Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sinds enige maanden ben ik goed bevriend met Esther. Op een feestje hebben we elkaar ontmoet, en na een leuk gesprek telefoonnummers uitgewisseld en zijn we een keer gaan stappen. Van een relatie tussen ons is geen sprake, we zijn gewoon goed bevriend. Esther werkt als verpleegster op een grote zorginstelling. Daar woont zij in een zusterflat. Die flat heeft 6 verdiepingen en zij woont, samen met 7 andere meiden op de bovenste verdieping.
Regelmatig kom ik bij Esther op bezoek in de flat. Altijd een hele gezellige boel daar. Veel feestjes op de 6e etage, waar ook de alcohol rijkelijk vloeit. Al meer dan eens had ik teveel gedronken om naar huis te kunnen rijden, maar altijd was er wel ergens een slaapplaats voor mij. Meestal sliep ik dan bij Esther op de slaapbank, maar ben ook wel eens bij een van de andere meiden in bed gekropen. Gezellige boel daar.
Onlangs zijn er twee meiden weggegaan, en is er een nieuw meisje bijgekomen, Judith. Zij is een meisje van 19 uit een heel beschermd christelijk gezin. Enorm knap, maar superverlegen. Meer dan eens heeft zij het schaamrood op de kaken als er tijdens een feestje weer een schaamteloos over sex gesproken wordt. Maar dat maakt haar juist zo leuk. Ook de andere dames zijn leuke meiden. Ik zal ze even voorstellen

Marja: 20 jaar, is bi-sexueel, heeft een vriendin.
Willeke: 23 jaar, en zwaar vrijgezel
Marjanne: 18 jaar en heeft een te grote mond
Chantal: is met haar 27 jaar de oudste van het stel
Moniek: is gewoon Moniek van 21.


Enige weken geleden hebben Esther en ik afgesproken dat ik in mijn vakantie een week kom logeren. Zij heeft dan ook vakantie, en dan kunnen wel elke dag gezellige dingen ondernemen, en natuurlijk veel stappen en feesten.
Dus op de vrijdagavond dat we afgesproken hebben sta ik met mijn tas bij haar voor de deur. Ik klop en klop, maar de deur van haar kamertje gaat niet open.
Dan verschijnt Marja op de gang: “Kom je voor Esther” vraagt ze me. Ik knik van ja.
Oh, zegt ze. Volgens mij is ze nog even naar de afdeling waar ze werkt, ze had een spoedgeval geloof ik. Maar ze zal zo wel terug komen.
Ik laat mijn tas op de grond ploffen, en laat een diepe zucht. “Wil je wat drinken?” vraagt Marja me. Lijkt me lekker, antwoordt ik.

Samen met Marja loop ik naar de gemeenschappelijke ruimte, waar de andere meiden zitten. Met veel gejuich wordt ik onthaalt,  en gelijk wordt me een flesje bier in de handen geduwd. Na enige biertjes en veel lol begin ik me toch wel af te vragen waar Esther blijft. “Ach jo, roept Marjanne, die is gewoon nog aan het kletsen met collega’s. Nog een biertje?”
Dat lijkt me lekker zeg ik.
Ze loopt weg en komt terug met het flesje bier, dat ik vervolgens in een flinke teug half leeg drink. Verder als dat kom ik ook niet, want na een minuut of 5 wordt ik licht in mijn hoofd en val in een diepe slaap…………

De volgende ochtend wordt ik met een raar gevoel in mijn hoofd wakker. Ik kijk in de rondte, en zie dat ik in een kamer ben die mij niet bekend voor komt. Ik probeer me om te draaien, en kom er dan achter dat mijn armen vastgebonden zijn aan het bed. Ik probeer me los te maken, maar dat lukt niet, de twee leren banden om mijn polsen zitten goed vast. Ook merk ik dat mijn benen ook vastgebonden zitten. Nu begin ik toch wel een beetje in paniek te raken. Wat doe ik hier, wie heeft me vastgebonden en waarom. Na een paar minuten wordt dat me al duidelijk, als Willeke en Chantal giechelend binnen komen. “Zoo, lekker geslapen” vraagt Chantal me. Gelijk reageer ik hierop met de vraag waarom ik hier lig en wat er is gebeurt. Glimlachend verteld Chantal me dat ze de avond ervoor veel plezier om mij hebben gehad, en dat ze de komende week nog veel meer plezier van me gaan hebben. Ik begrijp er echt helemaal niets van, maar dan komt ze naast het bed staan, en trekt in een ruk het dekbed van me af. Dan zie ik dat ik helemaal naakt ben. Daarnaast ben ik helemaal geschoren, op mijn borst, buik, en zak is geen haartje meer te bekennen. Willeke en Chantal schieten in de lach, en Willeke komt aan de andere kant van het bed staan. Ze bukt voorover, neemt mijn lul in haar mond en begint me rustig te pijpen. Binnen no-time staat mijn lul recht overeind. Na een paar flinke halen stopt ze, en knijpt me flink hard in mijn zak. Ik verkramp even van de pijn en laat een zachte schreeuw horen. Nu beginnen de dames weer te lachen.
Ik vraag waar Esther is, waarop Chantal antwoord dat Esther naar haar broer in het buitenland moest vanwege ziekte, en dat ze haar excuses aan mij moesten geven omdat zij er niet was. “Maar” zegt Willeke, “wij vinden het wel gezellig hoor, je blijft de hele week bij ons en van ons. En wij gaan ons deze week flink vermaken met jou. We raden je aan maar mee te werken, want anders komen er veel foto’s van jou openbaar die we gemaakt hebben.”
Ik zucht en begrijp dat deze meiden me goed te pakken hebben.

Lachen lopen de meiden weg uit de kamer, en lig ik weer alleen naar het plafond te staren. Ik besef me dat ik het beste maar mee kan werken, en hoop dat ze geen rare dingen met me gaan doen.

Veel tijd om na te denken heb ik niet, want Marjanne komt de kamer binnen. Ze loopt in een ochtendjas en is zo te zien nog maar net wakker. Ze lacht even lief naar me en vraagt of ik lekker geslapen heb. Ik antwoord niet en vraag me af wat er gaat gebeuren.
Marjanne loopt op me af, en knijpt zacht in mijn rechtertepel. “kun je niet meer praten” zegt ze zacht. “Dat hoeft ook niet hoor, je bent hier immers voor mijn plezier”, zegt ze er achteraan.
Dan maakt je haar ochtendjas los, laat deze op de grond vallen en loopt naar het bed toe. Ze bukt voorover en drukt haar rechterborst tegen mijn mond. “likken” beveelt ze me. Rustig begin ik met mijn tong over haar tepel rondjes te draaien, en binnen no-time staat ze naast me te hijgen. Ze doet een stap opzij, en begint me wild te pijpen. Even later staat mijn lul weer recht overeind, waarna ze op het bed klimt en op me gaat zitten. Ze drukt mijn harde lul tegen haar kale poesje, en zakt over mijn lul heen. Rustig begint ze me te berijden, maar gaat snel harder en harder. Het zicht op dit lekkere meisje, die op mijn lul zit maakt mij ook erg geil, maar ik lig nog steeds vastgebonden. Even later krijg ik het gevoel dat ik ga komen, maar Marjanne is me te snel af. Gillend komt ze klaar en als ze ziet dat ik ook bijna ga komen komt ze omhoog en mijn lul schiet uit haar kutje. “Zo, dat was lekker wakker worden” zegt ze met een zucht. Vervolgens pakt ze haar ochtendjas, en zegt: “ jamer joh, maar je bent voor ons plezier, dus het gaat erom dat wij klaar komen en jij niet. Nou ja, misschien als je goed bent, mag jij ook eens klaarkomen”.

Ze loopt de kamer uit, en zegt voordat ze de deur dicht trekt: “ ik ga werken, de anderen zijn ook aan het werk. Rust maar uit, en doe krachten op voor vanavond. Dan is je welkomsfeestje. En reken er maar op dat je kracht nodig hebt, want je gaat het nog zwaar te verduren krijgen".

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen