Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hallo, ik ben een jongeman van 29 jaar. Ik ben 1.83m lang en heb een atletisch figuur. Heb donker blond haar en groene kleur ogen.

Als assistent regiomanager werk ik sinds kort bij een marketingbedrijf. Heb leuke collega’s en er is leuke sfeer zodat ik elke dag met motivatie naar mijn werk ga.
Op een donderdag ochtend kom ik naar mijn werk en ga rustig even een kopje koffie drinken. Was ruim half uurtje te vroeg, pakte mijn krant en begon even te bladeren. Geen 5 minuten later hoorde ik iemand binnenkomen. Mijn collega Annelies kwam binnen, een goedemorgen zei ze met een vrolijk blik in haar gezicht. Ze pakte een kopje koffie en kwam bij me aan tafel zitten. Ze vroeg of ik rookte, nee dank je ik sport liever.
Hmm.. je bent de enige die hier niet rookt zei ze. Toen ze opstond om een krant te pakken heb ik haar stiekem bekeken.

Lekker strak figuur had ze, flinke borsten en mooie volle heupen. Kortom een lichaam om van te smullen. Ik was zeer nieuwsgierig of ze getrouwd was of niet. Durfde het niet te vragen, maar toen vroeg ze aan mij: Heb je een relatie of ben je getrouwd? Ik ben vrijgezel gaf ik haar als antwoord. Geloof er echt niets van en keek mij met een ongelooflijke blik recht in mijn ogen. Waarom is dat zo moeilijk te geloven? Ik ben sinds 2 maanden uit elkaar, heb 4 jaar samengewoond. Maar goed tijd was aangebroken en zijn aan het werk gegaan. Rond 15:00 uur in de middag kwam Annelies naar me toe en zei, We moeten vandaag samen even overwerken tot 19:00, en als we klaar zijn zal ik warm eten bestellen en kunnen we gezellig eten oké? Ja natuurlijk is geen probleem zei ik en ging verder met mijn werk. Ik kon mezelf na een poos niet meer concentreren en mijn ogen niet van haar lichaam afhouden. Zat achter mijn computer te fantaseren dat ik met haar nadat iedereen weg was flink lag te neuken. Ik had niet in de gaten dat ze opeens achter me stond, en schrok ervan. Ze lacht en zegt, ik ben maar. Ik wist niet meer wat ik moest zeggen, het was alsof ze me stilletjes had betrapt.
Het was 18:30 en waren bijna klaar, ze vroeg wat ik wilde eten strakjes. Had namelijk wel trek in een heerlijke pizza. Ze nam hetzelfde, nadat we klaar waren gingen we gezellig eten. Ik kreeg duivelse ideeën in mijn hoofd en deed alles om haar te verleiden.

Ik liep naar de cd speler op mijn tafel en zette een romantisch liedje op, spontaan pakte ik haar vast en zei, kom we gaan dansen. Ze stond op en begon met mij te dansen. Ze pakte me stevig vast en ik had haar heupen stevig vast. Je heb een heerlijke figuur Annelies, zou alles willen doen om van je te kunnen smullen op een heel spontaan manier. Wil je dat echt zo graag, wil je me zo graag hard neuken? Ik had je wel in de gaten zei ze. Ik zei ja, ik wil je neuken.

Ze zakte op haar knie en maakte mijn broek los. Ze zag mijn grote paal en begon te lachen..man deze is 2x zo groot als die van mijn man en is lekker dik. Voelde me echt onzeker, en dacht hij is te klein voor haar omdat ze lachte maar liet er niets van merken.
Ze begon aan mijn ballen te zuigen en nam zo diep mogelijk mijn harde lul in haar mond. Ik stond te trillen en kreeg enorm moeite om staand te blijven. Ik hou het niet meer zei ik, schat kom maar lekker over me heen. Ik spoot al mijn geile sap over haar borsten.
Pakte haar vast en legde haar op tafel, ze spreidde haar benen en : Lik mijn natte kutje, ik wil je tong diep in mijn kutje voelen. Ik likte haar zo lang door dat ze schokkend keer op keer klaar kwam. Ik genoot ervan hoe zij elke keer tot een hoogte punt kwam. Toen ze net klaar was gekomen boorde ik mijn staalharde lul haar grotje in en begon haar heerlijk diep neuken. Ik voelde haar nagels in mijn rug, ze trok me naar haar toe en begon me hevig te zoenen. Ze ging met haar kontje voor me staan en bukte voorover. Ik wil dat je mijn kontje neukt, wil je harde lul diep en hard in mijn kontje voelen. Ik spreidde haar billen en begon haar kontje eerst te vingeren. Haar gaatje was zo lekker strak dat ik helemaal gek werd. Ik duwde mijn paal haar strakke kontje in. Langzaam begon ze te bewegen met haar heupen en nam mijn lul steeds dieper haar kontje in. Mmmmm… wat is dit geil zeg zei ik tegen haar. Ze kreunde steeds harder en bewoog met een snellere tempo met haar billen en heupen op mijn harde paal. Neuk me harder en dieper, spuit alles in mijn kontje. Ik wil je sperma lekker in mijn kontje voelen.
Na een aantal hevige stoten schreeuwde ik haar naam uit en spoot al mijn warme sperma in haar strakke kontje. We waren heerlijk klaargekomen en kleedden ons zelf weer aan. Ik ben wel getrouwd zei ze achteraf, heb geen spijt en vond het enorm lekker met jou. Maar ik wist dat het maar voor 1x zou zijn. Want met een getrouwde vrouw moet je niet sollen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen