Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Al weken klaagden we over de zooi in het archief. Het was een ruimte waar we zelden kwamen, maar als we er kwamen, kon niemand er wijs uit. Alles was een rotzooi daar. Niemand had er echter tijd voor. Ik had al wel een paar keer gemeld dat ik dit wel op me wilde nemen, maar alleen als er iemand was die me kon helpen. Binnen ons bedrijf aan de Rotterdamse haven was er echter niemand die dit wilde doen. Daarom had de baas voor in de zomervakantie een uitzendbureau aangesproken met de vraag of zij niemand voor ons konden regelen. Het bureau zij dat ze de opdracht wel aan zouden bieden aan het werknemersbestand dat ze hadden. Ze meldden dat vele jongeren al een plekje hadden gevonden voor deze zomer. Daarom zouden we pas net van te voren horen wie het zou worden en wanneer. Onze baas had aangegeven dat het niet uitmaakte op welke dag het zou gebeuren.
De zomer was inmiddels begonnen en meer dan de helft van het personeel genoot ergens van hun vrije dagen. Het deel wat nog aan het werk was, werkte ook niet zo hard. Gelukkig was het dan ook voor ons een niet zo drukke periode. Ik wilde daarom snel aan de archiefkast, wat eigenlijk een grote kamer was, beginnen. Daarom belde ik het uitzendbureau op, om te vragen of ze al iets wisten. Die bedrijven zijn meestal lui, en ook nu bleek dat weer. Ze zouden er gelijk achteraan gaan. Ik meldde dat ik graag voor morgen iemand had. Dat zou wel lukken, alleen ze konden dan nog geen profielschets maken. Ik had echter tegen niemand bezwaar, dus dat was geen probleem.
De volgende ochtend was ik al vroeg op het werk. Iedereen was op tijd, omdat ze dan ook allemaal vlug naar huis konden. De tour de France was iets waarvoor menig werknemer op tijd thuis wilde zijn. Tegen negen uur ging de bel. Ik nam al aan dat het om een uitzendkracht ging. Daarom snelde ik naar de deur en opende deze. Daar stond een jong meisje. Het was een erg leuk ding om te zien. Ze had een wit mouwloos topje aan en een jeans. Haar pumps maakte haar net wat groter dan ze was. Verder had ze bruin lang haar, dat modieus in laagjes was geknipt. Haar felblauwe ogen maakte de meid tot een opvallende verschijning, zeker gezien haar licht gebruinde huid. Ze stelde zich voor als Elise, en ze was inderdaad de uitzendkracht.
Ik nam haar mee naar het kantoortje en liet haar wat formulieren invullen. De meid bleek net van de Havo te zijn en was nu een paar maandjes achttien. Als man van voor in de dertig is het niet erg om zo’n leuke griet te krijgen als partner voor een klusje. Ik vroeg me alleen wel af, of ze echt hard wilde werken, want zo kwam ze nog niet over.
Niet veel later stonden we samen in de kamer waar de archieven waren. Ze vond het ook een rotzooi. Niets stond op volgorde. Alle mappen waren zomaar willekeurig teruggezet. Jaren was er niets aan gedaan, waardoor er eigenlijk heel hard gewerkt moest worden. Ik legde het daarom uit aan haar en we gingen aan de slag. Ze leek niet enthousiast over het werk.
Bij de eerste pauze klaagde ze veel over de hitte en dat het zo saai was. Ik kon daar echter ook niets aan doen. De griet was wat afwezig. Werken was echt niet aan haar besteed. Ik wilde zo’n iemand liever niet nog een keer hier voor een klusje als deze. Ik zei dan ook dat ze harder moest werken, of dat ik anders het uitzendbureau wel eens zou bellen. Dat wilde ze echt niet.
Toen we weer aan de slag waren gegaan, was ze ook even opgehouden met klagen. Ze was in een andere rij bezig dan ik. Bij mij schoot het al wel op. Dat was fijn. Daarom ging ik even bij Elise kijken. Ik schrok toen ik zag dat ze nog nauwelijks iets had gedaan. Ik werd op een nette manier boos op haar. Even keek ze me aan. Toen stapte ze op me af. Ze zei me dat ze nog wel een andere manier wist om te zorgen dat ze wel functioneerde. Daarbij pakte ze de boord van mijn overhemd vast. Ik reageerde er niet direct op, maar toen ze mijn broek opende, zei ik haar dat ze dan misschien zo wel voor elkaar zou krijgen. Tussen de archiefkasten zakte ze door haar knieën. Ze haalde mijn pik uit mijn broek en begon deze lekker te likken. Ondertussen trok ze zachtjes aan mijn voorhuid. De meid deed dit heel lekker. Ze pakte vervolgens mijn pik stevig vast, en sloot haar lippen er helemaal om heen. Heerlijk pijpte ze me met lange halen. Deze uitzendkracht wist hoe ze moest pijpen. Ondertussen opende Elise haar blouse. Een witte bh kwam te voorschijn. Ze wierp de blouse uit en maakte ook haar broek los. Ik tilde haar op en duwde haar tegen de archiefkast aan. Langzaam rolde ik haar jeans van haar billen. Nu stond ze tegen de rekken die we eigenlijk moesten opruimen in haar witte geile lingerie. Deze dame had goed liggen zonnen, want overal was haar huidje egaal gebruind. Ik haakte de bh los. Haar borsten waren erg lekker. De donkere tepels stonden al hard. Ook deze mooie bollen waren gebruind. De geile meid zonde dus topless. Ik likte aan haar tepels. Mijn hand ging in haar broekje en voelde haar haarloze kutje. Die was al kleddernat. Wat was dit heerlijk. Ik bracht twee vingers naar billen en begon haar snel te vingeren. Zachtjes kreunde ze in mijn oor. Mijn vingers dropen van het vocht toen ik ze uit haar kutje haalde. De meid genoot met volle teugen. Ik vond Elise geweldig. Ik duwde haar nu stevig tegen de kast en kwam tussen haar benen staan. Eén been liet ik haar om me heen slaan. Mijn harde pik gleed nu diep in haar kutje. Dit voelde geweldig. In een flink tempo begon ik dit sletje van de werkvloer te neuken. Ik voelde haar borsten tegen mijn borstkas mee schudden met het neuktempo. Deze griet was wel heel lekker. Ze hield me stevig bij mijn billen vast.
Ik haalde mijn pik uit haar drijfnatte kutje en draaide haar om. Ze leunde met haar armen tegen de kast. Haar kontje voelde zacht aan. Ik duwde mijn pik hard bij haar naar binnen. De meid sloeg een klein gilletje toen ze mijn pik zo diep in haar natte kutje voelde. Mijn ballen kwamen nu bij elke stoot tegen haar clitje. Zinderend kwam ze klaar. Ik voelde haar kutje om mijn pik samentrekken. Zo lekker was dit. Ik hield het nu ook niet meer. Mijn zaad voelde ik al komen.
Daarom trok ik mijn mannelijkheid uit haar en draaide haar om. Ze zakte gelijk weer door haar knieën en sloeg haar goddelijke lippen om mijn lid. Slechts twee halen waren nodig voordat ik mijn lading in dat pijpbekkie van haar spoot. Gulzig slikte ze alles door. Ze likte mijn pik schoon tot de laatste druppel.
Elise vroeg me of ze nu wel functioneerde. Ik meldde haar dat het de goede kant op ging. Morgen zou ze weer mogen komen helpen. Voor mezelf heb ik nu een mooie herinnering aan de archiefkast in mijn persoonlijk archief kunnen opslaan. Wat heb ik geboft! Morgen weer!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen