat ik het gaan en voel het met kracht naar buiten komen. Haar ogen schieten open, ze voelt me spuiten terwijl haar eigen orgasme aan het wegebben is. Met een laatste stuiptrekking pomp ik het laatste restje zaad in haar, en dan is het voorbij. Ik vlij me zachtjes op haar, leg mijn hoofd tussen die magnifieke borsten en voel hoe haar ademhaling net zo heftig is als de mijne. Langzaam komen we weer tot een normaal ademhalingsritme. Mijn gekrompen lul glijdt uit haar, een dikke lading gemengd vocht meenemend.

Ik laat me zakken, tot ik op de grond zit. Tussen haar benen met direct zicht op haar net geneukte en nog druipende kutje, daarboven haar borsten met gekrompen tepels, en daar weer boven de gelukzalige blik van een net klaargekomen vrouw. “Woooow … dit had ik niet durven hopen Desirée, dit was zo geil!” zeg ik. “Hm hm” is haar enige reactie, uitgeteld. En dan vraagt ze “Volgende week in jouw kamer?”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen