Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Judith de novice

Door een zacht zoemend geluid ontwaakte Judith en keek een ogenblijk verdwaasd in het rond. Het was een ruime witte kamer met enkel een bed en wat kleine meubeltjes. Ze wilde net haar zwarte satijnen terugslaan toen de deur openging en meester Richard tesamen met een bijna geheel naakte hardbody binnenkwam. "Zo prinses" zei hij "goed uitgerust van je uitspatting?". Ze murmelde wat onverstaanbaars en werd getroffen door een strakke blik van de meester. "Ja meester" verbeterde ze zichzelf.
"Wij gaan je even schoonmaken" zei Richard "want je zit nog volledig onder de sperma en mannenzeik. Sta maar eens op".
Judith gooide nu het laken weg en liet zich naast het bed glijden. Inderdaad haar gehele lichaam plakte en ze stonk een uur in de wind. Ook de halve cup bh zat onder de vlekken evenals haar tieten en ze merkte dat ze een vreemde smaak in haar mond had.
Richard liep op haar af en verwijderde de bh en bevestigde vervolgens een 6 cm brede halsband om haar nek. Aan de grote ring aan de voorkant bevestigde hij een lange dunne lederen leidsel en met een ruk gaf hij te kennen dat ze moest volgen. "Op naar de wasstraat kuthoer" zei hij, en gedwee volgde zij de meester en de hardbody. Geheel naakt op haar hoge highheels was de meester bijna niet bij te houden waardoor de leiband strak stond.


Door enkele gangen kwamen ze bij een grote ruimte met veel zwarte glanzende tegels en goudvergulde douches met op een groot aantal plaatsen verwarmde spiegels. In deze ruimte waren geen individuele douches en op diverse plaatsen hingen kettingen van het plafond neer en waren op de vloer ankerpunten. Waar die voor dienden merkte ze al rap.
Op commando van de meester moest ze mooi gaan staan, met haar benen ver uit elkaar zodat haar gladde kut weer optimaal bereikbaar werd en haar armen werden vastgemaakt aan de omlaag hangende kettingen die strak werden getrokken waardoor haar armen ook gespreid waren. "Spuit de kuthoer maar af" commandeerde meester Richard de hardbody. En deze zette met een druk op de knop een sproei-installatie in werking. Van alle kanten spatte nu stralen lekker warm water over haar heen en het voelde weldadig aan. Na de eerste ronde nam de hardbody een soort hogedrukspuit ter hand en begon alle plekjes in detail af te spuiten met een krachtige waterstraal. Ze verwisselde de spuitkop en stak die vervolgens in de kut van de kuthoer die nu een interne douche kreeg. De hardbody liep vervolgens naar de achterkant en begon de reet te reinigen, met haar hand streek ze wat zeep rondom de kont-roset en stak toen voorzichtig de straalpijp in de kont van Judith. Bij het openen van de watertoevoer begon Judith de druk in haar darmen te voelen en op commando van de meester ontspande ze zich zo goed mogelijk. Afwisseld moest ze haar sluitspier knijpen waardoor ze de druk stevig voelde oplopen en daarna weer verslappen waardoor de vulling van haar darmen leegliep. Dit werd enige malen herhaald waarna haar reet en haar kontkut ook schoon waren.
Ze voelde zich door deze behandeling al weer heel wat fitter en de hardbody begon haar ketenen weer los te maken. "Nog even afdrogen en dan rap naar de massagetafel" zei de meester tegen haar, en even later werd ze op vakkundige wijze van top tot teen gemasseerd. De inwerking van de massageolie op haar hele naakte lichaam gaf haar een zalig gevoel. Na een korte rustperiode mocht ze van de tafel opstaan en begaven ze zich naar de dressroom.
Judith keek haar ogen uit naar de hoerige kledingstukken die hier aan de rekken hingen. "Voor vanavond is er een lustslavin ontboden en jij wordt vanavond nog gespaard" zei de meester. Om dit duidelijk te maken voor alle meesters krijg je een gele band om je hoofd waardoor kenbaar wordt gemaakt dat er nog geen gebruik van jouw lichaam mag plaats vinden". Vervolgens kreeg Judith weer eenzelfde lederen halve-cup bh aangemeten die haar tieten ondersteunde en aan haar pootjes kreeg ze weer schone zwarte highheels. "Voordat de sessie begint ga je nog even een video bekijken van de behandeling die ook jouw morgen te wachten staat". Meester Richard had nu de rijzweep in zijn hand die op haar hoedenplank in de auto had gelegen, en met een kleine tik gaf hij aan dat ze in beweging moest komen, waarna het gezelschap naar de filmkamer liep en daar op een paar confortabele stoelen plaats nam. De hardbody werd weggestuurd en meester Richard startte de film die begon met een kort stukje van haar eigen introductie van die middag. Judith zag nu weer haar eigen geile lijf en de opgesperde kut. Meester Richard gaf haar vervolgens instructies over de wijze waarop ze altijd moest zitten en commandeerde haar "poten uit elkaar kuthoer". " Ja Meester" antwoordde Judith en plantte haar voeten uitelkaar en draaide haar knieen naar buiten. Zo zat ze weer met optimaal opengesperde kut naar haar eigen intro-video te kijken en voelde een geile kriebel in haar kut en kont opkomen.
Daarna startte de video met de voorspelde behandeling, ze zag hoe in een soort klein theater omgeven door draadhekwerk een hardbody met de zweep werd binnengevoerd, deze sputterde af en toe tegen en werd dan op haar tieten en kont flink afgerost. Toen ze eenmaal in de ruime kooi was aangekomen moest ze in een stellage gaan staan die wel wat van een turnrek weg had, haar enkels werden vastgezet evenals haar armen en de meester die de mishandeling uitvoerde pakte nu een soort grote kwast uit een gereedstaande emmer en sauste haar kut en kont flink in. Het onderlijf droop van het goedje. Plotseling schreeuwde de meester een naam en vanuit een voor de slavin onzichtbare hoek stoof een grote zwarte teef te voorschijn die zonder mankeren een geweldige likbeurt begon te geven aan de kont van de slavin. "Pers je kont naar achteren en open" riep de meester en zette zijn woorden kracht bij met een stevige slag van de strokenzweep over de tieten van de slavin. De reactie was navenant, en de zwarte teef likte naar hartelust haar reet leeg.
"Dat ga jij ook meemaken" zei Richard tegen Judith.
"Genoten?" vroeg meester richard. "Ja meester" antwoordde ze gedwee.
De tijd was niet stil blijven staan en het moment dat de sessie ging beginnen naderde. "Eten doen we nu niet, straks tijdens de sessie kunt ge naar hartelust genieten van de aangeboden buffetten" zei Richard. "Eerst ga ik je hoerenlijf nog wat verpakken om de spanning wat op te voeren" zei de meester en liep met haar terug naar de dressroom. "Besef goed dat je de gele band om je hoofd moet houden anders zullen de beren je ogenblikkelijk betrekken in de mishandeling die het slachtoffer ook ondergaat, begrepen!" "Ja, meester" zei Judith de kuthoer.
Als extra kreeg Judith nu leren polsbanden aan en een brede leren ceintuur die heel strak om haar middel werd gesnoerd. Doordat de ceintuur ook het bovendeel van haar buik bedekte werd alles goed naar beneden geperst. Door de vetersluiting aan de achterkant werd de insnoering nog versterkt. Het effekt was dat haar kut en reet nu zeer goed uitkwamen, het zat niet echt confortabel maar het voelde uiteindelijk wel lekker strak aan. In de spiegels zag ze zichzelf staan op highheels en met een stevige kont en grote melkbollen. Ze geilde van zichzelf.
"Jammer dat je tepels en kutlippen nog niet versierd zijn" zei meester Richard, "maar dat komt ook nog". Hij gooide een grote zwarte cape over haar heen en de stof hing over haar tepels zwaar naar beneden. "Als je straks zonder cape bent, sta je altijd mooi en bij het bedienen zet je altijd een voet op een leuning of iets dergelijks en draai je je knie naar buiten. Je dient ten allen tijden aan alle grillen van de heersers te voldoen, voorlopig zul je nog niet misbruikt worden. Verder wordt je wellicht opgevorderd om te assisteren bij de behandelingen van vanavond. Volg dan ook goed de aanwijzingen op want voor wat niet goed gaat wordt je later deze week streng gestraft. Begrepen kuthoer!?". "Ja, meester" slikte Judith. "Ook mag je vanavond niet uit eigen beweging gaan zeiken, je vraagt trouwens overal eerst toestemming voor, begrepen!?" "Ja, meester" antwoordde Judith. Ze voelde onder de cape dat deze instructies de nodige uitwerking hadden want haar kut begon te lekken. Met een duw in de rug werd ze in beweging gezet en nu ging het richting sessiezaal. Bij het binnentreden moest ze even wennen aan het schaarse licht, vrijwel alles was zwart zoals de meubels e.d. Gewoon lampenlicht was er niet enkele grote kaarsen kandelaars verlichten een deel van de ruimte, en aan de pilaren en wanden waren brandende toortsen geplaatst. Dit alles verleende het geheel een bizarre sfeer, wat ook de bedoeling was.
Meester Richard liep met haar naar een kleine getraliede kooi en plaatste haar op een soort hang- zit stoeltje met de voeten uitelkaar. Hij drapeerde de cape goed en plaatste toen een zwarte leren kap over haar hoofd waardoor ze niets meer zag. Nu kon ze alleen nog maar afgaan op geluiden, wat de spanning in haar kut, kont en buik zeer sterk verhoogde.
Plotseling hoorde ze een zware gongslag en onmiddellijk daarna een heleboel geschuifel en gemompel. Kennelijk liep de ruimte nu vol mensen, en ook een zachte achtergrond muziek werd hoorbaar. Allengs werden de stemmen harder en vanonder haar kap kon ze opmaken dat er een groot aantal mannen (heersers) aanwezig waren. Judith had het moeilijk om niet in paniek te raken, wie zouden haar straks in deze hoerige slavinnen outfit allemaal kunnen zien, en zouden die zich wel allemaal aan de afspraken houden. Ze had het moeilijk met het kalm blijven, maar "ja STOP" zeggen wilde ze in geen geval.
Een zware stem riep: "haal die verdoemde hoer Bianca binnen!" en even later hoorde ze knarsend een deur opengaan en aan het geluid te horen werd een slachtoffer geboeid met kettingen naar binnen geduwd. Het ging er hardhandig toe met schreeuwen en knallen van zwepen. De arme lustslavin werd dus nu al niet gespaard. "Bind haar vast aan de martelpaal" brulde dezelfde zware stem en ze hoorde nu hoe dit uitgevoerd werd. Wederom hoorde ze de bruut commanderen, nu moesten de hardbody’s binnenkomen en aan het geluid te zeggen waren deze ook geketend. "Hang hardbody 1 op in de erker riep hij en hardbody 2 gaat op het wiel". Weer kon Judith alleen maar vermoeden dat het er stevig aan toeging, ze huiverde. Daarna hoorde ze aan het geroezemoes dat men aan het drinken was, en dat plotseling een der heerser tegen meester Richard riep,"Richard jij zou toch voor een nieuwe geile lustslavin zorgen, die we flink aan kunnen pakken?" "Inderdaad", zei Richard, "maar ze is nog niet voor vanavond, jullie kunnen haar wel bekijken en onder druk zetten maar nog geen acties met haar ondernemen ze blijft vanavond nog maagd". "We willen haar wel vanavond, die kut moet uitgescheurd worden" riep iemand. "Nee, ze heeft een gele band om en jullie weten wat dat betekent", zei Richard. Judith hoorde nu duidelijk dat Richard naar haar toeliep en de trillingen in haar lichaam namen sterk toe, ze hoorde het ijzeren hek van de kooi nu open en dichtgaan. Er was dus geen ontkomen aan. Meester Richard riep nu naar de aanwezigen:"aanschouw nu de onthulling van dit gewillige lustlijf en maak alvast uw programma voor de komende week om deze kuthoer te onderwerpen aan uw gruwelijke kwellingen. Ze voelde dat het stof van de cape aan de achterzijde werd opengesneden en gescheurd en Judith besefte dat ze nu tentoongesteld werd voor de heersers, maar doordat de kap nog over haar hoofd zat kon ze niets zien van het tafereel. Met een ruk trok meester Richard de kap weg en zag dat ze nu omgeven werd ,welliswaar nog buiten de kooi, door tien naar lust hongerende meesters. Grove woorden en verwensingen werden naar haar toegegooid en men voorspelde haar de meest zware folteringen en zelfs kontneuken. Met hun zwepen en stokken sloegen de heersers dreigend op de spijlen van de kooi hetgeen de spanning en angst bij Judith behoorlijk deden toenemen.
De heersers trokken zich nu morrend terug en richten vervolgens hun aandacht op de ongelukkige lustslavin die geketend tussen de pilaren stond vastgeklonken. Toen ze rondkeek ontwaarde Judith ook de twee hardbody’s die als versiering stonden opgesteld. Een hing ondersteboven opgehangen aan haar enkels tegen de muur, en de andere stond gespreid tegen een soort wiel gebonden.
Beide hadden een zwart leren harnas aan dat enkel hun middel bedekte, waardoor de borsten kut en kont goed zichtbaar waren en aan hun benen waren ze gehuld in lange lederen veter-laarzen. Wat een supergeil gezicht was dat. Richard beval haar Judith recht te staan, opende de kooi en duwde haar naar buiten, het "veilige" hek was nu weg. "Schenk champagne in kuthoer en serveer iedere heerser" beval hij op bitse toon. "Ja, meester" antwoordde Judith. Ze liep naar de bar, nam het dienblad op en liep naar de eerste meester. Zoals ze geinstrueerd was zette ze een voet op de stang van de stoel draaide haar knie naar buiten en gaf de heerser gelegenheid om goed in haar kale neukkut te kijken. Met het handvat van zijn zweep duwde deze de kutlippen van Judith wat uit elkaar en pompte enkele keren in haar kut op en neer. "De slet is al nat" riep deze uit "dat wordt nog genieten deze week". Judith overhandigde nu het glas en de meester dronk het in een keer leeg waarna hij het glas in de brandende openhaard kapot gooide. Op gelijkaardige wijze presenteerde Judith de champagne aan de anderen en ging toen op aanwijzing van meester Richard mooi staan op een aangewezen plek.
Inmiddels hadden de bruten een kandelaar met brandende kaarsen tussen de benen van de lustslavin Bianca gezet en vrij snel zag Judith hoe deze door de hitte begon te kronkelen, kennelijk was het bloedheet onder haar kut en reet. Op bevel moest ze stil blijven staan maar dat duurde slechts heel even en als straf werd de slavin door vier heersers met strokenzwepen op alle delen van haar body bewerkt, zelfs onderlangs over haar kut en kont. Bianca bleef nu kermend hangen en zat vol rode striemen van haar tieten tot aan haar kont. Judith durfde eigenlijk niet te kijken maar was door Richard verplicht om goed toe te zien.
De heersers lastten nu een pauze in om Bianca weer wat op adem te laten komen en richten hun aandacht op de hardbody die ondersteboven aan de muur hing.
Meester Richard zei: "ik zie haast niets van die hoer, verlicht haar eens wat beter". Hierbij duwde hij Judith een kandelaar in de hand en gedwee liep zij naar de erker waar het arme kind hing. Richard vond het een prachtig gezicht en met zijn handen trok hij de kutlippen van de hoer ver uitelkaar. Deze kronkelde en Richard zei:"als straf voor je ongewenste bewegingen krijg je een kaars in je kut". Het was alsof Judith ze in haar kut kreeg, Richard greep een kaars van de kandelaar en zei tegen Judith :"je weet hoe dat moet, eerst wat kaarsvet in de gleuf en dan de kaars erin steken". En tegelijk liet hij vele klonders heet kaarsvet in en om de scheur van de hardbody druppelen, die dit wel behoorlijk voelde gezien haar kreunen en kronkelen. Maar zonder genade plantte hij de kaars in de kut van de hardbody. "Zo wordt ook deze hoek sfeervol verlicht" zei hij en stuurde Judith terug naar haar plek om mooi te gaan staan.
Vanuit haar standpunt gezien zag Judith nu dat de druipkaars flink in en om de kut van de hardbody knoeide.
De meester van Bianca stond nu op en vroeg de aandacht van zijn mede-heersers, "mede-heersers, deze onderdanige hoerenslet moet stevig gebonden worden vanavond en de novice, Judith dus, moet alles aandachtig volgen Ik ga haar onwaarschijnlijk binden. Maak haar los". En in een mum van tijd hadden de anderen het arme kind losgemaakt van de pilaren en opgesteld op een kleine verhoging. Een grote container met koorden werd aangesleept en de meester begon met het afbinden. De touwen werden om de buik getrokken, en niet zachtzinnig, en verder onderlangs door haar kale gleuf en bilnaad en strak aangetrokken.
Daarna werd Bianca opgedragen een split te maken en werd een lange staaf langs haar benen gebonden met in het midden een oog, waardoor haar kut bereikbaar bleef. Toen richtte de meester zijn aandacht op haar bovenlichaam en haar armen werden op de rug in een leren zak gestoken en zo gefixeerd. Door deze binding staken haar tieten nu stevig en recht vooruit. De bindingen werden nu rondom haar tieten aangelegd en deze werden zeer stevig afgebonden waardoor ze staalhard werden en stijf vooruit staken. Elke aanraking werd nu een pijnlijke zaak, maar op de vraag of ze wilde stoppen schudde ze ontkennend haar hoofd.
"Wat heb ik nog meer in petto" riep de beul. "Deze slet wordt vanavond aan haar tieten opgetakeld en zal zo aanschouwbaar zijn voor alle meesters. Bianca die dit ook hoorde kronkelde en riep verschrikt om genade. De meester vroeg nu expliciet of ze al wilde stoppen, maar weer schudde ze ontkennend haar hoofd. Op zijn commando liet men een katrol zakken en bevestigde die eerst aan de bindingen om haar schouders. De touwen trokken strak en daar ging ze de hoogte in met haar opengesperde kut en afgebonden borsten. Wat een geil gezicht Judith voelde de tintelingen in haar eigen kut en kont omhoogschieten en was al met haar eigen foltering bezig. Zo werd Bianca een poosje tentoongesteld en werd haar goed bereikbare kut met grote kunstpenissen bewerkt. "Nu moet het gebeuren" riep de hitsige beul van haar, en liet nu de katrol zakken. "Nee, nee" kreunde Bianca, maar het hielp niet. De meester bevestigde nu de haak aan de touwen aan de afgebonden borsten en sommeerde Bianca om zeer stil te blijven. Met enkele anderen werd zij rechtstandig opgetild en de meester trok de katrol strak. Haar benen leunden nu op twee verhogingen en langszaam werden de touwen strakker getrokken tot Bianca geheel los kwam van de verhogingen. Twee secundanten haalde nu de verhogingen weg en daar hing de hoer opgetakeld aan haar strakke tieten te bungelen. Het was een supergeil gezicht en enkele meesters haalden hun pik tevoorschijn en begonnen zich af te trekken. "Judith, kom hier. Zie je dat, dat staat jouw ook te wachten. Pijp de meesters" riep Richard tegen mij, "ze blijft hangen tot jij ze allemaal in je mondkut hebt gehad". Judith begon als een razende de meesters af te zuigen en kreeg menig klodder in haar gezicht en haar haren. Toen was de rek eruit en werd Bianca snel uit haar lijden verlost. Wat een ongelofelijke scene had dat opgeleverd. Opgehanden worden aan je eigen borsten.Het feest voor de heersers werd met drank en eten voortgezet en ook Judith kreeg de nodige ladingen champagne naar binnen. Toen moest zij op aandringen van meester Richard twee keer een hele liter water opdrinken. Het was zoveel dat ze het maar met moeite naar binnen kreeg. "dit is voor jouw volgende opdracht", zei meester Richard en ging met de anderen door met het vernederen en pijnigen van de hardbody 1 die nu een flinke lading kaarsvet over haar kut had gekregen. De meesters bedekten ook haar tepels met kaarsvet en raakten stevig op temperatuur van het gekreun en gekronkel.
Judith voelde even later de aandrang op te zeiken komen, maar herinnerde zich de opdracht van meester Richard goed, dat ze eerst om toestemming moest vragen. Toen hij in haar buurt kwam vroeg ze zachtje:"meester, mag ik naar het toilet?" Waarop de meester naar zijn broeders riep "mijn kuthoer moet zeiken, wat doen we daarmee?". "Zij niet alleen" zeiden die, laten we er maar een feest van maken. Promt werd de hardbody 2 van het wiel afgehaald en in het midden van arena op een verlaagd soort altaar gelegd. Het hoofd van de hardbody hing achterover over de rand en ze werd gesommeerd om mond ver open te sperren, aan de andere kant hingen haar benen ook van de tafel af, en de zwarte laarsen werden uitgetrokken evenals haar lederen harnas. Volkomen naakt lag de hardbody nu met open mond en gespreide benen te wachten wat komen ging. Judith werd met ruwe bewegingen meegenomen en met gespreide benen boven het hoofd van de hardbody geplaatst. "Als je moet zeiken, dan nu en recht in die mondkut onder je" commandeerde meester Richard. De hardbody had nu een magnifiek zicht op de kale en openstaande natte kut van Judith en begreep dat ze niet ver van een warme douche af was. Judith probeerde haar water te laten lopen maar een stevige afrossing op haar reet was er voor nodig om de zeik uit haar kut te krijgen. Met een schreeuw loosde ze een flinke straal over het gezicht van de hardbody. "richten" commandeerde Richard en nu spoot de straal in de bek van de hardbody die de hoeveelheid niet kon verwerken waardoor er veel geknoeid werd. "Dat was niet goed genoeg " zei meester Richard, daarvoor krijg je morgen je eerste straf. "Naakt hout sprokkelen in het bos, kuthoer". Judith krampte bij de gedachte en zag dat de beren hun pikken tevoorschijn hadden gehaald en nu de hardbody over haar hele lichaam besproeiden, zelfs recht in de kut.
Het was een hele knoeiboel, maar niemand lette daarop. "Ik heb nog genoeg over Richard" zei de beul van Bianca, leen mij even die kuthoer van jouw en voor Judith het wist werd ze in een stellage geplaatst met haar benen omhoog en ver uitelkaar. De meester stond voor haar en een stevige straal zeik werd in haar kut gespoten. Enkele anderen volgden zijn voorbeeld en haar hele onderlijf was nu letterlijk zeiknat, Judith schudde met haar hoofd nee, maar voelde een geweldig orgasme op komen dat zich ontlaadde in een dierlijke schreeuw en schokkend hing ze hier nu te kijk.

 

Men liet haar nu verder met rust en hoorde hoe de meesters verder gingen met hun programma. Haar actie zat erop.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen