Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik vond het moedig dat ze mee was gegaan. Sanne was assistent op de afdeling geweest, net een maandje ergens anders begonnen. Het ging om een vervelende man die een klacht had ingediend, die niet wilde inzien dat zijn vrouw zieker was dan hij wilde aannemen, en vond dat wij haar niet voldoende goed behandeld hadden. Voor Sanne was dat bijzonder sneu, want zij was niet alleen een goede jonge dokter maar ook iemand die juist veel tijd aan de mensen besteedde om alles zo goed mogelijk uit te leggen. Omdat zij intussen al ergens anders werkte hoefde ze niet eens perse te komen op het gesprek maar ik had er wel op aangedrongen; nu kon ze met relatieve bescherming van ons dit aangaan later staat ze er misschien een keer alleen voor.

Ik vond het trouwens ook wel leuk haar nog een keer terug te zien, het was niet alleen een leuke lieve meid maar ze zag er ook nog eens heel goed uit.

Zoals verwacht was de man niet tevreden te stellen, Ook niet na uitgebreide uitleg van ons, en ook niet toen de voorzitter van de klachtencommissie toch ook suggereerde dat we blijkbaar toch hadden gedaan wat mogelijk was. Sanne deed haar verhaal heel goed, maar ik zag wel dat ze er moeite mee had. Toen ik even mijn hand op haar bovenbeen legde om haar te steunen klemde ze die stevig vast en liet hem pas later los. Bij dat vastklemmen trok ze mijn hand overigens zo naar haar toe dat die bijna in haar kruis lag, als ik mijn vingers had uitgestrekt had ik haar daar kunnen aanraken. Ik dwong mezelf niet na te denken wat daar letterlijk onder handbereik van mij lag, dat kon toch niet gezien de omstandigheden. Sanne keek strak voor zich uit maar hield mijn hand toch een hele tijd op dezelfde plek vast.

Na afloop van het gesprek stelde ik voor om nog even samen na te praten. Mijn collega excuseerde zich, die moest weg maar Sanne zei “dat is goed”. Ze was stil en wat teruggetrokken, leek toch nog wel onder de indruk van het vervelende gesprek. Eenmaal in mijn kamer leek ze tegen het huilen aan te zitten. Zonder woorden deed ik mijn armen open en kwam ze tegen mij aanleunen, haar hoofd tegen mijn schouder. Zo stonden we een tijdje, het voelde goed en vertrouwd. Anderzijds kwam bij mij toch ook wel een ander gevoel: je bent een man tenslotte en een leuke jongere mooie vrouw die tegen je aanleunt doet wel wat met je lichaam. Ik probeerde mij daar tegen te verzetten, wilde geen misbruik maken van deze situatie.

“Doe de deur maar even dicht,” zei Sanne.
Daar had ze wel gelijk in, want los van wat ik wilde of dacht zou een ieder die dit tafereeltje zag onmiddellijk een heel bepaalde conclusie denken. En het was wel inmiddels ‘s avonds en stil in het ziekenhuis, maar de assistentenkamer was wat verder op de gang en die zochten nog wel eens een supervisor op voor advies.

Toen ik mij omgedraaid had na het sluiten van de deur stond Sanne nog steeds voor mijn bureau, waar ik net half op zat/tegenaan hing. Ze keek me niet aan, hoofd iets afgewend naar beneden naar het bureau. Blijkbaar was het de bedoeling dat ik die plek weer innam. Alleen had ze snel haar jasje uitgedaan en haar schoenen uitgeschopt. Ik ging dus maar inderdaad weer op het bureau zitten en ze kwam weer tegen mij aan staan. Deze keer echter was het wel heel anders. Ze stak haar armen onder mijn jasje. Het gevolg was dat ze dus helemaal tegen mij aan stond gedrukt. Bijna dezelfde houding als nog maar een minuutje eerder maar een verschil qua gevoel als dag en nacht! Haar borsten drukten tegen mij aan, nu alleen nog maar gescheiden door twee dunne laagjes stof en een BH, en ik meende twee tepels te kunnen voelen daar doorheen die als twee harde puntjes in mijn borstkas drukten. En omdat ze nu zonder schoenen iets lager stond drukte haar kruis precies tegen mijn lul aan. Nu was er geen houden aan, de spanning vloog door mijn lichaam. Eigenlijk pas voor het eerst keek ze me op dat moment toen recht in de ogen aan en zei de magische woorden “nu mag het wél”.

Ik begreep haar klemtoon, ik was haar ”baas” niet meer nu ze ergens anders werkte. Toen was mijn twijfel weg en gaf ik toe aan mijn verlangen. En duidelijk ook het hare, want zij nam het initiatief. Ze bracht haar lippen omhoog naar de mijne en begon te zoenen, eerst nog rustig maar steeds heftiger streden onze tongen wie de andere het best kon omvatten. Ze drukte zich ook steeds steviger tegen mij aan, waarbij haar volle grote borsten tegen mijn borstkas geplet werden en ze haar kruis duidelijk op en neer tegen mijn lul wreef.

Intussen had ik mijn handen op haar billen gelegd, waarbij ik haar rokje mee omhoog geschoven had. Heerlijke blote billen had ik toen onder mijn handen, verrukkelijk zacht en glad aanvoelend met alleen een stringetje ertussen. Mijn andere hand bracht ik even later omhoog, onder haar blouse over haar rug naar de BH die ik met een handig beweginkje losmaakte. Ze draaide en kronkelde ondertussen zo met haar kruis tegen mijn lul dat die inmiddels stijf omhoog stond, al boven mijn broekriem uit. Zij stak haar hand tussen ons in en masseerde hem nog verder tot bijna pijnlijk hard werd. Even verbrak ze het contact, stapte iets terug. Verhit keken we elkaar in de ogen en toen werd het bijna een race wie het snelst de ander kon ontkleden. Zij gooide mijn jasje van mij af, maakte mijn overhemd open met een tempo dat ik bang was dat de knoopjes zouden sneuvelen (niet dat me dat echt kon schelen maar het is wel wat moeilijk uit te leggen..). Ze nam niet de tijd die uit te doen dat moest ik toch zelf maar doen want ze rukte bijna mijn riem los maakte mijn broek open en begon mijn lul toen af te trekken.

Ik had mij ook intussen niet onbetuigd gelaten en had haar blouse losgeknoopt en aangezien ik de BH al losgemaakt had kon ik direct haar heerlijke borsten vastpakken, meer dan een handvol elk! Ik boog me voorover en nam even de tijd haar prachtige bruine tepels te bewonderen met de mooie tepelhof eromheen waar ook al allemaal kleine bultjes opgericht leken te staan, voordat ik ze beurtelings in mijn mond nam. Fantastische borsten had ze, nog veel mooier en voller dan dat ik ooit had durven fantaseren met tepels die wel een centimeter groot uitstaken en heerlijk waren om aan te zuigen. Het was blijkbaar ook geheel naar haar genoegen want ze begon vrij luid te kreunen. Even moest ik dit vurige spel onderbreken door een vinger op mijn lippen te leggen, we moesten toch wel proberen dit wat stil te doen om geen onnodige aandacht te trekken. Of dat niet moeilijk was!

We stonden wel een beetje onhandig ondertussen, zij haar hand aan mijn lul, ik voorover gebogen haar borsten aan het zoenen. En ik moest ook wel voorkomen dat ik nu al in haar handen zou klaarkomen, gezien de grote spanning maar ook de heerlijke manier waarop zij mij aftrok.

Daarom draaide ik ons om, met haar billen tegen mijn bureau aan. Snel deed ik mijn schoenen uit, waarop ik ook mijn broek en slip uit kon schoppen. Zij deed even niets, stond met alleen nog een rokje en daaronder een string tegen het bureau, haar handen naast zich om het bureaublad geklemd, haar borsten op en neer deinend door haar snelle ademhaling en een blik in haar ogen die ik niet anders kon omschrijven als vol verwachting naar seks.

Ik pakte haar handen vast om die daar naast haar te houden, en begon haar toen vanuit haar hals achter haar beide oren langzaam aan naar beneden afzakkend alles te zoenen. Eerst verzette zij zich nog wat tegen deze afhankelijkheid en tempowijziging, maar daarna genoot ze toch van het opnieuw verwennen van haar heerlijke borsten, nu rustiger die heerlijke curve eronder likkend en er omheen en langzaam cirkelend naar haar tepels toe. Maar toen ik die met kleine kusjes eerst alleen nog maar op de mooie bruine tepelhof rondom haar tepel zoende werd ze toch weer onrustig en ongeduldig. Ik plaagde haar nog wat langer door er eerst alleen maar tegenaan te blazen maar nam ze toen vol in mijn mond, waarbij ik af en toe zoveel mogelijk van haar borst mee naar binnen zoog en de tepel tegen mijn gehemelte aan liet schuren. Sanne kreunde van genot.

Ik kon eigenlijk geen genoeg van haar lekkere borsten krijgen maar wilde toch ook wel verder, en zo zakte ik langzaam af kleine zoentjes gevend over haar mooie buikje naar haar navel die ik ook even lekker uitlikte. Ik had haar handen ondertussen losgelaten en die kroelden door mijn haren heen, drukten mijn hoofd tegen haar lichaam maar ze duwde mij ook toch duidelijk verder naar beneden. Daar gaf ik natuurlijk graag gehoor aan. Ik sloeg haar rokje over en begon net boven haar knieën haar benen te zoenen, vooral aan de heerlijk zachte binnenkant. Via mijn handen die ik op haar borsten had gelaten voelde ik haar huiveren toen ik steeds hogerop ging, onder haar rokje naar de mooie kleine zwarte string, en vooral wat zich daaronder verstopte. Dat was overigens al niet helemaal meer zo, want haar buitenste schaamlip stak er aan één kant al duidelijk onderuit, rood en glimmend. Ik vermeed die nog zo lang mogelijk, draaide erom heen van de ene zachte binnenkant naar de andere en weer terug totdat zij mij echt een klap op mijn hoofd gaf.

“Plaag met niet zo”!

Ik luisterde natuurlijk braaf, stopte en ging even staan. Zij lichtte haar billen van het bureau af en ik trok haar rokje en string in één beweging naar beneden. Zij ging daarop liggen op het bureau, precies wat ik ook zo graag wilde, trok de knieën omhoog en bood mij zo haar kut in volle glorie aan. Die kon ik toen dan ook ongehinderd aflikken, van onder naar boven links en rechts en ook omhoog naar haar clit die als een klein hard knopje erboven uitstak. Ik begon er ook met mijn vinger wat bij te friemelen. Eerst licht kriebelend door het pleine plukje haar wat ze erboven had laten staan, dan afzakkend met haar vinger tot aan haar glibberige poepgaatje. Maar toen ik daar even mee bezig was en ik hem onder mijn tong waarmee ik nog steeds haar clit aan het verwennen was, naar binnen wilde steken hield ze me tegen en duwde mijn hoofd weg.

“Ik wil nog niet klaar komen, ik wil je lul in me voelen kom in me”.

“Kan dat wel dan?” vroeg ik nog in een klein moment van helderheid. Ik kan wel genoeg fantasieën hebben maar ik heb echt geen condooms in mijn bureau liggen.

“Ja ik ben aan de pil”.

“Kijk ernaar, kijk hoe mijn lul bij jou naar binnen gaat”.

Ze trok zich aan haar knieën op en keek samen met mij hoe ik langzaam met mijn lul haar schaamlippen open duwde. Alhoewel ik barstte van de spanning wilde ik het zo lang mogelijk rekken, en schoof hem centimeter voor centimeter naar binnen. Haar kut leek te gloeien als een bakoven, en voelde heerlijk strak maar ook nat en glad. Toen ik helemaal in haar zat draaide ze haar blik weg van dat wonderschone beeld naar mijn ogen toe, trok me naar haar toe en op zich, onze lippen verzegeld in een lange zoen, haar borsten tegen mijn borstkas aan geplet. Het zal maar even zijn geweest maar voelde bijna oneindig zoals we zo lagen, en vooral heerlijk.

Ik ging daarna weer iets rechter op staan en begon langzaam in haar heen en weer te bewegen. Bijna er helemaal uit, korte stukjes naar binnen en dan weer diep helemaal in haar. Ik nam haar benen van haar over om het voor haar ook wat gemakkelijker te maken, legde die tegen mijn borst en schouderkas aan en zo ging ik haar een tijdje haar rustig maar gestaag neuken. Zij lag rustig achterover op het bureau dit te ondergaan. Eerst keek ze me glimlachend aan met een heerlijke blik, allengs begon ze wat waziger te kijken en sneller te ademen. Af en toe deed ik haar benen strak tegen elkaar aan, wat weer een wat andere spanning gaf en dan weer wat wijder uiteen zodat ik dieper kon komen maar ook ook kon zien hoe zij lag te genieten. Minuten hielden we het zo vol terwijl de spanning zich steeds verder opbouwde. Mijn lul voelde steeds dikker aan en het was net alsof mijn ballen al volliepen met sperma. Ik wist als ik dit nog even kon uitstellen dat het klaarkomen extra lekker werd, maar ook dat het moeite kostte dit nog veel langer zo vol te houden.

“Wil je ook komen?”

Ze knikte ja.

“Pak dan je benen weer vast”.

Ze begreep wat ik wilde, nam haar benen van mijn schouders en trok met haar handen in de knieholte haar benen nu zo ver omhoog met de knieën bijna naast haar borsten dat ze helemaal gespreid voor me lag. Ik steunde met mijn handen naast haar, moest wel wat lastig bijna op mijn tenen staan maar kon zo wel dieper dan ooit in haar doorstoten. Mijn lul voelde aan alsof hij in brand stond, ik wist dat ik dit niet lang meer ging volhouden. Aan weinig geluid maken dacht ik al helemaal niet meer, ik stootte en stootte door. Zij kreunde ook steeds harder bij elke stoot, grimaste “ik ben er ook bijna”.

Ik bleef op één hand steunen om met de andere rondom het glibberige gebied van mijn lul in haar kut te komen. Toen ik bij haar anus rondglibberde in al dat vocht en hem een stukje naar binnen stak werd het haar teveel en kwam ze klaar. En hoe! Ze kreunde langgerekt, het vocht stroomde langs mijn benen en haar schede schroefde zich om mijn lul alsof ze hem afkneep. Daarmee hield ik ook niet meer en diep vanuit mijn ballen spoot ik haar vol, keer op keer.

Uitgeput zakte ik op haar neer, beide nahijgend. Ze sloeg haar armen en haar benen om mij heen en ondanks dat het op een bureau was lagen we toch even lekker zo.

Tot mijn verrassing was mijn lul nog niet verslapt, dat merkte zij ook en toen ze heel lichtjes met haar bekken begon te schommelend werd hij weer bijna helemaal stijf.

“Kun je nog een keer?”

”Niet echt denk ik maar het is wel lekker”.

“Normaal ik ook niet zo snel maar ga door, het voelt zo lekker”.

En tot verrassing van ons beide kwamen we allebei toch nog eens, wel lichter, zij eerst ik daarna. Niet dat er veel meer uitkwam, dat kruit was natuurlijk al verschoten maar juist omdat mijn lul nog supergevoelig was van het heftige klaarkomen net waren kleine bewegingen genoeg.

We keken elkaar aan en begonnen tegelijk te grijzen over hoe we erbij lagen. Zij nog steeds op haar rug op het bureau, één been afhangend het andere hield ik vast, ik nog steeds in haar en over haar heen hangend steunend om mijn andere arm. Twee verhitte rode koppen, en het zweet wat net nog over onze lichamen gutste begon langzaam op te drogen. Om maar niet te spreken van de plakkerigheid in ons kruis; toen ik eindelijk uit haar ging was het net alsof we vastgeplakt zaten daar.

“Ik hoop maar dat niemand ons gehoord heeft”. Geschrokken sloeg zij haar hand voor haar mond, daar had ze niet meer aan gedacht. Maar daarna haalde ze haar schouders op. “Nu toch niets meer aan te doen. En anders hoop ik maar dat ze mee genoten hebben”.

“Sanne het was één van de heerlijkste vrijpartijen die ik ooit heb gehad”.

Dat vond zij ook. Glimlachend moest zij bekennen dat ze er wel een beetje op gehoopt had. Ze had al vaak over mij gefantaseerd – wederzijds dus! – maar wilde niets zolang ze nog hier onder mij werkte. Maar het beetpakken van mijn hand in haar kruis was wel degelijk dus al een beetje voorspel geweest bekende ze.

“Maar Sanne het moet hier wel bij blijven”.

Ik ben getrouwd, dat er een keer iets spontaan gebeurt kan ik voor mijzelf nog wel goedpraten maar bewust iets in standhouden is een ander verhaal. Ook zij woont samen, en had dezelfde mening. Maar bij het afscheid – wat toch wel lang nog duurde omdat we vonden dat we elkaar moesten aankleden waarbij toch nog natuurlijk van alles even onderzocht en gekust moest worden – fluisterde zij wel in mijn oor “maar echt beloven dat ik nooit eens uitzoek wanneer je dienst heb en dan nog eens langskom doe ik toch maar niet”.

Ach, fantaseren mag altijd, al was deze vrijpartij al beter dan ik ooit had durven dromen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen