Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Automonteur is een zeer veelzijdig en zeker geen saai beroep te noemen. Ik heb van mijn chef al in den treuren te horen gekregen dat je als automonteur al je organen moet gebruiken om een klus goed te klaren. Je moet horen, ruiken, kijken en proeven zei hij altijd tegen elke nieuwe leerling in ons bedrijf. Ik volg zijn advies meestal wel op en dat advies heeft me al diverse goede diagnoses opgeleverd, met een voor mij flitsende carrière tot gevolg. Zo bleek ook zijn advies voor vandaag een gouden advies te zijn, maar dan wel voor mij uiteraard…

Het was negen uur in de ochtend toen mijn chef me een opdracht gaf om naar een pechgeval in een nabij gelegen dorp te gaan. Het oplossen van storingen aan auto’s onderweg, vind ik het leukste werk om te doen. Een auto met sleutels in het contact en de portieren op slot is hier een voorbeeld van. Het geeft je een bevredigend gevoel dat een auto weer functioneert en bovendien is de klant altijd weer blij dat hij of zij weer verder kon.

In dit geval bleek het te gaan om een storing van een auto bij een klant thuis. Het was nog even zoeken naar het adres, maar half verscholen in een bosrijke omgeving ontdekte ik het huis waar ik moest zijn. Het was een bijna sprookjesachtig tafereel dit mooie, witte luxe huis met daarvoor onder een carport waar een knalgele cabriolet stond. Dit moest wel de patiënt zijn, aangezien dit de enige auto was die ik zag staan.
Ik belde aan en een vrouw van naar schatting zo rond de veertig deed open. Ze was redelijk groot, had een knap gezicht en ze had haar blonde haren opgestoken in een handdoek. Over de rest van haar lichaam was niets te zeggen, omdat ze een ruime badjas droeg.
Ik stelde me voor en gaf haar een hand. “Alice,” zei ze, terwijl ze me doordringend aankeek met een paar betoverende blauwe ogen. Een rilling liep over mijn rug heen en ik schrok uit mijn trance op als zij met haar andere hand een sleutelbos voor mijn ogen hield. “Ja, gisterenavond startte hij niet meer en er bleven allemaal lampjes branden. Ik heb hem toen maar laten staan en jullie garage gebeld. Ik heb hem vanmiddag weer nodig. Denk je dat het lukt om hem te maken?”
“Ik ga mijn best doen, mevrouw,” zei ik.
“Alice, noem me alsjeblieft geen mevrouw,” zei ze. “Dat voelt zo oud en we verschillen vast niet veel in leeftijd.”

Nog wat beduusd door deze ervaring zocht ik de auto op, die inderdaad geen kik gaf toen ik de sleutel omdraaide. De accu kon het niet zijn, want de elektrische bediening opende het dak van de wagen in een oogwenk. Dus dat werd zoeken naar het euvel. De motor zat achter de twee stoelen, terwijl de accu helemaal voorin de wagen zat. Daarom volgde ik de bedrading, waarbij ik ook onder de stoelen moest kijken. Ik kreeg het er meteen warm van, want vanuit een half geopend leren hoesje stak de kop van een dildo. Dat wond me op, even aarzelde ik, keek nog een keer om me heen, maar kon uiteindelijk de verleiding toch niet weerstaan. Ik pakte het hoesje onder die stoel vandaan en opende het verder en er kwam een enorme dildo te voorschijn. En dan die geur! Een geile, zoetige geur deed mijn hart sneller kloppen, mijn lul roerde zich bij het zien, voelen en ruiken van deze kunstpenis. Er maakte zich een gevoel van me meester, dat ik nu wil proeven, wil weten hoe die smaakt! Terwijl ik steeds gretiger aan die dildo likte, hoorde ik plotseling Alice vanuit het huis naar me roepen.

“Wil je koffie Tom?”
“Ja… zo…” stamelde ik. “Ik… kom zo!” Snel stopte ik die kunstlul weer in zijn jasje en terug onder die stoel. Richt nu je concentratie maar weer op dat startprobleem Tom, denk ik. Je hoort niet aan spullen van klanten te zitten. Schaam je. Maar ja, de chef zegt toch altijd dat je op een klus al je organen moet gebruiken. Ik ging snel verder zoeken naar de storing, maar nu in de motorruimte. Na wat metingen, bleek er geen stroom op de startmotor te komen. Toen zag ik opeens de veroorzaker van het probleem. Er zat een boomtak vast onder de motor en die had de aansluiting van de startmotor van zijn plaats geduwd.

“Je koffie wordt koud!” riep Alice opnieuw. “Kom je nog?”
Wat een sensuele stem had die vrouw toch of was ik soms wat bedwelmd door de ervaringen met die dildo?
Beleefd klopte ik even later op de deur van de woonkamer.
“Kom binnen. Ga maar zitten,” zei ze. Mijn adem stokte. Alice zat op de bank met haar lange, helderblonde haren los, rond haar gebruinde gezicht en ze was nu gekleed in een luchtig zomers, niets verhullend bloesje en een strakke jeans, die als een tweede huid om haar lange, over elkaar heen geslagen benen zat.
Ik ging in een stoel tegenover haar zitten. Wat een moordvrouw was dit toch! Ik kreeg het er gewoon van! Ik begon dan maar wat te praten over hoe mooi zij hier woonde.
Al snel bleek dat zij getrouwd was met een zakenman die van rust hield en dat zij daarom onlangs dit huis in de natuur hadden gekocht.
“Maar,” zei ze nu. “Mijn man is echter veel van huis en als hij dan thuis komt, dan is hij moe. Dus verveel ik me hier nogal eens.”
Ja, flitst het meteen door mijn hoofd heen. Natuurlijk, vandaar dus die dildo!
“Maar…” zei ze opeens heel plotseling. “Hoe lijkt het… kom je klaar?”
“Eh… ééh…” stotterde ik eerst wat verbouwereerd, totdat ik aan haar houding zag dat zij haar auto bedoelde. Met een aanlopend rood hoofd, vertelde ik haar mijn bevinding aangaande de oorzaak en dat ik onder haar auto een tak moest verwijderen en daarna de stekker moest terug zien te plaatsen.
“Oh ja, natuurlijk, die tak moet er gisterenavond in het bos onder zijn gekomen. Ik ben namelijk wezen zwemmen in een naturistenplas hier verderop.”

Ondertussen schonk ze nog een tweede kopje koffie in en aanschouwde ik hierbij haar kontje, die geweldig mooi van vorm en strak was en zoals ik die nog nooit eerder had gezien. Tjonge, wat een slanke benen en een geile kont had ze toch! Ze draaide zich weer naar me toe en deed nu een wolkje room in mijn koffie, mij daarbij een ruimte blik op een paar bungelende grote borsten gevend. Ze droeg dus onder die bloes geen topje of een beha. Ik kreeg het meteen nog warmer, terwijl het door mijn hoofd heen schoot, dat het niet alleen bij zwemmen bleef.
Omdat ik me niet goed raad wist met deze situatie, bedankte ik haar maar voor de koffie en maakte aanstalten om weer verder te gaan met mijn klus.
“Ik ga maar eens kijken of ik hem omhoog krijg, zodat ik er op mijn rug onder kan,” zei ik tegen haar en liep weer naar buiten.

Aangezien ik niet vies wilde worden, besloot ik om mijn werkoverall aan te trekken, maar vanwege de zomerse temperatuur die er vandaag heerste, trok ik mijn shirt en jeans uit en ging in mijn boxershort in mijn overall. Terwijl ik mijn shirt uittrok, zag ik plotseling in de spiegel van de auto dat Alice me vanachter het raam stond te bekijken. Als in een soort dierlijke reactie bewoog ik me wat langzamer, ietwat uitdagend haast en trok nu tergend langzaam mijn jeans uit.
Ze had niet in de gaten dat ik haar kon zien staan. Ze had een vinger in haar mond en met haar andere hand betastte ze haar borsten onder haar bloes.
Tjonge, waar was ik in terechtgekomen! Droomde ik dit alles soms? Mijn gedachten en gevoelens schoten als bliksemflitsen door me heen. Toen ik me omdraaide naar het raam, stond er niemand meer. Droomde ik dit toch echt allemaal! Kwam dat nu door de hitte of door die dildo?

Ik haalde nu een grote krik uit mijn servicetruck en bracht de auto zo ver omhoog, dat ik er met gemak op mijn rug onder kon schuiven. Omdat ik eerst nog wat beschermplaten moest verwijderen, duurde het even voordat ik bij de tak en de startmotor kon komen. Daarna schoof ik het kabeltje weer op zijn plaats.
“Kan ik je nog een handje helpen?” hoorde ik de stem van Alice vragen, maar ik kon haar niet zien. Omdat ik ervan overtuigd wilde zijn, dat de auto weer startte, vroeg ik aan haar of zij hem even wilde starten. Ze slaakte een enthousiast gilletje toen de motor zijn vertrouwde geluid weer liet horen.

Nadat ik onder de wagen alles weer gemonteerd had, rolde ik me onder de wagen weer te voorschijn. Mijn hoofd daarbij als eerste… als door een geest overmand zag ik aan beide zijden van mijn hoofd een ontbloot been en terwijl ik bleef kijken en mijn blik daarbij langzaam genietend naar boven liet gaan, voelde ik mijn lul steigeren in mijn boxer en tegen de onderkant van de auto aankomen.
Want aan het eind van die supergeile benen van haar, keek ik recht in een mooi kaal geschoren kruis en een strak uitziend kontje.
“Kom, ik help je wel even omhoog,” zei Alice, die zich intussen weer had omgekleed, ditmaal in een niets verhullend zomerjurkje. Aan mijn armen hielp ze me onder de auto vandaan.

Ik gaf meteen mijn ogen goed de kost, op mijn weg van onder naar boven. Ik rook een zoete geur, die ik herkende van die dildo en mijn lul werd harder bij elke hartslag nu van mijn hart. Ik was nu met mijn mond vlakbij de hare. Ik keek haar aan en bezweek toen onder die geile blik in haar ogen. Zachtjes kuste ze mijn lippen en onze tongen verstrengelden zich in elkaar. Steeds wilder kusten we elkaar, waarbij we nu ook onze handen gebruikten om elkaar over te voelen en te bekoren.

Niet lang daarna waren werkelijk alle remmen los. We stonden tegen elkaar aan te rijden alsof ons leven ervan afhing. Ze trok in een beweging de rits van mijn overall los, trok mijn boxer naar beneden en bevrijdde mijn zware erectie om er vervolgens gulzig te gaan zuigen.
Tjonge, wat een vurige vamp was het toch!
Ze trok me af, masseerde mijn balzak en pijpte me tegelijkertijd in een niet aflatend tempo. Net voordat ik klaarkwam, stopte ze en ging ze op haar sportwagen liggen, nadat ze eerst snel de koplampen omhoog had geklapt.

Daar lag ze dan, slechts gekleed in een dun katoenen jurkje, heel uitdagend klaar om door mij genomen te worden. Ik keek recht in haar al ietwat openstaande kaal geschoren, natte kutje.
Met een geile blik keek ze me aan. “Neem me! Geef me maar eens een goede beurt, jij geile monteur!”
In een beweging trok ik haar jurk van haar lichaam. Helemaal bloot kon ik haar nu helemaal bewonderen. Alsof in een sprookje. Wat een lichaam, dat dit echt bestond! Dat dit mag ik… ik, die een echte vamp poedelnaakt op de motorkap van een auto voor me had liggen en die ik ga neuken. Waar ik me helemaal op uit ga leven.

Die herkenbare zoete, geile geur lokte me naar haar grotje toe, waaruit al een goddelijk vocht stroomde en dat ik maar wat gretig uit haar begon te drinken. Met mijn tong gleed ik door haar lipjes in haar kutje en bewerkte vervolgens gretig haar genotknopje, die hierdoor steeds harder en groter werd. Ze drukte haar onderlichaam steeds verder omhoog naar mijn mond toe, waarbij zich afzette tegen de omhoog staande koplampen. Op deze manier kon ik haar supergoed voelen en vingerde haar eerst met een, later met twee en toen zelfs met drie vingers, zo ruim was ze geworden in haar kut van geilheid.
Zo werden haar klitje, kutje en G spot met een afwisselend tempo door mij bewerkt. Na ruim een kwartier van vrijen, geilen, vingeren en zuigen en ga zo maar door, voelde ik haar buikspieren zich spannen. Dat maakte me helemaal gek van geilheid, zodat ik nog intensiever, haar kittelaar met mijn mond bewerkte. Mijn vingers in haar kut beukte en haar G spot bewerkte.
Ze kwam met een enorme kreet luid gillend klaar. Ze schokkend, bonkend met heel haar lichaam en uit haar kut stroomde nu met een krachtige straal haar kutvocht. Alice kwam spuitend klaar. Gulzig zoog ik al haar kutvocht mijn mond binnen.

Toen richtte ik me van pure geilheid weer op, nam haar stevige borsten in mijn handen, bracht mijn eikel voor haar kutopening en stootte hem vervolgens in een krachtige beweging diep in haar. Ik neukte haar in een afwisselend tempo, totdat ik voelde dat ik bijna aan mijn orgasme toe was.
Mijn pik uit haar trekkend, draaide ik haar snel om. Trok haar van de motorkap af en legde haar met haar enorme memmen daarop neer. Pakte haar vervolgens bij haar heupen beet en neukte haar weer snoeihard met enorme halen mijn pik in haar bewegend, diep in haar kleddernatte grotje.

Weer gilde ze het uit van genot: “Jáááááh Tom! Lekkere geile monteur van me! Neem me! Jáááh… neem me… maak me klaar… geef het me… toe dan… harder… harder!”
Met een krachtige straal vulde ik even later haar kut met mijn mannelijke zaad. Schokkend kwam zij tegelijk met mij voor een derde keer klaar, maar nu nog heviger dan bij haar eerdere orgasmen.
We hebben daarna nog lekker samen gedoucht en elkaar nog een keer heerlijk verwend daarbij.

Toen ik wat later weer terug was bij de garage, vroeg mijn chef aan me of het een zware klus was geweest, gezien de tijd die ik weg was geweest. Hierop kon ik naar waarheid antwoorden, dat ik zoals altijd zijn advies had opgevolgd. Ik had echt al mijn organen gebruikt om deze klus bevredigend tot een goed einde te kunnen brengen.
Een dag later belde trouwens de man van Alice op dat er een nieuwe motorkap voor de auto moest worden besteld, omdat er om de een of andere onverklaarbare wijze daar een enorme deuk in was gekomen en of dezelfde monteur die zijn vrouw had geholpen die dan wilde monteren.
Toen ik dat hoorde, hoopte ik dat er nog heel veel boomtakken op het pad van Alice mochten komen…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen