Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ze voelde zich een beetje verloren op het perron. Dichter naar de plek waar andere mensen stonden toe gaan durfde ze echter niet. Straks zou iemand het in de gaten hebben. Eigenlijk was ze gek dat ze hier zo stond. Stel je voor dat iemand er achter kwam. Die gedachte was te erg, de schaamte! Toch rechtte ze haar rug en sprak zichzelf toe. Niet zo aanstellen. Ze wilde dit toch zelf! Nou dan, en nu ze hier toch was kon ze net zo goed doorgaan. Iedereen doet wel eens iets geks in zijn leven. En gek was het wel, spannend ook. Ja, ze kon beter deze gedachtes hebben, die waren een stuk opwindender en passender bij wat ze ging doen.

Ze had het zich al lang geleden voorgenomen tijdens een openhartig gesprek in bed met haar man. Beiden hadden stiekeme fantasieën aan elkaar opgebiecht. De hare waren vooralsnog fantasie gebleven maar haar voornemen om in elk geval een van de fantasieën van haar man werkelijkheid te laten worden stond op het punt te gebeuren. Hij wist nog van niks en was gewoon aan het werk.  Dat was precies de bedoeling, dat hij aan het werk was. Daar ging zijn fantasie over. Dat hij, op zijn werk, verblijd zou worden met een pikant bezoekje van een mooie en vooral geile dame die hem dan eens “flink te grazen”  zou nemen, zoals hij het zelf uitgedrukt had. Dat hij de dame in kwestie vervolgens op zijn beurt eens “ flink zou nemen”  op zijn bureau behoefde verder geen uitleg.

In de fantasie was geen plaats geweest voor kleding die uitgetrokken moest worden om alle zachte, warme en vochtige plekken bloot te geven. Integendeel, alles was startklaar, om het maar zo uit te drukken.

Ze glimlachte bij die gedachte en rilde tegelijkertijd bij de koude windvlaag om haar benen. Het was de eerste koude dag van de herfst, wat dat betreft had haar timing beter gekund. Over 3 minuten kwam de trein, dan zat ze in elk geval binnen in een comfortabele eerste klas coupé. Dat leek haar veiliger gezien haar toestand.

De deuren gingen open en ze stapte naar binnen. Het was redelijk druk op dit uur van de dag, een lege 1e klas coupé was er niet. Dan maar de meest rustige. Er zat één man, zo te zien gewend aan snel geld verdienen, naar buiten te staren. Ze ging zitten en schoof haar benen gekruist onder de bank waar ze op zat en ging ook naar buiten staren.  Het landschap trok aan haar voorbij, schaapjes, de snelweg in de verte (de file was al begonnen) en af en toe een boerderij.

Ze schrok op van het geluid van een telefoon. Haar telefoon ook nog. De man tegenover haar keek haar met een nieuwsgierige blik zijn ogen aan. Haastig haalde ze het apparaatje uit haar tas,  op het moment dat ze het gesprek aan wilde nemen glipte het uit haar handen. Snel bukte ze om haar telefoon op te rapen en terwijl ze zich, met een rood hoofd van inspanning, met de telefoon aan haar oor oprichtte zag ze de man haar met een geïnteresseerde uitdrukking aanstaren. Zich nauwelijks bewust van de in gesprektoon die uit de telefoon kwam keek ze naar beneden en zag hoe haar borsten openlijk uit haar de opening van haar jas hingen.  

“Dat ziet er spannend uit. Ben je ergens onderweg naar toe of kom je ergens vandaan” voegde hij er brutaal aan toe en verblikte of verbloosde niet, alsof hij dit dagelijks meemaakte. Voor zover mogelijk was steeg nóg meer bloed naar haar hoofd, de rest van haar lichaam moest ongetwijfeld zonder zitten. Vliegensvlug deed ze haar jas goed dicht en verzekerde zich ervan dat de knoop echt vast zat.

“Eh…….ik…..mijn man…” stamelde ze. 

“Ik zou het als uitnodiging op kunnen vatten” vervolgde hij opnieuw alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. “ Grapje”  haastte hij zich te zeggen toen hij haar geschrokken blik zag. “ Laat me raden….. verrassing voor je man?“. Ze knikte, nog steeds niet in staat een woord uit te brengen en nog steeds met een hoofd als een biet. Zou je ook in een trein door grond kunnen zakken vroeg ze zich af. “Hij vind je vast prachtig” zei hij onderwijl zijn wijsvinger onder haar kin leggend “ je ziet er geil uit zo”. Hij stond op en opende de deur van de coupé. De trein was gearriveerd op het station. Ze stond ook op en stapte uit de trein. Erger dan dit kon het niet worden dacht ze en liep het drukke station in. Ze was spiernaakt onder de lange jas die ze droeg.

Haar man was van het nuchtere type, niks geen kanten lingerie of moderne Marlies Dekker. Ik trek het toch weer uit,  was zijn commentaar als ze voor de zoveelste keer vroeg of hij het echt niet leuk zou vinden als ze….. Om zijn fantasie te vervullen had ze werkelijk niets anders aan dan die lange jas en haar rode laarzen met hoge hakken. Dat dan weer wel.

Bij de bewaking aangekomen zei ze dat haar man kwam ophalen en dat hij daarvan wist. De bewaker hoefde dus niet aan te kondigen dat ze in aantocht was. Zoals ze al had gehoopt was het op vrijdagmiddag bijzonder rustig in het gebouw. Als alles klopte zou de collega waarmee hij een kamer deelde vandaag niet aanwezig zijn.

Lichtelijk nerveus opende ze de deur van zijn kamer en stak haar hoofd om de hoek. Een verbaasd “ Hé”  was alles wat hij zei. “Wat doe jij hier nou?”. 

Ze glimlachte “ Nou, ik dacht, kom, laat ik je eens verrassen en je op komen halen”.  Ze stapte de kamer in en sloot de deur zorgvuldig achter zich. Op slot doen was niet mogelijk.

“Hoezo dat dan?” antwoordde hij verbaast “ hadden we iets afgesproken?”. Haar antwoord was even zwijgzaam als duidelijk, ze zette zich met haar achterwerk op de papieren op zijn bureau en keek hem recht aan.

“Nee, we hebben niks afgesproken”  zei ze en opende langzaam de knopen van haar jas.

Ze zag dat hem de bedoeling van haar bezoek langzaam duidelijk werd. “ Dit meen je niet”  zei hij met een haastige blik naar de deur. Ze boog zich naar hem toe en stak haar tong in zijn mond. Een goed begin dacht ze bij zichzelf. Zijn reactie liet niet lang op zich wachten. Hij legde zijn hand op haar dij en liet ‘m naar boven glijden. Een lichte kreun ontsnapte hem toen hij opmerkte dat ze echt helemaal naakt was. Hij keek op, duwde haar jas verder opzij en keek naar haar. Nam in elke hand een borst en liet zijn duimen over haar tepels cirkelen. Hij kuste haar knieën en duwde ze langzaam uit elkaar tot ze voor hem zat met gespreide benen en hij regelrecht in haar kutje keek. Met een vinger vooruit schoof hij zijn hand daar naar toe en zonder aarzelen duwde hij zijn vinger bij haar naar binnen. Dat ging moeiteloos, ze was nat van de spanning en opwinding. In de gang hoorde ze een deur dichtslaan maar hun ogen lieten elkaar niet los. Ook niet toen hij een tweede vinger in haar duwde en begon te bewegen. Ze gooide haar hoofd in haar nek en duwde haar borsten naar voren. Haar tepels waren hard, stijf en gevoeliger dan ooit, zijn tong omcirkelde deze harde knoppen. Ze voelde de aanraking tot in haar clit, haar schaamlippen zwollen verder op.

De opmerking “ Ja, jij ook een fijn weekend” zo ongeveer naast de deur van het kantoor van haar man deed haar opschrikken. Onmiddellijk stond ze op en verstopte zich onder zijn bureau. Ze kon een giechel nauwelijks onderdrukken, dit was net een film, de deur ging nog echt open ook! Ze werd verder naar achteren geduwd door de knieën van haar man die met zijn stoel naar voren schoof om haar beter te verbergen. Er werd een vraag gesteld al had ze geen idee waar het over ging. Haar gedachten waren bij de aanzienlijke bobbel in de broek van haar man, vlak voor haar mond. Haar hand reikte naar voren en vond zijn gulp. Langzaam trok ze de rits naar beneden zodat haar hand er in paste. Het gemurmel boven haar ging door. Aan de onrustige bewegingen van haar man merkte ze dat hij zich ongemakkelijk voelde. Nu wordt je te grazen genomen lieverd, dacht ze bij zichzelf terwijl ze zijn harde geslacht uit zijn broek haalde zodat ze haar vochtige lippen heerlijk om zijn harde eikel kon sluiten.

Na het dichtslaan van de deur gleed zijn stoel met een vaart naar achteren. “Gek”,  riep hij uit, gelijk gevolgd door een diepe zucht. Ze had eindelijk meer ruimte en zat nu op haar knieën tussen zijn benen in. Met haar ene hand masseerde ze zacht zijn ballen, haar andere maakte langzame bewegingen van boven naar beneden terwijl ze zijn stijve zo ver mogelijk in haar mond nam. Haar tong bewoog om hem heen en ze zoog zachtjes. Woest trok hij haar op en zette haar op zijn bureaublad, bovenop de maand oktober.

“Dit kun je niet zomaar ongestraft doen”  zei hij, iets te luid. Zijn broek was op zijn enkels gezakt. “Hier, zit en doe je benen wijd, ik wil je kut zien”. Ze glimlachte tevreden, als hij dit soort taal uitsloeg was hij echt geil, precies waar ze voor gekomen was.

Ze leunde iets naar achteren en zette haar voeten op de leuningen van haar stoel. Langzaam spreidde ze haar benen opnieuw voor hem. Haar vingers gleden langs haar schaamlippen, over haar clit. Uitnodigender kon ze niet zijn. Hij boog voorover en likte met zijn tong daar waar haar vingers een moment eerder naar boven gegleden waren. Toen zijn tong haar meest gevoelige knopje vond en zijn vingers in en uit haar bewogen werd duidelijk hoe geil ze zelf was. De  reis, de ontdekking van haar naaktheid en onverwacht bezoek van een collega hadden de spanning aardig opgevoerd. De gladheid en warmte van zijn tong die cirkeltjes maakte rondom haar clitoris brachten haar steeds dichter bij een hoogtepunt . De manier waarop zijn vingers in en uit haar kut gleden maakte het onvermijdelijk; ze kwam, en hoe. Met twee handen greep ze zijn haar en duwde zijn gezicht nog dichter naar zich toe. Haar gekreun ging over in een gil, een ingehouden zucht en toen, langzaam, de ontspanning. Maar klaar was ze geenszins. Ze schoof naar het randje van zijn bureau en legde haar handen om zijn billen. Met de ruk die ze gaf lag zijn kloppende geslacht tegen haar nog heerlijk natte, warme en gezwollen lippen.  Het korte, verwachtingsvolle moment voor hij toestootte en bezit van haar nam was als stilte voor de storm. Het moment was kort, haar opmerking “ik wil je nu” was meer dan hij nodig had. Met opwinding en kracht kwam hij in haar. Haar warme vrouwelijkheid omsloot hem helemaal, hij stootte en stootte. De ontlading kwam bijna als een opluchting. Sidderend spoot hij zijn zaad in haar.

Samen lagen ze bij te komen op zijn bureau. Zijn hoofd op haar buik. Zij dwars over alle papieren en zelfs zijn toetsenbord heen. Het beeldscherm liet onmogelijke, fantasievolle woorden zien.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen