Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als baas zijnde, ken je het wel. Het terugkomende rondje functioneringsgesprekken. Sommige mensen moet je dan erg teleurstellen, doordat zij zelf niet inzien dat ze minder hebben gefunctioneerd dan verwacht was. Vaak gaan die mensen na zo’n gesprek bedroefd weg. Dit keer had ik een gesprek gehad met Judith. Judith is achter in de dertig, alleenstaand en moeder van twee kinderen. De hele situatie was dus al niet positief, en dat had ook zijn weerslag op haar werk.

 

 

Ik vertelde haar hoe ik erover dacht. De blauwe ogen van haar verhulden wel enige teleurstelling, maar bleven ook twinkelen. Aan het eind van het gesprek gaf ze aan dat ze na haar werk dag nog wel even langs zou komen om hier iets uitvoeriger op in te gaan.

Ik had met Judith een goede band. Sinds ze hier was komen werken, hadden we geregeld leuke gesprekken. Op feestjes waren we veelal bij elkaar in de buurt.

 

Ik genoot van haar aanwezigheid. Haar bruine steile haar tot op haar schouders in combinatie met haar felblauwe ogen, was goddelijk. Het lichaam was er één waar menig dame jaloers op zou zijn. Strak, rond kontje, lange benen, slanke buik en goede voorgevel. Daarbij liep ze ook altijd in kleding die haar figuur goed accentueerde. Kortom, een genot voor de ogen.

 

 

Het was vijf uur, en iedereen verliet het pand. Ik zat nog, zoals gewoonlijk, op mijn kantoor. Ik had helemaal niet meer in de gaten dat Judith nog langs zou komen. Daarom schrok ik ook op toen ze ineens voor me stond. De deur had ze stilletjes dicht gedaan. Ze wilde het nog even over dat functioneren hebben. Haar getailleerde blouse stond iets open, waardoor de aanzet van haar borsten goed te zien was. Haar rokje zat strak op haar billen. Op een serieuze en zakelijke toon vertelde ik haar hoe de vork in de steel zat. Judith was niet van haar stuk te stoten. De negatieve berichten lieten haar ogen nog meer twinkelen. Ineens begon ze dan ook over de feestjes. Ze vroeg of ik het fijn vond dat ze dan veel aan mijn zij was te vinden. Ik kon dit alleen maar bevestigen. Judith stond nu op, en kwam naast me, tegen de rand van het bureau hangen. Voorzichtig pakte ze mijn stropdas en streelde deze. Haar hand ging langzaam naar beneden. Het serieuze gesprek had nu plaats gemaakt voor een erotische spanning. Het viel de dame in kwestie dan ook op dat er in mijn broek een bobbel kwam. Ze keek me ondeugend aan en liet haar hand er naar afglijden. Vliegensvlug had ze mijn broek open.

 

Daar zat ze dan. Half hangend op het bureau, terwijl haar hand mijn stijve pik omvatte. Rustig trok ze aan mijn harde lid. Hierbij maakte deze geile werkneemster lichte draaiende bewegingen. Haar lichaam daalde nu af naar de grond. Ze duwde mijn stoel iets naar achter. Op haar knieën nam ze plaats tussen mijn benen. Ze opende een extra knoopje van haar blouseje. Haar witte borsten staken nu mooi af tegen haar zwarte sexy bh. Judith’s mond vond mijn eikel. Na een zacht kusje erop, begon ze me wild te pijpen. In een hoog tempo ging ze op en neer langs mijn harde pik.

Even keek ze me aan, om vervolgens met een flinke klodder spuug mijn eikel natter te maken. Gulzig begon ze weer zuigen aan mijn lid. Ik genoot. Zelden was ik zo lekker gepijpt. Judith was een natuurtalent. Ik trok Judith omhoog en dirigeerde haar voorover op mijn bureau. Even voelde ik of haar kutje lekker nat was. Ik trok haar zwarte slip opzij. Haar jarretelgordel maakt het geheel nog sexier. Mijn pik glom van het vocht.

Hard duwde ik hem in haar natte gleuf.

 

Ik greep haar bij haar tieten. Haar tepels waren keihard en het witte vlees voelde heerlijk aan in mijn handen. Wild neukte ik haar in haar kutje. Eén hand ging op zoek naar haar klitje. Deze begon ik gelijk flink te bewerken. Mijn pik haalde ik nu af en toe helemaal uit haar kutje, om hem vervolgens diep naar binnen te stoten. Judith kreunde, waarbij ze ook geile woorden los liet. Ze wilde dat ik haar harder neukte. Dit hoefde ze geen twee keer te zeggen.

 

 

 

Ik pakte haar op en zatte haar voor me op het bureau met haar gezicht naar me toe. Haar benen hield ik wijd, zodat ik zicht had op het kleddernatte kutje. Ik bracht mijn leuter diep bij haar naar binnen en legde haar benen over mijn schouders. Hard neukte ik haar nu. Wild gingen haar borsten heen en weer. Dit functioneringsgesprek verliep erg goed. Zo goed dat ik mijn zaad voelde opkomen. Ik trok daarom mijn pik uit haar natte liefdesholletje. Dat was net op tijd. Klodders sperma vlogen over haar buik en jarretelgordel. Een straal vond zijn landingsplaats pas op haar linkerborst.

 

 

Voldaan knoopte ik mijn broek dicht. Judith deelde ik mee dat ze toch goed functioneerde.

 

Haar vraag hierop was wanneer ze voor een vervolg gesprek mocht komen.

 

Ik kan niet wachten. Geile sex op je bureau!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen