Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ZomerdagHet was een warme dag en ze had eindelijk een middagje vrij. Ze had zich s morgens op haar werk voorgenomen dat ze er eens een heerlijke relaxte middag van wilde maken. Eenmaal thuis, liep ze gelijk naar boven om haar warme kleding uit te doen. Heel even dwaalden haar gedachten en haar handen af over haar warme blote lijf, maar ze vermande zich en liep naar de badkamer. Ze pakte de zonnecrème en smeerde zichzelf helemaal in en dacht aan de laatste maanden. Wat er allemaal gebeurd was, had ze zich in haar stoutste dromen niet voor kunnen stellen. Ze had de man van haar dromen ontmoet en die had wat in haar wakker gemaakt, waarvan ze het bestaan niet wist. Een onderdanigheid die ze niet kende van zichzelf.ZomerdagZij, die in het dagelijks leven altijd zelf graag de touwtjes in handen had, veranderde in zijn nabijheid in een echte onderdanige slet. Iets wat ze soms zelf helemaal niet wilde, maar wat ze niet tegen kon houden. Het was een gevoel wat ze kreeg als ze bij hem in de buurt was. Soms verzette ze zich ertegen,maar hij had een soort zintuig ontwikkeld waarmee hij haar kon lezen. De laatste weken merkte ze aan zichzelf dat ze er steeds vaker naar verlangde. Naar zijn dwingende blik en zijn harde woorden. Steeds vaker gingen haar gedachten die richting op, zelfs op totaal onverwachte momenten en steeds vaker werden haar fantasieën heftiger. Soms durfde ze zelfs helemaal niet uit te spreken, bang voor de gevolgen, want hij onthield alles wat ze zei. Hoe meer ze erover nadacht, hoe vreemder het ze het soms vond wat hij met haar kon doen. Daarom probeerde ze zich af te sluiten en het maar te laten gebeuren.

 

Want ze genoot er met volle teugen van en werd al nat bij de gedachte aan zijn mond bij haar oor, terwijl hij haar stevig op bed drukte : “ Zeg me wat je van me bent, ik zie het in je ogen!” Na soms enige twijfel antwoordde ze bijna altijd : “ Ik ben jouw geile sletje en ik vind het lekker om gebruikt te worden.” Het woord Meester was nog nooit over haar lippen gekomen, maar in haar gedachten zei ze het er altijd achteraan. Het was gewoon wachten op de dag dat ze het zou gaan zeggen. Ze wilde de blik in zijn ogen wel eens zien als het eindelijk gezegd was “ Je bent mijn Meester en ik vind het geil als jij over me bepaald.” Die dag zou heus wel komen, ze voelde het gewoon. Klaar voor een middagje zon, ging ze naar beneden. Ze pakte wat spullen, maakte het zich gemakkelijk en ging zitten. Het duurde niet lang of haar gedachten namen weer de vrije loop. Er waren nog zoveel dingen die ze wel wilde doen,maar eigenlijk niet durfde. Ook omdat zulke dingen niet “horen” Ze schaamde zich soms zelfs voor haar eigen fantasieën en durfde ze niet naar hem uit te spreken, bang voor de gevolgen,maar het bleef kriebelen. Ze wilde meer! Steeds een klein stapje verder, zich overgeven aan zijn dominantie, haar angsten los te laten en te doen wat ze allebei graag wilden. Volledige onderdanigheid van haar aan hem.

Zodat hij écht een keer alles met haar kon doen. Alles wat hij wou, ze voelde zich veilig bij hem en vertouwde haar lot wel toe aan zijn , soms harde, handen. Ze wist dat zij in het middelpunt zou staan, ookal voelde dat soms niet zo. Ze wilde gebruikt worden,maakte haar niet uit hoe of door wie, als hij er maar bij was. In het “normale”leven dacht ze nooit aan andere mannen, laat staan om sex met hen te hebben. Ze had genoeg aan hem, maar zodra ze veranderde in zijn sletje, veranderde ook haar gedachte daarover. Dan wilde ze juist dat hij haar bruut liet nemen door een andere man of misschien wel door meer, maar altijd onder zijn toeziend oog. Hij hoefde niet mee te doen, als hij er maar bij was, dat was genoeg. Ze fantaseerde erover om door hem overvallen te worden op een onverwacht moment en ze hadden het er wel eens over. Ze merkte aan hem dat dat moment eraan zat te komen en ze voelde een rilling over haar rug gaan. Ze vond het een spannend en geil idee om een andere man te voelen en te proeven, maar het allergeilste aan deze gedachte was, dat hij bepaalde wat er met haar gebeurde. Bepaalde wie haar zou neuken. Wie zijn lul diep in haar mondje zou stoppen en zelfs of ze gesandwicht zou worden. Hij wist dat ze dat eigenlijk niet wilde en juist daarom was ze bang dat juist dat zou gaan gebeuren, maar omdat verzetten ertegen weinig zin zou hebben, legde ze zich er maar bij neer.

Op dat moment telde haar mening niet meer en wist ze dat tegenspartelen een straf zou opleveren. Steeds vaker dacht ze ook terug aan hun bezoek aan de bios. Onverwacht, maar heel erg spannend. De vreemde handen, het donker het niet weten wat haar te wachten stond, maar ze deed het, omdat ze wist dat hij goed op haar zou letten en zuinig op haar was. Want ookal behandelde hij haar soms, steeds vaker, als zijn geile teef, hij hield veel van haar en als ze tijdens zo’n spel diep in zijn ogen keek, kon ze dat zien. Daarom durfde ze met hem ook steeds verder te gaan. Haar grenzen te verleggen en over haar angsten heen te stappen. ZomerdagZe voelde de warmte van de zon op haar blote huid en merkte dat ze geil geworden was van alleen de gedachte aan wat haar nog te wachten stond. Ze voelde een verlangen om aan zichzelf te zitten,maar het was druk buiten en ze durfde niet goed. En net op dat moment piepte haar mobiel. Een sms van hem: “zit je lekker buiten, sletje? Ik wil dat je NU 10 x je vinger langzaam en diep in je natte kutje duwt. Ik weet dat je nat bent, want ik weet waar je aan denkt!” Ze schrok, hij was aan het werk, hoe kon hij dit weten? Blijkbaar kende hij haar nog beter dan ze dacht. Ze keek om zich heen en langzaam ging haar hand richting haar kutje, voorzichtig 1 vinger langs de rand van haar broekje, ze voelde dat ze nat was en langzaam duwde ze haar vinger in haar natte kut, ze telde in gedachten tot 10 en merkte dat ze verder wilde gaan, toen haar mobiel weer piepte : “Niet meer dan 10 x, geile teef, maak je kut droog en doe je stringetje en je bh uit, de hele middag, wat er ook gebeurd!” Langzaam liet ze haar korte broekje over haar enkels zakken deed haar stringetje uit, gebruikte die om haar natte kutje droog te maken, deed haar korte broek weer aan en probeerde haar ademhaling onder controle te krijgen, daarna deed ze haar bh uit en legde die aan de kant. Toen ze net weer een beetje bekomen was, ging de bel. Haar hart sloeg een slag over en ze vroeg zich af wie er aan de bel zou staan. Ze verwachte niemand. Ze liep naar de deur en keek in het voorbijgaan even in de spiegel. Ze had rode wangen en haar harde tepels staken scherp af tegen de gladde stof van haar strakke hemdje. Ze deed de deur open en daar stonden 2 knappe mannen van midden 20. Strak in het pak. 2 paar ogen keken haar aan en ze werd er verlegen van. “Lekker aan het zonnen, mevrouw?” zei de rechter man. “Ehm, ja, lekkere vrije middag” antwoordde ze. “ U heeft vast wel gehoord van de wijzigingen in de energieprijzen…” Meer hoorde ze niet. Haar gedachten sloegen op hol. De mannen deden een stap naar voren en duwde haar de gang in. De deur werd dichtgedaan en 2 sterke handen pakten haar polsen beet. “Ik geloof dat we hier aan het juiste adres zijn, ik zie de onderdanigheid in haar ogen” Ze wist niet wat ze voelde.

Als ze aan hem dacht voelde ze onderdanigheid, maar als ze dan terug was in de realiteit, voelde ze alleen maar angst. Het leek wel of die 2 gevoelens aan elkaar vast zaten en juist dat maakte het ook weer spannend, maar dat was alleen als hij erbij was en dat was nu niet zo. De mannen duwden haar vooruit, de gang door en de keuken in, tegen het aanrecht aan met haar buik. Ze voelde de kou door haar shirtje heen en ze kreeg kippenvel. “Zo sletje, laat deze mannen maar eens zien hoe een echte geile teef zich gedraagt!” Ze schrok. Hij was er! Waar kwam hij ineens vandaan? Ze had geen tijd om erover na te denken, want een paar handen gingen over haar billen en als uit een automatisme deed ze haar benen een stukje uit elkaar. “Heel goed sletje!” Ze durfde niet om te kijken en keek naar het aanrecht. Nog 2 paar handen gingen over haar rug naar voren pakten haar hard bij haar borsten. “ Dit is een echte slet, ze heeft zelfs geen bhtje aan en ruw werden haar borsten uit haar shirtje geduwd. De handen knepen hard in haar tepels,ze slaakte bijna een kreet, maar hield hem in. 1 hand ging tussen haar billen door naar haar kutje. “Wat voel ik? Heeft ons sletje ook geen stringetje aan?” En in 1 ruk werd haar broekje naar beneden getrokken. Hard verdween een vinger in haar natte kutje. “Ik had je toch gezegd dat je je kut droog moest maken?” zei hij “Ja,dat heb ik ook gedaan,het spijt me” antwoordde ze. “ Je hebt er spijt van? En dat is alles? Op je knieen jij! Dan zul je eens zien wat we met een ongehoorzame slet doen!” Ze zakte door haar benen en lag met haar knieen op de koude keukenvloer. Iemand pakte haar bij haar haar en ze wist wat er ging gebeuren. Ze deed haar ogen dicht en voelde de blinddoek langs haar gezicht. Er stond iemand achter haar die haar armen hard op haar rug trok en ze voelde wat om haar polsen. Haar handen werden vastgebonden! Ze hoorde een broek opengaan. “Mond open, teef!” En nog voordat ze goed en wel haar lippen van elkaar had gedaan, werd er een harde lul in haar mond geduwd, diep, tot bijna in haar keel. Ze wilde niet kokhalzen, want ze wist dat het dan alleen maar erger zou worden. Ze werd hard in haar mond geneukt, ze wist niet door wie, maar hij was het niet, dat had ze wel in de gaten. Ondertussen voelde ze overal handen, op haar borsten en tegen haar kontje. Ze kon niks doen. De lul werd uit haar mond gehaald en ze hapte even naar adem, maar een paar seconden later voelde ze alweer een keiharde lul tegen haar lippen drukken.

ZomerdagZe deed snel haar mond open en weer neukte iemand haar in haar mond, bijna in haar keel. Ze voelde haar ogen tranen en kon een neiging tot kokhalzen niet meer onderdrukken. “wat zie ik nu, slet? Moeten we meer oefenen?” zei hij. “ja graag” zei ze “ik vind het lekker om je geile slet te zijn en je mag doen met me wat je wilt!” “Ow , in dat geval…” Ze werd aan haar armen omhoog getrokken en met haar gezicht op het aanrecht geduwd, haar handen nog steeds vast op haar rug. “ga staan zoals een slet altijd staat!” Ze duwde haar kontje naar achteren en spreidde haar benen. “Kijk eens wat een goed sletje ik heb”zei hij. “ Kijk eens dat die lekkere natte slettekut, die vraagt er gewoon om om hard geneukt te worden! Ik zal eens even voelen of ze al lekker nat en heet is geworden!” en hij duwde zijn vingers diep in haar natte kutje. “Nou zoals ik al dacht, ze is lekker nat, ga jullie gang heren!” Nu ging dus gebeuren waar ze het al zovaak over hadden gehad. Ze zou geneukt worden door een andere man terwijl hij toekeek. Ze voelde dat iemand achter haar kwam staan en een hand duwde haar hoofd nog strakker tegen het aanrecht. En toen voelde ze een harde lul langzaam in haar nu zeiknatte kutje glijden, diep. Langzaam bewoog hij en een andere hand ging onder haar buik door naar haar borsten, die tegen de rand van het aanrecht aanzaten. Hij kneep hard in haar tepel en neukte haar steeds harder. Ze kreunde. “Wat zeg je dan, teef?” “ Dank je wel….” Zei ze zacht. “ Wat zei je?, geloof niet dat hij het goed kon horen!” “Dank u wel meneer, dat u mij wilt gebruiken! “zei ze snel “Keurig, sletje!”zei hij. De lul bewoog sneller en dieper en ze voelde een hand op haar kontje. “We zullen eens kijken of ze ookal een lekker nat kontje heeft” zei hij en ze voelde zijn vinger tegen haar kontje bewegen.
Ondertussen bewoog de lul hard door. Ineens werd de winger hard in haar kontje geduwd en ze zakte van schrik een stukje door haar knieeen. “Blijf recht staan, slet!” En snel ging ze weer rechtop staan met haar kut goed naar achteren. Ze voelde dat ze bijna klaar ging komen , maar net toen ze het wilde gaan vragen, stopte de man met neuken. Ze bleef staan in afwachting wat er zou gaan gebeuren, maar er gebeurde niks.Ze hoorde de kamerdeur opengaan en voelde 2 handen die haar vastpakten. “Meekomen, slet!”zei hij en voorzichtig liep ze met hem mee. Ze kon niks zien en daardoor moest ze zich nog meer aan hem overgeven dan dat ze normaal altijd al deed. Ze merkte dat ze voor de bank stond en dat er iemand voor haar zat. “ Ga op hem zitten en laat in 1 x je natte kutje over zijn harde lul zakken, teef” Ze kon haar handen niet gebruiken want die zaten nog steeds vast op haar rug, dus een beetje ongemakkelijk probeerde ze op de bank te komen. Haar knieën naast een paar andere benen en ze voelde haar natte, opgezwollen lippen tegen een harde lul aankomen. Heel langzaam zakte ze over de lul heen,hij was groot, dik en keihard. Ze bewoog op en neer , maar omdat ze haar handen niet kon gebruiken, ging dat een beetje lastig. Hij pakte haar onder haar oksels en hielp haar bewegen, hij bepaalde het tempo, zoals hij alles bepaalde wat er met haar gebeurde. Toen voelde ze dat hij een stap opzij deed, ze stopte met bewegen en hield haar adem in. Ze wist het. Ze wist wat hij nu van plan was en ze wist dat dat ook ging gebeuren nu. Iemand kwam achter haar staan, deed haar billen uit elkaar en duwde zn eikel tegen haar kontje. “Ik weet dat ze dit niet wil, maar aangezien ze niks te willen heeft….” De lul werd langzaam in haar kontje geduwd en het deed pijn, het voelde strak en ongemakkelijk. Toen pakte de man die voor haar zat haar onder haar armen en bewoog haar langzaam op en neer. Ze voelde de 2 lullen diep in haar en de pijn trok weg. “Zit stil, teef”zei hij en toen begon de man achter haar haar diep en snel in haar kontje te neuken. Ze werd steeds natter en voelde dat ze klaarkomen niet lang meer kon tegenhouden. “Mag ik alsjeblieft klaarkomen?” vroeg ze. “Ja je mag klaarkomen, slet, je weet wat je moet zeggen!” De lul in haar kontje bewoog sneller en sneller en ze voelde de lul in haar kutje heen en weer bewegen en ze kwam schokkend klaar terwijl ze zei: “Jullie geile sletje gaat klaarkomen!” Ze werd licht in haar hoofd en haar hart bonkte in haar keel.
De mannen stopten met bewegen en dat was maar goed ook, want ze kon het bijna niet meer verdragen. “Op je knieën op de grond teef en pak je geile slettentieten goed stevig beet!”zei hij en hij tilde haar van de bank en maakte haar handen los. Ze zat op haar knieën op de grond en kneep in haar borsten. Ze merkte dat de 3 mannen om haar heen stonden. “Doe je best, slet, je weet zo onderhand wel hoe een slet zich moet gedragen!”zei hij en langzaam boog ze voorover, ze voelde met haar handen en voelde een dikke lul die ze beetpakte, ze begon te bewegen met haar hand en kwam dichterbij met haar mond. Ze likte langs de lul en langs zn ballen. Toen schoof ze een klein stukje op naar de volgende lul , die was niet zo dik, maar wel lang en ook niet zo geduldig. Hij werd diep in haar mond geduwd en stootte snel in haar keel. “Niks doen, slet, laat hem je maar neuken in je mondje”zei hij. De lul bewoog steeds sneller en toen werd hij uiit haar mond getrokken. “Tong naar buiten, slet!”en dat deed ze. Ze voelde het warme zaad in haar mond spuiten. Ondertussen pakte ze 2 andere lullen, waaronder die van hem en bewoog haar handen heen en weer. “Niet doorslikken, teef, dat mag straks in 1 x!”zei hij en hij draaide haar hoofd zijn kant op. “Trek me klaar , sletje!” Ze voelde dat de middelste man een stap naar achteren deed en dat de andere man zn plek innam. “Ik ga je geile mondje volspuiten”zei hij en hij spoot zn warme zaad ook in haar mondje. Tegelijkertijd spoot de andere man over haar borsten. “En nu doorslikken, slet!” zei hij. Dat deed ze snel, maar het was veel en hij veegde alles wat langs haar lippen liep in haar mond. “Je bent een uitstekend sletje gebleken, ik denk dat we dit nog maar eens een keer moeten doen! “zei hij ……”dus nu hebben wij een aanbieding voor u, zodat u de komende jaren veilig zit qua kosten…” hoorde ze in de verte.
Ze stond bij de voordeur en was in 1 klap weer terug in de realiteit. “Nee dank u, ik ga toch verhuizen binnenkort en ik heb hier dus niks aan. “Maar wij verhuizen dan zo met u mee, mevrouw!” zei de man onder het weglopen.
Ze lachte en zei: “Jullie weten niet eens waarnaartoe…” De man keek om en zei: “Dat zegt u, misschien weten we dat juist wel!” En hij liep door……

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen