Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Pam bekeek zichzelf nogmaals. “Het wordt hoog tijd om weer eens iets nieuws te kopen”mompelde ze in zichzelf. Haar, tot net over de knie reikende, zwarte rok stond keurig en haar witte blouse erboven maakte het stereotype plaatje van een secretaresse compleet.
En dat was wat ze was; een secretaresse. Ze was punctueel, geordend en correct in alles wat uit haar handen kwam. Ze vroeg veel van haar collega’s en van haarzelf. Ook haar kleding moest perfect zijn. Je zag haar dan ook vaak in mantelpakjes, nette rokjes en jasjes lopen. Ze was zuinig en ook zuinig op haar lichaam.
Niemand zou zo kunnen raden wat voor een goddelijk lichaam onder dit strenge outfit zat. Ze had ietwat bredere heupen, maar haar taille daarentegen was slank en daarboven stonden twee stevige borsten fier overeind. Terwijl ze zichzelf zo van top tot teen opnam, liet ze gedachteloos haar handen over haar blouse glijden. Als reactie op deze aanraking werden haar tepels direct hard. Ze priemden vrolijk onder haar blouse tegen de stof aan.
Toen zij dit beeld in de spiegel zag, twijfelde ze nog even of ze een bh aan moest doen nu ze kleding ging kopen. “Nee, ik doe het niet, het is 25 graden en ik heb het nu al zo warm, laat staan met ook nog eens een bh aan”. Ze pakte haar portemonnee en fietste richting de stad.

Terwijl ze fietste blies de wind heerlijk tegen haar blouse aan. Ze boog opzettelijk iets verder voorover tijdens het fietsen, zodat er een koel briesje haar borsten streelde. Ze verzette zich iets op haar zadel en terwijl ze dat deed voelde een herkenbare kriebel in haar kutje. Voorzichtig schoof ze al fietsend nog iets vaker heen en weer op het zadel. Het voelde zalig aan. “Ik moet hiermee ophouden, want ik voel mezelf nat worden en zo kan ik niet in de winkel aankomen”dacht ze bij zichzelf. Eenmaal bij haar favoriete winkel aangekomen, stalde ze haar fiets en liep zelfverzekerd naar binnen.
Daar ze hier vaste klant was, wist ze precies waar ze tussen de rekken moest zoeken. Terwijl ze dit deed kwam er een nieuw winkelmeisje op haar afstappen. Vlug nam ze deze in zich op: ze schatte haar leeftijd op 24 jaar, ze was slank, had blond haar wat ze opgestoken droeg en had een paar kleine borstjes (zover ze dit kon beoordelen van onder een stof). “Kan ik u ergens mee helpen?” vroeg het meisje zacht.

Eigenlijk wilde Pam dit nooit. Het liefst zocht ze op haar dooie gemak haar kleren uit, maar dit meisje vroeg het zo lief, zo verlegen dat Pam haast geen nee durfde te zeggen. “Ja dat kan wel. Ik ben op zoek naar een nieuw setje.” “Bent u op zoek naar iets zakelijks of iets voor de vrije tijd?”vroeg het winkelmeisje zachtjes aan Pam. Eigenlijk moest Pam kleding voor het werk hebben, maar ze besloot op het laatste moment toch te kiezen voor vrije tijdskleding. “Ik zoek iets leuks om in uit te gaan”was dan ook het antwoord van Pam. “Wat heeft u voor maat?” “Maat 42″ “Klein moment dan kijk ik even voor u”. En terwijl Pam stond te wachten had ze de kans om het meisje nog eens goed te bekijken. Ze had een leuk kort spijkerrokje aan waarin haar kleine kondje goed uitkwam. Daarboven droeg ze een strak wit t-shirt, wat weinig te raden overliet.

Weer voelde Pam die aangename kriebel tussen haar benen en voorzichtig wreef ze haar benen iets tegen elkaar. Een golf van lust ging door haar lichaam heen en het verbaasde haar dat ze dit gevoel bij een vrouw kon krijgen. “Wat vind u van deze combinatie” Pam was zo in gedachten dat ze niet doorhad dat het winkelmeisje weer bij haar stond. Ze hield een zwart wikkelshirtje omhoog met daarbij een spijkerrokje en terwijl ze dit deed keek ze Pam met twee vragende ogen aan. “Ja, dat kan wel wat zijn” antwoordde Pam en nam de kleding over van het winkelmeisje. “Ik zal het even passen”. In het kleedhokje knoopte Pam haar blouse knoopje voor knoopje los. Ze draaide zich naar de spiegel in het pashokje en zag haar borsten langzaam maar zeker te voorschijn komen.

Ze liet de blouse van haar schouders glijden en bekeek zichzelf in de spiegel terwijl ze haar handen over haar borsten liet glijden. Haar tepels reageerden onmiddelijk. Pam begon iets zwaarder te ademen, ze gooide haar hoofd achterover en stond zichzelf even toe te genieten van haar eigen handen. Een hand gleed langs haar buik naar beneden onder het rokje. Daar drukte ze haar vingers stevig tegen haar kruis aan.
Net wat ze dacht, haar slipje was al nat van haar geil. “Lukt het daarbinnen een beetje?”Ineens was Pam weer bij de werkelijkheid. “Ëh nou….”Snel dacht Pam nä: “Ik kan nu twee dingen doen. Ja antwoorden en hier verder zelf prutsen of nee antwoorden……..” “Nou het zou wel fijn zijn als je me even kon helpen”. Het gordijn werd iets opzij geschoven en het winkelmeisje stapte het pashokje in.
Even werden de ogen van het meisje groter bij het zien van Pam’s blote borsten, maar ze corrigeerde zich snel en kreeg weer een zakelijke blik in haar ogen. “Waarmee kan ik helpen?” “Nou, ik kom er niet goed uit hoe ik nou precies dat zwarte wikkeltopje aan moet doen?” Het winkelmeisje pakte het topje vast en hield het omhoog. “U moet uw armen hier insteken.” Pam kwam iets verder naar voren om het topje aan te trekken en terwijl ze dat deed liep ze opzettelijk iets te ver door waardoor ze met haar borsten vlak voor de mond van het meisje kwam te staan.

Het winkelmeisje wist niet goed waar ze heen moest kijken en staarde verdwaasd naar de borsten die zo vlak bij haar waren. Pam sidderde door haar hele lichaam door de warme adem die ze tegen haar borsten aan voelde. Pam probeerde stuntelig haar armen in de mouwen te steken en terwijl ze dat deed verloor ze haar evenwicht waardoor ze wankelde en voorover tegen het winkelmeisje aanviel en waarbij haar borsten nu volledig tegen het gezicht van het meisje aandrukten. Het meisje wilde wat zeggen en terwijl ze haar lippen op en neer bewoog, streelden deze onbewust zachtjes de borsten van Pam. “Oh ja”kreunde Pam zachtjes. “Oh, wat voelt dat heerlijk” Nog voordat het meisje wat kon zeggen pakte Pam haar hoofd vast en drukte deze nog steviger tegen haar borsten aan. “Alsjeblieft lik mijn tepels. Alsjeblieft” smeekte Pam zachtjes. Even bewogen de lippen van het meisje helemaal niet meer en Pam was bang dat het afgelopen was, maar toen voorzichtig kwam de tong iets naar buiten en begon deze langzaam rondjes om de tepels van Pam heen te draaien.

Wat een zalig gevoel gaf dat. Haar tepels werden bikkelhard en waren erg gevoelig. De tong van het meisje draaide steeds maar rondjes om de tepels heen. “Oh wat doe je dat heerlijk.”kreunde Pam. De handen van Pam trokken de knip uit de haren van het meisje en blond haar viel tot over de schouders van het meisje. De handen van Pam woelden door deze haren heen. Twee handen begonnen de borsten van Pam af te tasten terwijl deze nog steeds met de mond werden gestreeld. Pam voelde hoe haar kutje natter en natter werd.
Ook haar handen gingen nu op zoek onder het shirtje van het meisje. Ze was aangenaam verrast toen ze voelde dat ook zij geen bh aanhad. Met duim en wijsvinger begon Pam voorzichtig te knijpen in de tietjes van het meisje. Ook deze begon zwaarder te ademen. “Wat een lekkere tietjes heb je”fluisterde Pam in de oren van het meisje.

Weet je wat er nog meer zo lekker is? Mijn kutje. Mijn lekkere natte kutje. Alsjeblieft lik mijn geile kutje. Lik me alsjeblieft” Pam verloor alle controle en ze sprak worden uit waarvan ze nooit had gedacht dat deze over haar lippen zouden gaan, maar ze was geil, ze was gewoonweg bloedgeil. Al kussend ging het hoofd van het meisje naar beneden. Haar handen gleden langs de benen van Pam omhoog, langs haar knie, langs haar dijbeen tot aan haar natte slipje. Voorzichtig streelden de vingers de natte stof. “Oh ik hou het niet meer, bef me, bef me, bef me alsjeblieft”was de smeekbede die uit Pam’s mond kwam. Twee handen pakten het slipje beet en trokken deze snel naar beneden.

Het rokje werd omhoog gestroopt en de lippen van het meisje raken de natte kut aan. Met haar tong begon het meisje voorzichtig de schaamlippen te strelen. Pam kreunde het uit van genot. Het geil begon uit haar kutje te stromen. Langs de mond, langs de hals en tenslotte tussen de borsten van het meisje. Pam was nat, Pam was drijfnat. De tong raakte af en toe het klitje speels aan. Dit maakte dat Pam er nog meer naar verlangde. Ze kon het niet langer uithouden en pakte het hoofd van het meisje vast en drukte deze stevig op haar klit. Het meisje kreunde en begon stevig te likken. Pam begon te hijgen. Haar kutje opende zich en haar sappen stroomden eruit. Ze werd geiler en geiler. Als in een waas pakte ze een hand van het meisje, spreidde haar eigen benen en drukte deze hand tegen haar sterretje aan. Het meisje trok haar hand iets terug, maar voor Pam bestond er nu geen nee meer.

Ze pakte een vinger van de hand, sopte deze een paar keer in haar eigen kutje en drukte deze vervolgens nogmaals tegen haar sterretje aan. Twijfelend schoof de vinger haar poepertje binnen. Voorzichtig bewoog deze heen en weer, wat maakte dat Pam het niet lang meer hield. “Ik ga komen, ik ga komen en kom!” Haar hele lichaam begon te trillen en Pam kreeg een orgasme waarvan ze nooit had gedacht dat deze bestond………. Nadat ze beide bijgekomen waren, kleedden ze zich weer aan. Het was rustig in de winkel en het andere winkelmeisje was gaan koffiedrinken.
Ze zwegen beide. Pam stak haar hand op en zei “Bedankt je hebt me goed geholpen. Ik kom hier zeker nog wel vaker” En terwijl ze wegliep besefte ze ineens dat ze niet eens de naam van dit lekkere winkelmeisje wist….

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen