Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ondanks dat je dit al een aantal keren gedaan hebt blijft het elke keer weer super spannend. Gister heb je weer zo'n smsje ontvangen met daarin een aantal simpele opdrachten, een locatie en een tijd.  De opdachten bestaan uit de kleding die gedragen MOET worden en de voor hem niet onbelangrijke hoge hakken.....Stipt elf uur sta je op de afgesproken locatie. Je belt aan maar je ziet dat de deur al open is. Gespannen loop je naar binnen. Het is donker en stil maar in het midden van de hal brand een kaarsje met daarbij een zwarte blindoek en een handgeschreven briefje. Je doet zoals geschreven je lange jas uit en blindoekt jezelf stevig. Daar  sta je dan met hoge zwate hakken, kousen en jarratels en een inmiddels drijfnatkutje. Je hoort de trap kraken en voelt je ineens bekenen. Even vluchtig voel je een hand langs je lichaam gijden en je adem stolkt als ie je aan je arm mee naar boven trekt. Boven zie je door een spleetje van je blindoek een lege ruimte met in het midden een grote helve circel van kaarsen. Verder is het er donker er warm.

 wordt vervolg . speciaal voor jou 2


Hij zet je in het midden en zegt dus 'jij wilt mij sletje zijn vandaag'. Je trilt van opwinding als hij je de niet onbelangrijke spelregels uitlegt. Je moet je ene hand vooruitsteken en op elke vingertop wordt een muntstuk gelegt. Door je andere hand erop te leggen houdt je de munten tussen beide handen vast. Je mag deze munten nooit laten vallen wat er ook gebeurt zegt hij. Anders krijg je hele rode billen. Gek van geilheid voel je je kutje steeds natter worden. Je moet je handen boven je hoofd houden en vervolgens spreidt hij je benen nog iets extra totdat je nog maar net kan blijven staan op je hakken. Je voelt zijn warme stevige handen over je heerlijke slanke lijfje glijden en via je buikje naar je kutje. Je voelt zijn vinger tussen je natte lippen door glijden en terwijl hij deze in je mondje stopt duwt hij twee andere diep in je natte grotje. Al zuigend op zijn vinger, met je handen boven je hoofd wordt je echt nonstop keihard en diep gevingerd.

Hijgend en kreunend snak je naar adem om vervolgens bijna spuitend klaar te komen. Je schokt over heel je lijf en je moet grote moeite doen je handen boven het hoofd te houden.....Op je knieen zegt hij.. Langzaam laat je je inmiddels door de inspanning bezwete heerlijke lichaam op je knieen zakken met nog steeds de handen boven het hoofd. Hij loopt om je heen en je voelt zijn harde gezwolle pik even langs je gezicht glijden. Dan gaat hij plat op zijn kont voor je zitten. Zijn benen tussen de jouwe en spreid met de zijne jou benen maximaal. Terwijl hij op een hand leunt duwd hij met zijn andere een enorme dildo in je echt drijfnatte kutje. Je voelt inmiddels je kutvocht langs je strakke dijen lopen en hij begint je kutje echt stevig te bewerken. wordt vervolgt speciaal voor jou 3

Hard en diep stotend duwd hij de enorm dikke dildo in je natte kutje en voordat je het weet kom je voor de tweede keer schokkend klaar. Drijfnat ben je en hij laat je de dildo helemaal schoonlikken. Langzaam raak je in een soort trance en je wilt alleen nog maar sex met deze mystrieuze minnaar of moet je zeggen meester. Eigenlijk hou je niet zo van deze benamingen maar van stevig doorgeneukt worden ben je helemaal niet vies. Dan wordt je blindoek verwijderd en tot je grote schrik en opwinding is het een van je beste vrienden die je al heel lang geil vindt. Met een sissend geluid verbied hij je te spreken en pakt hij een stoel uit de hoek van de kamer en je moet hem de muntjes geven. Ook zie je een enorme collectie dildo's en anaal speeljes op de grond liggen en je trilt van opwinding. Hij duwt je op de grond en gooit je een flinke dildo toe. Zo verwen jij jezelf maar eens enne je kwam een muntje tekort maar dat komt zo wel..... sletje.... zegt hij er nog snel achteraan. Gek van opwinding en overvallen door zijn harde taal speidt jeje benen zo wijd als je maar kan . Je kijkt hem vurig en wild recht in zijn ogen en duwd de dildo in je inmiddels opgerekte kutje.

Deze is voor jou meester zeg je iets wat spottend terwijl je jezelf binnen een recortijd tot een gillend hoogtepunt brengt. Je ziet dat mijn eikel zwaar gezollen is inmiddels en voordat je goed en wel bijgekomen bent zit je steunend op de stoel met je kontje omhoog. Je jarratels trak over je billen gespannen is het een enorm geil aanzicht. Dan voel je een harde tik op je billen. Voor het muntje zegt hij. Het brandende gevoel maakt je alleen nog maar geiler en al snel is hij met zijn tong je kontje aan het bevochtigen en voel je zachtjes een vinger diep je kontje in geduwd worden. Kreunend van opwinding en genot draai je gewillig met je kontje...... vanaf hier is alles mogelijk.. wordt misschien vervolgt.... in ieder geval tot donderdag stipt elf uur.. speciaal voor jou. kzfejgp

Gewillig draaiend met je kontje daag je hem een beetje uit. Je lange blonde haren en je kleine strakke kontje zou elke man gek van geilheid maken en dat ben je je nu goed bewust. Dan volgen uit het niets ineens een aantal pijnlijke en brandende tikken op je billen. Ineens ben je jezelf weer bewust van het SPEL. Je was natuurlijk niet zijn sletje maar zijn onderdanige sletje, denk je lachend.

Het branderige gevoel gaat al snel over in opwinding en terwijl je wat te drinken krijgt, lijkt het alsof het direct weer bij je kutje naar buiten stroomt. Nu voel je twee vingers tegelijk met een draaiende beweging je kontje in glijden. Je natte kutje heeft ervoor gezorgt dat het een grote natte boel is dus ze glijden soepel en diep naar binnen. Je kreunt van genot als je voelt dat hij je kontje stevig begint te bewerken. Steeds wilder, steeds sneller begint ie je kontje te bewerken. Nonstop, vreselijk snel en met duwende, op en neer bewegende bewegingen pakt hij je strakke kontje zwaar aan. Ook hij begint te hijgen en zijn lichaam raakt bezweet van inspanning door de intense bewegingen van zijn sterke vingers. Dan ineens gil je het echt uit . Je hele kleine lijfje kronkelt ineen als je schokkend klaar komt. Je bent niet meer in staat op de stoel te leunen en laat je je op de grond vallen.

Na hooguit een klein minuutje rust komt hij met zijn lichaam boven je. Hij draait je op je rug en begint je intens te kusssen. Dan gaat hij bijtend in je nek, likkend langs je lijf richting je kutje. Dan begint ie je drijnatte kutje te likken. Je schokt als ie langs je overgevoelige klitje gaat en er pijnlijk hard aanzuigt. Weer een golf vocht spuit uit je kutje en alles ruikt naar jou. Zijn kloppende keiharde pik heeft ie inmiddels richting je mond gemanouvreerd en likkend aan je kutje neem jij zijn zwaar gezwollen eikel in je mond. Ruw begint ie je in je mondje te neuken zonder ook maar een moment te stoppen met likken van je kutje en clitje. Steeds dieper duwt hij zijn pik in je keeltje en stopt net voordat ie klaar komt. Niet zo snel sletje. zegt hij . En valt nog net terug in zijn spel.

Hij gaat op zij rug liggen en wijst een dildo aan die je moet pakken. Het is een ca 30 cm lange dikke flexibele dildo. Je moet op je knieen naast hem komen zitten . Stop hem in je kontje zegt hij.... Het toch wel behoorlijke ding stop je kreunend In je eigen kontje. Dan pakt hij hem over en zegt "" kom op me zitten "' Met wat gestuntel zit je boven op zijn harde pik met in je kont een vette dildo. Wild en hard begin je hem te berijden. Gevoelens van genot , pijn en verlangen vliegen door je lichaam, als hij bij elke beweging die jij op hem maakt, die dikke dildo steeds verder je kontje in stoot. Alsof door twee mannen geneukt te worden beginnen we beiden hard te kreunen en te hijgen om vervolgens samen klaar te komen. Je voelt een golf van zijn warme sperma je lichaam in schieten en daarmee een golf van zijn liefde voor jou.........

want weet een spel is iets dat samen gespeelt KAN worden... liefde laat die keus niet dat gaat vanzelf fe. Alleen op verzoek speciaal voor jou 'extreem'

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen