Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Steve duwde zijn hoed tot vlak boven zijn blauw-groene ogen om te proberen zijn jas niet te laten volregenen. In zijn achterhoofd broeide een idee van een elementair krachtveld, maar hij negeerde het. Het zou hem slechts enkele minuten koste om het te bouwen, te testen en in bedrijf te stellen, maar het zou hem alleen maar meer problemen opleveren dan hem lief waren. Zo blind als mensen in New York dan ook leken m.b.t. de meeste vreemde dingen en criminaliteit, een droge man, midden in een regenbui zou hen toch wel zijn opgevallen. En die aandacht kon hij niet gebruiken.


Niet dat er iets was waar hij zich zorgen om moest maken. Hij had zich een beetje zorgen gemaakt over die kwestie in Californie, met die meisjes in een kleedhokje. Op een dag, ergens in het midden van de 22ste eeuw, in een stinkende gevangenis, had hij een tijdmachine uitgevonden en was ongeveer 200 jaar in de tijd teruggereisd. Hij herinnerde zich de gebeurtenis maar al te goed. Al deze jonge vrouwen met hun aantrekkelijke lichamen en hoe hij ze een voor een zwanger had gemaakt. Zijn pik werd weer stijf bij de gedachte. Hij zuchtte. Het leek zo lang geleden, alhoewel het slechts enkele weken terug was. Direct daarna had hij zijn vernuftige electronica op een paar ATM machines losgelaten en een paar valse bankrekeningen gecreerd. Gelukkig verandere zijn vingerafdrukken wekelijks, zodat de bankovervallen door meerdere personen lijken te worden gepleegd. Hij had het geld meegenomen en was naar New York vertrokken, waar hij zijn electronica- en computerkennis uit de volgende eeuw gebruikte om genoeg te verdienen voor een zorgeloos bestaan.

Aan de overzijde van de straat zag hij een coffee shop. Koffie was sinds 2060 verboden, dat was ongeveer 60 jaar na de Grote Sigaretten Vernietiging. Hoewel Steve niet zo stom was om te roken, vond hij de verkwikkende werking van koffie nog altijd prettig. Steve liep de coffee shop binnen en vond een tafel in een hoek. Hij deed zijn hoed af, damp steeg op van zijn goudblonde haar. Hij pakte de menukaart en begon deze te bestuderen.

"Hoi. Ik ben Rachel. Kan ik iets voor u betekenen?" Steve keek naar een perfect stel borsten. Hij dwong zijn ogen verder omhoog, naar de prachtigste blauwe ogen, omsloten door lichtbruin haar. Hij glimlachte naar haar, daarbij zijn tanden ontblotend als een roofdier. "Nou," zei hij, en voelde zijn pik groeien, "ik denk dat ik wel een idee heb van wat ik wil." Steve keek op zijn horloge en controleerde de kleine lichtjes op het miniscule schermpje. Het was eigelijk een drie dimensionaal opsporingssysteem dat hij onlangs had bedacht en dit was het juiste moment het te testen. Toen Rachel zich even omdraaide en daarbij haar prachtige benen en kont, gehuld in een kort rokje, liet zien, wierp hij een kleine zendertje tegen haar T-shirt, waar het bleef hangen. Enige tijd later had hij de zaak verlaten en was nu bezig de locatie van haar flat op te sporen. Hij vond het gebouw probleemloos en onhield de plaats. Het zendertje werkte tevens als zend-ontvanger, zodat hij precies kon horen wat er allemaal gebeurde. Steve tikte op zijn horloge, waarmee een hij het kleine speakertje in zijn oor activeerde. Het leek erop dat Rachel wat in zichzelf praatte. "Jongens! Ik ben thuis!", riep Rachel. Ze legde haar tassen op de bank en trok haar natte regenjas uit. Ze voelde het koude water op haar T-shirt druppen, worden de stof enigszins doorzichtig werd. Haar tepel werden een beetje harder toen het koude water haar huid raakte. "Jongens?" Ze keek wat rond en zag een briefje dat op de koelkast zat geplakt. "Rachel, ik heb Joey en de jongens opgebeld. Ze gaan allemaal mee naar het concert. Phoebe is beneden een demo aan het opnemen en ik ben tot vanavond laat aan het werk! Kusjes, Monica."

Rachel verfrommelde het briefje en gooide het in de prullenemmer. "Nou, geweldig! Weer een avond alleen." Ze stapte de badkamer in en nam een hete douche. Even verderop in de straat, tikte Steve weer op z'n horloge om het volume weer wat lager te zetten. Hij lachte. Na wat hij had gehoord, wilde hij wel wat tijd spenderen met deze brunette. Hij tastte in zijn zak en haalde er wat dingen uit. Zijn geest was al bezig de aanpassingen uit te dokteren. Hij stapte het gebouw binnen en gebruikte een van zijn vondsten om alle sloten te openen. Eenmaal binnen, wachtte hij even, luisterde of hij nog water hoorde stromen om er zeker van te zijn dat ze nog onder de douche stond.

Hij gebruikte zijn krachtveld idee, paste het aan, zodat het ook grotere objecten buiten hield, maar lucht in en uit liet stromen, zodat het als een perfecte geluidisolator werkte. Iemand kon de longen uit zijn lijf schreeuwen, niemand zou het horen. Daarna activeerde hij de Stimulator. De stimulator was een apparaat dat hij vlak na de 90210 ervaring had gemaakt. Het gebruikte speciale golflengtes om bepaalde hormoonspiegels in het vrouwelijk lichaam te verhogen. Binnen een paar minuten zouden haar vaginale klieren vocht gaan afscheiden en een paar minuten daarna zouden de vrouw haar eierstokken zich klaarmaken voor een eisprong. Hij had verschillende aanpassingen moeten maken, maar het werkte nu zelfs als de Pil of andere geboorte beperkende middelen werden gebruikt. Toen hij het apparaat had ingesteld, begon hij zich uit te kleden, wachtend op zijn traktatie. Rachel stapte onder de douche vandaan en droogde haar hoofd grondig met een handdoek. De rest van haar lichaam was naakt en droogde in de lucht. Haar bruine tepels ware nog steeds redelijk stijf. Stevige, rijpe borsten die nauwelijks hingen stonden vooruit. Haar poesje was iets geschoren. De weinige, bruine, door het water donkerder, gekleurde haartjes, vormden een mooi streepje over haar lippen. "Ik moet zeggen", zei een stem, ergens voor haar, "dat het er prachtig uitziet." Rachel liet de handdoek over haar borsten vallen en schreeuwde om hulp. Voor haar stond een naakte man.Hij stond kalm voor haar, zijn stevige spieren gespannen over zijn lichaam. Rachel's ogen werden van zijn redelijk knappe gezicht naar omlaag getrokken, naar zijn gigantische penis, die haar aanwees. Hij moest minstens dertig centimeter zijn en hing door zijn gewicht, iets omlaag. Rachel had nauwelijks door dat haar kutje zichzelf begon te olien toen ze de kamer binnenstapte. "Wat doe jij hier in godsnaam?", riep ze verontwaardigd en stapte naar achter. "Sodemieter op, voordat ik de smeris bel."

Steve kon zichzelf wel voor z'n kop slaan. Hij was de telefoon helemaal vergeten. Hij bukte en pakte zijn jas. Rachel rende al naar de telefoon. Hij pakt een klein apparaatje en drukje op de knop. Rachel pakte de telefoon op en toetste het nummer in. Zinloos. Steve's had de telefoon buiten werking gesteld. Rachel gooide de hoorn erop. "Problemen met de telefoon, schat?" Steve spurte op haar af. Zijn genetisch gemanipuleerde lichaam overbrugde de afstand in minder dan een seconde. "Ik heb zo het idee dat we nu wel alleen zijn. Denk je ook niet?" Hij stond recht achter haar en sloeg zijn armen om haar heen. Haar armen lagen langs haar zij en zijn handen begonnen haar borsten te onderzoeken. Zijn gigantische lid priemde tussen haar benen en wreven, telkens als ze bewoog, tegen haar sex. He bewoog omlaag om haar bij de polsen vast te pakken en haar omhoog en omlaag te trekken. Haar sappige, dikke schaamlippen omsloten zijn lul en bedekten het met haar vocht. Steve haalde de volle lengte van zijn lid in haar kutje en genoot ervan haar te strelen. Rachel voelde hoe ze door deze penis, die onder haar door gleed, werd gestut. Ze bleef tegenspartelen, een manier zoekend om aan zijn ijzeren greep te ontkomen. Ze kneep haar benen samen om te voorkomen dat ze verkracht zou worden. Steve merkte deze beweging op.

Steve duwde haar tegen het aanrecht. Rachel maakte een "Oepf" geluid tussen haar gegil door. Steve reikte naar voren en draaide de koude kraan ver open. Hij pakte de sproeier, richtte hem op haar lichaam en trok aan de vergrendeling. Rachel gilde het uit van de schrik toen het koude water haar lichaam raakte. Ze drukte met haar benen tegen het aanrecht in een hopeloze poging van het ijskoude bad weg te komen. Haar tepels werden hard van de kou en werden gevoeliger. Het koude water liep tussen haar mollige borsten door, over haar buik en over haar natte trut. Rachel's adem stokte onder de plotselinge koude waterval. Steve voelde het koude water over zijn penis en langs zijn ballen stromen. Gelukkig wag dit meisje's kut zo heet, dat hij er niets slapper van werd. Rachel, daarentegen, werd helemaal gek en probeerde het koude water te ontwijken. Ze drukte met haar knieen tegen het aanrecht - net genoeg op haar benen iets uit elkaar te doen. Steve bewoog iets naar achteren en dreef zijn pik direct in haar. Rachel verstijfde verschrikt bij het plotseling binnendringen. Steve's penis er bij de eerste stoot bijna vijftien centimeter in. Haar vagina opende zich door het binnendringen en de sappen stroomden er doorheen. Ze zette haar handen op het aanrecht om zichzelf in evenwicht te houden. De combinatie van koud water en de ongelooflijke sensatie in haar kut zorgde ervoor dat ze aan niets meer dacht. Steve zette zich schrap een stootte de rest van zijn pik in haar. Zijn eikel opende haar baarmoedermond en baande zich haar baarmoeder binnen. Rachel gilde van pijn en plezier. Haar lichaam begon al te reageren en bewoog weg van de grote penis. Ze gebruikte het aanrecht om haar te ondersteunen en ze probeerde de indringer uit haar uitgerekte kut te werken. Steve trok haar aan haar middel omlaag en spieste haar opnieuw. Rachel kreunde van het plotselinge genot en verloor alle controle. Ze probeerde zichzelf rechtop te krijgen, maar een deel van haar wilde naar beneden, terug naar de indringer, de andere helft wilde weg. Het meest primitieve deel van haar brein won en ze duwde zichzelf op de penis.

Steve pakte haar middel met een hand vast en begon haar serieus te neuken. Rachel hield zichzelf staande, terwijl zijn andere hand haar nog steeds met het koude watte besproeide en af en toe in haar stevige borsten kneep. Het koude water stroomde langs haar lichaam, bevroor zijn ballen en koelde haar klit, zodat ze haar orgasme, waar ze allebei naar verlangde, niet bereikte. Steve ging door. Zijn ballen kookten en probeerden te lozen, wat niet lukte. Rachels heupen Steve pakte haar bij haar middel en begon haar serieus te neuken. Rachel hield zichzelf overeind, terwijl zijn andere hand nog steeds koud water over haar spoot en af en toe in haar stevige uiers kneep. Het koude water liep langs haar lijf en bevroor zijn ballen en koelde haar klit, waardoor ze niet haar orgasme bereikte, waar de beide zo naar verlangden. Steve ging verder, het zaad kokend in zijn ballen, trachtend te lozen, wat niet lukte. Rachel's heupen schokten ongecontroleerd en kletsen op en neer op de paal in haar. Ze kon zich nauwelijks meer herinneren wanneer ze de controle over zichzelf had verloren. Natuurlijk wist ze niet dat de Stimulator haar had geholpen toe te geven aan haar vrouwelijke behoeften. Rachel zou zelfs haar huisbaas hebben geneukt als die op dat moment binnen was gekomen. Steve kon het gevoel in zijn ballen nu niet langer meer negeren. Hij duwde haar zo hard hij kon naar beneden en dreef de volle lengte in haar. Heet zaad explodeerde uit zijn ballen, stroomde door zijn penis en spoot haar baarmoeder vol. Het liep langs zijn pik naar buiten op haar klitje, waardoor ook zij klaarkwam. Rachel kromde haar rug toen hij haar bij haar tieten nam en haar opving. Haar hele lijf schudde in dit massieve orgasme. Steve's pik, verbeterd door genetische veranderingen die 200 jaar in de toekomst hadden plaastsgevonden, bleef hard. Hij bleef in haar poesje rondpompen en voelde haar knijpen en zuigen op zijn lange, harde lid. Hij droeg haar door de kamer, tot hij een slaapkamer vond. Gelukkig was het die van Rachel. Hij liet haar op zijn pik gespiesd, terwijl ze nasidderde van het orgasme. Plotseling keerde hij haar om, ronddraaiend op zijn penis, als een kip aan het spit. Dit alleen maakte een nieuwe golf orgasmes in haar los en ze sloot haar benen rond hem. Steve legde zijn volle gewicht op haar en voelde de harde tepeltjes in zijn borstkas prikken toen hij haar neukte. Rachel's klitje was gloeiend heet. Telkens als Steve bijne helemaal uit haar trok en weer bij haar binnen gleed, tot voorbij haar baarmeoderhals, kwam ze. Zijn zaad spoot bij elke beweging naar buiten en in haar achterhoofd wist ze dat ze wel zwanger moesta zijn van al die liters zaad in haar. Ze kon en niets aan doen toen ze het uitkirde van genot toen hij op haar tieten zoog en op haar doorreed. Een nieuwe golf orasmes explodeerde in haar, elke druppel zaad opnemend. Steve voelde een volgend orgasme komen. Hij wist zeker dat het meisje nu zwanger was en besloot een beetje lol te maken. Hij trok haar van zijn pik af en draaide haar op haar buik. Zijn lange pik was besmeurt met haar sappen. Klaar voor de volgende klus.

"Wat...wacht", riep Rachel verbaasd. Haar kut stond gapend open, doordat zijn gereedschap zo plots was verwijderd. Opeens realiseerde ze zich geschokt, dat hij haar billen uit elkaar duwde, haar pulserende sluitspier recht onder zijn pik. "Nee, alsjeblieft- AHHHH!" Rachel gilde van pijn toen Steve haar anus met zijn paal doorboorde en zijn eikel erin begroef. Hij trok aan haar slanke taille en begroef de volgende zeven centimeter in haar. Ze gilde van pijn. Het leek wel of haar poepgaatje in de fik stond. Alsof ze opnieuw haar maagdelijkheid verloor. Steve drong dieper in haar door, steeds en stukje terugtrekkend. Haar aars ontspande maar was veel strakker dan haar kutje was geweest. De smerende werking van zijn zaad hielp en Rachel begon genotsgevoelens te krijgen. Steve had haar al omarmd en was met een hand begonnen in haar tieten te knijpen. De andere masseerde haar klitje in het tempo waarin hij haar kont neukte. Rachel kreunde onbewust als de harde paal in en uit haar schoof en voelde een enorme sensatie door haar lichaam gaan. Ze kwam hem tegemoet en er verdwenen weer een paar centimeter in haar. Steve neukte nu haar kont en ging op en neer in het nauwe holletje. Rachel duwde terug, tegen hem aan, haar blauwe ogen wijd geopend van genot. Zijn vingers deden hun werk, haar borsten gloeiden sensationeel, haar klitje stond op ontploffen. Steve bleef zijn pik aan haar voeren en haar sterretje zorgde ervoor dat het leek of hij in brand stond. Hij voelde haar lichaam onder hem trillen, klaar om een climax te bereiken. Uiteindelijk liet Steve een volgende golf uit zijn ballen ontsnappen en vulde haar aars met zaad. Rachel slaakte een gilletje toen ook haar eigen orgasme zich aandiende, knijpend op lul. Na een aantal lange minuten ebde haar trillingen weg. Ze stortte ineen op het bed, ongelooflijk uitgeput.

Steve trok langzaam uit haar aars terug en gebruikte een ander apparaat. Deze zorgde ervoor dat het heerlijke meisje lang genoeg zo slapen, zodat hij er tussenuit kon knijpen. Tegen die tijd zou het bevruchtte eicelletje zich in haar buik hebben genesteld en beginnen te groeien.... Steve keek naar de slapende Rachel. Haar poesje was nog steeds rauw en stond open door het recentelijk binnen dringen van zijn worst. Hij stond op het punt haar weer te wekken toen hij de voordeur met een klap hoorde dichtvallen. Voorzichtig als hij was, had Steve het krachtveld natuurlijk dusdanig opgezet dat alles groter dan een luchtmolucuul de beveiligde ruimte inkon, maar het niet meer konden verlaten. Hij zette de deur op een kier, voelde de koele lucht uit de woonkamer stromen en zij erecte penis kietelen. Een blonde vrouw stond in de kamer, in zichzelf te mopperen. "Kutproducer", zei ze. Steve zijn oren waren, net als zijn dertig cm lange pik, genetisch verbeterd, zodat hij elk woord duidelijk kon oppikken. "Het is niet te geloven". Ze ging rechtop staan en zei met een imiterende houding, "Kom op, Phoebe, waarop controleren we niet samen de geluidsapparatuur voor de opname van morgen. Hij was meer geinteresseerd in mijn tieten." Ze liep door de kamer naar de keuken en nam een glas water. Phoebe had geen fijne dag achter de rug. Niemand leek haar optreden in de bar te waarderen. Hoe had zij het nou kunnen weten dat ze niet "Have you ever really loved a woman" in een homo-bar had moeten zingen? Daarna had haar producer haar gevraagd naar de opnamestudio te komen en had geprobeerd haar te verleiden. Vreemd genoeg, nu ze eraan terugdacht, voelde ze een beetje een stekend gevoel rond haar kut. Misschien was hij toch niet zo rot als hij er uit zag. Hoe kon het onschuldige meisje weten dat Steve's Stimulator haar in zijn betoverende greep had. Ze zag dat Rachel's deur open stond. "Rachel!". Riep ze. "Ben je daar?" Ze duwde de deur verder open en keek naar binnen.

Rachel lag op bed. Helemaal bloot. Phoebe zag de tepels van de brunette elke keer als Rachel adem haalde.Er kwam een dun stroompje sperma uit haar openstaande pruim. "Jee", dacht ze. "Ik denk dat Rachel geluk heeft gehad." Ze deed de deur dicht. Ze kon haar ogen niet van het witte zaad afhouden. De meeste van haar vrienden wisten het niet, maar Phoebe was verzot op zaad. Toen ze nog maar een tiener was, herinnerde ze zich, had haar vriendje haar kennis laten maken met de "betoverende room". Sindsdien was het een traktatie voor haar als ze de smaak proefde. Ze vond het heerlijk als het door haar keel gleed. Dit alles werd alleen maar erger. Phoebe wilde haar vriendin al heel lang beminnen. Ross was niet de enige die zijn oog op Rachel had laten vallen. Phoebe wilde nu al zo lang op haar vriendin's stevige borsten zuigen. Haar eigen lesbische verlangens verraste haar, omdat ze normaal gesproken op jongens viel. Maar om de een of andere reden, als rachel de kamer binnenkwam, voelde ze haar kutje warm en nat worden. Op dit moment, met de parels sperma, Rachel's geopende kutje en de Stimulator, had Phoebe geen enkele kans meer zich te beheersen. Phoebe naderde het slapende meisje langzaam, zodat ze niet wakker zou worden. Wat ze niet wist, was dat Steve, verscholen in een kast achter haar, elke beweging van de blondine gadesloeg. Zijn pik stond weer op scherp en was klaar om toe te slaan als de tijd er rijp voor was. Phoebe gleed met een hand langs rachel's dij. Voelde de gladde, zachte huid onder haar vingers. Ze huiverde een beetje toen Rachel kronkelde, waardoor weer wat zaad uit haar kutje kwam. Phoebe wist niet dat Rachel haar pessarium niet in had en dat het witte zaad uit haar nu zwangere vriendin droop. Het enige dat ze wist, was dat ze het nu meer nodig had dan ze het ooit nodig had gehad..

Phoebe boog omlaag, dicht naar Rachel's gleuf. Ze kon de geur van sperma een kutsappen goed ruiken, waardoor ze begon te kwijlen. Haar adem zogde ervoor dat het kleine beetje haar op Rachel's poesje bewoog. De schat kronkelde in haar slaap. Phoebe's tong kwam uit haar mond en proefde de heerlijke sappen. De heerlijke, zilte, musk achtige smaakt deed haar kutje soppen, terwijl ze de sappen in haar mond nam en uiteindelijk doorslikte. Toen begon ze steviger te likken en probeerde elke druppel van Rachel en de mysterieuze man tot zich te nemen. Haar handen gleden over haar kleding, onder de rok en ontblootte haar hete, blonde kutje. Haar vingers begonnen over haar eigen sneetje wrijven terwijl ze Rachel bleef beffen. Rachel kreunde in haar slaap, maar Phoebe was te ver heen om dat op te merken. Ze knoopte haar bloes los, schudde het van zich af op de grond. Na wat te wiebelen met haar kontje, volgde haar rok. Ze droeg geen slipje. Steve kon zijn geluk niet op. Dit grietje was niet alleen haar vriendin aan het beffen, ze had zich ook al voor hem uitgekleed. Hij bedacht dat de stimulator nu genoeg tijd had gehad om haar hormonen onder handen te nemen en haar klaar te stomen voor sex. Nu was hij aan zet. Phoebe's handen zaten diep in haar kutje. Ze ging er helemaal in op, haar heupen heen en weer bewegend. - Het enige dat er nog aan ontbreekt, is een lekkere, harde pik - dacht ze bij zichzelf. Ze keek op en zag Rachels ogen knipperen. "Phoebe. Nee", kreunde ze, terwijl ze de sensantie uit haar gleuf ervaarde. Ze waarschuwde haar niet om te stoppen. Ze waarschuwde haar tegen de verkrachter die achter haar stond, met zijn harde pik priemend naar voren. Ze vocht nog steeds tegen de nevel die Steve's vinding bij haar teweeg had gebracht en kon hem zelf niet tegen houden. Phoebe trok zichzelf bovenop Rachel en bleef likken. "Maak je geen zorgen", stelde ze haar vriendin gerust, zonder de man achter haar in de gaten te hebben. Ze begon haar poesje tegen die van Rachel aan te wrijven. "Dit heb ik al zo lang willen doen." Ze duwde haar mond op die van de brunette en hun tongen omhelsden elkaar. Rachel kreunde van genot en als waarschuwing tegen de man. Ze zetten grote ogen op toen hij recht voor haar stond en achter Phoebe en naar hun bewegende heupen keek. Ze schreeuwde op te waarschuwen, maar Phoebe dacht dat het van genot was.

Steve wachtte totdat het kontje van de blondine hoog in de lucht hing en haar poesje perfect in positie. Plotseling greep hij haar bij haar middel en drong zijn pik bij haar binnen. Phoebe gilde van schrik toen ze de dikke speer in zich voelde. Ze was zo nauw, dat Steve er maar een paar centimeter bij haar binnen had kunnen dringen. Maar het was genoeg. Phoebe probeerde bij de massieve indringer vandaan te komen. Steve trok iets terug om vervolgens nog wat extra centimeters verder binnen te dringen. Hierdoor bevoog haar kut omlaag richting Rachel en duwde hun klitjes tegen elkaar. De twee meisjes hijgden van plezier. Steve hamerde nog wat centimeters in het grotje van de blondine en verbaasde zich erover hoe strak ze was. "Nee, alsjeblieft. Niet doen", bedelde Phoebe, terwijl ze toch haar heupen naar hem toe bewoog. "Ik..ik gebruik de pil niet." Ze voelde hem terugtrekken, haar vagina strak om hen heen. "Maak je niet ongerust, lieverd", zie Steve. Haar kutje hield hem als een bankschroef vast. "Ik heb overal voor gezorgd." Phoebe ontspande en dacht dan de man zich had laten steriliseren of zoiets. Zij grote handen gleden over haar lichaam en pakte haar bij haar tieten en masseerden haar gezwollen tepels. Ze wiegde in zijn armen, oefende druk uit op zijn pik bij het terugtrekken en wreef haar kutje over die van Rachel bij het toestoten. Haar tieten wreven over die van Rachel. Haar grote, rode tepelhoven tegen de kleine bruine van Rachel. Rachel vocht tegen de sensatie die door haar lichaam schoot en voelde haar vriendin's lijf tegen de hare, terwijl de verkrachter zijn paal door Phoebe's natte kutje reed. Plotseling trok Steve uit de natte tunnel. De frisse lucht over zijn pik verstijfde zijn balzak een beetje. Hij schoof het in het poesje eronder en vulde Rachel's kutje met een handige beweging. Phoebe protesteerde gefrustreerd, terwijl Rachel kirde van genot. Steve pompte het flink op los en genoot van haar gastvriendelijkheid en warmte. Toen nam hij hem er weer uit een drong opnieuw bij Phoebe binnen. Hij moest weer een aantal keer stoten voor hij alles er weer in had en zijn eikel weer tegen haar baarmoedermond voelde stoten. Als hij weer helemaal in haar zat, zou hij hem er nogmaals uittrekken en er bij Rachel inprikken. Zij handen gleden over de twee heerlijke lichamen en knepen in de stevige borsten en bevoelden hun slanke tailles, genietend van de verschillen van de huid en de lijven. Toen zijn pik bij Rachel naar binnen en buiten gleed, voelde hij een orgasme opkomen. Hij trok terug en duwde zijn pik tegen Phoebe's strakke kier en werkte de volle lengte naar binnen. Ook Phoebe toonde de eerste tekenen van een orgasme. "Oh ja. Oh, Rachel. Ik hou van je, en ook van die vent achter me. Oh, ja!" Haar lichaam bleef zich tegen Rachel aanwrijven en de penis drong dieper en dieper in haar. Ze voelde hem haar baarmoeder binnendringen. De onderkant van zijn pik schuurde langs Rachel's kutje, die haar lichaam steviger tegen Phoebe aandrukte, haar vol overgave kussend.

Steve's pik werd dikker en drong zo diep in Phoebe als maar mogelijk. De opgebouwde spanning ontplofte nu bij haar, waardoor haar lichaam ongecontrolleerd trilde. Rachel kwam hierdoor ook klaar en schokte tegen haar vriendin aan. Steve gromde en voelde de spanning in zijn ballen groeien. Het zaad spoot uit zijn eikel die zich in Phoebe's baarmoeder had begraven. Haar kutje masseerden zijn gezwollen gereedschap en zoog het zaad in haar vruchtbare baarmoeder. Phoebe voelde de hete vloeistof in haar binnenste sproeien. Ze gilde nogmaals. Haar hele lichaam van haar tepels tot haar buik en haar gapende kut voelde alsof ze in de brand stonden, terwijl hij nog een lading zaad in haar spoot. Ze stootte harder tegen zijn buik alsof ze zijn hele lichaam in zich wilde hebben. Steve kwam nog een keer en vulde haar helemaal met zijn sperma. Haar spastische poesje nam elke druppel op en bracht het naar de babykamer. Steve wachtte even tot zijn orgasme wegebde en trok langzaam uit haar. Phoebe kreunde . Haar kut voelde nu erg leeg aan. Ze keek met haar vermoeide blauwe ogen in de bruine kijkers van Rachel en glimlachtte. Ze zoende haar vriendin zacht en voelde zich te moe om te bewegen. "Wauw", fluisterde ze. "Hij is echt geweldig. Hoe heet hij?" Rachel had maar net genoeg tijd om antwoord te geven, voordat Steve de verdover op hun beide gebruikte. "Ik weet het niet", zei ze. "Hij heeft me verkracht voordat jij thuis kwam en nu heeft hij jou ook zwanger gemaakt." "Oh", zij Phoebe, het nauwelijks bevattend. "Oh", zei ze nogmaals en voelde zijn zaad in haar binnenste rondzwemmen. "Daarom weet je zijn naam waarschijnlijk niet". Toen drukte Steve op het knopje en beide meisje sloten hun ogen "Rachel! Ik ben thuis!", riep Monica toen het huis binnen kwam. Ze keek rond, maar zag niets anders dan wat water op de vloer. Ze zuchtte, nam wat keukenpapier en ruimde de rotzooi op. "Kom op zeg. Al je er een bende van maakt, ruim het dan ook even...", ze stond op en keek naar Rachel's slaapkamer, "...op", eindigde ze met een zucht.

In de deuropening stond een naakte man met stevige, scherp afgetekende spieren en een penis die zeker dertig centimeter naar voren stond. Zijn haar was lichtbruin, met groene ogen die haar doordringend aankeken. "Oh, sorry", zei hij. "Rachel en ik waren nogal met elkaar bezig, dus we hadden geen tijd de rommel op te ruimen." Hij had een diepe stem die heel erg aardig klonk. Monica voelde een tinteling door haar lichaam gaan, geholpen door Steve's Stimulator. "Oh, het geeft niks", antwoordde ze, door opwinding geprikkeld. "Het is ook zo'n lange lul- ik bedoel dag geweest." Ze draaide zich naar het aanrecht om haar schaamte voor de verspreking te verbergen. Steve bestudeerde deze dame grondig, van haar korte, zwarte haar tot haar blauwe ogen. Ze droeg een korte rok en een bloes die weinig van de ronde vorm van haar borsten verborg. Hij liep naar haar toe, zijn pik achterna. Monica draaide zich om en vond de knappe- en naakte!- vreemdeling vlak voor haar. Zijn penis was slechts enkele centimeters bij haar kutje vandaan, terwijl hij een halve meter van haar af stond. "Excuseer", zei hij, reikte achter haar en nam een glas van de plank. Zij pik danste op en neer en gleed onder haar rok. Hij stapte naar voren, draaide de kraan open en vulde het glas. Zijn pik richtte zich op en wreef langs haar zijden slipje. Steve bracht het glas naar zijn lippen en keek, terwijl de ogen van het meisje groter werden en hij zijn pik tegen haar zachte schede drukte. Haar ogen stonden even glazig en hij voelde haar zachtjes tegen hem aan duwen.

Plotseling kwam Monica weer bij de les. Dit was een of andere vent die Rachel mee had genomen en die zijn grote pik tegen haar kutje duwde! Ze stapte opzij en lachte beleefd. "Ik denk dat ik mezelf even op ga frissen, als je het niet erg vindt", zei ze en probeerde haar ogen van zijn grote lid af te houden. "Ben je een beetje gespannen?", vroeg hij en liep weer op haar af. Hij nam haar hand en trok haar naar zich toe. Monica draaide haar pols, waardoor hij los moest laten. "Ik denk niet dat dit een goed idee is", zei ze kribbig. "Je zult wel gelijk hebben", zei hij met een grijns. "Maar ik kan er niks aan doen." Steve zette een grote stap naar voren en pakte haar bloes met twee handen vast. Hij trok het open. De knopen vlogen in het rond. Ze droeg geen BH, maar haar kleine, welgevormde borstjes bleven uit zichzelf mooi staan. Hij trok haar naar zich toe en drukte deze zachte bultjes tegen zijn borst. "Laat me verdomme los!", gilde Monica, terwijl ze zich probeerde los te trekken. Steve bleef haar bloes met beide handen vasthouden terwijl zij kronkelde en haar tepels heerlijk tegen zijn borst voelde. Zijn stijve tegen haar rok en slipje. Zij rechterhand liet los en reikte naar haar slipje om deze weg te rukken. Monica draaide zich om, met de bedoeling weg te rennen en trok daarbij haar bloes uit. Het slipje rond haar enkels belemmerde dit, waardoor ze de bank op struikelde. Steve verloor geen seconde. Hij dook achter haar een en trok haar rok omhoog. Monica probeerde weg te draaien, maar Steve's handen lagen al rond haar heupen en trokken haar weer tegen hem aan. Zijn eikel lag al tegen haar gleuf, die slechts door de Stimulator een beetje nat was geworden. Het moest maar genoeg zijn. Monica bleef gillen, hopend dat iemand haar zou horen en te hulp zou komen. Die knorrige oude man van beneden zou haar toch zeker moeten horen! Vervelend genoeg voor haar werkte Steve's geluidsbarriSre goed genoeg om het huis voor de buitenwereld helemaal stil te houden.

Steve begon zijn harde snikkel in Monica's nauwe poesje te duwen. Haar schaamhaar schuurde langs zijn penis toen zijn eikel haar lippen uiteendreven en naar binnen gleed. Er was net genoeg nattigheid om zijn neukboor erin en eruit te bewegen. Ze was ongelooflijk nauw en Steve vroeg zich even af of hij alles er wel in zou krijgen. Toen lachte hij bij zichzelf. Natuurlijk kreeg hij hem er helemaal in. Hij graaide naar haar tieten en trok haar bovenop hem. Monica greep zich vast aan de bekleding van de bank. Ze herinnerde zich haar eerste keer, toen Ross jaren geleden haar kamer was binnengekomen en zijn pik van twaalf centimeter bij haar naar binnen bracht. Toen dacht ze dat het cocktailworstje een enorme salami was. Nu wist ze wat voor vlees er te koop was, terwijl het monsterlijke ding zijn weg naar binnen zocht. De eikel plopte plotseling haar strakke kutje binnen. Het gevoel maakte een sensatie in haar los. "Nee, niet doen. We maken de bank smerig", smeekte ze en de grote pik drong dieper bij haar binnen. Steve kon haar niet neuken zoals hij wilde. Haar strakke grot voelde fantastisch, maar was tegelijk een belemmering. Nog een paar centimeter en ze bleef tegenstribbelen. Zijn handen bleven haar appelvormige tieten masseren. Ze kon elk moment haar heupen optillen, in een poging weg te komen, waarbij haar zachte dijen tegen zijn benen wreven. Op dat moment zou hij haar terugduwen een haar verder op zijn paal spiesen. "Verdomme. Het lijkt wel of ik in mijn tweede versnelling blijf hangen", gromde hij en probeerde er tempo in te brengen. Het ging nu wat gemakkelijker. Haar geil maakte haar neukgleuf gladder elke keer als hij dieper stootte. Hij kon nu ongeveer de helft van zijn pik in haar heen en weer bewegen. Nu iets sneller. Haar lichaam reageerde tegen haar wil. "Voel je dat, trut?", vroeg hij haar, toen ze tegen hem aan duwde. Ze wilde huilen, bij elke stoot die hem dieper bij haar binnen drong. "Oh, Jezus. Stop! Ik ovuleer. Asjeblieft!", huilde ze, terwijl haar kutje zich tegen zijn paal bleef drukken en bij elke stoot meer in zich opnam. Ze wist dat dit voor haar het meest gevaarlijke moment was, dat een eicel in haar eileider zat, wachtend op sperma om bevrucht te worden. Maar ze kun zichzelf niet stoppen met deze man te naaien. Hij op de laatste centimeters na alles naar binnen gewerkt. De enorme eikel drukte tegen haar baarmoedermond. Een deel van haar geest bleef gillen dat hij moest stoppen, maar ze was te ver heen dat te bemerken. Ze voelde alleen nog maar het geweld rond haar kut en wist niet dat dezelfde man die op het punt stond haar te bevruchten, net al haar vriendinnen voor zijn rekening had genomen. Steve voelde zijn pik groter worden, ten teken van een orgasme. Briesend stootte hij nog een keer hard toe. Monica had haar verzet opgegeven en kwam hem tegemoet. Ze kon niet zien wat er daar beneden gebeurde, want haar rok belemmerde het uitzicht, maar ze voelde de harde paal haar onbeschermde baarmoeder binnendringen. "Niet doen. Niet in me... Niet in me spuiten! Ahhhh!". Monica gilde het uit toen de eerste lading heet zaad de wand van haar baarmoeder bekleedde. Haar lichaam begon ongecontroleerd te schudden door een verschrikkelijk orgasme, waarbij haar kutspieren zijn pik melkten. Steve bleef haar neuken, zijn orgasme brandde in zijn geest. Zijn ogen tolden in hun kassen, terwijl hij dikke stromen zaad in haar buik liet stromen, die hij een beetje voelde zwellen door de enorme hoeveelheid. Hij viel bovenop haar en voelde de laatste druppels in haar druipen op de laatste trekken van haar orgasme.

Zo lagen ze een paar minuten, uitgeput door deze beproeving. Steve herstelde als eerste. Hij gebruikte het apparaatje om haar in een diepe slaap te brengen. Hij zocht zijn kleding bij elkaar, zette zijn hoed op en verdween in de nacht. Hij ging terug naar zijn hotel en pakte zijn spullen om de stad te verlaten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen