Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met heel veel plezier zing ik elke woensdagavond in een popkoor. Swingend, met soul, soms echt opwindende muziek om mezelf in te verliezen.

De gemiddelde leeftijd zit niet ver boven mijn eigen leeftijd, en het is een gemengd koor en dus vaak gezellig. Vooral als bepaalde liedjes gezongen worden waarin de vrouwen de mannen muzikaal wat uitdagen. Ik sta graag naar één bepaalde tenor te kijken, een stuk oudere man dan ik. Misschien schelen we een jaar of 20, maar hij is bijzonder lekker geconserveerd, om het maar eens plat uit te drukken. En hij is een echte flirt, een rasplayer die het heerlijk vindt om wat met de vrouwen te spelen. Even een arm om je schouders, even tegen je aanschuren tijdens een dans. Hij doet dat heel handig en heel uitdagend, mij laat het in ieder geval niet koud. Als hij tegen me aan staat te dansen, zijn kruis tegen mijn heupen, dan voel ik zijn belofte daar. Dan moet ik me zo inhouden om  niet ter plekke mijn handen naar achter te laten glijden, om even te verkennen wat hij nou in zijn broek heeft zitten. Als ik dan na het koor alleen naar huis fiets verlies ik mezelf in dagdromen vol hoge noten, in wilde fantasieën.

Maar na anderhalf jaar bij het koor besluit ik dat het tijd wordt om die dagdromen nou eens realiteit te laten worden. Om te ontdekken of het spreekwoord waar is… Ik zit even alleen aan de bar en zie hem weer flirten met een mooie blonde sopraan. Ik voel mijn jaloezie opkomen, maar ik heb vanavond een plan. Ik ben van huis gegaan in een dun rokje wat eigenlijk nét te kort is, maar wat me supergoed staat. Eronder natuurlijk een paar strakke laarzen tot op de knie, met een mooie hak. Ik voel me er sexy in, vrouwelijk en verleidelijk. Erboven een mooi strak topje en een blousje met een diep decolleté.  Ik zit schuin aan de bar en hij zit aan een tafeltje naast me in een flirterig gesprek met een vrouw die met de rug naar mij toe zit. Ik zie dat hij af en toe een blik werpt op mijn benen. Als ik zie dat hij kijkt sla ik mijn benen over elkaar zodat er een stuk van mijn mooie stevige dij vrij komt te liggen.

Natuurlijk draag ik een huidkleurige panty die nauwelijks iets bedekt, zodat het lijkt of ik niets draag. En dat is eigenlijk ook zo, want ik ben vanavond zonder slipje van huis gegaan. Zo geil als een pakje boter bij  het idee dat ik na de vorige repetitie al had bedacht. Ik werp een blik opzij en kijk hem recht in zijn ogen. Wat ik daar lees zet me meteen in vuur en vlam: passie, verlangen, diepte, hitte. Ik voel mijn sappen gaan stromen en voordat er zich iets in mijn rokje gaat aftekenen besluit ik dat het tijd is voor mijn plan.

Ik sta op en  zorg ervoor dat mijn mooie billen als eerste van de kruk afglijden. Ik besef me heel goed dat ik daarmee meer laat zien dan nog fatsoenlijk is. Alleen voor hem natuurlijk, dat snapt hij waarschijnlijk ook wel. Ik kijk over mijn schouder naar hem om en geef hem een kleine knipoog, terwijl ik een heel subtiel knikje geef in de richting van de toiletten. Ik weet niet of hij de hint heeft begrepen maar ik loop heupwiegend op mijn hakken  bij hem weg. Ik hoor een stoel schuiven en hoop van harte dat hij het is. En ja hoor, aan zijn manier van lopen hoor ik het.

Nu is het zijn beurt voor actie vind ik. Dat hoop ik, dat wens ik, dat wil ik! Hij moet me nu van achter beetpakken, zijn handen op mijn heupen, zich naar mij toe bewegen en me laten voelen dat hij meer moet dan plassen. Laten merken dat hij naar me verlangt, laten voelen wat het met hem doet. Bij de toiletten is een deur naar een kantoortje. Dat is meestal op slot, maar ik heb voor de tijd gecheckt en het geluk is met mij/ons. Ik loop met een paar langzame passen naar de deur, word plotseling onzeker. Komt hij nog wel? Maar gelukkig, daar voel ik een paar handen om mijn middel, heupen tegen mijn billen, een harde belofte tegen me aan.  Met tegenzin van hem maak ik me even los en loop naar de deur. Hij weet niet hoe snel hij bij me moet zijn.

Ik open de deur en trek hem aan zijn hand met me mee. We hebben natuurlijk maar heel even samen, en eigenlijk zelfs dat niet eens, want anders zou het wel erg kunnen opvallen dat wij toevallig allebei zolang wegblijven. Op het moment dat hij de deur achter ons sluit en we in het pikdonkere kantoortje staan draai ik me om en zet hem tegen de deur aan met zijn rug. Ik zoek op de tast zijn mond en we beginnen wild te zoenen. Hij is duidelijk een man met ervaring, de vonken vliegen er binnen seconden vanaf. Zijn handen weten op de tast precies te vinden wat ze willen, ik voel zijn duimen glijden over mijn borsten. Tot ze mijn tepels vinden en er strakke rondjes om heen draaien, precies zoals ik het lekker vind. Tussen duim en wijsvinger knijpt hij er zachtjes in en ik me moet inhouden om er niet een hoge noot uit te gooien. Hij zoekt de rand van mijn topje en schiet nu met zijn blote handen over mijn huid, drukt ruw mijn beha omhoog en herhaalt wat hij net deed, maar nu met nog meer intensiteit. Ik ben aan het rommelen met zijn riem en knoop, maar kan me nauwelijks concentreren op wat ik aan het doen ben.

Ondertussen is zijn mond afgedwaald en via mijn nek en oorlel, via mijn schouders, onderweg naar mijn borsten. En dan vindt hij mijn knopjes. Die staan op springen, en op het moment dat hij zijn lippen erop zet voel ik mijn geil lopen. Ik krom mijn rug om hem mijn borsten aan te bieden en sla een been om zijn heup heen. Het is me niet gelukt om zijn broek los te krijgen en dus heb ik zijn rits maar open gedaan. Zijn strakke gladde boxer druk ik opzij en daar springt de belofte eindelijk naar buiten. Niet te groot, niet te klein, precies zoals ik het liefste heb. Nu wil ik niet meer wachten en druk hem met zachte dwang richting de grond. Hij gaat op zijn billen op de vloer zitten en ik ga op mijn hurken een slag gedraaid naast hem. Zijn hand trek ik onder mijn kutje en hij snapt de bedoeling. Ik voel hem spelen, mijn clitje zoeken, voelen aan mijn gladde zachte poes, en dan drukt hij een vinger naar binnen. Ik ben al zo geil dat hij gemakkelijk naar binnen glijdt en ik hoor een zachte grom als goedkeuring.

Ondertussen heb ik mijn mond richting zijn harde lul gebracht en laat mijn lippen over hem heen zakken. Hij smaakt zo heerlijk dat ik me niet in kan houden, ik wachtte al zo lang op dit moment. Snel en wild beweegt mijn mond over die harde heerlijkheid, en bij elke beweging voel ik hem reageren. Hij neukt me hard en ruw met zijn vinger, ik zuig en lik hem alsof mijn leven ervan afhangt. Hete sappen druipen inmiddels langs mijn benen, mijn panty doorweekt, mijn kut klopt en krampt van zijn vinger. Twee heeft hij er nu binnen, in een perfecte kromming. Nog meer vocht komt los, en harder en harder wordt hij. Ik voel dat hij er bijna is,  smeek hem met mijn lijf om nog wat gas. Op dat moment barst bij ons allebei de bom, en proberen we uit alle macht om niet de geluiden eruit te laten die er nu uit willen. Een hete lading geil spuit mijn keel in, hij smaakt heerlijk. Ik trek zijn vingers door mijn orgasme nog verder mijn kut in en laat hem voelen dat een deel van mijn lichaam op dat moment niet zacht is. Dit alles duurt niet langer dan 5 minuten, zo geil was ik al, zo geil had ik hem gemaakt.

Ik sta op, draai me om en we zoenen nog snel even een keer. Dan pak ik uit mijn zak een papiertje met daarop de tekst: bel me, en mijn telefoonnummer. Ik stop het in zijn kontzak en sluip de deur uit voor zo ver dat lukt, om me in het toilet ertegenover op te frissen. De panty gaat nu maar uit, die kan in de prullenbak, mijn benen veeg ik schoon met het ruwe papier, waardoor er opnieuw een rilling door mijn lijf trekt. Ik hoor hem in het herentoilet ernaast ook met papier aan de gang. En dan lopen we elk weer terug naar het koor, hij linksom, ik rechtsom.

Het uur zingen daarna gaat niet met dezelfde concentratie en inzet als normaal. Ik moet een paar maal doen alsof ik heel hard moet hoesten, omdat ik niet meer weet wat de tekst van het lied is. Na de repetitie een groet, een stiekeme knipoog. Ik haal mijn mobiel uit mijn zak, en maak duidelijk dat ik hem aan zet. En dan pak ik mijn fiets. Ik heb mijn fiets nog niet van het slot of ik word gebeld. Hij zegt alleen maar: samen fietsen? Die avond ontdek ik de waarheid van het spreekwoord…

* * * * *

Op verzoek hieronder de reactie van de tenor, nadat ik hem mijn fantasie heb gemaild:

Het geheime hoertje van het koor. Daar zat ze, dat geile ding. Nooit van haar geweten, maar nu begonnen de kwartjes te vallen. Merel heette ze. Ze was een behoorlijk aantal jaartjes jonger en had een lief meisjesgezicht. Zoals ze er nu bij zat met dat ordinair korte rokje kreeg dat lieve gezichtje met die ondeugende krulletjes iets duivelachtigs. Was het er altijd al en zag ik het nu pas voor het eerst, of was er iets in haar veranderd?

Verscholen achter een bril straalden haar vriendelijke ogen plotseling een oeverloze geilheid uit. En haar mond, met die altijd aardige lach was plotseling veranderd in een smachtend pijpmondje. Er gebeurde iets in me. Ik ging haar anders zien. Haar borsten vielen me op, haar handen, haar benen. Deed zij dat met me, of lag het aan mezelf dat ik zomaar spontaan geil op haar werd?  Haar korte blikken naar me verraadden dat ze iets van me wilde. En het drong nu pas tot me door dat ze al een tijdlang om me heen dartelt als we repeteren met het koor.

En nu, als een uiterst aangename en opwindende verrassing, komt de bevestiging dat ze echt iets van me wil. Terwijl ik me steeds geiler voel worden van de aanblik hoe ze op de barkruk zit met haar prachtige in nylon gehulde benen onder dat korte rokje, tilt ze een been op om het over haar andere te slaan.

In een mannelijke reflex kijk ik tussen haar benen en er flitst in een fractie van een seconde een kaal kutje voor mijn ogen langs. Het gaat zo snel dat ik twijfel of ik het goed heb gezien. Ik zie dat ze geniet van mijn aandacht. Of ze weet dat ik het geheim onder haar rok heb ontdekt? Ik weet het niet, wat wil die meid? Met dat super korte rokje en dan ook nog een open panty zonder slip? Heeft ze het vanavond op mij gemunt? Ja, ze heeft het overduidelijk op mij gemunt. Ze heeft het korte rokje voor mij aangedaan, om mij te verleiden. En ze is op meer voorbereid, anders had ze toch echt haar slipje niet thuisgelaten voor ze naar de repetitie kwam. En nu, in de pauze, wil ze natuurlijk haar slag gaan slaan,  stel ik met een opgewonden genoegen vast. Ik zal me maar al te graag laten verleiden door deze meid. Vanaf nu is ze niet meer wie ze was voor mij. Ik vraag me ineens wel af of er andere mannen van het koor mij al voor zijn gegaan? Ben ik de enige die ze probeert te verleiden? Misschien de eerste? Of de laatste?

En ja, ze laat zich van de kruk glijden. Haar rokje schuift wat omhoog waardoor er nauwelijks nog iets verhuld blijft. Ze loopt langzaam in de richting van de toiletten en kijkt me schaamteloos over haar schouders aan. Ze knipoogt en wenkt me met haar hoofd. Ik kan die wiegende heupen, mooie benen en erotische hakjes niet weerstaan. Ik sta op en volg haar. Het gonst in mijn hoofd.  Wat zou ze van me willen? Wil ze zoenen, voelen, betast worden? Wil ze dat ik haar kutje lik? Zou ze aan mijn harde, kloppende pik willen zuigen? Zou ze door mij geneukt willen worden? En weer vraag ik me af of ik de enige voor haar ben, of dat ze de hele mannelijke helft van het koor al op haar geilheid trakteerde. Hadden anderen ook al zo vol verlangen achter haar aan gelopen naar een stille plek? Zou ik de laatste zijn die haar in stilte mocht neuken? Wilde fantasieën schoten in een razend tempo als donderstralen door mijn hoofd. Ik zag voor me hoe ze mijn pik in haar kutje toeliet. Hoe ze vol overgave van mijn diepe stoten genoot en hoe ze sidderend klaar zou komen en om meer zou smeken. Ik zag voor me hoe ze daarna terug naar de bar zou lopen en iedereen om zich heen zou verzamelen en tot ontsteltenis van de vrouwen en genoegen van de mannen zou zeggen:’Jongens, jullie hebben me nu allemaal een keer geneukt. Het was heerlijk en jullie mogen allemaal nog veel vaker met me neuken als je dat wilt’. En ik zag voor me hoe ze haar armen in de lucht zou steken en een rondje zou draaien. Hoe ze haar rokje zou optillen en haar prachtig verzorgde kutje zichtbaar zou maken en zeggen: “Raak me aan, doe met me wat je wilt, maar doe me geen pijn.” En de mannen zouden eerst aarzelend, daarna gretig op haar af lopen. Vele handen zouden haar kleding van haar lichaam trekken en haar prachtige volle vormen betasten. Ze zou genieten van de aanrakingen en ze zou zich met haar handen op een tafeltje steunend voorover buigen. Haar kutje zou schitterend in de opening van haar panty boven tussen haar dijen prijken. En ze zou zeggen: “Om de beurt jongens, kom, neuk me maar lekker!” En ook sommige vrouwen zouden op haar af stappen en haar hangende borsten betasten en strelen. Ze zouden hun mond op de hare drukken, terwijl de mannen in een rij achter haar stonden te wachten tot ze aan de beurt waren om hun erectie even diep in haar vochtige, zuigende kutje te mogen drijven. Ze zou kronkelen van genot en kirren van plezier…

Dat waren de beelden die door mijn hoofd vlogen. Op dit moment wil ze in ieder geval dat ik haar volg naar een afgezonderde plek waar we even alleen kunnen zijn. Als een lief meisje zich bewust in zo’n kort rokje kleedt zonder er een slipje onder te dragen en me dan meelokt naar een stille plek, dan mag ik haar toch wel ongevraagd even vasthouden? En dat is wat ik doe. Ik loop achter haar aan, sla mijn handen om haar middel en druk mijn onderlichaam tegen haar aan, zodat ze voelt hoe geil ze me op haar maakt.  Ik wil met mijn handen afglijden naar haar kruis om haar gladde kutje te grijpen en te strelen, maar ze maakt zich los en loopt naar een gesloten deur. Ze maakt de deur open, trekt me aan mijn hand naar binnen en sluit de deur weer.

Ik voel hoe ze me in de pikdonkere ruimte met mijn rug tegen de muur aan duwt.  Ik voel een mond op de mijne en ik reageer impulsief en heftig. Mijn tong gaat diep haar mond in en worstelt met de hare. Mijn handen gaan over haar kleding op zoek naar haar borsten. Ik draai rondjes om haar tepels die door haar blouse priemen. Ze geniet. Juist dat maakt me nog geiler op haar. Dat ze geniet van mijn intieme aanrakingen. De ontdekking dat er in dit onschuldige lieve meisje een ontzettend geile geest huist, dat besef windt me op als nooit tevoren. Haar onuitgesproken toestemming zich door mij te laten betasten laten me verder gaan. Ik knoop haar blouse los en ik schuif met mijn handen over haar buik naar boven. Ik trek ongeduldig haar beha omhoog, en weer zocht ik haar heerlijke harde tepels op.

Al even ongeduldig probeert zij de riem van mijn broek los te trekken, dit stoute meisje. Wat word ik geil van haar. Het is pikdonker, maar ik zie haar helder voor me, met haar half openhangend blousje, haar bevrijde borsten en dat ordinair korte rokje. Ik stel me voor hoe ze twee uurtjes eerder voor de spiegel stond en zichzelf inspecteerde voor dit moment. En hoe ze haar kutje had staan scheren met het idee dat het glad en uitdagend voor mij moest aanvoelen. Dat het mijn verlangen naar haar moest versterken. Dat ze al wist dat ik haar daar vanavond zou betasten op het moment dat ik zelf nog niet het minste vermoeden van haar verrukkelijk hoge libido had.  Ik buk me om aan haar tepels te zuigen. Ze slaat van verrukking een been om mijn heup en grijpt door mijn gulp naar mijn pik. Ze trekt hem naar buiten en speelt er mee in haar hand. Het voelt zalig aan, mijn pik in de hand van dit lieve onschuldige meisje van het koor. In de hand van Merel. Het is een hemels gevoel. Ik verlang ernaar haar kutje te voelen, haar gladde kutje dat ik in een flits al had gezien. Ik zoek haar dijen op en glij langzaam met mijn hand naar boven. De structuur van het nylon over haar benen voelt opwindend aan. Ik voel haar kutje. Het voelt zo verboden bij dit meisje, maar juist omdat ze het gewillig en genietend toestaat voelt het ook zo geil. Ik betast haar warme vochtige kutje intens. Ze huivert van genot en ze trekt zachtjes mijn voorhuid op en neer.

Ik zou uren met haar kunnen blijven staan, maar we hebben maar een paar minuten. Wat wil ze nu? Snel nog even geneukt worden? Ik wil mijn kans niet verloren laten gaan. Maar voor ik een initiatief kan nemen  trekt ze me mee naar beneden, tot we op de grond zitten. Ze brengt mijn hand weer naar haar kutje; dat heerlijk geile ding brengt mijn hand naar haar heerlijke poes om er mij mee te laten spelen. Terwijl ik voorzichtig een vinger naar binnen probeer te brengen voel ik iets zachts, iets wat vochtig en warm is, over mijn eikel glijden. Ik voel dat er aan mijn pik gezogen wordt. Steeds heftiger en ongecontroleerder. Wat is dit lekker. Het lieve onschuldige meisje van het koor zit mij in een pikdonker kantoortje op de grond te pijpen met een gretigheid die ik nooit eerder had beleefd.

Is het ervaring of juist gebrek daaraan dat ze zo heftig tekeer gaat met mijn pik in haar mond. Het idee dat dit meisje misschien in het geheim alle mannen van het koor om de beurt zo afwerkt, zoals ze dat bij mij nu doet, jaagt mijn hormonen op hol. Wat een lekker ding; het geheime hoertje van het koor. En ze doet het lekker, ze doet het zo ontzettend lekker, die heerlijke onbeschaamde meid.  Ik breng een tweede vinger bij haar naar binnen, ik krom ze allebei en begin ermee te bewegen. Ik voel haar warme natte kutje met schokken samentrekken. Mijn pik wordt harder en harder in haar gulzig zuigend mondje. En opnieuw zie ik haar voor me, die vriendelijke ogen en dat lachende mondje. Dat meisje dat zo fijn kan zingen en zo lief altijd is voor iedereen. Datzelfde meisje dat nu hier letterlijk als een onverzadigbaar hoertje in het donker op haar eigen initiatief seks met me bedrijft.

En plotseling voel ik het komen. Ik verhoog het ritme van de bewegingen van mijn vingers in haar kutje terwijl ik haar met voorzichtige bewegingen in haar mond begin te neuken. Ik zeg dat ik bijna ga komen. Ik merk dat ze het goed vindt, ze blijft me pijpen alsof ze de lading wil proeven. Ook dat staat ze toe, ik mag komen in haar mond. En ik voel met krachtige schokken het zaad uit mijn ballen door mijn pik in haar mond spuiten. Ze omsluit mijn pik stevig met haar lippen. Ik voel aan mijn pik in haar mond dat ze slikte. Haar kut zuigt heftig aan mijn vingers en ze komt met een gesmoorde kreun klaar.

We staan wat wankelend op en ze zegt dat we één voor één naar de toiletten kunnen sluipen. Ik voel dat ze iets in mijn zak stopt en dan glipt ze de deur uit. Ik wacht een paar seconden en loop dan naar het herentoilet.  Nog even hoor ik haar rommelen en dan hoor ik het klikkende geluid van haar hakjes richting de kantine. Het uur daarna staan we beiden weer op ons plekje in het koor. Ze hoest af en toe heel (on)opvallend, en trekt zich dan even terug.  Ik kan ineens hoge noten halen die normaal wat moeilijker gaan. Na de repetitie geen nazit dit keer voor haar, ze trekt haar jas aan. Ik kijk haar aan en ze haalt een mobiel uit haar zak, en zet hem aan. Ik bedenk me dat ze nog iets in mijn zak had gestopt, en trek ook mijn jas aan op het moment dat ze naar buiten loopt. Onopvallend haal ik een briefje uit mijn broekzak, en zie een  telefoonnummer en de tekst: ‘bel me’.

Ik loop naar mijn fiets en bel haar terug. Veel hoef ik niet te zeggen, behalve: ‘samen fietsen?’ Vanaf nu zie ik haar nooit meer als het lieve onschuldige meisje als ze staat te zingen, maar zie ik haar alleen nog als het geile seksbeluste hoertje van ons koor. En steeds als ik haar mond zie bewegen denk ik aan hoe vol gretigheid ze me heeft afgezogen, dat ze mijn zaad heeft geslikt. Telkens opnieuw kleed ik haar met mijn ogen uit. Ik krijg een erectie iedere keer als ik haar zie. Ik blijf haar kale kutje en harde tepels maar voor me zien. En telkens als ze weer eens met haar lieve lachje naar me kijkt denk ik: ‘Heerlijke geile donder, die je bent’. En dan zie ik aan haar glunderende ogen dat ze weet dat ik op haar geil.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen