Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een warme dag. Ash en zijn vrienden zijn weer op zoek naar nieuwe pokémons, die ze daarna lekker kunnen neuken. Na 2 uur lopen komen ze aan in Red City, een stad met enkel 502 inwoners. Daar vinden ze onderdak bij een pokémon-trainer. Aan tafel beginnen ze te smullen van een heerlijke Pikachu-biefstuk. Dan komt de man en vraagt roept Misty. "Misty, Ken jij veel van water-pokémons?". "Ja hoor, ik ken ze allemaal!"zei ze. Ze gingen naar het zwembad, waar alle pokémons aan het trainen waren. "Kun jij me helpen, Misty?", vroeg de man bloedgeil. "Wat bedoelt u?" Stotterde ze. De man had geen tijd om zich te verklaren. Hij scheurde de kleren van Misty's lijf. Daar stond ze dan; haar mooie rosse haren, haar (voor een 13jarig meisje) mooie borsten en als toppunt: haar ros bijna volgroeide schaamharen. Hij vroeg of zij het ooit al gedaan had. "Nee, maar als ik stiekem bij mn ouders in de kamer gluur, en ze zijn aan het neuken, vinger ik me wel. Maar meer heb ik nog nooit gedaan." De man legde Misty op de wipplank en spreidde haar benen. Eerst tongzoende de man haar en gleed met zijn vinger tussen haar natte Spleetje. Ze kreunde verschrikkelijk luid.


Toen kwamen Kent en Ash kijken. Daar lag hun vriendinnetje, te kreunen op de wipplank. De man ging maar door met vingeren en toen kwam ze voor de eerste keer klaar. Toen kleedde de man zich uit, op zijn zwembroek na. Nu ging hij op de plank liggen en misty ging in de 69 stand op hem liggen. Terwijl hij haar kutje aan het aflikken was begon Misty in de man zijn zak te kneden. Ineens valt die harde paal van hem haar op. Eerst begon ze zachtjes te zuigen met de tipjes van haar lippen. Maar dan had ze de smaak te pakken en begon harder te zuigen en te trekken. Ondertussen hadden Ash en Kent hun broek al laten zakken. Voor Ash wasz dit de eerste keer, maar Kent wist al hoe hij soloseks kon beleven. Hij ruktte eerst heel zachtjes, maar dan harder en harder. Ash keek hierop toe en had ondertussen ook al een paal . Hij begon ook te rukken. Schokkend kwamen ze beiden klaar.

En ondertussen begon Misty te beven en stopte met pijpen en ze riep "Neuk mij!!! Nu direct!". Daar kon de man geen nee tegen zeggen en begon. Eerst zachtjes, want ze was nog maagd. Dan Voelde het vliesje en gaf een stoot tegen 200 per uur. Misty kreste door heel de zaal. Maar toen de man nu zachtjes doorneukte begon ze het leuk te vinden . De man ging sneller en sneller. En toen kneep Misty in zijn zak en in zijn bips. De man kwam samen met Misty kreunend klaar. Toen gingen ze allemaal samen douchen. Tijdens de douche praten ze nog wat na over wat er gebeurt was. Misty beloofde de jongens dat zij ook wel eens hun beurt zouden krijgen. Na de douche kleedde ze zich aan en aten nog een dessertje. Dan vertokken onze pok?vrienden noordwaarts. Klaar voor nog een avontuur. En die zal er komen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen