Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn lul voelt harder dan ooit aan, de geile blik die ik je ogen zie windt me enorm op. Met je string in mijn ene hand en mijn kloppende lul in mijn andere hand kijk ik hoe je geniet. Ik had nooit verwacht dat het met zo opgewonden zou maken en ik had ik nooit verwacht dat jij het echt zou doen.

Langzaam speel ik met mezelf terwijl ik zie hoe je verwend wordt, ik zie hoe hij hij achter je zit en je neemt terwijl hij zijn handen om je borsten kneed. Ik voel een gevoel opkomen en merk dat ik mezelf niet langen kan beheersen. Als laatste hoop vraag ik aan je of ik mag klaarkomen, maar je resolute antwoord is Nee slaaf!

Maar tegenhouden kan ik het niet meer, er komen klodders sperma die in het rond vliegen. Mijn handen zitten eronder en ook op de stoel liggen flinke klodders. Ik probeer het te verdoezelen maar als je naar me kijkt zie je het meteen. Je snauwt me toe: kan je nou nooit luisteren???? Sorry Meesteres antwoord ik, maar je neemt de excuses niet aan. Je snauwt me toe me mijn vingers zelf af te likken. Twijfelend kijk ik naar mijn vingers tot het je te lang duurt, dan zeg je dat als ik nu niet luister je andere maatregelen zal treffen. Met sterke tegenzin steek ik de eerste vinger in mijn mond en slik hem af. Daarna volgen de andere vingers tot alle vingers schoon zijn. Gemeen zit je me aan te kijken en je vraagt me of ik het lekker vind. Niet echt Meesteres antwoord ik.  Dat is dan jammer zeg je, wen er maar alvast aan!

Ik moet een handdoek van je pakken en de boel opruimen terwijl jij nog lekker geniet. Als ik klaar ben zeg je tegen Dennis dat hij mag klaarkomen en dat ik moet kijken. Na nog een aantal keer stoten komt hij klaar en spuit zijn lading in je. Hij moet naast je zitten op het bed en ik heb een uitzicht op je kutje die nog altijd uitdagend naar achteren steekt. Langzaam zie ik er sperma uit druipen, het loopt langs je been naar beneden. Kom hier zeg je tegen me en ik sta op. Op je knieën zeg je tegen me en langzaam kruip ik naar het bed. Schoonlikken is het korte maar duidelijke bevel. Dit wil ik niet schiet er door mijn hoofd, dit gaat me te ver. Dit merk je en je zegt: moet ik andere maatregelen nemen slaaf? Ik probeer je schoon te likken maar ik kan het gewoon niet en trek mijn hoofd weg.

Goed zeg je, dan maar de andere maatregel, kom hier zitten en blijf zitten. Je staat op en loopt naar de kast. De sperma zie je nog uit je kutje druipen, je pakt een zwart tasje en komt terug. Je zegt dat als ik niet wil luisteren je wel een andere manier heeft om mij in toom te houden. Uit de tas haal je een kunststof hoes met wat ringen en dergelijke. Je schuift de hoes om mijn lul en doormiddel van de ringen zorg je ervoor dat ik hem niet meer af kan doen. Uiteindelijk klik je er een slotje door en zit hij op slot. Zo zeg je, dat is geregeld, vanaf nu bepaal ik wanneer je klaarkomt begrepen? Ja Meesteres antwoord ik. Stiekem word ik er wel opgewonden van en ik voel mijn lul opzwellen, maar dan ineens doet het ook pijn. Door de hoes kan hij niet meer stijf worden. Je ziet dit en begint te lachen, zie je wel dat het werkt!

De sleutel doe je aan je ketting en is zodoende vlakbij maar toch buiten bereik.

Dan pak je mijn onderbroek van de grond je maakt je kutje er mee schoon, zo zeg je heb je toch nog een aandenken. Dennis moet zijn kleren aandoen en die stuur je weg met de mededeling dat je hem nog wel belt als je weer zin hebt.

Dan pak je liefdevol mijn hoofd vast, geeft me een kus en vraagt: en was het lekker slaafje van me? Want vanaf nu ben je echt van mij!. Ik kijk je in de ogen en zeg: het was heerlijk meesteres, dank u wel.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen