Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Twee weken later was het zo ver, Irene was gevraagd om een zaterdag middag naar de club te komen. Een goed klant wilde graag een lange sessie met haar. Irene had verteld dat ik ook mee kwam en de klant had daar geen bezwaar tegen. Hij wilde er echter niet voor betalen! Dat hoefde ook niet dus of ik mee wilde gaan en zo proeven aan het genot van SM. Ik stond helemaal te trillen nadat ik de telefoon weer had neergelegd.

 

Overmorgen zou het dan gebeuren, ik zou deel gaan nemen aan een SM sessie. Zaterdag morgen kwam Irene me ophalen en reden we naar het zuiden van het land. Bij de club aangekomen werd ik voorgesteld aan madam Charlotte van de club en de andere meisjes. Ik kreeg een rondleiding door het hele pand en heb rond gekeken in de 5 SM kamers.

 

Ik zag dingen die ik nog nooit eerder heb gezien en dus ook niet wist waarvoor de bedoeld waren. Misschien maar goed ook. In een gang hingen een reeks foto’s die tijdens diverse sessies gemaakt waren. Er waren vele behoorlijk pijnlijke situaties bij. Alleen de aanblik van die foto’s maakten mij kruis al nat. Ik zei dat tegen Irene waarop zij haar hand direct tussen mijn benen duwde. Kind je bent drijfnat riep ze verwonderd. We liepen terug naar de ontvangstkamer waar Irene de komende sessie besprak met madam Charlotte.

 

Ik luisterde met een half oor en keek ondertussen de kamer rond. Ook hier hingen diverse foto’s van allerlei mensen in moeilijke en pijnlijke situaties. Mijn kruis werd alleen maar natter. Irene had madam Charlotte al verteld over mij dus hoefde ik dat gelukkig niet meer te doen. Madam Charlotte vroeg mij of ik met het hele spel mee wilde doen of allen maar met het begin. Als het mij te veel werd kon ik me altijd terug trekken en op een speciale stoel gaan zitten. Niemand zou mij dan meer aanraken en als de mogelijkheid daar was kon ik dan de kamer verlaten.

 

Ik moest wel absolute geheimhouding beloven en een verklaring ondertekenen dat ik hen vrijwaarde van eventuele schadeclaims. Toen alle formaliteiten achter de rug waren gingen we naar een kleedkamertje om ons voor de sessie te kleden. Onze normale kleren gingen allemaal uit waarna Irene zwarte netkousen aan trok die met een sexy jarretelgordel op hun plaats werden gehouden. Ze trok ook een bh aan met halve cups waardoor haar tepels en de bovenkant van haar tieten bloot bleven. Een brede leren riem gespte ze om haar middel.

Die riem had een aantal ringen rondom waaraan bij sommige kettinkjes hingen. Om haar hals kwam ook een leren band die ik dicht moest maken omdat ze dat zelf niet kon. Net als aan de riem zaten er ringen aan de band om haar hals. Als volgende deed ze soortgelijke banden om haar enkels en polsen. Die laatste moet ik voor haar dicht maken omdat alleen niet zo makkelijk gaat. Ik vond het een beetje vreemd maar durfde niets te vragen. Aan haar voeten trok ze daarna vrij hoge pumps en als laatste deed ze een zwarte fluwelen cape om. Om alles helemaal af te maken ging ze zich behoorlijk zwaar opmaken en deed haar haar totaal anders zodat ze na een klein half uur totaal onherkenbaar was.

 

Terwijl ze zich aan het omkleden was had ze mij ook aanwijzingen gegeven om me om te kleden. Ik trok zwarte pantie's aan die ook met een jarretelgordel op gehouden werden. Mijn bh was een volledige bh maar er zaten wel klepjes in die je open kon maken. Mijn tepels waren dan zichtbaar. De bh zat behoorlijk strak zodat er druk op mijn tieten stond. Toen ik een klepje open deed stak mijn tepel fier door het gat naar buiten. Dat was geen onaangenaam gevoel! Net als Irene kreeg ik een brede leren band om mijn middel en ook de banden om mijn enkels, polsen en hals. Die laatste zat ook een beetje strak. Dat gaf me een beetje vreemd gevoel, een beetje angstig. Toch bleef ik geil want mijn kut was nog steeds behoorlijk nat. Irene trok mij ook nog een leren jurk aan. Die jurk stond mij heel mooi en doormiddel van een grote rits was hij zo los en uit. De jurk was natuurlijk heel erg kort, als ik me bukte keek je recht tegen mijn blote kut aan. Er ging een rilling over me heen, ik wist niet wat me te wachten stond en werd steeds geiler. Ik kreeg een donker paarse cape om waarna Irene me hielp om me op te maken. Uiteindelijk liepen we met zijn tweeën naar de ontvangstkamer om de komst van de klant af te wachten. Daar vertelde Irene me nog maals de regels en drukte me op mijn hart dat ik echt STOP moest roepen als het te ver ging. Ik wist het maar had al voor mezelf besloten dat nooit te roepen.

 

 

 

Na een klein kwartiertje kwam de klant binnen en werd hij welkom geheten door madam Charlotte. Wij werden erbij geroepen en gingen met onze hoofden naar beneden voor hem staan. Hij opende de cape van Irene en keek keurend naar wat hij te zien kreeg. Hij knikte en kwam naar mij toe. Hij opende mijn cape maar zag toen alleen mijn leren jurk. Hij zei niets maar duwde zijn hand tussen mijn benen. Direct spreidde ik mijn benen iets verder zodat hij er goed bij kon. Ruw duwde hij een vinger naar binnen en kneep hij in mijn schaamlippen. Ik kon een zachte kreun niet tegen houden. Daarna legde hij zijn handen op mijn tieten en kneep er stevig in. Dit ging niet zo plotseling dus kon ik me stil houden. De man ging naar madam Charlotte en kwam naar mij terug met een strook stof. Als een blinddoek bond hij dat over mijn ogen en verdween weer. Heel voorzichtig fluisterde Irene me toe dat ik kostte wat kost mijn mond moest houden en niets zeggen of roepen.

 

 

Dat zij dit naar me fluisterde was al gevaarlijk want dat mocht volgens de regels niet. Ik voelde dat er weer iemand voor me kwam staan en voordat ik er echt erg in had ging er een stekende pijn door mijn linker tiet. Met heel veel moeite kon ik me stil houden maar dat werd nog moeilijke toen ik dezelfde pijn door mijn rechter tiet voelde gaan. Ik voelde de tranen in mijn ogen komen maar wist me stil te houden. Mijn kut werd ondertussen steeds natter. Mijn blinddoek werd afgedaan en ik kon nu zien wat de pijn in mijn tieten veroorzaakte. De man had op elke tepel een stevige klem met gemene tandjes gezet. De pijn werd langzaam minder maar ik bleef moeite houden met het bedwingen van mijn tranen. De man besprak nog het een en ander met madam Charlotte waarna hij weer verdween. Madam Charlotte kwam naar mij toe en prees mij. De man was onder de indruk van mij en dacht wel dat hij met ons een goede sessie zou kunnen hebben. Als ik zo goed zou blijven voldoen zou hij ook voor mij het volle pond betalen dus vroeg ze of ik alsjeblieft mijn uiterste best wilde doen.

 

 

Maar ik moest er wel aan blijven denken dat ik echt moest stoppen als het te veel werd. Mij zou niets verweten worden want het was tenslotte mijn eerste keer. Daar kwam bij dat deze klant een veeleisende man was en dat het dus zwaar kon worden. Ik beloofde haar dat ik mijn best zou doen en wilde toen de klemmen van mijn tepels halen. Madam Charlotte gebaarde me dat niet te doen, De klant verwacht dat je ze laat zitten. Als je ze eraf haalt zal hij teleurgesteld zijn zei ze. Ik haalde diep adem en slikte een keer, dit was mijn tweede test dus. Ga nu maar snel naar kamer 4 en wacht daar op de klant zei ze daarna. Wij gingen dus naar kamer 4 en gingen netjes naast elkaar staan met onze hoofden naar beneden en wachtte op de klant. Voor mijn gevoel duurde het wel een uur voordat de man binnen kwam.

Al die tijd zaten de klemmen op mijn tepels die nu echt heel pijnlijk waren.

De man kwam voor ons staan en gebood ons de cape uit te doen. Hij knikte goedkeurend toen hij zag dat de klemmen nog op mijn tepels zaten. Hij gebood Irene de klemmen bij mij te verwijderen en ze bij zichzelf op de tepels te zetten. Irene deed snel wat haar was opgedragen en toen ze de eerste klem van mijn tepel haalde ging er een steek door mijn tepel. Dat deed haast nog meer pijn dan die klem erop zetten. Voordat ik er bij na kon denken haalde Irene de klem van mijn andere tepel wat een pijnscheut door mijn andere tepel deed gaan. Irene ging weer naast me staan en ik kon de klemmen op haar tepels zien zitten.

De pijn werd bij mij gelukkig minder maar mijn ogen waren wel nat.

 

De man deed twee kettinkjes aan de klemmen op Irene's tepels en trok haar eraan mee naar voren. Ze moest over een soort bok bukken en met haar handen de poten vasthouden. Met een bandje maakte de man haar polsen vast aan de ogen door de banden om haar polsen en haar enkels. Zo kon ze nergens meer heen en stak haar kont een beetje naar boven. Ik keek zo tegen haar kut aan. Ik kreeg de opdracht de leren jurk uit te trekken waarna hij voor me kwam staan.

Hij deed de klepjes van mijn bh open. Mijn tepels waren nu bloot en de man zette weer een klem op elke tepel. Dit waren gelukkig veel zwakkere klemmen maar omdat ze nu op mijn blote tepels zaten was het toch zeer gevoelig. De man ging weer even naar de tafel en kwam weer naar me toe. Nu had hij twee kettingen in zijn hand. Ik moest voorover buigen en mijn kont goed naar achteren steken. Ik voelde hem rommelen tussen mijn schaamlippen en daarna een stekende pijn door een schaamlip direct gevolgd door een tweede door de andere schaamlip.

 

Hij had ook klemmen op mijn schaamlippen gezet. De pijn was behoorlijk erg maar ik hield vol mede omdat het heerlijke gevoel er ook aan zat te komen. Ik moest de kettinkjes aanpakken en rechtop gaan staan. De man pakte de kettinkjes aan mijn tepelklemmen en trok me met zich mee. De man gebood mij om voorover te buigen en met mijn mond vlakbij de kut van Irene te gaan staan. Ik deed wat hij wilde en keek nu van 10cm afstand naar de rode kut van Irene. De hand van de man kwam ertussen en ik zag dat hij ook een klem op een schaamlip van Irene zette.

Een tweede op de andere schaamlip volgde waarna de man de kettinkjes aan de klemmen op mijn tieten vastmaakte aan de klemmen op Irene’s schaamlippen. De kettingen aan de klemmen op mijn schaamlippen werden vastgemaakt aan de klemmen op Irene haar tepels. Ik kon me nauwelijks bewegen omdat ik dan aan de kettingen trok wat zowel bij Irene als bij mij behoorlijk pijn deed. De man ging op een bankje liggen dat hij onder ons had geschoven en gebood mij Irene’s kut likken en te verwennen tot ze klaar kwam.

 

Vol goed moed begon ik daaraan. Na een paar minuten werd het zo lekker dat ik geen pijn meer voelde en ik af en toe wel eens te hard trok aan de kettingen. Irene voelde de pijn nog wel en had moeit om klaar te komen zodat het allemaal behoorlijk lang duurde. Eindelijk kwam ze en toen ze haar rug kromde tijdens het orgasme trok ze erg hard aan de kettingen aan haar tepels die weer vast zaten aan mijn schaamlippen. De pijnscheut die dat veroorzaakte was net dat zetje dat ik nodig had om ook klaar te komen. De man was tevreden en hij maakten alle klemmen en kettingen los. Ik moest op een soort bankje gaan liggen waarna Irene mij vast moest binden. De man gaf aanwijzingen hoe hij dat wilde. Na een poosje lag ik als een soort worst ingepakt in touw te wachten op wat komen ging. Mijn benen waren afzonderlijk vastgebonden de man pakte mijn benen en spreidde ze zo ver hij kon. Ik lag nu zowat in een spagaat maar met mijn kruis helemaal open en bloot.

 

 

De man liep weer naar de tafel en pakte er iets, ik kon niet zien wat. Irene kreeg de opdracht om naast mij op de grond te gaan liggen en zichzelf met een dildo klaar te maken. De man kwam tussen mijn benen staan en let zien wat hij in zijn handen had. In de ene hand had hij een flinke dildo en de andere hand een zweepje. Hij zei niets en begon mijn kut met het zweepje te bewerken. Eerst deed hij het zachtjes maar hij ging steeds harder slaan. Mijn kut en de huid eromheen begon te gloeien en bij ieder klap kreeg ik een stekende pijn. Na een poosje vond ik het niet lekker meer en dacht ik er over hem te vragen om te stoppen. Juist op dat moment stopte hij en bukte naar mijn kruis. Hij maakte zijn vingers nat er duwde er twee resoluut in mijn kut. Dat was lekker en toen hij een derde vinger naar binnen werkte begon ik er echt van te genieten. Helaas duurde het niet lang want al snel trok hij zijn vingers terug. Voordat ik me kon afvragen wat zou volgen duwde hij de dildo naar binnen. Zonder pardon werd dat monster van bijna 10 cm dik in een keer helemaal naar binnen geduwd. Het was pijnlijk en tegelijk heel erg geil. Mijn kutsappen stroomde rijkelijk zodat de dildo ook heel soepel naar binnen ging. Ik moest er voor zorgen dat de dildo er niet uit zou glippen en de man stond weer op. Zijn aandacht ging nu even naar Irene. Zo te horen gaf hij ook haar er van langs met de zweep.

 

Ik lag nog steeds als een rollade vastgebonden en met een enorme dildo in mijn kut. Langzaam maar zeker voelde ik die dildo naar buiten glippen en ik kon er niets aan doen. De man zag dat en gaf met zijn vlakke hand een klap op mijn kut. Hij sloeg de dildo met een klap weer helemaal naar binnen, dat deed erg pijn en deed me tegelijkertijd klaar komen. Langzaam ging de dildo weer naar buiten en na een paar minuten dreigde hij er weer uit te vallen. Weer kreeg ik een ferme klap op mijn poes. De dildo schoot diep naar binnen met een ferme pijn scheut tot gevolg, ik kwam weer klaar en het kutsap lekte langs de dildo op de vloer. Zijn aandacht ging weer naar Irene die ik nu duidelijk hoorde kreunen. Wat hij met haar deed weet ik niet maar na een paar minuten schrok ik van een korte gil van haar die enkele seconden later gevolgd werd door een tweede. Ik schrok hiervan en vergat daardoor de dildo in mijn kut die er dus prompt uitzakte en op de grond viel.

 

De man was opgestaan en keek in mijn richting. Hij zag de dildo op de grond liggen en kwam naar me toe. Die moet je erin houden had ik gezegd zei hij met een ijzige stem. Hij pakte de dildo en ramde hem weer in mijn kut. Dat deed echt pijn en ik kon met heel veel moeite een gil tegen houden. Daarna pakte hij mijn schaamlippen vast en trok ze flink naar buiten, de tranen sprongen in mijn ogen maar helaas was dat nog niet alles. Hij vouwde mijn schaamlippen om de dildo heen en met een brede greins op zijn gezicht zette hij er twee klemmen op. Zo kan hij er niet meer uitglippen, was zijn commentaar. De pijn was vreselijk en helaas kwam dat lekkere gevoel niet opzetten. De tranen liepen over mijn wangen en ik wilde eigenlijk stop zeggen. Dit was niet leuk meer maar toen dacht ik aan Irene. Wat zou hij met haar uithalen als ik er niet meer bij was? Ik hoorde haar nog steeds zachtjes kreunen en toen ik mijn hoofd een beetje optilde kon ik zien dat de man weer met haar bezig was. Wat hij deed kon ik niet zien. Ik beet mijn kiezen even stevig op elkaar en vermaande mezelf, kom op meid volhouden, het wordt vast wel weer fijn. Langzaam zakte de pijn weg en wanneer ik de dildo een beetje naar buiten duwde kwam zelfs het lekkere gevoel weer langzaam opzetten.

 

Zo goed en zo kwaad het ging begon ik mezelf weer geil te maken en probeerde zelfs klaar te komen. Ik was nog steeds vastgebonden dus kon ik me niet even lekker vingeren maar door de dildo steeds iets naar buiten te duwen en dan door de spanning op mijn schaamlippen weer terug naar binnen laten duwen neukte ik mezelf een soort. Kennelijk was ik daar bij niet helemaal stil want de man keek een paar keer in mijn richting. Na verloop van tijd voelde ik het orgasme opkomen en met een stevige duw op de dildo zette ik mijn schaamlippen flink onder spanning. Ik kwam klaar en een zachte steun van genot ontsnapte me.

 

Jij geil loeder, zei de man. Heb ik je toestemming gegeven om klaar te komen? Ik schudde mijn hoofd en keek hem vragend aan. Dit keer zal ik het je vergeven want het is je eerste keer. Maar denk er om dat je van nu af niet meer klaar komt zonder mijn toestemming. Hij voelde nog even aan de dildo en of de klemmen nog wel goed op mijn schaamlippen zaten. Hij knikte goedkeurend en ging weer naar Irene. Ze moest van hem opstaan en op een stoel die naast mij stond gaan zitten. Ik kon haar nu goed zien en merkte iets vreemds op aan haar tieten. Het was net alsof er iets door haar tepels was gestoken!

Even later kon ik het goed zien, ja hoor er was een behoorlijk dikke injectienaald dwars door haar tepels gestoken. Nu wist ik waar die gillen vandaan waren gekomen. De rillingen gingen door mijn lijf, als hij dat maar niet bij mij deed. De man bond Irene vast aan de stoel en zorgde ervoor dat de stoel omhoog ging, er zat een soort krik onder denk ik. Toen het kruis van Irene op de kruishoogte van de man was stopte hij, spreidde Irene’s benen en zette twee klemmen op haar schaamlippen. Met de kettinkjes aan die klemmen trok hij de schaamlippen ver open en zette de kettinkjes vast aan twee ogen on de leuningen van de stoel. Irene’s kut stond nu heel erg wijd open waarna de man zijn lange grote lul met veel genoegen in die kut schoof. Na korte tijd begon Irene te kreunen en aan haar gezicht te zien was dat van genot en al snel vroeg zij de man of ze klaar mocht komen.

 

 

De man trok direct zijn lul terug en verbood haar klaar te komen. Hij wilde echter graag door neuken dus kwam hij weer naar mij toe. Hij maakte me los en ik moest op mijn buik op de tafel gaan liggen. Mijn benen hingen naar beneden ze werden uit elkaar getrokken en aan de tafelpoten vastgebonden. De man haalde de klemmen van mijn schaamlippen waardoor ze pijnlijk gingen gloeien. Nadat hij de dildo uit mijn kut had getrokken zette hij zijn enorme lul tegen de ingang ervan. Hij zuchtte even en drukte in een beweging zijn lul mijn kut in. Alle pijn werd verdreven en een werkelijk heerlijk gevoel overspoelde me. De man neukte me heerlijk langzaam en met lange diepe slagen. Al heel snel dreigde ik klaar te komen en moest even aan iets erg onaangenaams denken om dat te voorkomen. Door even opzij te kijken naar die naalden door de tepels van Irene zakte mijn geilheid even in en kon ik voorkomen dat ik klaar kwam. Helaas duurde dat niet lang en moest ik de man vragen of ik klaar mocht komen. Zoals ik wel verwachtte kreeg ik die toestemming niet maar de man neukte door.

 

 

Nogmaals vroeg ik toestemming en weer kreeg ik die niet. Dan moest hij wel ophouden want ik kon het niet lang meer tegen houden. Net op het punt dat ik dacht dat het me niet zou lukken stopte hij. Nadat hij zijn lul langzaam uit mijn kut had getrokken keek hij even naar mijn nog steeds openstaande kut. Hij zag kennelijk dat ik op het punt stond klaar te komen want hij zei, daar moet ik even iets aan doen. Hij verdween even uit mijn gezicht maar was al snel weer terug. Hij rommelde aan mijn schaamlippen en ik was nog steeds bang dat ik zonder toestemming klaar zou komen. Opeens ging er een vreselijke steek door mijn schaamlippen. De pijn was bijna niet te houden en ik kon een korte kreet niet onderdrukken. De pijn werd snel minder maar daar was het nog een keer... en nog een keer... en nog een keer! Mijn geilheid was op slag over en aan klaarkomen dacht ik helemaal niet meer, dat was ook over. Wat was er gebeurt? Wat veroorzaakte die pijn? Het duurde niet lang voor ik een idee kreeg, hij zou toch niet?

Ja, hoor ik had 4 naalden door mijn schaamlippen gekregen, dat moest het wel zijn. Gelukkig werd de pijn snel minder en na een paar minuten voelde ik het eigenlijk niet meer. Ik ging weer een beetje rondkijken en zag dat de man Irene weer aan het neuken was. Toen zij weer op het punt stond klaar te komen vroeg ze om toestemming. Die kreeg ze niet en de man trok de naald uit haar rechter tepel. Dat deed hij tergend langzaam waardoor het pijnlijk was, dat kon ik aan Irene’s gezicht zien. Haar geilheid was snel verdwenen dus ook de kans op klaar komen. Irene was kennelijk erg geil want na vrij korte tijd vroeg ze weer toestemming om klaar te mogen komen. Om dat te voorkomen trok de man nu de naald uit Irene’s linker tepel. Weer dempte dat haar geilheid maar nog sneller dan na de eerste naald vroeg ze weer om toestemming. De man pakte de naald weer en wilde die weer door een tepel van Irene steken. Irene’s gezicht trok helemaal wit weg van angst wat de man deed besluiten om het niet te doen.

Hij gaf haar toestemming op de voorwaarde dat zij minstens drie keer achter elkaar klaar zou komen. De man neukte door en na een paar keer pompen kwam Irene klaar. Ze kreunde geil en draaide een beetje met haar bekken voor zo ver dat mogelijk was. De man bleef door neuken en binnen een paar minuten kwam Irene weer klaar. De man knikte goedkeurend en versnelde zijn neukbewegingen. Weer duurde het niet lang of Irene kwam voor de derde keer klaar.

 

Na die derde keer trok de man zich terug en maakte Irene los. Ze moest op een stoel gaan zitten en mocht uitrusten. De man kwam weer naar mij toe en zei dat hij zich nu helemaal op mij ging richten. Ik mocht niet klaar komen en moest hem waarschuwen als ik dat toch dreigde te doen. Deed ik dat niet en kwam ik klaar dan zou ik zwaar gestraft worden. Ik zou naalden door beide tepels krijgen en hij zou er ook een aantal in mijn tieten steken. Daarna zou hij me neuken tot ik minstens 5 keer klaar zou zijn gekomen. Dat laatste klonk als muziek in mijn oren maar die naalden zag ik dus totaal niet zitten. Daarna trok hij de naalden voorzichtig maar resoluut uit mijn schaamlippen. Dat was pijnlijk maar niet zo erg als het erin steken was geweest. Ik werd er zelfs weer een beetje geil van. Daarna werd ik los gemaakt en op de stoel gezet waar Irene net op was klaar gekomen. De stoel was nog kleverig van haar sappen en er ging een rilling over mijn rug toen ik ging zitten. Mijn armen werden aan een stalen stang gebonden die met een stevige ketting omhoog werd gehesen.

 

Net als bij Irene werden mijn benen wijd uit elkaar getrokken zodat mijn kut makkelijk bereikbaar werd. Omdat mijn schaamlippen nog behoorlijk pijnlijk waren van de naalden zette de man er geen klemmen op maar nam hij een paar stukken tape waarmee hij mijn schaamlippen tegen mijn benen plakte. Zo stond mijn kut goed open en kon hij me met gemak diep neuken. Al snel voelde ik zijn eikel tegen mijn kut drukken en schoof hij gekmakend lekker naar binnen. Weer begon hij mij heerlijk te neuken en mijn geilheid steeg heel snel. Veel te snel naar mijn zin moest ik hem om toestemming vragen om klaar te mogen komen. Natuurlijk mocht dat niet en stopte de man met neuken.

 

Hij liet me helemaal aan mijn lot over en ging naar Irene. Zij moest op haar knieën op de stoel gaan zitten zodat de man haar makkelijk binnen kon dringen. Al snel neukte hij haar met felle bewegingen maar stopte daarmee toen hij klaar dreigde te komen. Hij pakte het zweepje en sloeg daar even mee op de kut van Irene. Hij was geil en sloeg behoorlijk hard want Irene’s kut werd snel zo rood als een kreeft. Na die behandeling van Irene kwam hij weer naar mij toe en schoof zijn nog steeds keiharde lul mijn kut in.

 

Ik deed mijn uiterste best maar ik werd al heel snel weer bloedgeil. Binnen vijf minuten kwam ik al weer haast klaar en vroeg ik daar toestemming voor. Weer stopte de man en ging hij naar Irene. Ze moest hem nu pijpen maar deed dat zo goed dat de man bijna klaar kwam. Hij hield zich in maar ik kon aan zijn gezicht zien dat het hem moeite kostte. Het duurde zeker vijf minuten voordat hij zichzelf weer in de hand had, waarna hij weer naar mij kwam om me weer te gaan neuken. Hij deed het nu rustiger waardoor het niet minder lekker was, het duurde wel lekker langer. Helaas kon ik er niets aan doen dat ik toch weer steeds geiler werd. Ik moest weer om toestemming vragen om klaar te mogen komen.

Nu kreeg ik die wel maar dan moest ik wel minstens 3 keer achter elkaar klaar komen. Ik knikte en direct raasde het eerste orgasme door mijn lijf. Het was heerlijk en gelukkig bleef ik geil. Al heel snel kwam ik voor de tweede keer en toen de man zei dat hij klaar ging komen kwam ik voor de derde keer. Nog een paar keer pompte de man zijn lul diep in me en kwam toen (eindelijk) klaar. Hij spoot een enorme lading sperma bij mij naar binnen wat me voor de vierde keer deed klaar komen. De man was uitgeteld en zakte tegen me aan. Zijn lul werd langzaam slapper en floepte na korte tijd uit mijn kut. Ik voelde zijn en mijn sappen uit mijn kut stromen en was helemaal klaar. Na enkele minuten stond de man op en begon me lost te maken.

 

 

Hij bedankte me en kuste me teder. Ook bedankte en kuste hij Irene waarna hij de deur uit ging en verdwenen was. We moesten nog even bij komen maar na een kwartiertje of zo zijn wij ook naar de kleedkamer gegaan. We mochten ons douchen en hebben elkaar met een speciale olie ingesmeerd. Die olie verzachtte de pijn van de naalden en maakte onze huid zachter. Fris en volledig bevredigd stonden we een klein uur later bij madam Charlotte op het kantoor.

 

 

De klant was zeer tevreden geweest en had voor ons beide het volle pond betaald. Als het mogelijk was zou hij het graag nog eens doen. Als ik het wilde kon ik me ook laten inschrijven zodat ze mij ook zo af en toe kon oproepen voor een sessie. Die sessies zouden maximaal een maal per twee weken gehouden worden en de verdienste zouden goed zijn. Als ik ook voor minder zware sessies beschikbaar zou zijn kon ik vaker opgeroepen worden. De verdienste per sessie zijn wel minder maar omdat je dan twee sessies per week kon doen zou je net zo veel verdienen of soms iets meer. Ik wilde wel vaker zoiets doen maar meer dan eens per twee weken hoefde niet van mij. Ik had ook geen eigen auto zodat de reis naar huize Charlotte wel erg lang zou duren. Ik kwam liever samen met Irene maar ik hoefde niet per se samen met Irene een sessie te doen.

 

 

Zo is het nu dat ik ook bij madam Charlotte ingeschreven sta. Volgende week ga ik samen met Irene weer naar huize Charlotte. Er zijn twee klanten die samen een sessie met twee vrouwen willen hebben. Madam Charlotte dacht direct aan ons en had ons gebeld met de vraag of wij konden komen. Ik ben benieuwd hoe dat zal verlopen.

Ik word al geil bij de gedachte alleen. XXX Judith.

 

Reacties   

0 #1 Petur 29-11-2014 03:57
Wat een fijne tijd hebben we daar gehad, nog een keer overdoen?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen