Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het hete verhaal begint op een zwoele zomeravond in een discotheek. Jean en Caitlin zijn er beiden aanwezig maar kennen elkaar nog niet. Jean draagt een zilveren topje en een extreem kort broekje waarbij de billen van achterwerk zichtbaar zijn. Cailtin draagt een blauw doorzichtig bloesje met daaronder slechts een bh en een spannende broek. Beiden staan op de dansvloer te dansen. Stilaan komen ze dichter bij elkaar tot ze pardoes met hun welgevormde kontjes tegen elkaar botsen. Ze draaien zich om en kijken elkaar in de ogen. In plaats van weg te gaan legt Caitlin haar handen op de heupen van Jean en begint zwoel te dansen. Eerst voelt Jean zich wat onwennig, maar dat gaat al snel over waarna ze nog wat dichter schuift waardoor hun inmiddels harde tepels elkaar raken. Ze raken hierdoor wat opgewonden. Ook strelen ze elkaar sensueel over de kont. Jean wordt hier zo geil van dat ze Caitlin vraagt om mee naar buiten te gaan. Eenmaal buiten spreken ze eerst af om hun meegekomen vrienden te verwittigen.


Jean zoekt Cyclops en vindt hem staan tussen 2 auto's, ze arriveert op een afstand in dezelfde rij als hem, maar daarna ziet ze dat Psylocke op haar knie?n zit hem af te zuigen. Maar Jean laat hen begaan en gaat weg, terug naar Caitlin. Caitlin vindt Grunge en Roxy al neukend in de struiken, terwijl Bobby en Sarah elkaar liggen op te winden door enerzijds Bobby die aan zijn lul ligt te snokken en anderzijds Sarah die zich ligt te vingeren. Ook zij stoort hen niet en keert terug naar Jean. Ze vinden elkaar snel terug waarna Caitlin vraagt om naar de achterkant van de parking te gaan. Jean stemt toe, eenmaal daar hebben ze dezelfde gedachten in hun hoofd. Ze gaan dicht tegen elkaar staan en beginnen te tongzoenen. Ze draaien hun tong goed rond elkaar dat elkanders speeksel at uit hun mond loopt. Jean beslist om het voortouw te nemen. Ze opent het bloesje van Caitlin waarna ze het bovenste deel van de borsten begint te kussen. Daarna ontdoet ze har van haar bh, neemt haar joekels vast en begint deze te masseren waarbij ze ook haar tong gebruikt om de borsten te likken.

Caitlin werpt haar hoofd van opwinding achteruit en neemt het hoofd van Jean vast en duwt haar gezicht tegen haar tieten. Terwijl Jean de borsten afzuigt opent ze de knop en de rits van Caitlin's broek, schuift deze naar beneden waarna Caitlin eruit stapt, ze draagt geen slipje. Jean daalt met haar gezicht af en bekijkt het geschoren poesje waarna ze haar tong in de opening perst, ze begint de schaamlippen te likken en aan de clitoris te zuigen. Hierdoor wordt het poesje heel vochtig, zo nat dat Jean het niet kan laten en vervolgens 2 vingers in het onthaarde poesje van Caitlin. Ze begint haar dadelijk te vingeren. Ook gebruikt ze haar vingers om haar klitje te bespelen. Jean haalt haar vingers eruit, lukt het kutsap eraf en steekt ze weer terug. Caitlin begint te kreunen van genot. Maar Caitlin zou ook wel eens actief willen zijn. Ze maant Jean aan om recht te staan en tegen de auto te leunen. Jean haalt haar natte vingers uit het poesje en wrijft het vocht tussen haar tieten waarna ze tegen de voorkant van de auto gaat leunen.

Caitlin scheurt het topje aan flarden (Jean doet niets!) en neemt de tieten van Jean stevig vast waarna ze die begint te likken, eerst ertussen dan naar de onderkant van haar borsten, eronder en dan gaat haar mond naar de stijve tepels van Jean. Ze begint er aan te zuigen en te likken. Tijdens deze handeling voelt Caitlin met haar hand tussen de benen van Jean door de stof heen om te zien of deze al nat is, dit is zo waarna ze tijdens het likken van Jeans tieten een hand in het broekje schuift waarna ze Jeans poesje begint te masseren. Daarna daalt ze nog wat verder af en ook hier scheurt ze het broekje stuk (waarbij Jean niet reageert maar haar gewoon laat begaan), waarna ze het rood behaarde poesje begint te likken, maar voor Caitlin haar begint te vingeren vraagt ze Jean om even te wachten, ze staan immers bij de auto van Gen13. Ze raadt Jean aan om op de voorkant te kruipen met de benen gespreid. Ze loopt langs de auto terwijl Jean wat met zichzelf speelt, opent de koffer, haalt er een doos uit en neemt die mee naar voren.

Caitlin bemerkt dat er al een straaltje water langs de auto naar beneden glijdt, afkomstig uit het kutje van Jean. Caitlin opent de doos waardoor de inhoud bekend wordt, een hele set dildo's en nog wat ander speelgoed. Caitlin neemt de dikste dildo uit de doos, pijpt die even, likt even het poesje van Jean nat genoeg waarna ze de pikkop van de vibrator tegen de opening van haar vagina drukt. Wrijft die even errond waarna de volle lengte in de kut van Jean duwt, ze slaakt een kreet van genot. Caitlin schuift de dildo razendsnel in en uit de spleet, waarbij ze telkens de dildo verderduwt tot deze bijna tussen haar schaamlippen verdwijnt. Jean kan het niet meer houden en steekt tussen de dildo nog een vinger in haar poesje. De sappen beginnen er al uit te lopen waardoor de voorzijde van de auto heel vochtig wordt. Caitlin neemt ook een dildo voor zichzelf, beroert ermee even haar poesje en ramt hem erin. Jean zegt tegen haar dat ze moet rechtstaan en op de voorzijde moet gaan zitten van de tegenovergestelde auto, Caitlin klimt erop, draait zich op de rug, opent haar benen en schuift de dildo in en uit haar vagina, terwijl ze Jean bewondert hoe zij de dikste dildo ter wereld in haar kut douwt.

'Wauw', denkt Caitlin bij zichzelf, 'Roxy is dus niet de enige die de vette dildo zonder problemen in haar kutje krijgt'. Jean is nu genoeg opgewonden, haalt de dildo eruit maar verlangt nog naar meer, zodat ze op het idee komt dat er niets gaat boven de grootte van haar vuist. Waarna ze haar hand vochtig maakt, hem valt tot een vuist en deze in haar opgezwollen kut duwt, nu ze haar vuist in haar kut beweegt beginnen de sappen maar harder te lopen. Terwijl ze zich vuistneukt, zet ze zich op de knie?n om Caitlin een blik te gunnen op haar lekkere vochtige kontje. Caitlin haalt de lange dildo uit haar poesje, schuifelt weer wat dichterbij en begint het aarsgaatje te beroeren met haar tong. Daarna neemt ze terug de vetste dildo ooit en duwt die tussen de billen van Jean, vraagt haar om zich te ontspannen (wat niet altijd makkelijk is met een vuist in je kut!), waarna ze dit doet en zo glijdt Caitlin de reusachtige kunstpenis in de neukgrot van Jean. Plots komt Ororo dichterbij, maar in plaats van te stoppen doen Jean en Caitlin gewoon door en kijken haar heel geil aan, Ororo vraagt of ze mee mag doen waarna de twee neukende lesbiennes toestemmen, Ororo kijkt waarmee ze kan beginnen, ze vindt haar keuze, neemt een voorbindpenis uit de doos, bindt deze rond haar middel, likt even aan het poesje van Caitlin, staat recht en stoot de penis recht in de kut van Caitlin die een kreet slaakt, maar de dildo verder schuift in de aars van Jean, die nog steeds met haar vuist in haar kut zit te wroeten.

Maar het zou ego?stisch zijn om Storm alleen te laten doen en haar niets te geven. Jean kruipt van de auto, laat de dildo in haar aars zitten die er na enkele stappen uitfloept en op de grond valt. Ze hurkt zoch voor het achterwerk van Ororo en begint haar donkere spleet te likken. Waarna ze 2 vingers in haar neukgaatje schuift. Wat is dit een lekker schouwspel: Caitlin leunt over de auto, Ororo staat achter haar, inmiddels neukt ze Caitlin al in haar kont, en achter Ororo ziet Jean op de knie?n het poesje van Ororo te likken en te vingeren. Hierdoor komt het geluidsniveau wel een beetje naar boven, tot Dr Reyes haar blik over de auto's werpt om te kijken wat er gaande is. Ze ziet dit hete schouwspel, buigt haar hoofd naar beneden om Kitty Pride toe te spreken die Cecilia's kut zit te vingeren. Ze zegt haar dat het verderop nog leuker is, waarna ze beiden naakt naar de neukplaats lopen en vragen of ze mogen meespelen, de rest heeft er geen problemen mee en zeggen hen dat alle attributen voorhanden zijn. Kitty beslist om Jean eens onder handen te nemen en neemt op haar toer ook een voorbindpenis, gaat achter Jean staan en duwt de lul in haar neukspleet. Cecilia besluit om voor Caitlin op de auto te gaan zitten en haar door Caitlin te laten beffen. Caitlin is zo geil dat ze dit onmiddellijk doet, ze opent de schaamlippen van de donkele Cecilia en steekt er haar tong tussen waarna ze Reyes begint te beffen. Plots als uit het niets schieten er 3 vingers uit de duisternis en ze ploffen pardoes in de reet van Kitty, Kitty kijkt geschrokken (maar blijft wel verder neuken) achterom en ziet dat het Betsy is (die inmiddels gedaan heeft met Scott te pijpen, Scott is terug naar binnen gegaan), glimlacht naar haar waarna Psylocke de reet van Kitty begint om te ploegen. Overzichtje: Cecilia ligt op de auto, Caitlin ligt aan haar kutje te likken, Storm neukt Cailtin in haar aars, Jean zit Storm te vingeren, Kitty neukt Jean in haar poesje en Psylocke vingert de kont van Kitty. Tijdens dit alles komen de vrouwelijke Gen X-ers op de parking aan om zogezegd over jongens te praten, maar hier komt algauw verandering in wanneer ze verderop een groep bekende gezichten zien.

Ze lopen er naar toe, zijn eerst geschokt door wat ze zien, maar dan stelt Emaa hen gerust: 'Dit is iets wat jullie ook moeten leren in jullie basisopleiding, neuken met lesbiennes, al zijn deze nu wel bi, maar op het ogenblik enkel lesbienne. Want dit gebeurt vaker dan je denkt'. Iedereen is toch wat onwennig, Emma neemt het voortouw, ze neemt een dildo uit de doos, geeft die aan Jubilee en beveelt haar om op de auto te kruipen, haar te ontdoen van haar kledij. Eerst gaat het wat moeilijk, maar omdat iedereen eraan meedoet, krijgt ze opeens voldoende zelfvertrouwen om de wens op te volgen. Ze ligt nu naakt op de auto en begint zich over haar lichtbehaarde poesje te wrijven. Nu deze nat genoeg is steekt ze er de dildo in en schuift hem zacht, dan hard, heen en weer. Emma glimlacht. Tegen Monet vertelt ze om zich bij Jubilee te voegen en zo ook mee te doen, ze kruipt op de kapo waarop Cecilia ligt te kreunen, staat recht en spreidt de benen boven het gezichtje van Reyes, waarna ze zich hurkt tot met haar poesje boven de mond van Cecilia, waarna Cecilia aan het zwarte poesje van Monet begint te likken, waarbij Monet met haar eigen tieten begint te spelen. Paige beslist om zich aan te sluiten bij Jubilee, en begint haar gretig op de mond te kussen. Dan neemt ze een dubbele vibrator ter hand, Jubilee haalt de hare uit haar kut, wrijft het kutsap eervan over het poesje van Paige. En nu ze beiden heet en nat genoeg zijn, steken ze elk een uiteinde in hun kut waarna ze zich naar elkaar toe bewegen, zodat de dildo makkelijk in en uit hun kutjes glijdt. Emma besluit om zich bij de groten te vogen, ze neemt 2 dildo's, een aars- en een kutdildo, gaat achter Psylocke staan, steekt eerst de kutdildo in haar pisgaatje en daarna de andere in haar strontgaatje. Ze bedenken nu dat ze nog 1 iemand missen, en dat is Rogue, zodat Jean (die Storm vingert en geneukt wordt door Kitty) Rogue mentaal naar buiten roept om mee te doen. En nog geen 5 minuten later staat ze er al, maar ze zegt hen dat ze om de welbekende reden niet kan meedoen.

Maar Caitlin (die Cecilia beft en geneukt wordt door Ororo) brengt de redding, ze zegt dat er in de auto nog een krachtenonderdrukker ligt, die je rond je nek moet binden, als een halsketting. Dit doet ze waarna ze zich ontkleed en bekijkt wat ze het eerst kan doen, daarna ziet ze Jubilee en Paige, en vraagt hen of ze haar willen neuken. De 2 hete teefjes stemmen onmiddellijk toe. Jubilee neemt een dildo en steekt die tussen de benen van Rogue recht in haar lekker behaarde Amazonekut en Paige ploft de andere dildo in het gat van Rogue, waarna ze luid begint te kreunen. Laatste overzicht voor de finale: Paige en Jubilee bewerken Rogue langs voor en achter, Monet zit boven Cecilia gehurkt, die aan haar kutje likt, die op haar toer gebeft en gevingerd wordt door Caitlin, die in haar aars wordt geneukt door Ororo, die gevingerd wordt door Jean, die geneukt wordt door Kitty, die in haar reet wordt bevredigd door 4 vingers van Psylocke, die langs 2 kanten geneukt wordt door Emma. Opeens (de finale!) komen ze allen tegelijk klaar! Met een luide kreet, waardoor er een paar verstoord opkijken en dichterbij sluipen, en beschut meekijken (enkele jongens beginnen zich af te rukken, terwijl wat meisjes zich al beginnen te vingeren). Caitlin zegt: 'Na deze lekkere beurt moeten we nu nog iemand tot een superorgasme leiden en ik weet daarvoor de geschikte persoon, in ons team is er juist iemand jarig. Ons jongste lid, Freefall, wordt vandaag 18. Haar kunnen we misschien wel gebruiken?' De rest is er volledig mee akkoord. Jean stelt voor om Roxy in de discotheek te gaan halen, zij komt waarschijnlijk niet terug. Ze gaat terug naar Scott om wat te praten en te dansen. Dus kleedt ze zich terug aan en gaat naar binnen. Na zo'n 2 minuten komt Roxy nietsvermoedend naar buiten en begeeft zich naar de plaats die Jean heeft aangewezen. Ze staat verbaasd met open mond te kijken naar alle naakte superheldinnen die voor haar staan. 'Gelukkige verjaardag!', roepen ze allemaal in koor, 'we hebben een leuke verrassing voor je in petto'. En voor alle verrassingen staat Roxy wel open, letterlijk en figuurlijk.

Roxy gaat gewillig op knie?n en handen zitten, opengesteld voor iedereen! Ze besluiten om allen iets samen te doen. Rogue neemt het voortouw, klimt over de rug van Roxy, maakt een vinger nat en steekt deze in de aars van Roxy. Psylocke volgt, ze legt zich op haar rug onder het poesje, en steekt een vinger in haar kut. Daana Emma, die zich met haar buik op Psylocke legt, Psylocke begint te tongzoenen en een vinger bijsteekt in de kut van Roxy. Kitty met haar voorbindpenis gaat op de rug liggen van Emma, steekt de lul in haar aars aangezien Emma nog onaangeroerd is gebleven vanavond. En steekt ook een vinger in Roxy's kutje. Ze begint al luid te hijgen. Paige en Jubilee gaan elk aan beide zijden ligeen onder het lichaam van Roxy om elk aan 1 tiet te likken, waarbij ze hun eigen benen openen en zich beginnen te vingeren. Roxy begint nog harder te kreunen. (de jongens rukken snel verder, sommige meisjes beginnen al met elkaar te lekken). Monet gaat voor Rogue staan en steekt ook een vinger in Roxy's aars en tongzoent met Rogue.

Cecilia ziet een jongen te dicht komen, hij heet Kevin, vraagt hem om dichterbij te komen, ze buigt zich voorover en vraagt of hij haar in haar kontje wil neuken. Kevin stemt met een geile blik toe en ploft zijn staaf in de aars van Cecilia, waarbij Cecilia haar vinger in de aars van Jean stopt. En nu iets langs voor, Storm legt zich op haar rug met de kunstpenis fier opgericht. Caitlin glimlacht naar Roxy en Roxy bedankt haar hijgend voor het presentje, nog nooit heeft iemand haar zo'n mooi geschenk gegeven. Daarstraks heeft Grunge haar nog langs alle kanten genomen, maar geneukt worden door de mooiste superheldinnen ter wereld, daar gaat toch niets boven. Caitlin klimt vervolgens op Storm, laat haar schaamlippen over de dildo glijden, legt zich met haar tieten op deze van Storm en begint te wippen. Zo kan kan Roxy nu het neukende koppel likken, direct begint Roxy aan Caitlin's aars te zuigen, om haar te bedanken en omdat ze nog nooit eerder van Caitlin had geproefd.. Nu zitten er 3 vingers in haar aars en 3 in haar kut, die razendsnel bewegen, Jubilee en Paige vermaken zich met zichzelf te vingeren en aan de stevige tieten van Roxy te likken. En vooraan ligt Roxy luid te hijgen en haar neukende teamgenoot te likken. Na zo'n 15 minuten, komt Roxy klaar, maar Cecilia bedenkt om Roxy nog een toetje te geven. Ze vraagt Kevin om zijn lul uit haar aars te halen en deze in de mond van Roxy te steken, waarna hij dit zonder aarzelen doet (het is altijd al zijn droom geweest om gepijpt te mogen worden door zijn favoriete meisje). Roxy heeft geen enkel bezwaar en begint hem onmiddellijk af te zuigen, na zo'n 4 minuten komt hij klaar en spuit zijn ballen leeg in de mond van Roxy. Waarna ze alles inslikt en hen allemaal bedankt voor het cadeau en het overheerlijke toetje.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen