Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

'Mendoza, ik moet eventjes naar het toilet. Kan dat even?' Ik vroeg het nu voor de tweede keer. De eerste keer dacht ik dat de duikleraar het niet goed hoorde, maar nu de tweede keer zag ik hem naar me kijken, maar leek het alsof hij me niet wil horen. 'Nee, Irma, even wachten, dit is een belangrijk onderdeel van de instructie en ik ben bijna klaar.' Ja, dat kon hij nu wel zeggen, maar ik moest vreselijk nodig naar het toilet voor een grote boodschap. We stonden, in duikpak, in het zwembad van het Balinese hotel en de duikinstructeur, Mendoza, was mij en mijn vriendin de grondbeginselen van het duiken aan het uitleggen. Anne-Elize keek mij eventjes indringend aan, haar blik vol verbazing over de strengheid waarmee Mendoza mij had verboden het bad uit te gaan. Ik hield het echt niet meer.

 

Mendoza was nog vijf minuten bezig en zei toen dat de les voor vandaag klaar was. 'Je kunt nu naar het toilet Irma', zei Mendoza. Maar dat was niet meer nodig, een dikke plakaat poep zat in het duikpak en ik vroeg me af hoe ik dit kon verbergen voor Mendoza. 'Nou, het valt nu wel mee hoor, Mendoza', loog ik. Ik kon met het duikpak naar de toiletten lopen, het poep in de pot gooien en dan het pak uitspoelen. We klommen alledrie via het trapje het bad uit.

Ik liet expres Anne-Elize en Mendoza voorgaan. Nu we uit het water waren was de stank meteen erg duidelijk. Tjonge, dit was niet normaal meer. 'Irma, nu je niet meer zo nodig naar het toilet moet, wil je me even helpen met de zuurstofflessen?' Oh god, nu moest ik hem ook nog helpen. 'Ik kleed me alvast om en zie je op het strand!', zei Anne-Elize breed grijnzend en weg was ze. Ik liep, wat ongemakkelijk, met Mendoza richting de duikshop. Mendoza trok zijn duikpak half uit, zodat zijn gespierde bovenlichaam zichtbaar was.

 

God, wat een lekkere vent was het. Hij belde eventjes met fluisterende stem, wat hij zei kon ik niet verstaan, maar nadat hij klaar was met bellen keek hij mij indringend aan. 'Wil je even die flessen daar aangeven, Irma, dan sluit ik ze even aan, zodat ze gevuld worden met zuurstof', vroeg Mendoza. Ik dacht dat ik door de grond zakte toen ik met de eerste zuurstoffles bij Mendoza kwam. Hij moest het wel ruiken. 'Ja bedankt', zei hij, 'en die andere fles ook graag!' Ik hield mijn adem in, alsof ik dacht dat als ik zelf niet de stank rook, Mendoza het misschien ook niet zou ruiken, en bracht de andere fles naar hem. 'Weet je hoe duur die pakken zijn?', vroeg Mendoza plotseling.

Ik werd rood, maar deed net alsof ik hem niet begreep. 'Pakken? Wat bedoel je?' Mendoza kwam op me af en sloeg hard op mijn kont, zo het poep nog meer plettend in het pak. 'Die duikpakken bedoel ik, waar je zojuist in gepoept hebt!' Ik kon wel door de grond zakken van ellende. 'Mee komen!', zei Mendoza en hij liep snel richting de kleedkamers van de duikshop. Het waren van die open bamboe-hutten op het rand van het strand. De kleedkamer zelf had een vloer van wit zand, de douches waren opgetrokken uit natuursteen. Ik liep achter hem aan. 'Uittrekken dat pak!', zei Mendoza streng en ik twijfelde. 'Ik zeg dat je het moet uittrekken en snel een beetje!'

 

Hij kwam een stap dichterbij en ik was toch wel eventjes bang. Ik begon het natte strakke pak van mijn lijf af te stropen. Bij mijn billen aangekomen twijfelde ik, maar nog een stap dichterbij van Mendoza zorgde er voor dat ik het pak nu volledig uittrok. Een enorme stank kwam uit het pak en mijn billen en lies en dijen zaten onder het bruine spul. 'Dat pak uitspoelen!', commandeerde Mendoza en ik sleepte het duikpak naar de douche en begon het uit te spoelen. Ik voelde de blik van Mendoza op mijn met poep besmeurde billen branden en schaamde me dood. Uit de broekspijpen stroomde mijn poep nu richting het putje. 'Goed uitspoelen hoor!' Ik begon de bilstreek en broekspijpen nu met mijn hand goed te boenen.

Nadat het pak schoon was, wilde ik mezelf ook afspoelen. 'Niet doen!' zei Mendoza! 'Blijf staan!' Ik keek hem verbaasd aan. Plotseling hoorde ik een vrouwenstem Mendoza roepen. 'Ik ben hier!', zei hij en daar zag ik opeens Mendoza's vriendin, Angelique, die ook in het hotel werkte, de doucheruimte binnen stappen. 'Tjonge wat een stank!', zei ze en ik kon wel door het doucheputje zakken van schaamte. 'Ja, deze meid heeft mijn dure duikpak ondergescheten en wilde dit voor mij verborgen houden.' Angelique keek Mendoza aan met een gemene glimlach.

Dus het was mij meteen duidelijk wie Mendoza net in de duikshop gebeld had. 'Nee? Dat meen je niet?', huichelde Angelique. 'Ja hoor, en ze zit zelf ook nog onder de poep', zei Mendoza en hij gebaarde me om te draaien. Waarom ik dit pikte, ik weet het niet, maar ik draaide me als een klein kind om. En om eerlijk te zijn, de dreiging, de vernedering, de hele situatie maakte me bloedgeil. Ik liet mijn vieze kont en benen zien.

 

'Bukken!' bitste Angelique en ik huiverde van genot terwijl ik voorover boog. 'Mendoza, ik denk dat deze trut geilt op onze woede!', zei Angelique en Mendoza kwam op me af lopen, pakte mijn paardestaart waarmee ik mijn lange blonde haren bij elkaar had gebonden, vast en draaide mijn hoofd naar achteren. 'Is dat zo, viezerik? Geil jij er op om spullen onder te poepen?' 'Nee, nee, dit is voor het eerst dat ik zoiets heb gedaan en het was een ongelukje', piepte ik, maar zijn ruwe manier van ondervragen, het vernederende deed me bijna ter plekke klaarkomen. 'Ze moet gestraft worden, Mendoza. Flinke straf moet deze dame krijgen!' Mendoza liet mijn haar los en liep naar de deur van de doucheruimte. Hij deed het op slot en even raakte ik in paniek. Ik wilde om hulp roepen, maar Angelique siste dat als ik mijn mond opendeed, ik het zou bezuren. Haar blik legde mij het zwijgen op. 'Vooruit spoel je af, viespeuk, ik wil niet in aanraking kunnen komen met jouw stront als ik je straf!', beveelde Mendoza. Ik wilde mijn lichaam af gaan spoelen, maar Angelique zei dat ik moest wachten.

 

Ze trok haar kleding uit en kwam naakt naar me toe. Tjonge wat had deze meid een lichaam zeg. Lange benen, zalige kont en kleine stevige borsten. Ze kwam tegen me aan staan, haar lichaam tegen mijn kont en achterbenen aandrukkend, zo het poep op haar lichaam krijgend. 'Schoon likken!' zei ze kalm en ik keek haar verbaasd aan. 'Je besmeurd me met poep en nu eis ik dat je me schoon likt.' Ik was geil en klaar om vernederd te worden, maar dit ging te ver. 'Nee, dat doe ik niet!', zei ik beslist. 'Oh nee, doe je dat niet?' Ik keek haar uitdagend aan. Ik was voor alles in, maar zoiets vies zou ik nooit doen. Plotseling voelde ik Mendoza achter mij staan. Hij had zich ook snel uitgekleed en ik voelde zijn stijve pik tegen mijn lichaam aanduwen. 'Lik haar schoon', zei hij dreigend en hij pakte mijn tieten van achteren vast en kneep hard in mijn tepels. Angelique duwde tegelijkertijd twee vingers diep in mijn natte kutje en duwde me een paar centimeter de lucht in.

Ik kreunde van pijn, maar ook van pijnlijk genot. 'Auw, jullie doen me zeer!', kreunde ik. 'En dat wordt alleen maar erger als je niet luistert vies smerig rotkind, lik dat stront van Angelique's lichaam af' Ik piekerde er niet over en genoot eigenlijk van wat ze me aandeden, dus de beloofde verergering mocht van mij komen. 'Dit sletje geniet van wat we haar aandoen, Mendoza, haar kut is zo heet en nat als maar kan', zei Angelique en ze vingerneukte me nu sneller en sneller, daarbij drie, vier vingers zo diep en hard mogelijk in mijn soppende kutje duwend.

 

Mendoza had mijn tepels tussen zijn vingers genomen en draaide gemeen hard heen en weer. Zijn pik stootte hard tegen mijn kont aan, zijn pik voor zeker met mijn bruinsel bekledend, zijn mond in mijn hals, hard, maar net niet te hard, bijtend. Ik was zo geil als een bezetene! 'Buk slet, buk!', siste Angelique en ze duwde mijn lichaam naar beneden en ik werd met mijn gezicht tegen Mendoza's pik geduwd. Ik vergat alle bezwaren en nam zijn dikke beaderde lul in mijn mond. De smaak drong maar licht tot me door en ik begon wild aan zijn hard in mijn mond stotende pik te zuigen.

Angelique duwde mijn hoofd hard op en neer, terwijl ze tongzoende met Mendoza. Opeens draaide ??n van hen de douches open en eerst koud, maar daarna snel lauw wordend water stroomde over ons heen, zo de viesheid van ons afspoelend. 'En slikken, kreng!' commandeerde Mendoza en ik voelde hem opeens zijn blaas legen in mijn mond. Zijn pis stroomde heet en in grote hoeveelheid via zijn pisgaatje in mijn mond. Mijn hoofd werd door Angelique hard op de pissende pik geduwd en ik probeerde zoveel mogelijk urine uit mijn mond te laten lopen, maar een groot deel slikte ik in. Ik kwam bijna spontaan klaar van geiligheid, ik ontdekte daar onder de douch op Bali dat plassex mijn ding was! Ik ging met een vrije hand naar mijn kutje, wat schreeuwde om aandacht en vingerde me terwijl ik Mendoza's pik voelde nadruppelen.

Hij bleef neukbewegingen maken met zijn pik en ik zoog al het nog door te slikken pis gewillig in, ondertussen wild met mijn vingers wrijvend over mijn klitje heen en voelde een zalig orgasme vanuit mijn tenen door mijn lichaam beginnen te sidderen. 'Wel heb ik jou daar! Dat wijf vingert haarzelf gewoon klaar!', krijste Angelique en ze trok mijn arm van mijn kutje vandaan, maar dit alles zorgde er alleen maar voor dat ik nog lekkerder klaarkwam. Angelique duwde me omver en ik lag op mijn rug op de douchevloer en kwam lekkerder klaar dan ik ooit was klaargekomen.

 

Mendoza was op zijn knieen, tussen mijn wijd uit elkaar liggende benen, gaan zitten en duwde zijn harde pik tegen mijn kutje aan. Hij ramde zijn pik hard in mijn poes en begon hard te stoten. Angelique zette haar voeten naast mijn gezicht neer, nam gehurkt plaats boven mijn gezicht en duwde haar kutje, die heet en nat was, in mijn gezicht. Voor het eerst proefde ik een kut en ik moet zeggen dat ik er van genoot. De smaak van Angelique's kut was zalig. Ik kon het niet vergelijken met andere kutjes dan dat van mezelf.

Als ik mezelf klaarvingerde in bed had ik vaak mijn kutsap van mijn vingers afgelikt, zo genietend van de smaak. Angelique wipte op haar heupen en duwde zo haar onderlichaam zo ver mogelijk over mijn neus, mond en kin heen. 'Ohhh, ja meisje, goed zo, steek je tong uit en neuk m'n kutje', kreunde Angelique. Mendoza ondertussen had mijn middel beet en ramde zo hard als hij kon mijn gleuf, ik kreunde van genot tussen het beffen door. 'Slik, Irma, slik alles door', kreunde Angelique en dit had ik al eerder gehoord, toen piste Mendoza mijn mond vol, maar nu begon Angelique haar goudgele vocht in mijn gezicht te kledderen.

Het bittersmakende vocht stroomde in mijn mond, over mijn gezicht, ik deed mijn best om aan Angelique's wens te voldoen, maar het was te veel, het meeste van het zalige vocht stroomde in het doucheputje weg. Angelique reed ondertussen nog harder over mijn neus en verkrampte plotseling. Een hevig orgasme deed Angelique luid kreunend op mij vallen en haar hele lichaam viel op mijn lichaam. Ik bleef snel over haar klitje likken, zo het orgasme voortzettend. Mendoza begon ook luid te kreunen en ik wist dat hij zou spuiten. Angelique lag nu met haar gezicht dicht bij mijn kutje en Mendoza trok zijn klaarkomende pik uit mijn kut en spoot zijn witte zaad over het nog van haar orgasme grimastrekkende gezicht van Angelique. Ze nam Mendoza's pik in haar mond en zoog de rest van het sperma luidruchtig door.

 

Ik zakte even weg in een roes, een roes van genot. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Vernederd worden, dat gedoe met dat poep, plassex en dan een kutje likken, alles was nieuw voor me, maar die vakantie op Bali heb ik, nadat Angelique en Mendoza hun excuses hadden aangeboden voor deze manier van verleiden, nog vele wilde avonturen gehad met deze twee.

Reacties   

0 #1 Steven Koops 15-01-2011 22:31
Wow gast!!!! WTF!!! Ik heb dit ook een keer meegemaakt met een irma en menoza. wtf?!?!

x0x0x Steven ‘the dude’ Koops
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen