Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voorzichtig gluurt Pete tussen de haag door, zijn buurvrouw zit naakt op de vloer van de woonkamer. Haar man zit voor haar en streelt zachtjes over haar tepels. Hij ziet hoe ze even rilt, hij kreunt zacht, zijn hand wrijft zachtjes over zijn erectie. Hij ziet hoe de buurman hard in haar tepels knijpt en hoe ze kronkelt van pijn. Dan tikt hij een paar keer hard tegen haar blote borsten.

Pete's ogen kunnen zich niet los maken van dit schouwspel. De buurman maakt een gebaar en de buurvrouw draait zich op haar knieën om en met haar handen op de vloer zit ze met haar billen naar de buurman toe. Pete verwacht dat de buurman haar zal gaan neuken, maar niets is minder waar. De buurman geeft haar met vaste regelmaat harde klappen op haar billen, Pete kan de knallen buiten horen, ook het kermen van de buurvrouw dringt zijn oren binnen.

Pete kijkt nog even achter zich en ziet dat er niemand in de buurt is, snel haalt hij zijn harde paal uit zijn pantalon en begint zichzelf af te trekken terwijl hij geboeid naar zijn buurtjes kijkt. Dan gaat de buurman onderuit gezakt zitten en Pete ziet hoe hij wat tegen de buurvrouw zegt. Deze draait zich snel om en begint meteen haar man te pijpen. Na een tijdje ziet hij hem gebaren en wat zeggen. Ze staat op en knielt boven hem neer en begint haar man te berijden.

Pete"s hand rukt zachtjes aan zijn paal, hij geniet van iedere seconde die voorbij gaat. Opnieuw geeft de buurman haar een bevel en de buurvrouw stapt van hem af en trippelt even weg, ze komt terug en knielt voor hem neer. Haar handen houden twee attributen vast. De eerste die ze hem geeft is een behoorlijk grote dildo, de buurman duwt deze zonder pardon in haar kut. Dan bied ze hem een paardrijzweepje aan, De buurman gaat weer voor haar zitten, en ze neemt opnieuw zijn pik in haar mond en begint hem behoorlijk heftig te pijpen. Terwijl ze dat doet slaat de buurman de zweep over haar billen. Pete ziet hoe de dildo in haar kut af en toe op en neer beweegt en hoe haar mond heen en weer schuift over de pik van haar man, met een zucht komt hij hierop klaar. Na een paar minuten ziet Pete zijn buurman zijn vrouw vol spuiten met zijn zaad. Sperma vliegt tegen haar gezicht en in haar mond, meteen likt ze de hele boel schoon. De dildo in haar kut hangt al half naar buiten en kort daarop valt deze op de grond. De buurman gebaart naar haar en ze pakt beschaamt de dildo op en legt deze op het tafeltje. Hij ziet hoe de buurman tegen zijn vrouwtje staat te praten en dan wegloopt.

Pete doet zijn verslapte pik in zijn broek en blijft gefascineert kijken. Hij hoort hoe de buurman naar buiten gaat, in zijn auto stapt en weg rijdt. Nog altijd zit zijn buurvrouwtje naakt in de woonkamer op de vloer, haar schouders hangen wat naar voren, het is duidelijk te zien dat ze niet blij is dat hij weg is gegaan.

Hij twijfelt even maar loopt dan naar de achterdeur van zijn buurtjes. Nog voor ze hem ziet stapt hij naar binnen, zijn buurvrouwtje schrikt enorm en springt op om de kamer uit te vluchten. Hij hoort hoe ze naar boven sprint en hoe ze een deur op slot draait. Pete zucht even en loopt naar de tafel om de dildo te pakken die op het tafeltje ligt. Als hij deze op pakt voelt hij dat deze nog altijd wat vochtig is. Hij loopt met de dildo de trap op, zijn buurvrouw achter na.

Voor de deur van de badkamer blijft hij staan. "Ik heb net door de haag staan toe kijken hoe deze dildo die ik nu in mijn hand heb uit je natte geile kut viel." Hij neemt de top van de dildo even in zijn mond en smakt er luidruchtig op. "Hij smaakt heerlijk naar jou kutgeil, ik neem hem vanavond mee naar huis zodat ik terwijl ik in bed lig en aan mijn lul trek deze heerlijk kan aflikken." Opnieuw maakt hij een smakkend geluidje als hij de dildo tegen zijn mond houdt. "Morgenavond na het eten kun je de dildo op komen halen."

Hij draait zich om en op het moment dat hij de trap afloopt hoort hij zijn buurvrouw de deur openmaken "je kunt dat niet mee nemen buurman, mijn man wordt boos als ik niet netjes de spulletjes terug op de plaats heb gelegd." Hij glimlacht even, "tja, dan heb je een probleem vanavond!" Hij loopt langzaam door naar beneden, en hoort tot zijn genoegen zijn buurvrouw achter hem aan komen. Ze heeft inmiddels een badjasje aan en houd deze angstvallig goed dicht." Alsjeblief buurman, niet doen, ik wil dat je het terug geeft." Pete draait zich om "ik weet wel hoe we tot overeenstemming kunnen komen, je loopt mee naar mijn woning, daar krijg je van mij een andere dildo, deze laat je lekker in je natte kutje glijden, en dan heb ik wat ik wil hebben, en kun jij je dildo weer mee terug nemen."

Hij ziet hoe zijn buurvrouw vertwijfelt kijkt, de emoties zijn van haar gezicht te lezen, hij ziet een vleugje angst, maar tot zijn genoegen ook een beetje opwinding. Ze knikt en hij loopt door naar beneden, de woonkamer door, de achterdeur uit. Door de achtertuin, naar de haag, daar duwt hij twee boompje ver uit elkaar "Hup doorlopen" zijn buurvrouwtje stapt onder zijn arm door zijn achtertuin in. Hij stapt achter haar de haag door en loopt langs haar op naar zijn achterdeur. Hij ziet hoe zijn buurvrouwtje naar een lichte aarzeling achter hem aan komt. Als ze binnen is gebaart hij dat ze even moet gaan zitten. Hij loopt naar een kast en pakt daar een koffertje uit. Hij legt deze op de hoge tafel en klapt deze open. "Hoe heet je eigenlijk buurvrouw?" Hij kijkt haar strak aan en trekt vragend zijn wenkbrauwen op ." Mara" Hij knikt even " Goed Mara, doe dat badjasje uit en kom eens even hier voor me staan." Ze aarzelt maar doet dan wat Pete vraagt. Als ze bij de tafel komt kan ze in het koffertje kijken, er liggen een aantal verschillende dildo´s en vibrators in. " Je mag er een kiezen en dan mag je kiezen of je hem zelf in je kutje wilt stoppen of hem aan mij geven zodat ik het in je kut kan laten glijden." Ze koos een mooie middelmaat uit en liep naar de bank terug, ging onderuit zitten en zette haar voeten op de lage tafel. Zachtjes wreef ze met de dildo tussen haar kutlipje tot deze goed nat was geworden, voorzichtig duwde ze de dildo haar schede in. Ze bewoog de dildo een paar keer op en neer en trok deze er weer uit. Ze stond op en liep terug naar Pete " Zullen we nu dan ruilen?" Pete grijnsde even, hij begreep dat ze de controle terug probeerde te nemen, maar hij was niet van plan om haar zo makkelijk te laten gaan. Hij pakte de dildo aan en keek er aandachtig naar " hmm, hij is nog niet zo erg nat, ik vind het nog niet goed genoeg, ik zal het zelf moeten doen als ik het goed wil hebben. Ga op de lage tafel liggen, en bied me je kutje aan, zodat ik het goed kan doen." Mara zuchtte maar liep gehoorzaam naar de salon tafel en ging op haar rug erop liggen. Ze spreidde haar benen en pakte haar enkels vast "duw hem er maar in dan." Pete hoorde aan haar stem dat ze het niet echt leuk meer vond, maar liet zich er niet door weerhouden. Hij knielde voor haar neer en streelde met zijn vingers over haar natte kutlipjes ." Nat, maar niet nat genoeg Mara" Hij gaf een zacht klapje op haar kutlipjes en zag hoe ze kronkelde, opnieuw een klapje en hij hoorde haar zacht kreunen. Hij sloep opnieuw, nu iets harder, en nogmaals, en nogmaals, hij zag haar kutlipjes dikker en roder worden, hij voelde zijn vingers natter en natter worden. Hij hoorde haar zachtjes kreunen en hijgen. "Zo Mara, nu is je kutje er pas klaar voor," zachtjes duwde hij de dildo haar schede in en duwde deze zo ver naar binnen als het mogelijk was.

Hij hoorde haar geil kreunen, hij pakte de dildo goed vast, zodat zijn vuist tegen haar natte kut kwam en hij de dildo stevig vast kon houden. Langzaam begon hij tegen haar kutje te stoten, Mara kreunde geil, haar benen trilden van inspanning. Pete pakte met zijn vrije hand haar enkel over en zette deze achter hem op de bank, ze deed zelf haar andere voet op de bank achter hem, hij zat tussen haar gespreide dijen en stootte de dildo diep in haar super natte kut, zijn vuist tegen haar natte dikke schaamlippen. Hij hoorde haar kermen en hijgen, hij hoorde hoe de dildo sopte in haar natte kut, hij rook haar geil en voelde zijn lul hard tegen zijn pantalon duwen. Hij genoot van haar geilheid, en zag hoe ze verkrampte, ze slaakte een gil, en terwijl hij door pompte met de dildo, spoot het geil uit haar kutje over hem heen.

"Kijk Mara, dit noem ik nat genoeg." Ze kreunde zacht, ze probeerde overeind te komen, " Nee wacht blijf zo even liggen." Ze sloot even haar ogen, ze verwachtte dat hij een handdoekje ging halen ofzo, maar voelde toen hoe haar eigen vertrouwde dildo in haar kut geduwd werd ." Hier heb je je eigen dildo terug." Ze keek hem even aan en zag hoe de voorkant van zijn shirt helemaal nat was, beschaamd sloeg ze haar ogen neer. Pete zag dat ze zich geneerde voor haar ´spottende´orgasme. "Ik heb nog nooit iemand zo lekker geil en nat zien klaar komen Mara, het was prachtig om te zien."

Haar onzekere blik keek hem onderzoekend aan, meende hij wat zij zei, ze zag hoe hij zich bukte en de dildo uit haar kutje trok en deze verlekkerd af likte, ze zag hoe zijn pantalon spande ter hoogte van zijn erectie. Ze aarzelde even, maar toen boog ze zich naar hem toe, knoopte zijn broek open en nam zijn stijve lid vast. Terwijl ze hem aan keek nam ze de top van zijn paal in haar mond en zoog er zachtjes op. Pete keek op haar neer en glimlachte even, "wacht even, ik heb een idee, liep naar zijn koffertje en paktje er een nieuwe dildo uit, er zat een zuignap aan. Hij drukte deze op de salon tafel vast en zei"ga lekker zitten terwijl je dat doet"

Mara glimlachte geil, ze knielde over de hoek van de tafel en liet zich langzaam op de dildo zakken. Toen ze voorover boog om opnieuw zijn paal in haar mond te nemen voelde ze de druk van de dildo en begon zachtjes op de paal te rijden. De harde lul in haar mond en de dildo in haar kut, ze kreunde zacht van genot. Pete drukte zijn lul af en toe diep in haar keel, hij merkte dat ze er nog geiler van werd, ondanks dat ze het er wat benauwt van kreeg. Op het moment dat hij voelde dat hij klaar ging komen trok hij zijn lul uit haar mond "daar komt het " kreunde hij zacht. Mara drukte zijn harde spuitende lul diep in haar keel en maakte slikkende bewegingen. Pete slaakte een rauwe kreet toen zijn zaad diep in haar keel spoot. "Shit, dat was geil ".

Mara bewoog zachtjes met haar heupen, de dildo in haar kut was heerlijk, ze was nog steeds geil. Pete pakte een vibrator uit de koffer en ging tegenover haar zitten. Hij gaf haar de vibo aan Mara "maak je zelf nog een keer klaar" zijn stem klonk gebiedend. Mara glimlachte even en pakte de vibrator aan, ze zette deze aan en liet het topje over haar strak gespannen schaamlippen glijden. Ze bereed de dildo, en liet de vibrator er omheen dansen, toen ze haar hoogtepunt naderde wreef ze er zachtjes mee over haar klitje. Een golf van vocht spatte op de tafel en Pete kon haar nog net ondersteunen toen ze klaar kwam anders was ze gevallen. Hij tilde haar van de dildo en legde haar achterover op de salontafel. "Laat mij de boel maar even opruimen" fluisterde hij zachtjes in haar oor. Hij knielde tussen haar dijen en likte zachtjes over haar natte kut. Hij nam de dildo van de tafel en legde deze zorgvuldig bij de andere die gebruikt was.

Mara kwam overeind en gaf hem een kus "ik moet snel terug voordat Rob terug komt" ze pakte haar dildo en deed snel haar badjas aan. Ik keek haar na hoe ze door de achtertuin naar de haag liep en er doorheen gluurde en zag haar daarna verdwijnen

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen