Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Op het uitzendbureau waar ik vestigingsmanager ben, werken nog twee personen. De drieëntwintigjarige Birgit en Simone, een vrouw van zevenendertig. Zelf ben ik dertig maar ondanks ons leeftijdsverschil, vormen wij een hecht en gezellig team. Zoals het wel vaker gaat met collega's die acht uur per dag op elkaars lip zitten wordt, naarmate je elkaar langer kent, de sfeer aldoor een beetje vertrouwder. Hoewel het allemaal redelijk binnen de perken blijft, schuift de grens van wat je wel en niet tegen elkaar zegt toch langzaam steeds een stukje verder op. Op een dag, toen Birgit een vrije dag had, zaten Simone en ik gezellig te kletsen toen het gesprek op relaties kwam. Een half jaar eerder was Simone gescheiden en toen ik vroeg hoe het alleen zijn haar beviel, keek zij mij met een flauwe glimlach aan en zei: 'Ach, hoe zal ik het zeggen? Ik mis hem niet, behalve misschien de seks.' Het kwam er zo vanzelfsprekend en normaal uit, dat het eerst nauwelijks tot mij door drong. Ik keek naar Simone die mij aan keek met een blik alsof zij mijn reactie wilde peilen. Ik wilde mij niet laten kennen en zei zo nonchalant mogelijk: 'Dat kan ik me voorstellen.'

'Weet je wat het is' ging Simone verder, 'ik dacht altijd dat seks en liefde onlosmakelijk met elkaar verbonden waren maar sinds Fred en ik uit elkaar zijn, kom ik tot de ontdekking dat het gewoon lulkoek is. Ik heb Fred nog geen minuut gemist, maar de seks wel.' Ineens merkte ik dat ik op een heel andere manier naar Simone keek dan anders. Goed, dat ze knap was en beschikte over een mooi slank figuur met nogal groot uitgevallen borsten,wist ik maar het was net of er iets veranderd was. Ten eerste was het zo dat wij nu met ons tweeën waren waardoor er een meer intieme sfeer hing dan als Birgit er bij was en ten tweede, hadden wij nog nooit zo expliciet over seks gesproken.

'Maar seks is toch meer dan alleen maar de daad op zich' stribbelde ik tegen waarop Simone mij een treurige blik toe wierp. 'Soms wel' antwoordde ze mat, 'maar soms is gewoon seks om de seks toch ook lekker. Ik bedoel: heb jij nooit gewoon zin om te neuken en verder niet?' Ik kon mij nauwelijks voorstellen dat deze woorden uit de mond van altijd keurig geklede en uitermate verzorgde Simone kwamen. 'Ja...dat wel' stamelde ik. 'maar...eh...maar eh.' Een beetje ongeduldig en boos zei Simone: 'Ja, wat nou? “ maar eh”, wat is er nou op tegen om gewoon dat te doen waar je zin aan hebt?' Nu was het mijn beurt om een beetje boos te worden: 'Dat zou lekker zijn zeg, als iedereen maar toegeeft aan zijn driften dan zou toch niemand meer veilig zijn?' Simone haalde haar schouders op: 'En als die ander het niet erg zou vinden? Wat dan?' Ik slaakte een diepe zucht en begon mij nu echt te ergeren. 'Dat zeg je nou wel zo makkelijk maar hoe zou jij het vinden als ik jou zou voorstellen om mee naar achteren te gaan om een potje te gaan rollebollen?' Verbazend nuchter klonk het tegenover mij:' Dan zou ik ja zeggen, want om eerlijk te zijn ben ik er wel aan toe.' Plotseling gebeurde er van alles. Mijn hart sloeg een keer over en het was net alsof iemand anders de regie over mijn lichaam en brein overnam. Tot mijn eigen verbazing begon ik razendsnel de voors en tegens af te wegen van een eventuele escapade met Simone niet begrijpend dat ik er eigenlijk al mee begonnen was. Simone begreep dit blijkbaar wel want ze stond op en zei alleen maar: 'Kom mee.' In trance volgde ik haar naar achteren en zodra ik het kantoortje binnen kwam, draaide Simone zich om en stortte zich werkelijk op mij.

Zij drukte zich krachtig tegen mij aan en terwijl haar handen over mijn lichaam raasden, voelde ik haar zoekende tong mijn mond binnendringen. Ik ervoer precies datgene wat zij eerder beschreven had. Dit had niets te maken met liefde of genegenheid. Het was ongetemde en pure lust wat ik voelde. Twee mensen die op het punt stonden iets te gaan doen wat niet hoort, wat niet mag en daarom was het juist zo geil. Voor ik het goed en wel door had, stond ik met mijn broek op mijn enkels en met mijn keiharde leuter fier vooruit wijzend, in het kantoortje. Dat Simone haar kleding reeds grotendeels had uitgedaan, zag ik pas toen wij ons van elkaar losmaakten en zij een stap naar achteren deed. Het meest waanzinnige en geilste beeld wat ik ooit live had gezien vulde mijn blikveld. De nauwe rok van het mantelpakje dat zij had gedragen was nergens te bekennen en ook haar slipje zag ik niet. Haar BH lag half op het bureau en het enige dat zij nog droeg, was het openvallende jasje van haar mantelpakje en haar schoenen met hoge hakken. Haar huid was opvallend glad en het viel mij onmiddellijk op dat zij haar kutje helemaal had kaalgeschoren. De hoge hakken deden haar toch al lange benen nog langer lijken en toen ik mijn ogen op haar fenomenale tieten liet vallen, stokte bijna mijn adem.

De joekels van borsten waar groot, zwaar en voorzien van twee onvoorstelbare lange en harde tepels. Dat haar borsten licht hingen, had zichtbaar niets te maken met verval of verslapping maar alles met zwaartekracht. De tegenstelling tussen de keurige vrouw met haar designer kleding en haar geile, lustopwekkende lichaam dat zij op bijna ordinaire wijze aan mij toonde, had een zodanig effect op mij dat mijn pik leek te exploderen. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, ging zij ook nog eens met opgetrokken knieën en wijd gespreide benen op de rand van het bureau zitten, tilde met haar ene hand haar linker tiet op en begon aan de tepel te likken. Ondertussen zette zij haar rechterbeen op een stoel die voor het bureau stond om vervolgens met haar vrije hand haar kutje met twee vingers voor mij te openen. Het beeld van de perfect gemanicuurde handen en gelakte nagels op de roze schaamlippen en haar vingertopje die haar klitje streelt, zal ik nooit vergeten en staat nog altijd op mijn netvlies gebrand. Net toen ik dacht dat nu het toppunt van geilheid wel was bereikt, fluisterde zij zwoel: 'Ik wil dat je mij neukt. Dat je mij keihard neukt. Ik wil je zaad in mijn kutje...ik wil...ik wil.' Ik hield het niet langer en met een oerkreun stortte ik mij op haar. In een flits pakte ik haar vast. Zij begreep direct wat ik bedoelde en een seconde later, stond zij met haar fraaie kont naar achter gestoken en met haar handen op het bureau leunend voor mij. Doordat zij hoge hakken droeg, zat haar van vocht glinsterende flamoes exact op de goede hoogte en zonder enig voorspel of introductie, ramde ik mijn paal in haar kletsnatte schede en begon haar direct hard en diep te palen. Mijn handen had ik op haar heupen gelegd en telkens als ik mijn bekken naar voren stootte, trok ik haar lichaam naar mij toe. Onze naakte huid kletste tegen elkaar en mijn ballen tikten tegen haar kont. De aantrekkingskracht van haar tieten kon ik echter niet weerstaan en als een soort rodeoruiter stond ik haar van achteren te nemen. Mijn rechterhand hield ik onder haar rechterborst en mijn linkerhand lag op haar heup. Geconcentreerd en totaal geobsedeerd door het Goddelijke lichaam waarop ik mijn lusten stond bot te vieren, neukte ik mijn collega. De laatste bleef mij ondertussen aanmoedigen met kreten als: 'Ja, ga door, oh wat een lekkere pik en toe dan..toe dan.' De warme sensatie van een naderend orgasme concentreerde zich in mijn lendenen toen ik mij voorover boog, haar beide tieten vastpakte en mij opmaakte voor de finale van deze onverwachte neukpartij. Met een paar welgemikte, keiharde en trage stoten, loste ik mijn sperma in de schede van mijn collega die op datzelfde moment luid begon te kreunen ten teken dat ook zij een stukje hemel zag.

Ik kreeg nauwelijks de kans om iets te zeggen of te doen want zodra haar orgasme een beetje was weggeëbd, trok Simone haar kont naar voren, draaide zich om en zakte gelijk door de knieën om de restanten van onze vermengde liefdessappen van mijn pik te likken. Als een moeder leeuw die haar welpje schoon likt, reinigde zij zorgvuldig en geduldig mijn neukstaaf. Na enige tijd begon haar poging vrucht af te werpen en richtte mijn trots zich met kleine schokjes weer op. Terwijl haar vingertoppen mijn ballen kietelden, zoog zij als een nilfisk op mijn apparaat en toen ik na enige tijd mijn tweede orgasme kreeg, leek het wel of zij nog meer genoot van mijn orgasme dan ikzelf. Zij dronk mijn zaad met zoveel enthousiaste gulzigheid als ik nog nooit had meegemaakt. Even later had zij haar positie op de rand van het bureau weer ingenomen en zat ik geknield voor haar. De wijsvinger van mijn rechterhand sopte in haar poesje en ondertussen legde ik met mijn linkerhand haar klitje bloot en likte deze. Een palet van geuren en smaken verzamelde zich op mijn tong en in mijn mond en het was heerlijk. Haar lichaam verkrampte totaal toen zij haar tweede hoogtepunt beleefde en nadat zij hoorbaar genietend was klaargekomen, bedankte zij mij door mij te zoenen.

Weer volledig aangekleed zaten wij een tiental minuten later achter onze bureaus en Simone was de eerst die de stilte verbrak. 'Jezus wat had ik dat nodig zeg.' Zelf wist ik niet wat ik moest zeggen en ik hield dus maar mijn mond. Simone leek mijn gedachten te raden toen ze vroeg: 'Voel jij je nu schuldig ten opzichte van Inge? ' Daarmee sloeg zij de spijker op zijn kop. Pas nadat ik weer op mijn plaats zat, schoot door mijn hoofd dat ik zojuist mijn vriendin bedrogen had. 'Dat is nergens voor nodig hoor' vervolgde zij. Natuurlijk, het is misschien niet zoals het hoort maar zie het maar gewoon als een soort vrienden dienst. Ik ben twee keer heerlijk klaargekomen en volgens mij vond jij het ook niet onplezierig. Als we het nou gewoon onder ons houden en het gewoon zien als iets waar alleen wij tweeën mee te maken hebben, is er toch niets aan de hand? Of wel soms?' Ze leek even na te denken en vroeg toen: 'Of was jij van plan om het bij deze ene keer te laten?' De directheid van haar vraag overdonderde mij nogal, want ik vroeg mij inderdaad af hoe het nu allemaal verder ging. 'Nou ja we zitten natuurlijk ook met Birgit' merkte ik heel praktisch op. 'Als zij er is kunnen we toch moeilijk...' Ik werd onderbroken door Simone. Terwijl er een brede glimlach op haar gezicht verscheen, hoorde ik haar zeggen: 'Dat is waar, hoewel ik mij oprecht afvraag of die kleine slet niet gewoon mee zou doen.' De verbazing moet van mijn gezicht af te lezen zijn geweest want nu begon Simone echt te lachen. 'Weet je, vrouwen onder elkaar vertellen elkaar soms meer dan mannen denken en wat ik van haar allemaal heb gehoord...' Het gezicht dat zij hierbij trok zei meer dan woorden en ik kon mij niet bedwingen. 'Zoals?' vroeg ik. Simone leek zich even af te vragen of ze antwoord moest geven of niet maar deed dit uiteindelijk toch. 'Eh nou, over het feit dat zij bijvoorbeeld altijd naar het naaktstrand gaat en ook wel eens een parenclub bezoekt met haar vriend.' Verbaasd riep ik uit: 'Birgit? En dat heeft ze jou verteld?' Simone knikte bevestigend. 'Ze heeft mij zelfs een keer uitgenodigd voor een trio bij haar thuis.' Nu viel mijn mond werkelijk open van verbazing. 'En wat zei jij toen?' Simone glimlachte mysterieus en zei: 'Laat ik het zo zeggen: het viel niet tegen.'

Ik viel nog net niet van mijn stoel en heel langzaam begon er iets bij mij te dagen. 'Wacht eens!'riep ik uit. 'Jullie hebben...dit is...godallemachtig, jullie hebben dit allemaal min of meer gepland!' Schuldbewust knikte Simone mij toe maar tegelijkertijd had zij een vragende blik in haar ogen.

Die avond hadden Inge en ik seks zoals nooit tevoren en Inge vroeg zich hardop af waarom ik zo vreselijk opgewonden was. 'Niet dat ik het erg vind hoor, verre van dat maar je bent vandaag wel heel erg opgewonden.' Ik vertelde haar een smoes over een mooie vrouw die op de vestiging was langs geweest en die mijn fantasie zou hebben geprikkeld. Ze kroop tegen mij aan en zei dat ze hoopte dat dit vaker zou gebeuren. Ik sliep erg onrustig en toen ik de volgende ochtend de sleutel in het slot van de vestiging stak, was ik zo nerveus als een schooljongen die weet dat hij voor de eerste keer seks gaat hebben. Eerst kwam Birgit binnen en aan de manier waarop mijn slanke en blondharige collega mij begroette, maakte ik op dat zij contact met Simone had gehad. Een geheimzinnig glimlachje speelde rond haar lippen en toen zij vroeg: 'Hoe was het gisteren?', zei de toon waarop zij het vroeg meer dan duizend woorden. Even later kwam Simone binnen en ik dacht echt gezien te hebben dat mijn beide collega's even naar elkaar knipoogden. De sfeer was anders die dag en dat lag voornamelijk aan mij. Ik was zo gespannen als een veer en kon mijn behoefte om regelmatig naar mijn collega's te kijken niet bedwingen. Simone zat rustig achter haar bureau te werken en wat ik zag was een knappe, vrouw met halflang donkerblond haar in een strak colbertje met bijpassende broek. Birgit droeg het bijna onvermijdelijke mantelpakje en haar lichtblonde lange haar glinsterde in het zonlicht dat dor het raam naar binnen viel. Ik voelde aan alles dat er iets stond te gebeuren alleen wist ik niet wanneer en hoe. Op zich was het niets bijzonders dat Simone opstond en naar achteren liep maar toen Birgit haar even later volgde en de beide dames wel erg lang weg bleven, begon ik te vermoeden wat er aan de hand zou kunnen zijn. Gespannen maar toch ook wel nieuwsgierig liep ik naar achteren en opende de deur van kantoortje.

Volledig naakt lag Simone achterover op het bureau. Haar gespreide benen bungelden over de rand en zij masseerde haar eigen borsten. Birgit stond voorovergebogen het kutje van Simone te likken en ook zij was volledig naakt. Haar borsten waren niet groot maar heel stevig en zodra ik binnenkwam stopte zij met likken, keek opzij en zei: 'Wij vroegen ons al af waar je bleef.' Hoewel ik had voorvoeld dat dit kon gebeuren, was ik toch verrast. 'Waar wacht je nou op' zei Simone een beetje kregelig en bleef gewoon haar joekels onder handen nemen. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen en gehaast ontdeed ik mij van broek en short. Zodra mijn blote piemel de vrijheid had gezien, liepen beide vrouwen op mij toe en Birgit duwde mij in de richting van het bureau en gaf aan dat ik op de rand moest gaan zitten. Met mijn mast naar het plafond wijzend, nam ik plaats terwijl ik het geile lichaam van Birgit eens goed bekeek. Haar tieten stonden keihard vooruit en ook haar kutje was helemaal kaal. Zonder te aarzelen stapte zij op het bureau en ging er wijdbeens bovenop staan met haar voeten aan weerszijden van mijn dijen, haar rug naar mij toegekeerd. Langzaam liet zij zich zakken tot het puntje van mijn eikel haar malse schaamlippen raakte. Zij zetten nu haar handen schuin achter zich en met de hulp van Simone die mijn pik vastpakte en het kutje van Birgit open hield, zakte mijn collega langzaam over mijn staaf. Vrijwel onmiddellijk begon zij mij te berijden en ik voelde hoe Simone ondertussen mijn ballen streelde en haar vinger tussen mijn stampende pik en het klitje van Birgit legde. 'Mmmm' kreunde Birgit zacht en Simone maakte smakgeluidjes toen haar lippen en tong mijn ballen, pik en het klitje van Birgit stimuleerden. De enige geluiden die het kantoortje vulden was het geluid van lichaam tegen lichaam, het klotsen van lichaamsvloeistoffen en zo nu een dan een luide kreun of diepe zucht. Toen ik aangaf dat ik ging spuiten, stapte Birgit gedecideerd van mij af en heel langzaam zakte mijn komende orgasme weer weg. Nu bleek het de beurt van Simone te zijn want razendsnel wisselden zij van plaats en begon het ritueel van voren af aan. Het was nu alleen zo dat Birgit rechtop stond en aan de tepels van Simone stond te lurken. Met haar handen streelde zij mijn zak en kneep er heel zachtjes in. 'Neuk die teef' zei Birgit ineens grof en dat was pas het begin. 'Ram je grote pik in haar geile kut' klonk het vervolgens en haar woorden misten de uitwerking niet. Door luid te gaan kreunen en grommen kondigde ik mijn naderend orgasme aan en weer werd mijn zaadlozing vroegtijdig afgeblazen. Simone “ontlulde” zich en vol enthousiasme stortten de twee vrouwen zich op mijn pik. Afwisselend zoog de één en dan de ander mij af en toen ik voor de derde keer mijn zaad aan de poorten van de hemel voelde kloppen, besloot ik deze keer niets te laten merken want een derde vruchteloze poging kon ik niet meer aan. Ik had echter buiten de routine van de beide dames gerekend want toen mijn sperma met kracht een uitweg zocht, openden zowel Simone als Birgit gelijktijdig hun mond en als twee hongerige jonge vogeltjes ontvingen zij mijn sperma met wijd opengesperde mond. Met mijn pik van links naar rechts zwaaiend verdeeld ik mijn genen eerlijk over de twee ontvangsters en pas toen de allerlaatste druppel mijn knuppel verliet rijmde ik toepasselijk: 'En toen trok ik mijn laatste druppel uit mijn reeds slapper wordende knuppel.' Of het nu mijn rijmpje of mijn zaad was dat een glimlach op de gezichten van mijn beide collega's toverde weet ik niet, maar wat ik wel wist dat ik zolang ik deze collega's had, ik nooit naar een andere baan zou gaan solliciteren.

De situatie is nu zo dat ik, onder werktijd, dagelijks twee heerlijke vrouwen neuk en 's avonds nummer drie. Wel heb ik met Simone en Birgit er over gesproken dat wij Inge er ook maar eens in moeten betrekken. Birgit vond dat haar vriend dan ook maar mee moest doen wan behalve dat het niet eerlijk is om hem er buiten te laten, vond zij ook dat het wel wat egoïstisch van mij zou zijn om drie vrouwen voor mij alleen te houden. Eigenlijk ben ik het hier wel mee eens en, als jullie het willen horen, laat ik jullie weten hoe het is afgelopen

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen