Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik heet Thijs, ik ben 21 jaar oud en woon in Bildorp.
Ik werk als magazijn beheerder in een grote kledingzaak. Het merendeel van mijn collega’s zijn vrouwen, omdat de kledingzaak alleen vrouwenkleding verkoopt! Alleen mijn baas is net als mij een man.

Elk jaar hebben wij een uitje met het werk. Dit jaar gaan wij met zijn allen naar een groot uitgaanscentrum. Ik weet de naam niet precies meer, maar je kunt er alles doen. Je kunt er bowlen, eten, er zijn vele kroegjes en nog veel meer… en dit alles is binnen!

Vandaag is het dan zover!
We hebben afgesproken om 10:00 voor de winkel. Ik ben er precies om 10:00 uur en de meeste zijn al aanwezig, we moeten alleen nog wachten tot de bus ons op komt halen. Ondertussen geef ik al de meiden een kus en geef de baas een hand.
We wachten met z’n allen op de bus, wanneer de bus aankomt stappen we allemaal in en gaan op weg naar het uitgaanscentrum!
Aangekomen zie ik een super groot complex met meerdere verdiepingen.
Een grote glijbaan komt naar buiten en verdwijnt weer in het kolossale gebouw. Een groot buitenzwembad ligt in de verte. Ik zie de stoom van het warme water komen!
“Zo! Dat ziet er mooi uit!” Zegt een meisje dat naast me zit. “Ja zeker! Straks maar eventjes met z’n allen het zwembad in hè!” Zeg ik. “Ja zeker, maar goed dat we onze zwemspullen bij ons hebben!” Zegt ze.
Iedereen stapt de bus uit en we lopen met z’n allen naar binnen. De baas regelt dat iedereen een all-inclusive pasje krijgt zodat we overal in kunnen en overal van kunnen genieten!
“We gaan eerst lunchen met zijn allen en daarna kan iedereen doen waar hij zin in heeft!” Roept de baas ons toe.
Aangekomen in het grote restaurant ga ik aan een grote tafel zitten samen met nog 10 anderen. Dit zijn allemaal lekkere meiden van rond de 23 jaar allemaal.
“We moeten het eten zelf ophalen, loop je met mij mee?” Vraagt een meisje dat naast mij zit.
“Ja natuurlijk, ik heb al trek!” Zeg ik.
Ik loop achter haar aan en kijk even snel naar haar billen. Ze heeft een lekker strak kontje dat lekker heen en weer schudt als ze loopt. “Hoe heet jij?” Vraag ik wanneer we ons eten van het buffet opscheppen. “Sandra! Jij heet toch Thijs?” “Ja dat klopt! Sorry dat ik je naam niet weet maar er werken zoveel meiden die parttime werken , dat ik de namen allemaal niet meer ga onthouden!”
“Ja dat snap ik! Er werken er ook zoveel, ik weet de meeste namen ook niet hoor!”
We lopen terug naar de tafel en onder het eten praat ik nog wat verder met Sandra en wat andere meiden die bij ons aan de tafel zitten.

“Gaan jullie mee bowlen?” Vraagt een van de meiden waarbij ik aan tafel zit. “Ga jij ook mee Sandra?” Vraag ik. “Ja natuurlijk even met de ballen gooien!” “Haha oké!”
Ik loop met de 10 meiden naar de bowlingbaan. Daar aangekomen zoeken we een lege baan en gaan hier aan de tafel zitten. “Ik zal de namen even invoeren!” Roep ik. Ik vraag aan al de meiden hun naam en voer de namen in op het scherm.
“Wat wilt u drinken?” Hoor ik achter mij. Ik draai me om en zie een ober staan. “Een glaasje Baco!” Zeg ik.

Na 5 minuten komt de ober terug en ik zie dat iedereen aan de drank is! Het is nu 02:00 en al de meiden zitten al aan de drank, we moeten nog tot vanavond laat doorgaan! “Wat zijn die meiden straks dronken!” Zeg ik tegen mezelf.
Een uur lang bowlen we gezellig met elkaar en ik leer de meiden nu allemaal een beetje beter kennen!
“Zullen we naar de trampolines gaan!” Vraag ik aan de meisjes. “Hahaha!” Lachen bijna al de meiden nu. “Ja! Laten we dat doen! We kunnen met zijn allen tegelijk, ze hebben van die hele grote hier!” Roept een van de meiden.
Iedereen gaat akkoord en we lopen met zijn allen naar de trampolines toe! Ik trek net als iedereen mijn schoenen uit en we beginnen op de trampolines te springen! “He leuk man!” Roepen de meiden allemaal in het rond!
Ik raak per ongeluk 1 van de meisjes aan en we vallen naast elkaar op de trampoline. Ik kijk opzij en zie dat het een mooi meisje is die bij mij werkt. Ik probeer me om te draaien, maar dat gaat niet helemaal zoals het hoort. Ik lig nu boven op het meisje. “He!” Zegt het meisje op een geile manier. Direct zoent ze me vol op mijn mond en ik zoen terug. “Wat een toeval! Je viel me al lang op als ik in het magazijn kwam en nu lig je ineens bovenop mij!” Zegt het meisje met een zwoele stem. “Nou ik ben blij dat ik bovenop jou beland en niet die daar!” En wijs een meisje aan die ook op de trampoline aan het springen is. “Haha ja vind je mij knapper?” “Nou dat is overduidelijk, maar jij ziet er wel heel mooi uit!” antwoord ik en probeer overtuigend over te komen!
“ Je ziet er super geil aan! Vergis ik mij of ben je ook geil?” Zeg ik!
“Nou ik houd wel van sex als je dat soms bedoeld, maar daar is het nog te vroeg voor nu vind ik!” Antwoord het meisje.
“Ja eerst maar eens even wat drinken zo in een café ofniet?”
Het meisje heeft het warm van het springen en wil ook wel wat drinken. Samen met haar en nog een paar collega’s lopen we nu van de trampoline richting 1 van de vele cafés!
Ik vraag alle meiden wat ze te drinken willen en bestel nu 8 baco’s voor de meiden en mijzelf!
Een uur en 6 bacardi cola’s verder lijkt iedereen al behoorlijk aangeschoten. Ook kan ik het merken aan de gesprekken die ik voer met de meiden. Ze zeuren maar een beetje dom weg en het merendeel van wat ze zeggen is geroddel!
“Wat vind jij nou van dat meisje die daar zit?! Zegt het meisje waar ik net bovenop lag. “Eumm…ik vind het een mooi meisje!” Antwoord ik.
“Jij denkt ook alleen maar met je pik ofniet! Het enige waar jij op let is of ze een lekker kontje hebben en geil zijn!” Zegt het meisje nu op een wat afkrakende toon. “Ohw ik dacht dat je dat bedoelde, maar ik vind het ook wel een aardig meisje hoor!” Zeg ik er snel achteraan. “Haha jaja!” Zegt ze nu en het lijkt of ze me net wat probeerde op te stoken!
“ Wat vind jij van die barman waar je net mee praatte dan?” Vraag ik haar nu.
“Een knappe jongen, volgens mij zit hij op fitness!”
“Hahahahaha!”Ik lach en kom bijna niet meer bij. “En dan zeg jij dat ik met mijn pik denk!” Zeg ik hard! Iedereen kijkt op en het meisje begint nu ook te lachen.
Ik zie dat Sandra nu deze kant op komt lopen. “Jullie hebben het wel leuk samen ofniet! Mag ik meegenieten?” Vraagt Sandra nu. “Hoe meer meiden hoe beter!” Zeg ik.
Hebben jullie zin om met mij mee te gaan zwemmen? “ Ik heb wel veel gedronken hoor!” Zeggen Sandra en ook het andere meisje nu!
“Ik zorg ervoor dat jullie niet verdrinken!” Zeg ik.
De meiden vinden dit een goed idee en met zijn drieën lopen we richting het zwembad. Ik kleed me om in de heren kleedkamer en de meiden lopen de dames kleedkamer in.
Wanneer ik klaar ben loop ik het zwembad in en daar zie ik Sandra en het andere meisje al staan. “Zo!” Roep ik nu hard. De meiden lachen!”Ja, jullie zien er lekker uit!” Zeg ik.
“Jij hebt ook een lekker strak buikje!” Complimenteert Sandra mij.
“Dankjewel! Sandra!” “Zullen we even in het bubbelbad gaan zitten met zijn drieën en elkaar wat beter te leren kennen?” Vraag ik de 2 op een geile toon.
Ze vinden dit allebei wel best en we gaan met zijn drieën het bubbelbad in.
We zitten alleen met zijn drietjes in het bubbelbad en al gauw begint Sandra met het andere meisje te zoenen! “Wat doen jullie nou?” Roep ik.
Ze zeggen mij dat ze met elkaar gaan en ik sta helemaal perplex. Dit had ik natuurlijk nooit verwacht. Ik baal totdat Sandra zegt: Maar als je zin hebt mag je wel even mee zoenen!
“Dat sla ik natuurlijk niet af!” Zeg ik gelijk.
Ik ga voor Sandra en haar vriendin zitten en begin nu met hun mee te zoenen. Ik ga van de 1 naar de ander en ik geniet voluit van de 2 lekkere meiden. Ineens voel ik een hand in mijn broek en er word aan mijn pik getrokken. Mijn lul staat al snel recht omhoog en de hand van 1 van de 2 trekt lekker door. Ik ga nu met mijn beide handen onder water en ga tegelijk de beide slipjes van de meiden binnen. Ik duw mijn vingers diep bij de meiden naar binnen toe en vinger ze beiden 10 minuten lang. “Aaaah jaa!” Hoor ik telkens zacht klinken uit de monden van de meisjes. Na 10 minuten fluistert Sandra haar vriendin iets in het oor en beiden duiken ze daarop onder water. Ik voel dat mijn zwembroek van mijn kont word getrokken en dat mijn pik nu bij 1 van de 2 in hun mond zit. Ik ga nu rustig zitten in het bubbelbad en geniet van de 2. Nu voel ik een vinger mijn kont binnendringen en 2 mondjes likken nu onder water aan mijn pik. Binnen een kwartier voel ik dat ik bijna kom en trek de 2 omhoog onder water vandaan.
“Rustig aan meiden ik wil jullie nog neuken als jullie willen!” “Ja natuurlijk!” Roepen ze beiden uit!
Sandra gaat nu op haar knieen bovenop mij zitten en duwt mijn pik haar kutje in. Haar vriendin trekt nu haar slipje helemaal uit en komt nu met haar kutje boven het water uit! “Kom lik mij en vinger mij tegelijk!” Zegt ze tegen mij. Terwijl ik diep in Sandra ga en deze hard neuk stop ik mijn vingers bij haar vriendin naar binnen. Tegelijkertijd lik ik met mijn tong langs haar klitje en laat haar hevig kreunen.
“Aaah ja lik me en straks neem je me in mijn kont!” Roept de vriendin van Sandra met een bevelende toon. “Oké, als het moet!” Zeg ik.
Ik neuk Sandra nog 10 minuten tot Sandra gaat staan en gaat zitten.”Ik ben moe, maar ik kijk nog wel even toe hoe jullie seksen!” Zegt Sandra opeens. “Oké”. Zegt haar vriendin direct opgewekt. Haar vriendin draait zich om en gaat nu voorover op de rand van het bubbelbad liggen. “Neuk me hard in mijn kontje!” Schreeuwt ze. Ik ga nu ook staan en trek even aan mijn pik tot deze weer goed hard is. Nu pak ik mijn pik vast en duw deze rustig bij het strakke kontje naar binnen toe. “Aaaah, ja, even rustig!” Roept ze. Ik duw hem rustig verder tot de helft en haal hem er dan weer rustig uit. Dit herhaal ik 3 keer en dan duw ik hem er een keer helemaal in. Nadat ik mijn pik 5 keer helemaal haar kontje in haar gebracht begin ik harder te stoten.

“Ja zo! En nog harder! Ik ben er helemaal klaar voor!” Roept het geile wijf. Ik begin nu op mijn hardst te stoten en ram mijn pik diep haar kont in . Ik voel dat ze nog nooit in haar kont geneukt is. “Wat heb jij een lekker strak kontgaatje” Zeg ik. En ik ram verder.
Als ik opzij kijk zie ik Sandra zitten en die is zichzelf nu aan het vingeren terwijl ze naar ons aan het kijken is!
“Sandra laat me je nog even neuken!” Zeg ik snel.
“Kom maar snel!” Zegt Sandra.
Ik loop naar Sandra toe en deze gaat nu met 1 voet bovenop de zijkant staan van het bubbelbad. Ik zie haar natte kutje gespreid staan, doordat Sandra met haar vingers haar lippen uit elkaar houd. “Steek hem er diep in Thijs!” Roept Sandra. Ik loop naar Sandra toe en begin haar nu rustig, maar diep te neuken. “Aaaah ja je hebt het juiste plekje Thijs!” Kreunt ze het uit. “Nadat ik 2 minuten lang diep in Sandra kom voel ik dat ik ga komen. “Ik kom, ik kom lang en hard!” Roep ik! Sandra’s vriendin komt er nu op haar knieen naast zitten en roept: “Kom maar en spuit me mondje vol!”
Ik begin nu te trillen en kort daarop voel ik het zaad uit mijn pik komen. Ik haal mijn pik uit Sandra’s kutje en trek verder aan mijn pik. Het witte sperma spuit eruit. Ik richt op het meisje dat op haar knieën zit en spuit haar regelrecht haar mond in. Ze steekt haar tong uit en laat het zaad op haar neerkomen. Ik spuit wel een 30 seconden in het rond. En af en toe druk ik mijn pik bij Sandra haar kutje in, om daar nog wat achter te laten.

Nu ik klaar ben gekomen vind ik het wel goed geweest en ik zie de meiden de hele avond niet meer terug! Ik ben op zoek naar de volgende meiden die een dikke pik in hun hebben willen! Haha!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen