Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Eerder verscheen over striptent The Sawmill:
Barfight
The Sawmill
Ladies Night

There is something about Ronnie

Het beloofde weer een top avond te worden in The Sawmill. Voorjaar, eind van de maand en het was een warm weekend. Alle ingrediënten waar je met een stripclub goede zaken mee kan doen. De eigenaressen hadden dan ook hun volledige lijst aan personeel opgeroepen om te zorgen dat het geld maximaal zou rollen. De zon was net onder gegaan achter de dijk en de omliggende weilanden waren in een warme gloed. Binnen was het warm, zeker in de kleedkamer die vol was met een bont gezelschap van mooie meiden en één enkele jongeman.

De meeste meiden waren net pas binnen en zaten samen de vakantiefoto’s van een van hen op een tablet te bewonderen. Ze droegen nog hun dagelijkse, onopvallende kleren en de scene zou ook in een studentenhuis kunnen spelen. Twee van hen zaten apart en bekeken de handarbeid van Ronnie. Zij hadden de eerste beurt en in hun act trokken ze elkaar letterlijk de kleren van het lijf. Uiteraard was alle kleding met velcron in elkaar gezet zodat het met een stevige ruk loskwam maar tijdens hun repetitie van een paar uur terug was er iets misgegaan en de bloes van een van hen was langs het klittenband kapot gescheurd. Hier kwam Ronnie van pas.

Stel je voor, je bent twintig en man. De hormonen gieren op volle kracht door je lijf en je zit in een kamer vol mooie meiden die zich schaamteloos uitkleden, omkleden, verkleden of gewoon naakt en bezweet binnen komen lopen na een act uitgevoerd te hebben. Dat is niet het moment om rustig op de bank te zitten en met naald en draad een geprepareerd kledingstuk weer in zijn fatsoen te brengen. Voor de meeste mannen zou het een onmogelijke opgave zijn maar Ronnie was anders. Als je puur op zijn uiterlijk af moest gaan zou je kunnen zeggen dat hij knap was, van het niveau fotomodel en hij had ook wel eens overwegen daar zijn geld mee te gaan verdienen, ware het niet dat zijn moeder het hem uit zijn hoofd gepraat had en ja, zijn moeder, dat was iemand waar je maar beter naar luisterde. René was samen met haar vriendin de eigenaresse van The Sawmill en stond normaal gesproken achter de bar. Haar vriendin die onder de bijnaam Vlechtje door het leven ging zorgde voor de acts en speelde zelf gangmaker. Deze had in een vroeger leven als model gewerkt en dat was haar niet goed bekomen. Onder de hoede van René had ze een nieuw leven opgebouwd en nu waren ze samen een succesvol team.

Ronnie woonde bij zijn moeder in het voorhuis van deze voormalige boerderij en was zo de laatste jaren gewoon geworden tussen vrouwen op te groeien. Natuurlijk had hij zijn seksualiteit leren ontdekken terwijl hij stiekem de zaal in gluurde of gewoon in de kleedkamer zat. Naakte vrouwen waren voor hem al heel lang niets bijzonders meer. Nu, op zijn twintigste zou je kunnen zeggen dat hij lichamelijk op zijn top was. Slank maar niet mager en met een afgetraind lijf dat hem schijnbaar was aan komen waaien want sport was niets voor hem. Ronnie had eigenlijk maar één passie en dat was niet zijn motor. Hij had zijn motorrijbewijs gehaald om bij zijn vader er bij te kunnen horen maar sinds zijn moeder die band vrijwel onmogelijk gemaakt had gebruikte hij zijn motorfiets vooral om naar zijn opleiding te reizen. Ronnie reed elke dag door de drukte naar Rotterdam om er te leren naaien op het hoogste niveau. Kleren waren zijn lust en zijn leven en hij was er goed in. Zo zat hij nu in een zelfgesneden spijkerbroek met opgestikte zakken van een contrasterende stof en zijn even perfect passende overhemd was gebroken wit met kleine roze bloemetjes. Zijn kapsel was modieus en zijn kin ongeschoren al was van veel baardgroei absoluut geen sprake. Hij zat onderuit op de bank met het shirt over zijn benen uitgespreid terwijl hij vlot de scheur langs het velcron dichtnaaide met kleine, regelmatige steekjes.

Toen het klaar was gooide hij het Janine toe die het staand opving en vervolgens in haar lingerie op schoot kwam zitten bij Ronnie terwijl ze het shirt aantrok. Haar borsten waren weliswaar verpakt in een fraai stukje lingerie maar ze liet ze opzichtig vlak voor zijn hoofd even lekker schudden terwijl ze haar schouders naar achteren trok. Ronnie keek Janine in de ogen en lachte. “Alles nog steeds in orde thuis?”
“Helemaal geweldig.” Janine had al weer een jaartje geleden een klant aan de haak geslagen waar ze nu een relatie mee had. Ze stond weer op en sloot de velcron sluitingen. Het shirt zat zo strak dat haar borsten bijna uit het shirt gedrukt werden. Ze draaide zich voor een van de vele spiegels rond en bedankte Ronnie. De zorg voor alle kleding was een zaak van de danseressen zelf en Ronnie accepteerde de tien euro die Janine haar overhandigde dan ook zakelijk. Ook een student heeft geld nodig. Janine ging de opening act doen met het nieuwe meisje dat wat verbaasd toekeek hoe Ronnie en Janine met elkaar omgingen. Nadat Janine weer bij haar tegenspeelster was aangeschoven kon die haar nieuwsgierigheid toch niet bedwingen.

“Wat is er met die gozer?” vroeg de jonge Tanja. Ze sprak met een klein Oost-Europees accent en verraadde haar afkomst niet echt hoewel haar Nederlands verrassend foutloos was. Ze was van dezelfde leeftijd als Ronnie en had al belangstellend zijn kant op zitten kijken maar kreeg geen reactie anders dan een beleefd knikje.
“Dat is Ronnie. Hij is reuzenhandig met naald en draad. Als je snel iets gerepareerd wilt hebben moet je bij hem zijn. Hij studeert er voor.”
Op dat moment kwam Vlechtje binnen die haar cowboyoutfit aantrok en daarna de aandacht vroeg. Iedereen zweeg onmiddellijk en schaarde zich om de vrouw met de lange vlecht. “We hebben een paar stille weken gehad maar het beloofd vanavond een topavond te worden. Er zijn vier vrijgezellenfeesten dus dit is de kans om de hele maand goed te maken. Want niet vergeten he, we houden van onze klanten maar nog meer van hun geld.” Ze keek Tanja aan. “Het is je eerste optreden hier. Doe gewoon mee met Janine. Je zult zien dat het niet zo ingewikkeld is.” Ze keek de rest weer aan en sprak haar laatste woorden: “Succes allemaal” Vervolgens gespte ze het holster om dat aan een haak hing en liep de kamer uit.

Tanja liep achter Janine aan richting het podium waar ze achter het gordijn bleven staan op de afgesproken plek. Janine rustig en redelijk ontspannen, Tanja zo strak als een springveer. Uiteindelijk kon de laatste van de zenuwen haar nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. “Is Ronnie een homo?”
“Weet ik niet zeker, volgens …” Haar stem kwam niet meer over de muziek de muziek heen die aanzwol en dus boog ze zich naar haar nieuwe collegaatje toe waarna ze nog even konden praten waarna ze hoorden hoe René daar nog eens overheen ging om hun aan te kondigen. Het gordijn ging open en de act kon beginnen. Het was simpele mime waarbij ze elkaar met gebaren kleineerden en die uitliep op een achtervolging waarbij achtervolger en achtervolgde soepel van rol wisselden tussen de palen op het podium. Onderwijl trokken ze elkaar keurig getimed de kleren van het lijf tot ze uiteindelijk nog slechts gekleed in een stringetje vrede sloten en vervolgens alle vijf-eurobiljetten en flarden van kledingstukken van het podium visten. Op het laatst zag Tanja nog hoe Ronnie bij de muziek stond te babbelen met de dj. Zonde dacht ze. Zo’n mooie jongen. Waar zij vandaan kwam had je zulke mannen niet. Maar goed, hier hadden ze dan ook geen vrouwen zoals zij. Stoer stapte ze de kleedkamer weer in en verwachtte eigenlijk een applaus van haar collegaatjes maar die waren allemaal druk. Alleen Janine keek haar aan vertelde haar waar ze het geld moest laten. Braaf stortte ze alles in de emmer en ging op een krukje zitten. Ze wilde even afkoelen voor ze haar trainingspak aantrok. Ze keek goedkeurend rond. Dit was wel een plek waar ze langer zou willen blijven. René had gelijk. Het salaris was niet verkeerd en die fooienpot was enorm. Die vrouwen hadden het goed aangepakt.

Ronnie kwam binnen en liep de kleedkamer door om gelijk aan de andere kant een deur door te verdwijnen. “Die Ronnie, hoe komt het dat jullie allemaal zo’n mooie jongen negeren?” Ze probeerde opnieuw aanspraak te krijgen maar wederom werd ze straal genegeerd. Ze deed nog een laatste voorzet: “Is hij een homo of zo?” Wederom reageerde er niemand en Tanja gaf het op. Ze begon af te koelen en trok haar joggingpak aan. Vervolgens pakte ze een oud tijdschrift en ging op de bank zitten lezen tot het haar beurt weer was. Tussen verschillende vrouwen onderling gingen veelbetekenende blikken

Tanja moest nog een keer solo en tenslotte trad ze tegen drie uur op in de grote finale. Daarna was het dringen voor de douche terwijl het in de zaal stil werd. Uiteindelijk kwam al het personeel samen en werd er gegeten en een biertje gedronken terwijl de emmer door Vlechtje werd omgekeerd op tafel en het geld geteld waar iedereen was. Tanja zag hoe de stapels biljetten van vijf euro groeiden en ook stapeltjes van tien en twintig euro zich vormden. Dit ging om veel geld. De barman was ondertussen bezig met alle munten en dat was ook een zware emmer. Geboeid keek Tanja toe hoe haar stapeltje geld groeide en ze had dan ook niet door dat Ronnie op de vrije stoel naast haar was komen zitten.
“Viel het mee?” vroeg hij haar.
Ze kon weinig anders uitbrengen dan “wat?”
“Hier te dansen natuurlijk.”
Ze voelde zich een dom eendje en kleurde. “Ach ja, natuurlijk. Ja hoor. Het was wat druk en zo maar er valt prima op te treden hier.” Ze zag dat het stapeltje bankbiljetten de tweehonderd euro al gepasseerd was. “Ik begrijp dat ik bij jou moet zijn als ik wat te naaien heb.”
“Klopt helemaal. Heb je iets kapot dan?” vroeg Ronnie belangstellend. Vlechtje was klaar met delen en iedereen stak het geld bij zich, zo ook Tanja die de biljetten in haar broekzak schoof en haar tas pakte. “Het is maar klein.” Ze liet zien dat de knoop van haar jeans ontbrak.
“Loop maar even mee.” Ronnie stond op en liep terug naar de kleedkamer en door naar het woongedeelte.
Iedereen om de tafel volgde de twee die de zaal verlieten waarna er een klein tumult uitbrak.

Uiteindelijk kwamen Tanja en Ronnie op de grote zolderkamer die opvallend mooi ingericht was. Een duur Zweeds bed in de hoek en een paar fraaie abstracte schilderijen waren niet direct wat je verwachtte bij een student. Voorts was er een heel lange tafel met daarop twee verschillende naaimachines en een lange stelling tegen de muur die vol lag met allerlei stoffen.
“Trek die broek maar uit. “ Gehoorzaam ging Tanja zitten en maakte haar sportschoenen los waarna ze de strakke jeans zorgvuldig afstroopte. Ze maakte er een klein showtje van en Ronnie keek met een professionele blik toe hoe ze langzaam steeds meer naakte huid toonde.
“Je bent goed”, zei Ronnie toen ze hem uiteindelijk de broek overhandigde. “Als je iets drinken wilt, er staat genoeg in de koelkast.” Hij wees met zijn vrije hand naar de kleine keuken in de hoek waar ook een half open badkamer gebouwd was. “Die knoop is uitgescheurd. Ik zal de stof eerst moeten repareren.” Tanja ging tegenover hem zitten en keek geboeid toe hoe Ronnie vaardig de scheur dichtnaaide. Ze sprak niet veel en was verbaasd hoe hij uiteindelijk met een forse hamer de nieuwe knoop vastnagelde. Ronnie droeg een strak t-shirt dat zijn slanke lichaam accentueerde en zijn spijkerbroek zat even gegoten. Tanja constateerde dan ook met plezier dat er een flinke zwelling in zijn kruis zat en besloot hem wat verder te plagen. “Het is een warme nacht.” Alsof dat genoeg aanleiding was knoopte ze haar bloes open. Ze droeg een mooie donkere beha met veel kant die haar borsten perfect omsloten en accentueerden zonder te overdrijven. Ronnie keek naar haar borsten. “Welk merk is dat?” Tanja bloosde licht.
“Ik weet het niet. Ze draaide haar rug naar hem toe. “Kijk maar even.” Ronnie draaide de stof van haar rugsluiting om maar zag geen merk. Zonder er verder een woord aan vuil te maken haakte hij haar beha los en vond uiteindelijk het merkje. “McCartney, mooi hoor. Duur?” Tanja liet de beha van haar schouders glijden en draaide zich om. “Mooie spullen moet je serieus verpakken, nietwaar.” De toon in haar stem was niet te missen.
“Ze zijn prachtig.” Ronnie wist hoe gevoelig de meeste vrouwen over hun borsten zijn. Hij had ze al gezien toen ze moest optreden maar hij bracht het met de overtuiging alsof het een grote verrassing was. Ze waren niet bijzonder groot maar mooi vol en met een klein tepelhof. Het paste perfect bij haar slanke maar gespierde lichaam.

Ze keken elkaar in de ogen en in die anderhalve seconde was het voor elkaar duidelijk. Geen valse schroom of tijdverlies. Ronnie stapte op Tanja af en nam haar in zijn armen. Beiden lieten er geen gras over groeien en de zes meter naar het bed was bezaaid met de laatste kleding die ze nog droegen waarna hij haar op bed legde en tussen haar benen knielde. Ze rook fris en zijn eerste kus belandde op haar buik, net boven het kleine streepje korte haartjes dat ze had laten staan. “Oh fuck ja, hier heb ik zin in!” sprak Tanja en drukte zijn hoofd verder omlaag. Lenig als ze was spreidde ze haar benen maximaal waardoor haar kleine spleetje zich opende. Ronnie sloot zijn mond om haar kutje en kuste. De diepe zucht van Tanja sprak boekdelen en aangemoedigd liet hij zijn tong dwalen tussen haar lipjes. Er was van terughoudendheid geen sprake en ze drukte haar bekken omhoog waarna hij vol energie zijn tong liet flitsen over haar klit. De kreet was luid en de reactie was heftig want Tanja kwam klaar terwijl haar lichaam verstrakte. Ron kroop naast haar terwijl zij weer op aarde landde en voor een moment lagen ze stil naast elkaar.

“Dat was heel snel.” Het was Ronnie die als eerste sprak.
“Ja, lekker he? Maar ik kom vaker hoor. Zal ik je pijpen?”
“Ik zal je niet tegenhouden.” Het waren eigenlijk al overbodige woorden want Tanja was al half op Ronnies buik gaan liggen en had haar handen om zijn mooie, harde pik heen. Terwijl ze voorzichtig de voorhuid op en neer bewoog liet ze een druppel speeksel op de paarse eikel vallen waarna alles vochtiger werd en ze eenvoudiger kon masseren. Pas toen ze soepel de hele eikel vrij kon maken kuste ze zijn eikel en hapte daarna met strakke lippen zijn pik op. Ze hoorde zijn tevreden grom en voelde zijn reactie. Ze genoot . Het was een intieme versie van haar optreden op de bühne voor haar. Daar zag ze iedereen genieten en plezier hebben om haar en hier gaf ze het heel precies en gedoseerd aan haar partner van dit ogenblik. Ze nam rustig de tijd om haar mond aan de lange schacht te laten wennen en bewoog haar hoofd stukje bij beetje verder heen en weer. Ronnie begon feller te kreunen en ze maakte even haar mond leeg.
“Je waarschuwt me wel he? Ik wil niet dat je in mijn mond komt.” Ronnies antwoord was niet helder maar duidelijk genoeg voor haar om vast te stellen dat hij het begrepen had. Met haar handen streelde ze over de harde spieren van zijn getrainde lichaam en nam de glanzende pik weer in haar mond waarna ze zuigend verder ging. Het duurde niet lang of ze voelde een tik op haar schouder en een vage kreet die haar vertelde dat Ronnie ook zo ver was. Ze omvatte de schacht weer en trok hem met een hand af terwijl ze met haar andere hand zijn ballen masseerde. De stralen warm zaad kwamen dik en traag en verspreiden zich over haar handen, zijn pik en zijn kort getrimde schaamhaar. Ze verminderde de druk en vertraagde maar stopte pas na het laatste druppeltje waarna ze zich omdraaide en in het gelukzalige gezicht van Ronnie keek. Ze legde haar hoofd op zin buik en sloot haar ogen, vermoeid en voldaan. Ook Ronnie bleef zo liggen en spoedig vielen ze beiden in slaap bij het gezellige schijnsel van het bedlampje. Pas vele uren later zou Tanja even wakker worden en het dekbed over haar heen trekken, gelijktijdig ook Ronnie toedekkend.

Het was al tegen tienen dat Ronnie als eerste wakker werd en eerste instantie wat verbaasd keek naar Tanja die tegen hem aan gekropen was. Gelijk voelde hij een nieuwe erectie ontstaan maar bleef rustig liggen, genietend van het moment. Hij had trek. Voorzichtig schoof hij een kussen onder Tanjas hoofd en dekte haar toe terwijl hij zelf uit bed glipte en een joggingbroek aanschoot. Dat zijn fiere erectie daardoor niet echt verborgen bleef boeide hem niet. Hij hield wel van een beetje choqueren en hij wist wat er gebeuren ging. Hij liep de trap af om een verdieping lager een ontbijt te gaan maken. Hij had de oven nog niet aangestoken of Vlechtje kwam binnen met dezelfde bedoelingen. Zij was enkel in een boxershort gekleed en deed totaal geen moeite zich voor de zoon van haar vriendin te bedekken.
“Mogguh”
“Mogguh” Ronnies antwoord was een kopie van haar groet.
“Ze is er nog zeker?”
“Yep”
“Verdomme!”
“Veel verloren?”
“Mijn hele fooienpot.”
“Wie nog meer?”
“Bijna iedereen volgens mij. Alleen je moeder natuurlijk niet.”
“Hahaha, het zal je leren vertrouwen te hebben in mijn onovertroffen aantrekkingskracht.”
Vlechtje nam Ronnie scherp op en liet expres haar bleek lang op zijn nog niet verdwenen erectie rusten. “Ik zie het niet.” Het was een oude grap en Ronnie grijnsde breed. Ondertussen was hij doorgegaan met zijn ontbijt en terwijl Vlechtje met twee mokken koffie weer verdween maakte hij een dienblad vol broodjes, koffie en vers sap klaar waarna hij weer naar boven ging en het blad op de grote tafel zette. Daarna trok hij het verduisteringsgordijn op en liet het zonlicht de kamer inkomen. Als laatste ging hij op de rand van het bed zitten en pakte Tanja’s hand vast. Ze opende een oog.

“Goedenmorgen meisje”
“Hey knapperd!” Het klonk beduidend minder flitsend zoals zij het uitsprak dan ze het bedoelde.
“Ontbijt is klaar, heb je ook trek?”
De geur van verse koffie en warm brood had ook bij Tanja een uitwerking en ze stapte gehoorzaam uit bed, deed geen enkele moeite om zich te bedekken en ging aan tafel zitten terwijl Ronnie aan de andere kant plaatsnam. Ze aten zich door het ontbijt heen en pas toen ook de koffie op was keek Tanja hem weer aan terwijl ze met haar voet onder de tafel tussen zijn benen zacht zijn nog immer bestaande erectie aftastte.
“Tijd voor een toetje.” Zonder verder zijn antwoord af te wachten stond ze op, pakte zijn hand en leidde hem terug naar bed. “Heb jij condooms?” Ronnie wees op het nachtkastje waarop Tanja deze open deed en er een uit haalde. Vaardig maakte ze de verpakking open en rolde het dunne rubber om zijn harde pik. “Lijkt me wel handiger.” Zonder verder een antwoord af te wachten ging ze liggen en leidde hem op zich terwijl ze haar benen spreidde. Zonder zich verder in te houden drukte hij zijn eikel tussen haar lipjes met een beetje beweging vond hij zijn weg naar binnen. Tanja sloeg haar armen om hem heen en trok zich aan hem vast terwijl zijn slagen steeds langer werden.

Ronnie mocht deze meid wel. Zonder verder moeilijk te doen genoot ze van de seks puur om de seks. Ze was sterk en lenig maar dat had hij wel verwacht. Paaldansen op dit niveau was pure acrobatiek en dat lukt niet zonder een goede conditie. Hij voelde hoe zij langzaam haar controle verloor en zette nog even aan waarna zij klaarkwam. Hij stopte even en draaide haar toen om. Op haar knieën keek hij tegen haar strak gespierde billen aan en zonder dralen mikte hij zijn eikel lager in haar kut. Ze liet hem zijn gang gaan en Tanja voelde hoe hij met lange slagen haar inwendig stimuleerde en masseerde. Ditmaal raakte hij ook zijn controle kwijt en ze kwamen samen met rauwe kreten, zonder inhouden van een van hen. Toen hij ook weer lag trok hij met een tissue het slappe condoom van zijn pik en mikte het in een klein vuilnisbakje dat hij had staan. Ze bleven nog even samen liggen maar uiteindelijk stond Tanja als eerste op en stapte onder de douche.

“Jij nog plannen voor vandaag?” vroeg Ronnie.
“Ik moet weer werken vanavond.” De zondag was een steeds succesvoller alternatief aan het worden voor vel mensen voor wie de zaterdag te vol was of niet uitkwam. Er kwamen minder groepen maar meer echte liefhebbers die bovendien niet zuinig waren volgens René. Ze wisselden van plek en terwijl Ronnie douchte kleedde Tanja zich aan. Voor hij klaar was verscheen haar gezicht al om de hoek van het muurtje. Ik zie je vast vanavond wel weer maar ik blijf niet, dan weet je dat alvast. Ik ga morgen winkelen met mijn zusje.
“Is goed! Doei!” Ronnie zwaaide kort maar ze was al vertrokken.

Na zich aangekleed te hebben liep Ronnie naar beneden waar hij zijn moeder en Vlechtje aantrof bij hun ontbijt. Hij keek Vlechtje aan die hem een handvol bankbiljetten gaf.
“Is dat alles?”, vroeg hij verontwaardigd.
Vlechtje keen hem lachend aan. Ze was nu aangekleed en duidelijk waren zij en René wat van plan. Mantelpakjes, kousen, make-up, de mooie sieraden. “Wat had je dan gedacht? Alleen je moeder en Janine hebben gewonnen.”
René glimlachte om de doorlopende grappen tussen haar vriendin en haar zoon. “We hebben een high tea in Den Haag met een stel dat mogelijk het concept van The Sawmill wil leasen.”
“Way to go, ma! Jullie gaan nu echt geld verdienen?”
“We gaan eens kijken wat het oplevert. Zorg jij dat de boel aan kant komt?”
“Geen probleem.” De schoonmakers zouden zo komen om de zaal en alle andere ruimtes op te ruimen. Hij hoefde alleen maar een oogje in het zeil te houden en kon verder zijn gang gaan. Hij wenste René en Vlechtje succes en zag ze even later in een mooie oude Jaguar wegrijden. Peinzend stond Ronnie met het geld in zijn handen die hij van Vlechtje had gekregen.

Een aantal kilometers verderop in de stad klonk een signaal van een smartphone dat op een tafel lag. De eigenaresse stond op en pakte de telefoon, las het berichtje en lachte waarna ze het ding weer teruglegde.
“Iets leuks?” vroeg Hugo, haar vriend.
“Mijn nieuwe collegaatje. Ze krijgt geld van me.”
“Kom je nu weer in bed Janine?” Toen drong het woord ‘geld’ pas tot hem door. “Veel geld?” vroeg hij.
“Het is een soort uit de hand gelopen grap. Iedere nieuwe denkt dat Ronnie homo is en we gokken met zijn allen hoe lang het duurt voor zij hem verleid heeft.”
“En jij gokte goed?”
“Laten we het er op houden dat het geen gok was. Daarom krijgt ze geld van mij.” Terwijl ze sprak kroop ze op haar vriend.
“Jij bent slecht!”
Janine schoof stevig over de erectie van hem heen. “En dat niet alleen!”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen