Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit hete verhaal begint op een zondagavond. Jean staat onder de douche, ze wrijft haar hele lichaam in met zeep, en streelt zich daarbij zacht over haar borsten, poesje en kontje. Maar ze merkt niet dat Cecilia door een kier van de deur meegluurt. Hier wordt Cecilia wel geil van, ze heeft bij hun vorige avontuurtje op de parking gezien waartoe Jean allemaal in staat is. Ze begint zich over haar beklede poesje te wrijven. Door de geile gedachten, die door Cecilia's hoofd stromen, wordt de telepate er zich wel van bewust dat er iemand meekijkt.

Maar in plaats van zich vlug een handdoek rond te binden, roept ze dat Cecilia mag binnenkomen. Eerst is het heel stil, maar dan draait de deur open en stapt ze de badkamer binnen. Ze kijkt wat verlegen maar heeft toch ook iets van een perverse blik. Jean vraagt haar of ze misschien mee wil douchen. Even twijfelt Cecilia maar ze stemt toch toe. Ze doet de deur dicht, kleedt zich uit en gaat met haar mooi gewelfde lichaam bij Jean onder de douche staan. Eerst begint ze zichzelf wat te strelen waarna Jean volgt. Jean's handen strelen teder over de borsten en tepels van Cecilia, zij houdt zich ook niet meer in en neemt de kont van Jean stevig vast en duwt hun lichamen stevig tegen elkaar, waarna ze elkaar heftig beginnen te tongzoenen. Hun tongen draaien mooi rond elkaar, Jean daalt nu af met haar mond, kust eerst Cecilia's nek, daarna de bovenkant van haar borsten en ze beroert zacht met haar tong de stijver wordende tepels van de donkere tieten van Cecilia, waarbij Cecilia al lichtjes begint te grommen. Nu kust Jean haar buik, likt haar navel en daalt met haar tong verder af naar het kutje van haar zwarte neukpartner. Ze duwt haar tong tegen de behaarde spleet en begint te likken. Ze duwt het puntje van haar vochtige tong in het poesje van Cecilia waardoor de schaamlippen wat opzwellen en naar buiten komen. Ook likt Jean het roze genotsknopje van Cecilia. Er komt iemand de trappen op, het is Scott. Hij weet dat Jean onder de douche staat, en wordt al geil bij de gedachten wat hij van plan is.

Dus hij komt op de badkamerverdieping, opent de deur en wat hij daar ziet verbaasd hem zeer: Jean zit op haar knie?n met haar gezicht tussen de benen van Cecilia, bezig aan haar vagina te zuigen. Normaal zou hij kwaad moeten zijn, maar in plaats daarvan komt hij de badkamer binnen en vraagt hij of hij mee mag doen waarop Jean onmiddellijk ja antwoord. Ze bekijken eerst waarmee ze kunnen beginnen, ze besluiten omdat Jean de pik van haar man al zeer goed kent dat Cecilia eens Scott mag afzuigen. Cecilia buigt zich dus voorover, opent de rits en samen met zijn onderbroek schuift ze zijn broek omlaag. Daarna neemt ze de penis vast en begint er zachtjes aan te trekken. Ze buigt zich zover voorover zodat haar kontje en haar kutje goe zichtbaar zijn. Zodat Jean zich achter Cecilia op de knie?n zet en aan het poesje van Cecilia begint te likken. Na een beetje gespeeld te hebben met de lul van Scott begint ze zijn eikel met een pruilmondje te kussen. Als zijn pik al wat stijf wordt, steekt ze haar tong uit en begint ze de onderkant van zijn penis te likken, ook likt ze zijn behaarde balzak, waarna ze weer terugkeert tot aan het topje, Nu opent ze haar mond, schuift haar lippen over de eikel, blijft eventjes zuigen tot het eerste voorvocht wat u de eikel loopt, en daarna schuift ze de volle lengte van Scott's penis in haar mond. Haar hoofdje beweegt snel heen en weer, tewijl ze hem pijpt neemt ze ook zijn pik ter hand en snokt er een beetje aan. Het eerste speeksel loopt nu al uit haar mondhoeken. En ze begint ook te hijgen want Jean gebruikt nu ook al haar vingers om het poesje van Cecilia te bespelen. Ze trekt de schaamlippen uit elkaar, perst haar tong in de vochtige tuneel, en terwijl ze likt maakt ze 1 vinger nat van de andere hand en steekt deze in de aars van Reyes. Nu maakt ze ook 2 andere vingers nat en steekt deze in de gezwollen poes van Cecilia, waarna ze haar begint te vingeren. Vooraan is Reyes nog altijd bezig met het pijpen van Scott, ze kan maar niet genoeg krijgen van de dikke liefdeslolly, ze likt en zuigt er stevig aan.

Het speeksel druipt er al van af. Jean komt nu op het idee om Cecilia eens te laten genieten van een lul in haar liefdesopeningen. De lul van Scott is nu compleet hard en stijf en het poesje van Dr Reyes is nu zeker vochtig genoeg. Ze vraagt aan Cecilia of Scott haar mag neuken waarna Cecilia kreunend antwoord dat ze niets liever wil dan een vleesmatrak in haar kut. Nu gaat Scott achter Cecilia staan en Jean gaat voor haar gezicht liggen met haar benen gespreid en ze opent haar poesje met haar vingers. Scott duwt zijn eikel tegen de vagina van Cecilia die smeekt om geneukt te mogen worden. Hij laat niet lang op zich wachten en stoot zijn paal diep in de kut van Cecilia. Ze kreunt het uit van genot. En terwijl de staaf in en uit haar kut glijdt buigt ze haar hoofdje wat dieper en begint aan het poesje van Jean te likken. Jean streelt zichzelf over de borsten en helpt Cecilia een beetje door met haar hand haar schaamflappen te stimuleren. Scott stoot altijd maar dieper door in de neukspleet van zijn lekkere teamgenoot. Hij schuift hem er snel in en uit, heen en weer. Nu vraagt ze of hij haar in haar aars zou willen neuken, Scott stemt onmiddellijk toe. Haalt zijn lul uit de kut en wrijft met zijn eikel tegen de kont van Cecilia. Vraagt haar even te ontspannen, zet zich schrap en duwt zijn neukpaal zachtjes tussen de billen en in het kontgaatje van Cecilia. Eenmaal de sluitspier voorbij is gaat de neukpaal makkelijk tot het einde. Haar aars is nu toch vochtig genoeg zodat gij haar dadelijk begint te neuken. Zijn lul glijdt heerlijk heen en weer, het weke gefronste gaatje komt naar buiten wanneer hij zijn lul er uithaalt en hij verdwijnt helemaal wanneer Scott zijn neukstaaf terug naar binnen duwt. Cecilia is nu zo heet dat ze terwijl haar kont geneukt wordt ook nog eens 2 vingers tussen haar schaamlippen duwt en ze zich begint te vingeren. Daarna begint ze ook Jean te vingeren, eerst om het poesje wat soepel en vochtig te maken en daarna duwt Cecilia haar hele vuist in de kut van Jean.

Hierbij gilt ze zo luid van genot, dat de drie andere aanwezigen, Storm, Warren en Psylocke opschrikken en beslissen om een kijkje te gaan nemen. Ze bereiken alle drie de badkamerdeur, openen die en staan stomverbaasd te kijken. Maar toch vragen ze om mee te doen, Warren wil ook wel eens wat andere kutjes neuken. Ze gaan eerst kijken naar de kont van Cecilia en zien onmiddellijk dat ze anaal genomen wordt. Daarna vragen Betsy en Ororo aan Cecilia of het haar ook een heerlijk gevoel heeft, want ze weten er alles van hoe de lul van Scott voelt, in al hun openingen. Om te beginnen, zullen Storm en Psylocke de paal van Warren tot een hoogtepunt brengen. Warren ontdoet zich van zijn ondergoed, evenals Betsy en Ororo, zij zetten zich op de knie?n voor Warren. Ororo neemt zijn penis ter hand, trekt er een beetje aan en steekt die dan in de mond van Betsy, die dadeliijk begint te zuigen. Dit doen ze afwisselend, eerst begint Betsy te likken en te zuigen, daarna steekt Ororo hem in haar mond en dit gaat zo door. Warren kan zijn geluk niet op, gepijpt worden door twee bloedmooie meiden, een Oosterse (Betsy) en een Afrikaanse (Ororo) die allebei naakt aan zijn paal zitten te zuigen. Hierbij spelen Betsy en Ororo ook een beetje met elkaar, terwijl de ene aan de lul hangt te zuigen, speelt de andere met de pijpster haar lichaam, het likken van de tieten, het vingeren van het poesje. Nu Warren zijn paal op volle lengte is, beslissen ze om Cecilia eens in te wijden in het genot van de dubbele penetratie. Waar ze allen al van kunnen meespreken. Jean is op dit moment recordhoudster van het aantal lullen in eenmaal in haar lichaam (wel met condoom om beter te glijden): 1 in haar aars, 2 in haar kut en 2 in haar mond. Cecilia is hier onmiddellijk mee akkoord. Scott haalt eerst zijn pik uit de lekkere kont van Cecilia. Deze gaat recht staan, het sap vloeit van tussen haar benen op de grond. Ze glimlacht als een hete teef (toelichting bij Jeans record: in de aars was Scott, in de vagina was Warren en Gambit en in de mond was Wolverine en Beast).

Warren legt zich op de grond, met zijn pik fier omhoog. Cecilia kruipt over hem heen, brengt haar poesje tot bij de lul en laat zich dan zakken zodat de stijve mast tot diep in haar kut schuift. Ze buigt daarna voorover, haar kont mooi opengespreid, Scott hurkt zich, neemt zijn paal ter hand, steekt hem tussen haar billen en draait hem in haar kont. Daarna schuiven ze beiden tegelijk naar binnen en naar buiten. Storm gaat achter hen gehurkt zitten en steekt 1 vinger in de aars van Scott, die blijft verderneuken. Ook de 2 hete telepaatje, Jean en Psylocke, blijven niet bij de pakken neerzitten. Ze beginnen dadelijk met elkaars lichaam te spelen. Ze trekken elkaar kutjes wijd open met hun telekinetische krachten, nemen elk iets afgeronds die in de badkamer staat, Betsy neemt een tandpastebus en Jean de wc-ontstopper en douwen deze in elkaars kutje (allemaal met hun telekinetische krachten). Hierbij krijgen ze de gedachte om zich op handen en knie?n te gaan zetten terwijl de 2 attributen in hun kutje blijft schuiven. Ze beslissen om nog iets te nemen, Betsy een schampoofles en Jean een echte dildo die bij de zeep ligt indien de persoon die in bad zit of zich doucht opeens zin krijgt. En nu ze in deze stand zitten, staat hun aars wijd open. Zodoende steekt Betsy de schampoofles in de reet van Jean en Jean de dildo in de aars van Betsy. Nu worden deze 2 geile teefje ook langs voor en achteren genomen. Bij Cecilia: ze zit luid te kreunen terwijl Warren en Scott haar in haar beide gaten neuken. Storm is inmiddels in bad gaan liggen en zit nu met de sproeier in haar kut te wroeten. Het water spuit ui de kleine openingen. Cecilia sopt even met te schuiven en zegt dat naar het toilet moet. Scott en Warren halen hun pik uit haar lichaam en laten haar naar de wc gaan. Nadat ze gedaan heeft wil ze haar kont proper maken. Maar voor ze dit kan doen, zegt Scott haar dat ze recht moet staan en op de wastafel moet gaan leunen. Cecilia is nog steeds geil, staat onmiddellijk recht zonder haar aars te reinigen en gaat vooroverleunen.

Scott gaat achter haar staan, rukt even aan zijn staaf, leidt deze naar de besmeurde kont van Dr Reyes en glijdt hem er zo in. Het stront die nog aan haar kont hing wordt door de aanhoudende stoten van haar aars geworpen op de grond. Zijn pik glijdt goed door de warme stront die zich nog in de konttunnel bevindt. Warren is inmiddels op Ororo gekropen en is bezig met zijn lul diep in haar vagina te duwen. Terwijl zij met haar hand in haar kont zit te wroeten. Scott haalt nu zijn inmiddels bruine lul uit de kont van Cecilia en steekt hem onmiddellijk in haar andere liefdesopening. Hij begint hard te stoten waarbij ze het uitgilt van genot. Jean en Betsy spelen het nu ook wat extremer. Betsy staat met haar benen gespreid over Jean en uit haar kut loopt de pis in een straal over de tieten van Jean. Nadat Psylocke gedaan heeft, ramt Jean de dildo steil omhoog en ploft deze in de kut van Psylocke. Ze begint hem snel heen en weer te bewegen. Psylocke kreunt erop los. Warren neukt Storm nu in haar kont. Scott vraagt aan Cecilia of ze even met de 2 lesbiennes wil spelen. Ze stemt onmiddellijk toe.

Ze neemt de wc-ontstopper en ramt deze in de aars van de nietsvermoedende Jean die onmiddellijk wordt overspoeld door het intense genot. Scott komt dichter bij het neukende heterokoppel, vraagt aan Ororo of ze langs beide kanten wil genomen worden. Ororo stemt toe en terwijl Warren haar in haar kont doet genieten, plant Scott zijn staaf in de vagina van Storm. Waarna ze beiden stevig beginnen te beuken. Warren in en uit Storm's aars en Scott diep in haar kutje. Jean, met nog steeds de ontstopper in haar reet beslist samen om met Cecilia Betsy eens lekker te laten genieten. Terwijl Jean op Psylocke kruipt en haar begint te tongzoenen loopt Cecilia snel om 2 dubbele dildo's en 2 voorbindpenissen. Wanneer ze terugkomt bindt Cecilia een penis voor, en Jean neemt er ook ??n. Jean gaat op de grond liggen. Psylocke klimt er fluks over en spietst zich met haar kut recht op de stijve lul van Jean. Na een paar keer gewipt te hebben komt Cecilia hen vergezellen en duwt ze de dildo tegen de aars van Psylocke en stoot dan hard genoeg zodat de dildo feilloos in haar kontje schuift. Storm ligt nu Warren te pijpen terwijl Scott haar in haar poesje neukt. Ze kreunt het uit van genot en gaat hierdoor nog harder wippen en zuigen. Nadat de 2 neukende teefjes Psylocke genoeg vaginaal en anaal verwend hebben beslissen ze iets om gezamenlijk te doen. Psylocke zet zich op handen en knie?n. Cecilia schuift onder haar, neemt de ene dubbele dildo, neemt een zijde en stopt deze in haar poes en het andere uiteinde in de poes van Psylocke. Jean gaat zich tevens op handen en knie?n zetten, met haar kontje gekeerd naar het kontje van Betsy. Neemt van de andere dildo de ene kant in haar eigen poesje en de andere kant in de aars van Betsy. Waarna ze allen naar elkaar toe wippen. De 2 dildo's glijden mooi naar binnen en buiten. Nadat ze na een tijdje alle 3 zijn klaargekomen en Storm ook beslissen de mannen nog iets extra's te doen, aangezien iedere vrouw aanwezig, behalve dan Dr Reyes, weet hoe hun sperma smaakt beslissen ze om hun balleninhoud in de mond van Cecilia te legen. Jean begint aan de paal van Scott te zuigen en Betsy aan de paal van Warren. In afwachting ervan likt Storm nog even aan de kut van Cecilia. En wanneer Scott en Warren klaarkomen schieten ze beiden recht in de mond van Cecilia die alles daarna vol smaak doorslikt. Nu weet zij ook hoe X-sperma smaakt. En naar haar opinie heel goed.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen