Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sasha stond met een rood gebogen hoofd in haar baas zijn kantoor. Haar baas was van Turkse afkomst en altijd super streng. Ze werkte al 8 jaar bij de supermarkt, maar dit had ze nog nooit meegemaakt. Al die jaren zonder problemen gewerkt en nu dit! Ze slikte, tranen stonden in haar ogen. “Weet je dat dit diefstal is” bulderde haar Turkse baas.” En diefstal leid tot ontslag; dat weet je toch Sasha”? Sasha knikte. ze wist niet wat ze hoorde. Ontslag- in deze tijd van economische recessie. 45 jaar was ze, al 15 jaar getrouwd, moeder van 3 kinderen en dan beschuldigt worden van diefstal.

Langzaam liep er een traan langs haar wangen naar beneden. “Vertel eens hoe dit komt “bulderde hij weer.” Nou, meneer” snikte Sasha, “onder de vorige bedrijf leider mochten we altijd met de feestdagen of voor onze verjaardag een pak koekjes meenemen”. “Meneer Peters vond dat altijd goed, ook de beveiliging wist ervan dat we die koekjes niet af hoefden te rekenen”. “Peters is weg “bulderde hij weer,” die oude gek die achter die jonge meiden aanzat is hier niet meer, je hebt met mij te doen en met mijn broer, die regelt nu de beveiliging”. Maar luister eens, waar staat die afspraak met Peters? Heb je die zwart op wit?

Sasha schudde haar hoofd, nee, die afspraak stond nergens zwart op wit. “In dat geval moet ik je ontslaan Sasha zei haar baas nu wat zachter. Het is jammer na al die jaren, maar ik kan niet anders. Diefstal is diefstal en als jij mag stelen mogen alle anderen dat ook. Nu brak Sasha pas echt. tranen stroomden over haar wangen, ze liet zich op grond vallen. Meneer, ontsla me niet, ik ben 45 jaar, getrouwd, moeder van 3 kinderen, moet verdienen om de hypotheek af te betalen, waar vind ik een nieuwe baan? Haar Turkse baas leek even te twijfelen, maar resoluut vervolgde hij: ontslag op staande voet, geen uitkering, niks krijg je mee”.

 

Meneer, huilde Sasha nu, denk aan mij, mijn man, mijn kinderen- wat zullen die nu van me denken?” Kan ik die koekjes van de afgelopen jaren niet terug betalen aan U, extra werken om mijn schuld af te betalen? Ik kan van alles voor U en Uw broer doen, geeft niet wat, maar ontsla me niet. Haar baas dacht even na, Sasha zat nog steeds op de grond voor hem, hij haalde z’n hand even over de bobbel in z’n broek. Nu z’n vrouw zwanger was had hij thuis geen seks meer. Zijn vrouw was bang dat tijdens het neuken de baby beschadigd zou raken.

Seksueel gestraft door Turkse baasHij had als 34 jarige Turkse man dus seks nodig en voor hem zat een 45 jarige Nederlandse blanke vrouw die alles wilde doen om niet ontslagen te worden. Hij deed hij z’n gulp open en haalde z’n besneden pik uit z’n broek. Ok, Sasha, begin maar met je schuld eraf te werken en pijp me. Nee, kreunde Petra, niet dat, ik ben een getrouwde vrouw, heb alleen maar seks met Kees, nooit een ander hoor. “In dat geval weet je wat er gaat gebeuren.”zei haar baas. Sasha dacht na, maar kon geen andere oplossing vinden. Ze moest de hoer spelen, of ze werd ontslagen- dat laatste wilde ze al helemaal niet. Voorzichtig boog ze voorover en likte aan die Turkse pik. Die reageerde meteen, en begon te groeien.

Goed zo Sasha, kreunde haar Turkse baas, pijp mijn pik leeg. Sasha begon nu stevig aan z’n pik te zuigen, streelde z’n ballen, likte de rand van z’n eikel beet er voorzichtig in. De Turk pakte haar haren vast en begon met z’n heupen te stoten, dieper, steeds wat dieper in Sasha haar pijp bek. Hij was haar in haar mond aan het neuken, Sasha dacht af en toe dat ze stikte, draden slijm en spuug liepen uit haar mond, ze moest af en toe kokhalzen maar ze hield vol. “Als hij in mijn mond klaarkomt hoeft hij niet in mijn kut”dacht ze, “ik laat hem spuiten en klaar ben ik.”

De geile Turk leek haar gedachte te raden want opeens stopte hij en haalde z’n keiharde lul uit Sasha haar pijp bek. “En nu in je kut Sasha, doe je kleren uit en laat me je getrouwde Nederlandse kut zien, mijn vrouw is ook Turks, ik wil wel eens een getrouwde blanke Nederlandse kut vol spuiten”. Sasha wist dat er geen weg terug was en deed wat haar baas haar vroeg. Haar grote borsten vielen uit haar bh, haar string deed ze van haar lekkere geile dikke kont. Ze schaamde zich, vond zichzelf te dik, maar meer dan mollig was ze niet.

Haar man vond haar een lekker geil lijf hebben met wat rolletjes om bij het neuken vast te houden. Maar goed, daar stond ze in het kantoor van haar Turkse baas met een arm voor haar borsten en een hand voor haar gladgeschoren kut. “Vinger jezelf” zei de Turk opeens. Ik wil vingers in en uit je kut zien gaan, diep, laat me horen hoe nat je bent geile slet” Dat moest Sasha toegeven, nat was haar kut zeker geworden, dat zo’n jonge Turkse kerel als haar baas een stijve lul van haar kreeg had haar flink opgewonden. Maar wat zou Kees, haar man zeggen als die dit wist?

Met tegenzin ging ze op haar rug liggen en begon haar kut te strelen. Ze had haar ogen dicht uit schaamte zodat ze niets hoefde te zien. Haar vingers streelden langs haar schaamlippen, haar klit en ze voelde het vocht uit haar kut lopen. “Doe je ogen open en kijk naar me” hoorde ze. Ze deed haar ogen open en keek naar die geile Turk die zich flink aan het aftrekken was terwijl hij naar haar strelende vingers keek. Ze keek naar z’n rukkende hand met daarin een dikke, stevige Turkse pik, besneden en wel. “Vind je geil he hoer, naar mijn pik kijken terwijl jij je geile blanke kut vingert” zei haar baas.

En geil vond Sasha het, het geil liep uit haar kut, ze had 3 vingers in haar kletsnatte kut waarmee ze zich neukte. Dieper en sneller neukte ze zichzelf, sop geluiden klonken in het kantoor. Oohh, kreunde Sasha, ik kom klaar, ze spande haar heupen aan, duwde haar kut naar voren en kwam kreunend klaar. “Lik je vingers af” zei de geile Turk en Petra likte het kut sap van haar vingers. “Laat mij ook proeven “zei hij en Sasha duwde 4 vingers in haar zeiknatte kut en bood die hem aan. Hij likte gulzig het kut geil van haar vingers. “En nu ga ik je kut uitwonen Sasha” zei haar Turkse baas terwijl hij zijn dikke, keiharde Turkse lul in haar vette getrouwde kut pompte. Ze voelde z’n eikel tegen haar baarmoedermond aan stoten. Bij iedere stoot haalde hij z’n pik uit haar kut om daarna nog harder in haar kut terug te pompen. “je hebt een lekkere kut Sasha” kreunde hij, “een lekkere geile slet met een heerlijke geile kut.””Neuk je ook zo met je man? “Pompt hij z’n pik ook in je geile hoeren kut, spuit hij je vol slet?” “Wat zou hij zeggen als hij jou zo met je benen wijd zou zien liggen?” Weet hij dat hij een geile hoeren kut in huis heeft? “

Sasha kreunde alleen maar, steeds harder voelde ze die geile Turkse baas zijn pik in zich rammen, geiler en geiler werd ze, ze voelde haar kut sappen uit zich stromen. langs haar vette dikke reet lopen, een plas geil lag al op de vloer. Opeens realiseerde ze zich dat haar baas gelijk had, ze was een geile hoer die op Turkse pikken geilde, ze wilde een sperma slet zijn, volgespoten worden. Ze was een grote kut waar pikken in moesten spuiten.” Oohhh, spuit me vol met je Turkse zaad, spuit mijn geile kut vol.” De geile Turk hield het niet meer, pompte nog 3 keer in die geile blanke Nederlandse kut en spoot toen stralen sperma in haar kut.

Langzaam kwamen ze weer bij hun positieven. De Turk zat met zijn pik nog steeds in Sasha haar kut maar hij trok zich langzaam terug, een straaltje geil en sperma liep nu uit Sasha haar neukgrot. “Sasha, je bent mijn geile hoer met een heerlijke kut” zuchtte de geile Turk. “Om de rekening te betalen wil ik dat jij mijn slet bent.”” Jij gaat met je benen wijd als ik dat wil, begrepen?” Sasha knikte, heel erg leek het nu niet meer, ze was haar man Kees ontrouw geweest, maar had ook wel erg genoten van de neukpartij. Kleed je aan en tot morgen”, Sasha trok haar kleren aan, voelde het geil langs haar benen lopen toen ze haar spijkerbroek aantrok. “Morgen gaan we naar een hotel” zei haar Turkse baas.” Vertel je man maar dat je een uitje met je collega’s hebt .” Sasha knikte, wat voor een geile avond zou ze hebben bedacht ze zich?.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen