Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sabine was niet de makkelijkste meid. Ze was met alles bezig behalve school. Het knappe meisje zat in het examenjaar. Een jaar eerder was ze gezakt. Het enfant terrible was de doorn in het oog bij vele leerkrachten van de middelbare school. Het strenge gezag had haar een ultimatum gesteld. Bij de eerst volgende keer dat ze straf zou krijgen van de conrector, kon ze haar carrière op de HAVO daar vergeten.
De meid was een bijzonder fijne vertoning. De slanke meid was 1.75. Ze had lang blond haar. Haar blauwe ogen waren betoverend. Haar gezichtje werd vaak vergeleken met Paris Hilton. Dat was ook haar grote voorbeeld. Qua feestgedrag evenaarde ze de opvallende Hollywoodchick wel. Overal waar ze kwam, trok ze de aandacht. Of het ging om plagende en uitdagende kleding of gênant dronken zijn, er was altijd wel iets. Het lichaam van haar werd begeerd door elke man. Meer dan de helft van de jongens van haar school bekende dat ze zich regelmatig gingen aftrekken met Sabine in hun gedachten. Haar ouders hadden haar ook niet in de hand. Toen ze eens met een ruige motorrijder van boven de dertig thuis kwam, moesten haar ouders oordopjes indoen omdat ze het verre van stilletjes deden. Toen wist iedereen ook gelijk dat ze van anaal hield, omdat de halve buurt de vrijage konden meeluisteren. Zonder enige schaamte waren ze daarna vertrokken.
Nu was deze griet weer de klas uitgestuurd. In haar opvallende kledij liep ze maar weer naar de conrector. Het betrof ditmaal een flutreden van de leerkracht om haar eruit te sturen. Toch wist ze dat de conrector op de hand van de leerkracht zou zijn. De meid wist dat ze het nu over een andere boeg moest spelen. Snel ging ze het toilet in. Daar trok ze haar geile string onder het erg korte rokje vandaan. Mocht het gesprek anders lopen, kon ze hem altijd nog een glimp geven van haar kale kutje.
Gespannen klopte ze aan het eind van een stille gang op de deur van het kantoor. Een strenge stem riep haar binnen. Sabine zag de ogen van de forse man. Ze voelde de bui al aankomen. Rustig vertelde ze dat ze onterecht eruit was gezet. De conrector begon een betoog over haar slechte gedrag en de gemaakte afspraken. Sabine merkte dat ze niet veel kon inbrengen om zijn beeld te bepalen. Langzaam schoof ze dan ook, zittend in een makkelijke stoel, haar benen van elkaar. Ze moest het nu wel doen. Zonder dat het expres leek, zette ze haar benen wat uit elkaar. De conrector moest nu zicht hebben op haar kale doosje. Sabine had zich die ochtend nog geschoren.
Al snel zag ze de grijze man af en toe naar haar kruis kijken. Zijn blikken waren steeds langer gericht op het kutje. Sabine voelde hoe haar neukgrotje steeds natter werd. Zou hij het kunnen zien glinsteren? Het tl-licht kwam misschien daar niet. De toon waarop de eerst strenge man praatte, was nu een stuk milder. Hij werd zelfs af en toe vriendelijk. Dat was hij tegen deze opstandige meid nooit echt geweest. Nu hij zicht had op dit achttienjarige kutje, veranderde dat allemaal. De sfeer draaide om. Sabine schoof wat op haar stoel. Het rokje kroop iets verder omhoog, en haar kutje was nu nog beter zichtbaar. Wat was ze nat. Ze merkte ook dat haar tepels van haar cup B lekker hard waren. De geile knopjes moesten ook goed te zien zijn, want ze droeg onder het dunne witte shirtje geen bh. De conrector had dat ook door. Die wist niet meer waar hij zijn ogen naar toe moest laten leiden.
Ineens vroeg Sabine hem of het hem beviel. Hij liep rood aan. Sabine had duidelijk haar stoute schoenen aangetrokken, want ze stond op en ging op de schoot van de conrector zitten. Ze legde haar vingers op zijn lippen. Geil fluisterde ze de vraag of ze een deal konden maken. Zij zou hem geile kantoorsex geven, en de straf zou uitblijven. Hij keek haar vragend aan. De man wist niet wat hij moest doen. Dat merkte Sabine. Ze haalde hem over door met haar kontje op zijn pik te schuiven, waarbij ze hem toespeelde dat hij zeker zou gaan zweten van deze geile sex. Als klap op de vuurpijl zei ze hem dat hij ook anaal mocht.
Ze wist dat hij om was. Sabine duwde ze stoel naar achteren. Ze knielde half onder het bureau. De broek van de man was snel open. Ze haalde de pik uit de strakke slip. Likkend maakte ze hem hard. De man wist hier even geen raad mee. Toen ze hem gulzig begon te pijpen, legde hij uiteindelijk zijn handen op haar hoofd. Diep gleed de pik telkens haar mondje in. Dit was geil.
Terwijl ze hem heerlijk aan het pijpen was, opende ze zijn overhemd. Haar handen gleden over zijn harige borstkas. De meid kwam nu omhoog. De draaide zich met de rug naar de conrector. Haar rokje stroopte ze op. Nu keek hij tegen haar perfecte billen. Ze boog wat voorover, en ging toen zitten. De pik leidde ze diep in haar grotje. De meid begon gelijk geil op de pik van de man die haar eigenlijk moest straffe, te rijden. In een hoog tempo neukte ze hem. Telkens kwam zijn pik bijna uit haar drijfnatte kutje. Ze deed haar shirt omhoog. De geile man greep gelijk naar haar borsten. Daarop leunde ze verder naar achter. Haar rug was tegen zijn borstkas. Terwijl zij nu rustig over zijn pik gleed, masseerde hij haar tieten.
Sabine ging al snel van hem af. Ze deed haar kleding uit. Naakt stond ze met haar slanke lichaam, nat kutje, en harde tepels voor hem. Wijdbeens ging ze op zijn bureau liggen. Hij stond op. Zijn pik leidde hij in haar kutje. Sabine haalde die echter gelijk eruit. Tijd voor wat anders. De man mocht nu anaal. De drukte zijn pik naar binnen in haar nauwe gaatje. Anaal kende de man alleen vanuit de porno, niet vanuit eigen ervaring. Dit voelde geil. Lichtjes kreunde Sabine toen hij begon te neuken. Met een hand vingerde zich zelf. Haar andere hand speelde met haar tieten. Het gekreun werd iets luider. Sabine kon zich nog wel zo beheersen, dat niet de hele gang kon meegenieten. De man neukte haar inmiddels harder in haar kont. Sabine voelde dat ze ging komen. Sneller ging ze met haar middelvinger over haar klit. Een explosie van geilheid volgde. Kronkelend en kreunend kwam Sabine klaar. De man keek zijn ogen uit.
Brutaal tilde hij haar nu op. Hij duwde de meid nu voorover op zijn bureau. Haar tieten lagen op zijn agenda. Zijn pik duwde hij weer hard in haar poeperd. Hij pakte de griet bij haar haren. Als een geile slet werd ze nu door haar conrector geneukt. Sabine hield het niet meer. Ze begon tegen te stoten. Dat was de druppel voor de man. Hij trok snel zijn pik uit haar aarsje. Meteen voelde Sabine stralen sperma op haar rug en billen landen. Wat spoot die man veel!
Hij veegde het sperma af. De nog naakte Sabine boog even naar hem toe en likte zijn pik schoof. Daarna borg ze hem op in zijn broek. Sabine ging nog steeds naakt op zijn schoot zitten. Geil vroeg ze of ze dit altijd konden doen als ze eruit was gezet. Die deal was snel gemaakt!

Reacties/MSN: frans984[at]live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen