Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gisteren was Daan veel te laat op zijn werk gekomen en sinds dat moment is er van alles fout gegaan. Hij kon zich niets meer veroorloven op zijn werk. No één fout en hij zou eruit liggen. En als dat gevaar op de loer ligt, weet je meestal wel wat er te gebeuren staat. Het was inderdaad zover, hij maakte een administratieve fout en moest bij de directrice op kantoor komen. Ze liet hem plaats nemen en deed daarna de deur op slot, zodat niemand ze kon storen. Ze keek hem aan en wist niet zo goed waar te beginnen. “We hebben een probleem, Daan. Je heb fout na fout gemaakt de laatste 2 dagen en op zich zou dat niet een probleem moeten vormen, maar als jij zo doorgaat, gaat het ons miljoenen kosten. Wat moeten we hier nu aan gaan doen, Daan?” Hij keek haar behoorlijk schuldig aan ook al deed hij al die fouten zeer zeker niet expres of bewust, wat misschien ook wel hetzelfde zou zijn.
Hij wilde absoluut zijn baan niet kwijt maar wat moest hij doen? Hij beloofde haar dat hij beter zijn best zou gaan doen. “Nee, Daan. Dat is niet genoeg. Kijk, ik wil je absoluut niet ontslaan ook omdat ik weet dat je heel veel schulden hebt. Maar ik moet natuurlijk wel een gezond bedrijf runnen en op deze manier gaat dat niet lukken. Ik weet wel dat je dip waarschijnlijk maar tijdelijk is, maar toch wil ik maatregelen nemen… Ik moet je op mijn manier straffen. Nou ja, dat is misschien een groot woord, vooral als je hoort wat ik wil dat je gaat doen.” Daan was één en al oor. Hij was wel erg benieuwd wat de directrice nu in hemelsnaam met hem van plan zou zijn. Hij zou er spoedig achterkomen want ze trok haar blouse uit en stond daar in een erg uitdagende bh voor hem. Ook deze ging uit en haar volle, stevige borsten dansten uitdagend voor zijn gezicht. Als hij zijn tong had uitgestoken, kon hij de tepels likken maar dat zou hij niet durven, ook al was het duidelijk wat ze wilde.
“Ik wil dat je mijn sex slaaf bent. Ik wil je neuken zoals ik het wil. Doe je niet wat ik je zeg, dan ontsla ik je op staande voet en zul je nimmer werkzaam meer zijn in deze branche, hoeveel talent je ook hebben mag.” Daan was verbijsterd. Hij was zelfs erg blij met zijn straf. Goed, hij moest natuurlijk wel even afwachten in hoeverre ze extreme dingen zou gaan doen, maar ja, zo erg zou het allemaal maar niet zijn. Ondertussen moest hij nu dus zijn broek openmaken en zijn lul tevoorschijn halen. Er zat nog niet veel leven in maar toen zijn bazin op zijn schoot klom en hem heerlijk aan het opwinden was door over zijn pik te wrijven met haar kut en kont, werd zijn pik al behoorlijk hard en hij was eigenlijk klaar om haar te neuken. Hij keek haar aan en ze ging op het bureau zitten en ze deed haar slipje uit. Ze gooide het weg en klom weer op zijn schoot, daar op de stoel en liet zijn pik in haar lekkere kutje glijden. Ze was dus al lekker nat, dus ze was al een tijdje opgewonden. Ze begon lekker op en neer te rijden en ze was erg geil.
Haar mooie ronde kontje klapte lekker op zijn benen neer en zijn ballen zaten elke keer een beetje klem. Ze was echt een wilde slet, ze drukte een borst in zijn gezicht en hij moest hard en meedogenloos aan haar tepel zuigen. Ze drukte de borsten goed in zijn gezicht zodat hij erg hard moest zuigen. Ondertussen reed ze harder en beter op zijn kloppende pik en nu tilde ze even haar billen op zodat ze zijn pik uit haar kut kon halen en zijn lul tegen haar anus aan kon gaan drukken. Het was een prachtig gevoel. Hij zat lekker met zijn eikel erin en de rest schoot er ook al gauw achterna. Het gevoel was overheerlijk en ze bleef maar rijden daar bij hem op schoot. Daan werd al gauw een erg geil ding en hij wilde met zijn handen alles pakken wat hij maar pakken kon an haar, maar ze stond het niet toe. Nu stapte ze van hem af en hij voelde hoe zijn dikke lul heel langzaam uit haar nauwe anus schoot. Dat was wel erg jammer maar ook daar zou hij wel overheen komen omdat niet veel later ze op haar knietjes zat en ze zijn heerlijke leuter diep naar binnen aan het zuigen was. Daan was gewoon in de zevende hemel beland en hoe hij er ook uit zou komen, dat maakte niet uit. Hij genoot nu en die hele baan kon hem verder eventjes gestolen worden, ook al lag hij in feite te neuken nu voor zijn werk, of liever gezegd het behoud ervan. Ze likte zijn eikel en speelde met zijn ballen. Ze greep zijn pik goed vast en liet hem heel erg langzaam achterin haar keel verdwijnen. Hij was zo geil als boter en keek haar recht in haar mooie ogen toen ze haar hoofd weer omhoog deed. Ze was duidelijk bezig om zijn zaad te vragen want die blik die had ze duidelijk in zijn ogen. Nou, dat zaad kon ze ook zeker krijgen. Nu ging ze echter even op het bureau liggen en spreidde ze haar benen en Daan wilde tussen haar benen glijden maar plots bedacht ze zich. Ze ging op handen en knieën zitten en stak haar anus naar achteren en trok haar billen uit elkaar. Nu wist Daan wat hem te doen stond en hij ging achter haar staan en drukte zijn dikke lul achterin haar heerlijke kont. Hij trok haar naar zich toe en pakte hiervoor haar heupen goed vast. Ze was aan het genieten en kon er echt geen genoeg van krijgen . Ze was eigenlijk al die tijd al heel erg geil op hem geweest en wilde niets liever dan zijn mooie dikke pik in haar en nu had ze de perfecte reden kunnen verzinnen om hem lekker te neuken. Natuurlijk zou ze hem niet gaan ontslaan zomaar en zijn fouten waren echt minimaal geweest maar ze moest het allemaal echt aan gaan dikken anders werd het allemaal te duidelijk.
En als het eenmaal te duidelijk was wilde hij misschien wel helemaal niet, daar had ze dus helemaal geen idee van. Nu was ze in ieder geval lekker aan het neuken en voelde ze hoe haar reet werd opgerekt door zijn enorme dikke leuter, die bijna op knappen stond. Hij trok zijn lul nu weer uit haar lekkere kontje en ging door in haar nog geilere kutje, waar hij wel in zou willen wonen als de mogelijkheid daar was. Maar goed, nu lag hij haar te neuken. Hij drukte zijn pik diep in haar natte kut en zijn ballen ramden tegen haar overheerlijke lijf aan. Het was echt geweldig om te voelen en hij kwam bijna klaar. Hij wilde in haar kutje puiten. Ze keek om en knikte. Hij stootte lekker door tot zijn zaad uit zijn eikel schoot in een orgasme waar men geen woorden voor zou kunnen hebben. Het was slechts enkel in gevoel uit te drukken en dat moest je dan toch echt zelf gaan ervaren. Hij spoot zijn zaad diep in haar heerlijke en gewillige kut en hij kom er haast niet mee ophouden, zoveel leek eruit te komen. Uiteindelijk schokte zijn pik nog wat na en hij werd langzaam slapper. Hij trok zijn lul uit zijn bazin haar heerlijke kut en ze maakte hem meteen schoon met haar mond. “Je hebt goed je best gedaan” , sprak ze tussen het likken en zuigen door. “ Maar je moet blijven presteren in mijn lichaam om je baan te behouden. Denk je dat het je lukken gaat?” Daan knikte want hij wilden iets liever dan dat mooie lijf verleiden, neuken en vol – of onderspuiten. Ze speelden samen het spel en hadden beiden wel door dat ze het allebei doorhadden, maar toch was het de leuke spanning die zorgde voor die heerlijke geile kick.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen