Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het is al weer 2 weken geleden en ik was er niet zeker van of ik het wel op het internet ging plaatsen. Maar iemand heeft met aangemoedigd en hier ben ik dan toch met mijn sex verhaal. Ik blijf echter wel anoniem en de plaatsen en namen die ik noem zullen niet op waarheid zijn gebaseerd.

Wat wel waar is dat ik in een groot hotel werk. Ik ben in dat hotel een superviseer in het restaurant, dit doe ik al 3 jaar en al een jaar wil ik heel graag hoger op.

De kans dat ik hoger op kon komen kwam 3 weken geleden. De manager besloot om naar een ander hotel te gaan en dit gaf mij ideaal de gelegenheid om mezelf te bewijzen en te solliciteren op de functie manager in het restaurant. Ik was al een paar keer langs gelopen bij de afdeling personeel, maar de sollicitatie was nog steeds niet open. Ik wilde die functie echt heel erg graag want ik was het allemaal wel een beetje zat om de hele dag te rennen en te springen voor iedereen. Ik wilde ook graag meer verantwoordelijkheid en graag een groter stukje zijn in het bedrijf. Bijvoorbeeld ook bij meetings zijn en veel meer dingen op mijn schouders nemen. 3 dagen voor dat de oude restaurant manager weg ging, ging ik nog 1 keer naar personeel toe om te vragen over de sollicitatie. Want nu was het toch wel echt tijd om iemand aan te stellen. Ik kreeg weer te horen dat de sollicitatie nog niet open was en dat ze me op te hoogte hielden en dat ik de eerste was die wat van ze hoorde als de sollicitatie open ging.

Ik was het helemaal zat en dacht hoe kan ik dit anders aanpakken. JA!! Ik ga gewoon naar de General manager toe van het hotel en ga daar vertellen wat voor goeie ideeën en plannen ik heb voor het restaurant en dat ik al lang heb zitten wachten op deze kans en dat ik deze kans heel graag wil. Dat ik er alles maar dan ook ALLES voor over heb.

Ik kwam aan bij het kantoor van de General manager. Ik klopte aan en ging naar binnen. Hij zat achter zijn kantoor te werken en legde net de telefoon neer. “kom maar binnen en wat kan ik voor je doen?” zei hij. Ik vertelde heb wat er gaande was en dat ik al zo vaak bij de afdeling personeel was geweest om te vragen naar de sollicitatie.

Hij begon me uit te leggen dat er een rede zat achter dat deze sollicitatie nog dicht was omdat ze waarschijnlijk iemand van buiten af gingen brengen. Ik was erg teleurgesteld en ik had me er al aardig op verheugd dus ik liet me nog niet in een hoekje gedreven worden. “ik wil toch graag nog even mijn ideeën en plannen bij u kwijt en misschien kan u nog inzien dat ik ook een perfecte restaurant manager kan zijn, ik heb hier nu 3 jaar ervaring en ik barst van de energie om een manager te zijn!” “ik wil het best aan horen maar ik heb nu helaas geen tijd, mijn vrouw komt me zo ophalen. Kom morge om 2 uur even langs dan geef ik je een half uurtje” “super!! Dank u wel!”

Ik kwam thuis en vertelde het nieuws aan mijn vriend, het was wel een hele teleurstelling, maar ja nu gingen we het zo proberen. Ik pakte een pen en papier en ging alles nog eens goed op schrijven. Alle punten onder elkaar. Ik zat echt mijn hersens te kraken op, “wat kan hem nu overtuigen!” Ik moest opeens lachen in mezelf, want ik dacht aan een film waar een vrouw heel erg deperate was en zich op het bureau gooide van haar directeur. Die haar eens even hard had geneukt en toen had ze de baan. Ik vond mezelf al wel een boefje dat ik er aan dacht. Maar goed het was ook zo weer weg.

Toen ik die nacht in bed lacht dacht ik bij mezelf, “deze baan MOET ik gewoon hebben koste wat het kost.” Ik dacht ook nog bij mezelf, misschien als hij niet overtuigt is, dan moet ik hem wel verleiden dan lukt het misschien wel! Sochtens ging mijn vriend naar zijn werk toe en ik trok mijn meest sexy kleding aan. Je kon mijn tieten goed zien en ik had een mooie rok aan. Die ochtend was ik er helemaal van overtuigd dat als hij niet enthousiast was van mijn plannen en ideeën dat ik hem wel moest overhalen! Daarom trok ik ook maar geen string aan. Mijn vriend daar dacht ik helemaal niet aan. Ik zag het allemaal als iets puur zakelijks.

Ik kwam aan op mijn werk en het was 5 voor 2. Ik liep het kantoor in en hij zat er. Ik mocht binnen komen en ik legde mijn papieren neer. Ik bukte even goed zodat hij heerlijk van mijn tieten tot aan mijn navel kon kijken. Ik zag ook dat hij al goed zat te kijken en dat was ook niet zo moeilijk met de kleren die ik aan had. Ik ging zitten en begon met het vertellen over de plannen en ideeën die ik had. Het waren er al een aantal en ik was er wel even mee bezig. Toen wachtte ik zijn reactie af. Opeens zei hij “het spijt me heel erg maar hoeveel en hoe mooie ideeën je ook hebt we zijn al heel erg druk met iemand anders die van buiten af komt” Ik kreeg een steek door me heen en dacht wat nu!! Ik vertelde hem dat ik deze baan echt heel graag wilde hebben en dat ik er alles voor over had echt alles!! Ik zag hem kijken naar mijn tieten. En hij vroeg opeens “heb je die sexy kleren voor mij aangedaan” Ik zei heel nonchalant, “nee hoor zo loop ik er altijd bij, vind mijn vriend leuk” en ik knipoogde naar hem.

Opeens stond hij op en fluisterde ik mijn oor “ik heb je altijd al een super lekker vrouwtje gevonden en kijk, misschien kunnen we nog wat regelen ik kan er altijd voor zorgen natuurlijk dat jij die manager word” Ja dacht ik en nu moet ik toeslaan. Hij stond al naast me en mijn mond was op de hoogte van zijn pik. IK begon over zijn pik heen te wrijven en ik zag dat hij de uitkijk goed in de gaten hield. Zijn pik werd al lekker hard en ik haalde hem uit zijn broek. Meteen begon ik er aan te zuigen. Ik hoorde hem huigen en kreunen. Volgens mij had zijn vrouw hem al in geen jaren meer gepijpt. Ik pijpte hem harder en harder. Hij ging met zijn hand naar beneden op zoek naar mijn kutje, maar eerst ging hij nog naar mijn tieten toe om die eens even lekker aan te raken. Hij werd er volgens mij zo geil van dat hij even zijn pik uit mijn mond haalde. “ja meid je bent natuurlijk wel heel geil en jonge, daar moet ik even aan wennen!” Hij stopte zijn pik weer in mijn mond en ik zoog verder. Nu had hij mijn kutje gevonden en was deze lekker aan het masseren. Nu zat hij ook aan mijn klitje en dat gaf mij ook een super lekker gevoel. “je hebt speciaal geen string voor me aangetrokken, wat een schat ben je ook” Ik pijpte en pijpte en opeens begon hij hard te kreunen en voelde ik het warme sperma in mijn mond lopen ik begon te slikken en te slikken maar het was wel heel erg veel. Het liep langs mijn mond over mijn tieten. “ja sorry ik neuk deze dagen natuurlijk niet meer zo vaak dus kan het moeilijk op houden” Maar hij ging gewoon verder want hij gooide me op het bureau en deed mijn benen wijd. Nu wilde hij met zijn pik in me komen. Dit was wel een beetje raar. Ik had al 4 jaar met mijn vriend en nooit was er een andere pik in mijn kutje gegaan. Maar goed ik bleef gewoon denken dat het zakelijk was en dat verzachtte het wel. Hij had zijn pik nu in me en begon me te neuken. Ik vond het niet echt lekker maar het moest gewoon. Ik wilde die positie hebben!! Hij neukte me aardig hard en het hele bureau ging op en neer. Wat een vent!! Die had in geen jaren meer lekkere sex met zijn vrouw gehad! Ik keek op zijn bureau en onder dat hij me neukte zag ik een foto van zijn kinderen staan, ik moest hard in mezelf lachen. Nu wilde hij me graag nog eens van achter nemen, want dat had hij nog nooit gedaan.

Nu kon ik me lach niet in houden en ik vertelde hem “nou dan ga je nu merken wat je al die jaren hebt gemist! Hij drukte zijn pik in me en begon me te neuken hij drukte zijn piemel heel erg diep in mijn grotje. Zo te voelen vond hij dit wel erg lekker want na 5 min. kwam hij al weer klaar. Zonder iets te zeggen spoot hij mijn hele kutje vol! Tering wat een vent. Hij trok daarna zijn broek weer snel ophoog en ging weer zitten. Ik pakte wat doekjes van zijn bureau en veegde het sperma een beetje van mijn kutje af.

Zo zei ik en nu nog even praten over de functie. Hij was helemaal bezweet en volgens mij nog helemaal in trans dat hij zo lekker had geneukt. “schat jij krijgt die baan hoor, je hebt hem driedubbel en dwars verdient. En laat me weten als je nog iets nodig hebt. En hij gaf me een knipoog.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen