Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ben een vlotte meid en een al wat oudere tiener.En zo ik meermaals te horen krijg,mag ik best gezien worden.
Studeer nog en woon nog thuis bij mijn ouders.Met mijn studies heb ik nog geen relatie.Wel in 't verleden zo eens 'n vluchtige relatie gehad.Hen,naar ik hoor,de juiste vormen en rondingen op de juiste plaatsen.
Laat mij in dit geval,Joke noemen.
Ben zeer goed bevriend met 'n nichtje van mij,die een 4tal jaar ouder is.Woont alleen en heeft 'n job in een ziekenhuis.
In dit geval,noem ik haar Marjan.
Komen regelmatig samen en praten dan ook veel over zeer intieme dingen.Meermaals hebben we elkaar betast en getongkust.Maar verder is het nog niet gekomen.
Een tijd geleden,deed ze me 'n voorstel.Eigenlijk vroeg ze het,of ze mij eens sexueel mocht onderzoeken.En stelde daarbij,dat dit gunstig zou zijn voor mij.Om al zo te ervaren wat prettig zou zijn voor mij.En wat het zo allemaal betekent.Mijn eerste gedachte was,dat dit misschien te maken had met haar job in 't ziekenhuis.Maar achteraf had ik toch de indruk,dat dit enkel een list was,om haar lusten wat te kunnen uitwerken.
In elk geval,was ik er mee akkoord gegaan.Waarschijnlijk ook,daar ik een onderdanig,meegaand type ben.
Hadden dan afgesproken op 'n bepaalde zaterdag,dat ik naar haar zou komen.
We he
adden eerst een gezellige babbel over alles en nog wat,bij een drankje.Even later stuurde ze me dan naar de badkamer.Daar zou ik me dan moeten ontkleden.En nadien geheel in mijn blootje terug bij haar in de keuken moet komen.Wat ook gebeurde.
Marjan stond me in gepaste outfit op te wachten.Korte witte kiel,witte lange nylons en witte laarzen.
Op het aanrecht bevonden zich allerlei attributen,die zouden dienen voor mijn "onderzoek en behandeling".
Op de keukentafel lag een deken,met een laken er overheen en een handdoek.
"Zo" zei Marjan."Ga hier nu maar eens ontspannen op je rug liggen.Dan zullen we eens kijken wat we kunnen doen"
Ik begaf me dan ook naar de tafel en legde me op mijn rug.
En kreeg al direkt te horen:"Doe je benen zo ver mogelijk uit elkaar,Joke.Laat desnoods beide benen over de randen hangen.Ik zie dat je nog geen kaal poesje hebt.Dat zullen we eens veranderen".
Marjan,pakte de scheerspullen.Maate mijn schaamhaartjes wat nat en bracht de scheerschuim aan.Waarna ze prompt mijn schaamhaartjes verwijderde.Depte me nadien weer droog en kneep tegelijktijd met volle hand in mijn kutje ,terwijl ze zei "nu be, je bloter dan bloot,met een superzacht kutje.Nu kunnen we verder ".
Ik werd er al een beetje opgewonden van.
Dat zal Marjan ook al wel gemerkt hebben,anders had ze niet gezegd er voor te zorgen,niet klaar te komen.
Marjan vroeg me ook of ik wel geregeld naar de w.c. kon gaan,terwijl ze tamelijk flink op mijn buik aan 't drukken was.En volgens haar was mijn buik wat te gespannen.Zou dadelijk ook kijken of ik wel een zuiver en net meisje was.
"Eerst gaan we wat pipi doen" zei ze."zo dat we het onderzoek niet moeten onderbreken.
Mijn kutje werd zo ver mogelijk opengespreid,de schaamlippen uit ellkaar,om mijn pisgaatje volledig vrij te maken.Kreeg met die ha,ndeling te horen,dat ik al flink vochtig was geworden.En dat was prima,voegde Marjan er nog bij.
Vervolgens,werd er een sonde,waar een dun plastic slangetje verbonden was,in mijn pisgaatje.Tot er pipi uit kwam.En via het slangetje onder de tafel in een buskwam.
"We halen er niet alles uit,hoor,Joke,we hebben nog wat te doen".
Ik had het vermoeden,dat de hoeveelheid pipi,zo +/- een half bierglas vol,de sonde werd verwijderd.
Nu snap ik dan ook,waarom ik tijdens de voormiddag,veel water moest drinken.
"Laten we nu je temperatuur even opmeten,Joke.Draai je maar even om".Ze pakte een koortsthermometer,bracht wat glijmiddel aan en stak dat ding in mijn acheterste.Ik had wel het gevoel,dat hij er zo wat helemaal in zat.
Ondertussen werden mijn tieten behandeld.
Ze kneep er zacht,maar ook minder zacht in.Mijn tepels werden tussen duim en wijsvinger geknepen,tot deze hard begonnen te worden.
Nadien plaatste ze op elke tepel een vacuümpompje,om de tepels nog verder te laten zwellen.
De thermometer werd uit mijn achterste gehaald en de temperatuur bekeken.Maar Marjan had ook de opmerl
king,dat de thermometer niet meer zo schoon was.
Ik was dan toch geen zuiver meisje volgens haar.En dat zou ze ook verhelpen.
Marjan,zou me naar ze zelf zei,een klein lavementje toedienen.Gewoon een onschuldige zeepoplossing.
Ze trok aan beide handen latexhandschoetjes.Bracht met 'n wijsvinger glijmiddel in mijn kontgaatje.Maar tevens,penetreerde ze ook met haar vinger.
De lavementspuit werd gevuld en de kanule van wel zo 'n 15 cm. lang werd bijna helemaal in mijn kontgaatje geduwd.En volledig leeg gemaakt.
Vervolgens penetreerde Marjan opnieuw met haar vinger in mijn kontgaatje.Dat was opm te zien,zei ze,of er voldoende in was.Ik kreunde wel eventjes,het was een vreemd gevoel.Maar eventjes nadien,gaf dat toch wel een heerlijk gevoel.Natuurlijk was er niet genoeg lavementvloeistof in en kreeg dan ook een tweede lading ingespoten.Alles bij elkaar had ik toch zeker 1 liter ingespoeten gekregen.
"Je bent een flinke meid,hoor,Joke".Fluisterde ze me toe."Als je naar de w.c. moet,zeg je het maar."
Ik kreeg een schouder en rugmassage ondertussen.Om mij wat af te leiden,denk ik.Deze massage werd uitgebreid naar en tussen mijn billen.Af en toe wat tikjes op mijn achterste.
"Gaar het nog,Joke ? Voel je de prikkeltjes al in je buikje ? "
Ik antwoorde dat alles goed ging en nog kon volhouden.
Marjan penetreerde weer met haar vinger in mijn kontgaatje.En zei gaf ook te kennen,dat alles goed ging,maar dadelijk toch naar de w.c. te gaan.
Marjan hielp me rechtop komen,maar bleef nog op de tafel zitten.Ze nam de vacuümpompjes van de tepels weg om zo de gevoeligheid van de tepels na te gaan.
Nam me dan mee naar de w.c.,verzocht me te gaan zitten,maar nog zo lang mogelijk op te houden.
Ik zou de druk in mijn buik zo hoog mogelijk moeten laten komen.Dan zou ik nadien eens zo veel meer deugd van hebben.En zo deed ik het dan ook.
Wanneer ik hier klaar zou zijn,moest ik gewoon weer tot bij Marjan komen om verder behandeld te worden.
Maar ik moet vermijden om nog een plasje te doen.
Want Marjan zou het plassen op zichzelf ook eens willen bekijken.
Nu werd dan de druk in mijn buik zo hoog,dat alles er toch uit moest.Met 'n flinke hoeveelheid spoot er alles uit.En inderdaad,dat gaf een deugdelijk gevoel.
Wanneer daar volledig klaar te zijn,begaf ik me dus wederom naar Marjan.
Die stond al klaar met een balspuit,met daar aan een lange,soepele rubbere kanule van ongeveer 30 cm. lang.Met vooraan twee gaten in.
"Ja,Joke",zei ze." We gaan nu een darmspoeling geven om de restjes van de zeepoplossing weg te halen.
Daarvoor heb ik nu een vulling lauwe melk klaar.Die ik dadelijk ga toedienen".
Moest weer op mijn buik gaan liggen.Mijn billen werden weer opengespreid.De kanule in mijn kontgaatje geschoven.Ik denk wel 15 à 20 cm.,'t was zeer goed te voelen.En de lauwe melk werd ook weer zachtjes ingespoten.En dat gaf een goed gevoel.Veel prettiger dan dat lavementje.
Wanneer dit achter de rug was,moest ik op mijn knieën op de tafel zitten.Billen zo ver mogelijk uit elkaar.
Marjan ging achter mijn staan,trok met haar beide handen mijn kutje open.Zo moest ik dan een straal pipi laten komen.Gewoon op de handdoek.
Kreeg te horen : "Dat ziet er mooi uit,Joke.Je bent een flinke meid".En moest weer op mijn rug liggen.
"Wel,Joke" zei Marjan,"Nu wil ik toch ook wel eens zien,hoe jij klaar komt.Niet verlegen zijn,laat je gewoon gaan.Ik zal dit wel voor je opknappen"
Marjan schoof met enkele vingers tussen mijn schaamlippen en begon te strelen.Mijn kittelaartje
werd zeker ook bespeelt.Af en toe begaf ze zich met haar vingers wat dieper in mijn kutje,ook wat in en uit.Het duurde dan ook niet lang dat ik tot een orgasme kwam.Met diepe zuchten en wat zacht gekreun kwam ik tot het hoogtepunt.
Maar op dat moment,kwam er ook wat uit mijn achterste.En dat was niet voorzien.Maar volgens Marjan was dat helemaal geen ramp.Alles bleef toch op het laken.
Maar voor alle veiligheid stuurde ze me toch weer even naar de w.c.
Als ik daar klaar zou zijn,kon ik me weer aankleden.
Even later hebben we nog nagepraat over wat we beiden daar hadden beleefd.
Ik moet toch bekennen,er van te hebben genoten.
Voor mij was het totaal een nieuwe ervaring.
Marjan stelde me voor om dat alles regelmatig te hehalen.Telkens wat uitgebreider.
Maar hier over heb ik nog geen beslissing genomen.


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen