Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als ik thuis kom na een dag werken zie ik je al op me staan wachten. Gekleed in je zwarte jurkje en je laarzen. Wat een sexy vriendin heb ik toch. Ik loop op je af en geef je een kus en voel even snel aan je kont... hmm een string..

We lopen naar binnen en voordat ik je kan vragen hoe het is en waar de kinderen zijn zeg je" ik wil je iets vragen, en je moet er even over nadenken maar dan is je antwoord ook definitief." Waarop ik zeg dat dat goed is. Je zegt: "je loopt altijd te zeggen dat je mijn slaaf wil zijn en dat ik dan alles mag doen, wil je dit echt?" Even denk ik na en zeg daarna ja. Je zegt: je weet dat dit antwoord definitief is he.. geen weg terug en geen gemopper. Ik antwoord: ja dat weet ik.

Goed zeg je, dan kom je nu voor me staan.
Kijk naar de grond en buig een beetje voorover. Ik doe wat je zegt en je pakt iets uit de kast. Vervolgens voel ik iets kouds om mijn nek. Een halsband... dit had ik nooit verwacht.. je gespt hem vast en zegt, zo dit wou je toch? Nu is het ook meteen duidelijk dat je mijn slaaf bent. Vervolgens klik je een riem aan het oog. Meekomen zeg je terwijl ik een ruk aan de riem voel. Je loopt voor me de trap op en ik zie je sexy string(blauw met zwart). Ik zeg dat ik zo een prachtig uitzicht heb. Boven stopt je en draai je je om. Had ik gezegd dat je naar mijn kont mocht kijken vraag je. Ik antwoord nee.. Wat nee zeg je? Vanaf nu praat je met twee woorden tegen me en is het Meesteres Miranda of Mevrouw Miranda voor je. Dus vraag je nogmaals mocht je naar mijn kont kijken? Nee Meesteres antwoord ik. Waarom doe je dat dan? Wil je nu al straf? Nee Meesteres, sorry Meesteres antwoord ik. Dit is meteen je laatste waarschuwing zeg je. De volgende keer kom je er niet zo makkelijk af. Weer trek je aan de riem en loopt naar de slaapkamer. Daar aangekomen zeg je dat ik op een stoel bij het voeteneind moet gaan zitten. Daar zitten en ook blijven zitten tot ik wat anders zeg, zeg je. Ik krijg nog een blinddoek om en vervolgens ga je naar beneden en sluit de slaapkamer deur achter je..

Daar zit ik dan. Geblinddoekt zodat ik niets kan zien en wetend dat je er supersexy uitziet. Mijn hart bonkt in mijn keel, ik ben opgewonden en toch ook zenuwachtig. Hier denk ik zo vaak aan en nu gebeurt het allemaal echt.

Opeens hoor ik de bel en daarna de voordeur open gaan. Ik schrik, er schiet van alles door mijn hoofd. Wat als dat visite is.. zit ik daar met een halsband en blinddoek om.. wat zal ik doen?? Ik besluit om rustig te blijven zitten en op je te vertrouwen. De deur naar de kamer gaat weer dicht en het is weer stil.  Na een paar minuten hoor ik de deur weer en vermoed ik dat de visite weer weggaat. Heeft Miranda goed gedaan denk ik nog. Maar dan schrik ik pas goed.  Ik hoor voetstappen de trap op komen.. wat moet ik doen.. wat kan ik doen.. niets besef ik.. alles afdoen en kleren aandoen kan niet meer, dus blijf ik zitten en wacht gelaten af..

De slaapkamer deur gaat open en je zegt,"goed zo, nog net als ik je achter gelaten heb." Ik hoor meer voetstappen maar die persoon of personen zeggen niets. Ik voel me ineens heel klein worden en besef me hoe dit moet lijken voor die andere(n).
Je zegt,  je vraagt je nu wel af wat er gaat gebeuren of niet?  Ja Meesteres antwoord ik gespannen. Ik hoor dat je naar me toe loopt en vervolgens doe je de blinddoek af. Even moet ik wennen. Aan het licht en dan zie ik je voor me staan met een glimlach. Achter je bij de deur staat nog een man rustig te wachten. Het is een gespierde man die helemaal naakt is. Hij is groot geschapen valt me op. Ineens schiet me te binnen dat we het vaak hebben gehad over het feit dat je het graag met een ander wou doen voor mijn ogen. Dit is Dennis zeg je, en die gaat mij neuken voor je ogen. Denk je dat je kan blijven zitten en van jezelf afblijven of moet ik je vastbinden? Ik blijf rustig zitten meesteres antwoord ik. Goed zo zeg je, let maar goed op misschien kan je er nog wat van leren.

Dan draai je je om en gaat op je knieën op het bed zitten vlak bij het voeteneind. Je zegt ineens Dennis kom hier en doe mijn string uit en geef die aan mijn slaaf daar. Dennis doet wat hem verteld is en wacht af. Dan zeg je, wat zeg je dan slaaf? Dank u wel Meesteres zeg ik. Dennis kom hier en neem me zeg je dan, neem me op zijn hondjes dan kan mijn hond daar er nog wat van leren. Maar denk erom je mag niet klaarkomen in me en als je dat wel doet moet je me zelf schoonlikken.

Vol  spanning zit ik daar op de stoel met je string in mijn handen, ik zie Dennis op je aflopen en zie je kontje naar achteren steken.. Zal je je echt laten neuken door hem? We hebben het er vaak over gehad en ik vond het altijd erg spannend als je zei dat je door je met een ander wou sexen. Zijn lul is nu vlak bij je kutje, de spanning loopt nu echt op, en hup daar gaat zijn lul je kutje binnen. Ik zie hoe je hem in je voelt schuiven en rustig en beheerst steekt hij hem steeds dieper in je. Ik zie dat hij fors geschapen is aan je lichaamstaal, je beweegt met je kontje en heupen en weer. Dan begint hij met stoten en je begint zachtjes te kreunen. Met een stijve lul zie ik het allemaal aan, maar ik mocht niets van je doen dus besluit te blijven zitten en niet met mezelf te spelen.. Af en toe kijk je op zij en kijk je me recht in de ogen aan, ik zie een enorm geile blik in je ogen en zie je genieten. Je ziet mijn stijve lul en glimlacht naar me. Alleen mee spelen zeg je kortaf tegen me, niet klaarkomen.

Einde deel 1

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen