Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Daar zit je. Enkele rijen voor me in de kleine aula, ontspannen onderuit gezakt. Mijn ogen volgen de bewegingen van je handen haast gedachteloos. Dan gaat mijn blik iets hoger, naar je gezicht, ik vang een glimp op van je mooie ogen, die altijd zo ontdeugend flikkeren. Wat denk je dan? Mijn blik glijdt traag terug naar je handen, wat zou je daar allemaal mee kunnen doen? Zou je erin slagen me helemaal gek te maken? Zou je... Ik schud mijn hoofd, de gedachten verjagend, en probeer me weer op de les te focussen.

Tevergeefs, al gauw merk ik dat ik weer wegdroom...

Ik zit naast je, achterin de aula, en ook al praten we niet, we zijn ons zo bewust van elkaars aanwezigheid dat we geen woord horen van wat er vooraan nu eigenlijk gezegd wordt. Ik blik voorzichtig opzij, net op het moment dat jij dat ook doet. Voor enkele tellen, die plots heel lang lijken te duren, hou je mijn blik gevangen. Dan zie ik dat je blik afglijdt naar beneden. De mijne volgt als in een reflex, en ik voel dat ik bloos: met dit truitje geef ik je wel een heel mooi uitzicht. Ik kijk voorzichtig weer omhoog, maar als ik de glimlach om je lippen zie krijg ik mijn zelfvertrouwen terug en kijk je brutaal aan.Wat zie ik nu? Word je hier verlegen van? Je kijkt even weg, ik zie je diep ademhalen. Ik kan een glimlach niet onderdrukken, krijg je het nu al moeilijk?Als het van mij afhangt is dit spelletje nog maar net begonnen...

Weer kijk ik naar je handen, en laat mijn blik langs je armen omhoog dwalen. Ik kijk je even aan, dan vervolgen mijn ogen hun weg, deze keer naar beneden. Je ziet me kijken en ik merk dat je even gaat verzitten. Als ik nu opkijk, kijk ik je recht in de ogen. Ik zie hoe je onbewust je lippen vochtig maakt. Ik glimlach nu openlijk, daag je uit met mijn ogen. Wat ga je doen?

Ik zie hoe je gaat verzitten, een beetje onderuitgezakt, je benen wat meer gespreid zodat je linkerbeen me zachtjes raakt. Dan leg je, me strak aankijkend, je hand op je kruis. Ik zie je hand, nauwelijks merkbaar, een klein beetje bewegen. Oh, wat doe je dit toch heerlijk subtiel. Ik richt mijn blik nu naar beneden, en zie hoe je langzaam harder wordt.

Mijn hand dwaalt nu rusteloos over mijn dij, ik merk het pas als ik jou zie kijken. Nu laat ik mijn hand trager bewegen, langzaam naar boven toe. Als mijn vingers die ene plek bereiken, moet ik mezelf beheersen. Zacht laat ik mijn vingers even over die warme plek glijden. Een rilling trekt door me heen, en nog een als ik jouw blik zie. Ik haal diep adem, voor ik mijn hand weer weghaal.Ik kijk weer in je ogen, die ogen, ze maken me gek! Waar altijd al die speelse glans te zien is, zie ik nu nog iets anders. Je bent geil, bloedgeil, en ik weet dat jij in mijn ogen net hetzelfde kan zien.

Terwijl mijn ogen zich in die van jou boren, reikt mijn hand naar de jouwe, die nog steeds in je schoot rust. Ik hoor hoe je zacht je adem uit je longen blaast, als mijn vingers de jouwe raken. Ik kijk naar je lippen nu, waartussen de lucht langzaam ontsnapt. Wat zou ik die lippen nu graag proeven. Ik blik even naar voor, mezelf er terug van bewust makend dat ik nog steeds in de aula zit, en zucht. Dan niet. Dat houden we wel voor een andere keer.

Mijn hand ligt nog steeds volledig stil op de jouwe. Langzaam glijdt mijn hand naast die van jou. Ik voel je warmte, daar. Je hand schuif nu opzij, me alle vrijheid gevend. Ik tast zacht langs de harde paal in je broek. Ik doe mijn ogen even dicht, in een poging me te beheersen, en glijd met mijn hand langzaam langs de schacht. Naast me hoor ik hoe je ademhaling iets versnelt. Terwijl mijn hand zacht blijft bewegen voel ik je hand op mijn been. Net als mijn hand iets eerder, glijdt jouw hand nu naar boven. Wat ga je langzaam. Ik kijk je even verstoord en ongeduldig aan, en meteen heb ik daar spijt van, want nu ga je nog trager. Tergend langzaam bereik je je doel.

Totaal onverwacht leg je dan toch plots je hand vol op mijn schaamheuvel, en glijden je vingers nog verder naar beneden. Ik moet echt mijn uiterste best doen om mijn ademhaling onder controle te houden.Dan voel ik je hand iets naar omhoog gaan, je probeert de knoop van mijn jeans te openen. Na wat mij een hele tijd lijkt lukt dat, en je hand glijdt onder de stof. Ik voel hoe je mijn string wegduwt, en je vingers nu rechtstreeks voelen hoe nat ik door je geworden ben. Zacht ga je weer naar boven, tot je mijn klit raakt. Ik huiver van genot. Eindelijk. Je blijft heerlijke dingen doen met je hand, en ik moet de grootste moeite doen om me weer wat meer op jou genot te concentreren. Met mijn hand ga ik nu eerst een tijdje iets sneller heen en weer, nog steeds over je broek heen.

Je kijkt me aan, je ogen vragen me om nu eindelijk verder te gaan. Nu doe ik ook de knoop van je broek open. Je zucht. Zacht laat ik mijn hand onder de stof naar binnen glijden, en omvat die heerlijk harde paal nu helemaal. Ik word nog steeds heerlijk verwend, en trek je langzaam af. Als ik voel dat je bijna komt stop ik even, om dan weer verder te gaan. Telkens weer. Tot het moment dat ik voel dat ik het zelf niet meer uithoud. Ik pers mijn lippen op elkaar om geen geluid te maken, en kom heerlijk klaar. Terwijl ik kom voel ik hoe jou zaad over mijn hand vloeit. Ik kom stilaan weer een beetje op adem, nog steeds zacht je paal strelend.

Als ik terug een beetje bij mijn zinnen gekomen ben zoek ik met mijn vrije hand een zakdoekje. Mijn hand veeg ik echter pas af nadat ik er, je strak aankijkend, een beetje van je zaad aflik. Een stille belofte, dat dit niet het einde is.

Ik blijf nog even verder mijmeren, tot ik merk dat de les voorbij is. Ik pak mijn spullen in en sta op, jij doet hetzelfde enkele rijen voor me. Plots kijk je me recht aan, je blik boort in de mijne en ik besef wat je ziet. Ik ruk mijn blik los, en haast me naar de wc's. Bij de wasbakken kijk ik in de spiegel, en zie inderdaad de geilheid nog in mijn ogen. Shit. Ik duw de kraan aan en koel mijn handen en polsen aan het frisse water. Langzaam voel ik hoe ik rustiger word.

Als ik de gang weer oploop bots ik bijna tegen je aan. Je kijkt me aan, en vraagt glimlachend: "Waar zat jij daarnet met je gedachten?" Ik beantwoord je glimlach, als ik zeg: "Niet zo heel erg ver.", en merk je verbazing als mijn blik zich in de jouwe boort en ik mijn droge lippen vochtig maak.

Dan draai ik me om, mijn hand raakt nog even zachtjes zijn kruis, en ik loop pratend met andere vrienden naar boven. Dit kan nog leuk worden, denk ik met een glimlach, als ik zijn ogen in mijn rug voel priemen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen