Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met een kloppend hart betrad Suzanne de winkel. Het ging eindelijk gebeuren. Ze had er al vaak met haar vriend over gesproken, of ze het wel; zou durven, of het niet gevaarlijk was, of het niet zou gaan vervelen, of het ordinair zou zijn... Afgelopen weekend hadden ze een intense speelsessie gehad & daar was weer eens gebleken dat haar tepels zo gevoelig waren, maar ook dat ze zoveel kon hebben. Dave had die gemene klemmen erop gezet, met die scherpe tanden, en als ze niet meteen luisterde flikte hij met zijn vingers tegen die klem... auw! En dan wist ze wat er ging komen: hij duwde hij haar na een tijdje stevig in het matras en haalde hij zo’n klem ervan af en zette zijn mond op haar tepel.. Vlijmscherpe, gloeiende pijn maakte haar aan het gillen en kronkelen. Ze huiverde nog bij de gedachte, maar voelde tegelijkertijd een bekend, warm gevoel van in haar kutje. Pfff... Aan het eind van de sessie moest ze een opdracht uit de doos trekken en hem voorlezen. Iedere maand kreeg ze er zoeen. Sommige opdrachten waren leuk en voerde ze vol enthousiasme uit, maar andere stonden haar tegen en waren er vooral op gericht om haar gehoorzaamheid te testen. Niks mis met die gehoorzaamheid als Dave naast haar stond met een stevige zweep, maar in het dagelijkse leven, had Suzanne er wat meer moeite mee zich gedwee en onderdanig op de stellen. Maar deze maand was het haar meegevallen. Verwezenlijk een fantasie. Dat was wat er stond. Dus daar was ze dan.

“Hai, kan ik je helpen?” Een smakelijke griet met woest zwart haar in een tanktop keek haar nieuwssgierig aan. Haar rechterarm was van pols tot haar nek bedekt met een woeste tatoeage van Kali, de hindoestaanse godin met veel armen, afgehakte hoofd en de karakteristieke enorme tong. “Als je die wilt, moet je een andere keer terugkomen, dat duurt namelijk wel even..” “Oh, “ stamelt Suzanne “nee, dat gaat me te ver. Ik bedoel, ze is prachtig, maareh, zo ervaren ben ik nog niet. Ik heb een afspraak voor een piercing. In een tepel. Mijn eerste. En ik ben een beetje..” “Nerveus, ik begrijp het. Ik heet Kalissa, loop je mee naar achteren?” Kalissa liet haar voorgaan naar de ruimte achter het kleurige kralengordijn. Ze liet Suzanne plaatsnemen op een soort massagetafel in het midden van de kamer en kwam bij haar met een setje ringetjes en staafjes. Suzanne liet een diepe zucht en pakte een klein staafje en woog het in haar hand. Kalissa legde haar hand op haar schouder en kneep zachtjes. “Geen reden om zenuwachtig te zijn. Ik ben goed in wat ik doe. Probeer deze eens.” Kalissa pakte een mooi ringetje en gaf die aan haar. “Erg mooi en ik heb er een klein kettinkje bij wat je er goed aan kunt maken. Daar kan hij dan mooi aan trekken als je niet luistert.” Geschrokken keek Suzanne haar aan. “Eh.. hoe weet je,.. eh ik bedoel, waarom zeg je zoiets.. “stotterde ze. Kalissa lachte en wees naar haar nek en schouder. “De striemen staan er nog op, liefje,” grinnikte ze, “en ik ken het klappen van de zweep, haha!” Een beetje ongemakkelijk met zoveel openheid, maar ook lichtelijk geintrigeerd trok Suus haar shirt uit en nam plaats op de tafel. Ze haalde diep adem en sloot haar ogen. “Do your worst & make it quick.”

Ze hoorde Kalissa nog wat rommelen en wat dingen klaarleggen. Ze probeerde zich voor te bereiden op het korte moment van pijn en focuste zich op het moment dat ze Dave haar piercing kon laten zien. Hij zou er wel erg op kicken. Mooi. Ze voelde Kalissa’s handen op haar borst: rustig, zeker en ze was dan ook volledig verrast toen ze een hand op haar hals voelde. Een grote mannenhand duwde haar ruw omlaag en haar ogen vlogen open. Een grote vent, onder de tattoos boog zich over haar heen en gromde dat ze haar mond moest houden. Suzanne begon in paniek te vechten en zette haar nagels in de de enorm gespierde arm. De man verhoogde de druk en plukte haar klauwende hand van zijn arm en zette die moeiteloos vast met een leren polsband. Haar andere hand volgde snel en toen Suus het op een gillen zetten, greep hij haar tepel en kneep hard met duim en wijsvinger. Suzanne kronkelde van de pijn, maar tegelijkertijd maakte de pijn haar ook rustig. Kalissa verscheen bij het hoofdeinde van de tafel en Suus keek haar angstig aan. “Je hoeft niet bang te zijn, je weet wat je moet doen. Geef je over.” Suus voelde een grote verontwaardiging in zich opwellen. “Wat denk je wel, godverdomme? Maak me onmiddelijk los, ik pik dit niet!” De man maakte haar ene hand los en draaide haar handig om op de tafel. Hij greep nogmaals haar nek en fluisterde zachtjes in haar oor dat hij nog niet eens begonnen was. Suus worstelde tegen haar boeien en er welde woedende tranen op in haar ogen. Striemende slagen regende neer op haar rug, de een nog harder dan de ander en Suus boog haar hoofd, beet in de tafel, vastbesloten om zich niet te laten kennen. Na de serie voelde ze Kali’s zachte handen over haar rug gaan en ze sidderde. Ze voelde Kalissa’s handen haar rok losmaken en uitrekken en met stevige ruk werd er korte metten gemaakt met haar slipje. Nu voelde de man naast haar staan, hij drukte zijn harde lul tegen haar heup, boog zich over haar heen en zei haar dat hij haar zo graag zag: een braaf sletje, gehoorzaam, stil en nat. Woedend probeerde Suus zich weer op te richten: “Ik bén niet nat, ik vind dit niet leuk!” Haar woorden werden meteen gelogenstraft. De man trok haar op haar knieën en Kali ramde twee vingers in haar kut. Suus krimpte ineen en voelde hoe nat ze al was, tegen wil en dank. Kali’s vingers bewogen diep in haar en onwillekeurig bewoog ze haar lijf richting de hand. Ruw werd haar hoofd opgetild en een kloppende harde paal duwde tegen haar lippen. “Bek houden, sletje” lachte de man. Tranen rolde over Suus’wangen terwijl ze de harde lul in haar mond nam. “Zuigen!” werd haar toegebeten en ze opende aarzelend haar mond iets verder. Ze kokhalsde toen de vent diep in haar keel stootte en haar bij haar haar greep. Hij haalde zijn lul even uit haar warme bekkie. “Ik vind het niet zo’n heel goed sletje, Kali” zei de man “Ze stribbelt tegen, ze zuigt niet en ik zie tranen..”

“Ik ben het met je eens, een erg slecht sletje”, zei opeens een nieuwe stem. Suzanne herkent hem onmiddelijk en heft haar betraande gezicht op. “Dave!” riep Suus, “help me alsjeblieft, ik ben zo blij dat je er bent.. Maak me los, klootzak!” De man deed een stap terug, maar maakte verder geen aanstalten. Dave bleef rustig staan wachten en glimlachte bij het zien van de verwarde blik van zijn liefje. “Wat doe je hier Suus, wat was je plan?” Suzanne keek hem niet begrijpend aan. “Ik ben hier voor jou, voor mijn opdracht. Ik wilde een piercing laten zetten in mijn tepel, ik dacht dat we het daar wel eens over gehad hebben, ik dacht.. “

“Je dacht weer aan jezelf. En niet aan mij. En waar probeer ik je nou in te trainen? Jij doet wat IK wil. Wat MIJ behaagt. Of jij dat nou zien zitten of niet. En nu ben je hier voor iets wat jou wel lekker lijkt.” Er viel een ongemakkelijke stilte. Suzanne slikte en realiseerde zich langzaam dat hij gelijk had. Haar wangen kleurden langzaam roze en ze sloeg haar ogen neer. “Begrijp je het nu?” Suus knikte langzaam en probeerde haar gezicht te verbergen. “Mooi,“ Zei Dave, “dan gaan we nu verder met MIJN fantasie.” Hij liep naar een hoek van de kamer, ging in een stoel zitten en haalde een camera uit zijn tas. “Ga je gang.” Zei Dave tegen de man en Kali, “ze werkt nu wel mee.” De man grinnikte en duwde zijn nog steeds harde lul tegen Suus’ gezicht. Suus nam hem aarzelend, met een oog op Dave in haar mond en zoog zachtjes. Dave knikte haar toe en liet zijn hand naar zijn eigen lul glijden. Steeds harder zoog Suzanne en ze voelde zijn harde lul tegen haar keel stoten, steeds harder en dieper en ze probeerde uit alle macht haar keel te onspannen om hem nog verder op te kunnen nemen. Uit een ooghoek zag ze Kali, inmiddels ook zonder kleren, op haar knieen naar Dave kruipen en ook hij werd door een geile, warme mond afgezogen. Suus gaf zich over aan haar taak en liet haar tong lekker over de eikel glijden, zoog vol overgave aan de vreemde pik in haar mond en ze hoorde de man kreunen. “oeh dat is beter, sletje, dat is beter.. dieper, toemaar.. “ Hij greep haar haar met een hand om haar zo nog dieper in haar mond te kunnen neuken. Na een poosje voelde Suus dat Kali haar aandacht weer op de tafel had gericht en haar handen werden losgemaakt. Suus moest op haar rug gaan liggen en Kali kwam met haar rug naar haar toen over haar heenzitten. Ze wreef met haar vingers over Suus’klitje en Suus krioelde van genot. Ze bewoog met haar heupern om dichter bij die heerlijke handen te komen en ze kreunde toen een paar vingers zich in haar kutje wurmden. Suus was inmiddels ontzettende nat geworden en Kali boog zich voorover om haar natte kut te likken. Suus kreunde en hete golven van genot schoten door haar lijf. Ze liet haar handen over de kont van Kali glijden en voelde dat ook de andere vrouw droop. Ze duwde haar vingers in Kali’s kut en zo lagen de vrouwen elkaar te vingeren. “Steek je vingers in haar kont” Hoorde ze Dave zeggen en gehoorzaam wreef ze met haar natte vinger over Kali’s sterretje. Ze werd over de tafel naar de rand getrokken en voelde de enorme pik van de man tegen haar kutlippen duwen. Langzaam duwde hij zijn hete lul bij haar naar binnen en Suus kreunde van genot. “Oh jaa..’ riep ze, en ze probeerde gulzig zoveel mogelijk gevuld te worden. Kali was het er blijkbaar niet mee eens, dat haar aandacht werd afgeleid en kneep gemeen hard in haar tepel. Daarna duwde haar klit tegen Suus’mond.

Gretig verlegde Suus haar aandacht naar het kale kutje en met lange, trage halen, maakte ze Kali helemaal wild. Ondertussen werd haar eigen kut nog steeds grondig geneukt. Suus begon te trillen en te zweten, en ze kwam bijna klaar, maar dat werd haar door Dave verboden. Daarop stopte de man met pompen en hij verlegde zijn aandacht naar het hoofdeind van de tafel. Suus was Kali’s kutje nog aan het likken, maar de man bracht zijn vingers bij haar naar binnen en duwde Suus mond naar Kali’s sterretje. “Likken, sletje, lik haar kontje maar” Suus draaide met haar tond rondjes om Kali’s sterretje en duwde haar tong af en toe een stukje naar binnen. Kali kreunde en hijgde.

De man kwam over Suus hoofd heenzitten en vlak boven haar hoofd, zag ze die enorme kloppende pik langzaam in Kali’s sterretje verdwijnen. Kali gromde en duwde haar kont naar de grote pik die zo heerlijk in haar verdween. Suus likte de ballen die boven haar hoofd hingen en voelde de man reageren. Ze zoog zijn ballen in haar mond, liet haar tong over zijn ballen schieten en stak een vinger langzaam in zijn kont. De man gromde en stootte en trok, terwijl hij klaarkwam zijn pik uit Kali terug en spoot zijn hete sperma tegen haar kont, vanwaar het op Suus gezicht droop. Suus greep Kali’s heupen en trok haar naar zich toe. Met haar warme, geile mond, likte en zoog ze Kali’s klitje, tot Kali ook sidderend klaarkwam. Suus hele gezicht zat onder het sperma en de kutsappen en ze voelde het van haar gezicht in haar nek lopen.

De man was ondertussen weer naar het voeteneind gelopen en hield een grote dildo in de lucht. “Volgens mij hebben we hier nog een ongebruikt gat.” Hij duwde de dildo tegen Suus’kontje aan en ze voelde het enorme gevaarte naar binnen glijden. Tegelijkertijd voelde ze ook zijn vingers een voor een in haar kut verdwijnen. Ze was zo nat en zo geil dat de vingers en dilde steeds harder en dieper in haar verdwenen. Suus kronkelde en wurmde en ze deed haar best om niet te komen, maar ze kón bijna niet meer. Toch hield ze zich in en ze wierp een wanhopige blik op haar meester die nog steeds zat te filmen in een hoekje. Hij knikte goedkeurend Net op dat moment greep Kali, die nog steeds over haar heenzat, haar klitje en schoot er een piercing door. De pijn was zo gemeen en venijnig, maar ze was ook waanzinnig gevuld en zó op het randje, Suus kon niet anders dan zich overgeven aan het spuitende genot dat over haar heensloeg en ze kwam gillend klaar...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen