Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Thom werkt op het laboratorium van de gezondheidsinstelling waar ik ook werkzaam ben. We zijn al een tijdje elkaar wat aan het aftasten, af en toe een babbeltje, kopje koffie drinken etc.

Zo gebeurt het dat we elkaar wel heel erg leuk gaan vinden, we raken elkaar wat vaker aan, in zoverre dat het niet meer sociaal wenselijk gedrag te noemen is. Op dit laboratorium werkt hij in de avonden en weekenden regelmatig alleen.  Dus als we samen late diensten hebben of weekenden werken, zijn er ruimtes waren we ongestoord even kunnen kletsen.

We beëindigen sinds kort gesprekken met een ‘vriendschappelijke’ knuffel voor zover dat mogelijk is natuurlijk op ons werk. We zitten steeds vaker op MSN en Hyves en hebben ook wel zo af en toe telefonisch contact. De sfeer is soms luchtig en soms voeren we serieuze gesprekken. Er gaan wel steeds meer dubbelzinnige opmerkingen over en weer, het onderwerp relaties komt ook wat vaker ter sprake. En er bouwt zich absoluut een seksuele spanning tussen ons op.

Op een zaterdagavond hebben we allebei een avonddienst, uiteraard op verschillende afdelingen. Ik ben niet alleen op de afdeling, maar hij wel. Uiteraard kan ik het niet maken om mijn collega lange tijd alleen te laten dus ik ben druk bezig om smoesjes te bedenken waardoor ik zo af en toe even bij hem langs kan voor een snelle knuffel. Ja, zo ver zijn al, er wordt al wat minder gepraat en meer geknuffeld. Gewoon even in zijn armen wegduiken, stevig vast gepakt worden, mmm heerlijk. Hij is een grote sterke vent, normaal postuur, ik ben 1.63 dus ik kan inderdaad lekker tegen hem aankruipen op zulke momenten. Hij ruikt ook zo lekker, het is geen aftershave, maar gewoon hij, zijn lichaamsgeur in combinatie met wasmiddel, deodorant, ik weet niet precies wat het is, maar het maakt niet uit. Zijn geur, die geur windt me enorm op. Om het maar even zo te zeggen, ik word er gewoon bloedgeil van, echt waar. Alleen dat weet hij (nog) niet…

Ondertussen is het bijna etenstijd, dus mijn collega en ik moeten even onze magnetronmaaltijd opwarmen, er is op onze afdeling maar één magnetron, dus ik bied aan om even naar de andere kant van de gang te lopen om op het lab mijn maaltijd op te warmen…. Daar heb ik natuurlijk zo mijn redenen voor , maar dat hoeft zij niet te weten… Zo gezegd zo gedaan, ik zet in het keukentje van het lab even mijn eten in de magnetron en loop naar de ruimte waar Thom druk bezig is met allerlei ingewikkelde uitziende apparatuur. Hij is geconcentreerd bezig en al die apparaten maken nogal wat lawaai, dus hij hoort me niet binnenkomen. Zachtjes loop ik op hem af en besluit de stoute schoenen aan te trekken en hem even in zijn lekkere billen te knijpen. Hij schrikt en draait zich om, ‘oh, ben jij het, zegt hij,  je laat me schrikken, ik had je niet gehoord’. Over het in zijn billen knijpen zegt hij verder niets.

Ik vertel dat ik even mijn eten in de magnetron van het lab heb gezet en dus eventjes een paar minuutjes tijd heb. Als reactie hierop trekt hij mij naar zich toe.
‘Een paar minuutjes he’, zegt hij, ‘dan kan ik je mooi even vasthouden’. 
Ik glimlach en druk me tegen hem aan, ik sla mijn armen om hem heen en leg mijn handen net boven zijn oh zo lekkere billen. Ik slaak een diepe zucht en geniet van het moment. Ik voel hoe hij zijn handen al strelend langzaam verplaatst van mijn rug richting mijn billen.

Ik besluit ook wat brutaler te zijn en gewoon mijn handen maar op zijn billen te leggen. Ik ben gek op lekkere mannenbillen, dat is het eerste waar ik naar kijk bij een man en lekkere billen heeft Thom zeker!

Hij fluistert in mijn oor: ‘jij hebt aan mijn billen gezeten, nu heb ik nog iets tegoed. Nu kan ik eindelijk dat lekkere kontje van jou eens even vastpakken.' 
Ik voel zijn handen mijn billen vastpakken, zijn sterkte vingers kneden mijn vlees, masseren en strelen. Even laat ik me gaan en concentreer me alleen op het voelen, het voelen van zijn handen op mijn billen en daarnaast is er natuurlijk  zijn geur die mijn neus binnendringt, die me helemaal gek maakt, mmmm opwindend.

Dan hoor ik een deur, en ik hoor mijn collega mijn naam roepen, vragend waar ik ben. We komen allebei met schok terug in de werkelijkheid. Ik kijk Thom aan en zie dat onze knuffel ook hem niet onberoerd heeft gelaten. Ik heb het er een beetje warm van gekregen. Snel nemen we afstand en doen alsof we druk in gesprek over het werk. 
Mijn collega komt binnen en zegt: 
'Oh hier ben je, ik zocht je al,  zullen we gaan eten? Volgens mij zijn beide maaltijden nu wel warm’.
‘Ja, zeg ik, 'zeker, ik heb wel trek in iets’, en geef Thom een knipoog en loop samen met mijn collega naar onze afdeling om een hapje te gaan eten.

Mijn collega is nogal een kletskous en zit ook nu op de praatstoel, zo af en toe knikkend en eens ja en hmm zeggend, dwalen mijn gedachten af naar het moment op het lab, in de armen van Thom. Ik vraag me af, wat hij nu denkt, zou hij hetzelfde voelen als ik, opgewonden zijn en verlangen naar meer? Er is maar één manier om daarachter te komen, ik moet een smoes bedenken om zo snel mogelijk weer op het lab te moeten zijn.  Gelukkig biedt mijn collega de helpende hand, zij vraagt of het ik het goed vindt dat zij even een sigaretje gaat roken buiten en even een telefoontje gaat plegen. Nog beter, nu hoef ik niet eens een smoes bedenken, ze zal me niet eens missen. Ik zeg rustig, ‘tuurlijk, geen probleem hoor, neem je tijd’.

Dit is mijn kans.

Zodra mijn collega haar sigaretten en telefoon heeft gepakt en naar buiten loopt, ga ik terug naar Thom. Hij is nog steeds druk aan het werk en hoort me wederom niet binnenkomen. Ik loop op hem af en sla mijn armen om hem heen en druk me tegen hem aan. Er is nu geen tijd om rustig aan te doen, of te treuzelen, ik wil weten of hij hetzelfde voelt als ik en ook verlangt naar meer.

Thom draait  zich om, kijkt me aan en slaat zijn armen om me heen en trekt me tegen zich aan. Zijn handen belanden nu direct op mijn billen, dat is een goed teken, denk ik nog. Ik kijk hem aan en aan de blik in zijn ogen zie ik dat hij ook het moment van net nog niet van zich af heeft kunnen zetten. Voorzichtig ga ik op mijn tenen staan en druk een kus op zijn mond. Mijn hart klopt in mijn keel, zou hij me terug zoenen? Zijn  handen pakken mijn billen steviger vast, er komt een kreun diep uit zijn keel, en ik voel hij zijn mond opend en mijn kus beantwoordt en verdiept. We belanden in een heftige tongzoen, mijn handen kneden zijn billen, strelen zijn rug. Hij duwt zijn heupen tegen me aan en ik voel de bobbel in zijn broek. Ik kreun en begin aan zijn kleren te trekken. Hij maakt zich even los uit deze omhelzing, kijkt me aan, en trekt me mee naar één van de achterste kamertjes op het lab, de lampen laat hij uit.

We stortten ons op elkaar, zijn labjas valt op de grond, kleren worden omhoog geschoven….

Ik voel hoe zijn handen zich een weg zoeken onder mijn kleren naar mijn bh, handig maakt hij deze los en ogenblikkelijk zijn handen op mijn borsten, strelend, knedend. Ik kreun zachtjes, en geniet even van deze verwennerij. Dan kom ik ook weer in actie en doe een poging zijn broek open te maken. Door de spanning trillen mijn vingers en lukt dit niet echt makkelijk. Gelukkig helpt hij snel en kan ik mijn handen in zijn broek laten glijden. Ik voel zijn harde paal en haal hem uit zijn slip. Hmmm, het is een lekker formaat, mooie lengte en dikte, zachtjes trek ik hem even af, terwijl hij me in mijn nek zoent. Hij vindt het juiste gevoelige plekje en er trekt een rilling door mijn lijf. Aangemoedigd door mijn reactie, streelt hij me met zijn tong en sabbelt met zijn mond, zachtjes fluister ik in zijn oor, 'bijt maar zachtjes, laat me je tanden voelen’.

Ik word daar zo geil van, het plekje in mijn nek is zo gevoelig, als ik daar op de juiste manier wordt verwend, word ik zo gevoelig dat ik er bijna geen aanraking meer kan verdragen en ik word er bloedgeil van.

Ik sta te trillen op mijn benen, heb kippenvel over heel mijn lichaam en wil nog maar één ding, die lekkere harde paal in mijn kutje voelen. Daarom draai ik me om, schuif mijn broek naar beneden en leun voorover op de tafel. Mijn billen steken naar achter en ik maak mijn rug wat holler, zodat hij er beter bij kan.  Ik voel hoe hij achter me komt staan en mijn heupen vastpakt. Hij zet het topje van zijn eikel tegen mijn kutje en stoot langzaam in één keer naar binnen. We kreunen allebei.  
‘Mmmm , wat voel je lekker’, zegt Thom. 
Verder verspilt hij geen tijd en begint me met snelle halen te neuken. Ik voel zijn harde paal helemaal in en uit mijn kutje gaan. Van achteren genomen worden is mijn favoriete standje, ik kreun dan ook van genot, vergetend dat ik op mijn werk ben, dat we betrapt kunnen worden…. Het maakt me nu even niet meer uit, ik wil alleen maar geneukt worden door Thom.

Steeds sneller stoot hij in me, zijn ballen kletsen tegen mijn kutje, ik hoor hem kreunen, zijn grip op mijn heupen verstrakt. Ik voel hij hoe tegen zijn orgasme aan zit, en druk mijn billen nog verder naar achter, pers mijn kutje op zijn harde paal.

Als reactie hoor ik hem nog meer kreunen, zijn lichaam verstrakt en ik voel hoe hij zijn zaad in mij spuit. 
'Ohhh, ik kom, ik kom’, kreunt Thom. 
Nog nahijgend leunt hij tegen me aan.
‘pff jemig, dat was lekker, zegt Thom. 
Ik zeg:’ Inderdaad, heerlijk’. 

Als we weer wat bijgekomen zijn, gaat Thom op zoek naar tissues. Ik zal me toch iets moeten fatsoeneren om op een normale manier mijn werk nog te kunnen doen deze avond. Ik heb ook geen idee hoe lang dit heeft geduurd, krijg het nu ook een beetje benauwd van deze hele situatie. Ik hoop dat mijn collega me niet gemist heeft en niet zal merken dat ik me net heb laten nemen op het lab. De geur van seks zal onmiskenbaar om me heen aanwezig zijn. Thom komt terug met een doos tissues en we proberen onszelf wat te fatsoeneren. Onze kleren weer op orde makend, spreken we af, na de dienst nog even te bellen.

Ik loop weer richting mijn afdeling, onderweg een tussenstop makend op het toilet om mezelf iets op te frissen. Ik kijk in de spiegel en zie mezelf met een verhit gezicht en grote ogen terugkijken. Ik blijf even een minuutje staan om tot rust te komen, zo kan ik mezelf echt niet vertonen. Als ik weer iets meer gekalmeerd ben, loop ik terug naar mijn afdeling en ga verder met mijn dienst, alsof er niet gebeurd is…….

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen